Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-02, 07:43   #4171
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

Hej
Prosze o trzymanie kciuków, bo jade dziś zawieźc moją pracę. Abym promotora znalazła i aby nie było zbyt wiele do poprawiania, tylko ewentualnie wstęp i zakończenie bo za 2 tyg i to chyba niecałe obrona ale myślę, że dziś więcej się dowiem na ten temat

Wczoraj w nocy dzwonił Tz do mnie, jeden dzień był w pracy i przez to chwile u mnie i tak stęskniony za swoją kochaną. Nie mógł spać bo pierwszy dzień pracy i taki podjarany, że szok
Nie mówiłam Wam chyba, ale to czasem będzie praca wyjazdowa i to na kilka dni po Europie ale dopiero od następnego roku...Ale liczne awanse, dodatki, wiec to kusi
Tz podobno powiedział rodzicom u siebie w domu, że przekładamy ślub, bo w niedziele to oni cos mówili tak, jakby był jeszcze w październiku. Ale podobno sie ucieszyly i jeszcze jak im powiedział o cywilnym

Jane wyglądasz mi na "chłopczyka", no zobaczymy zobaczymy przy porodzie nie chcesz słuchać koleżanek, to się nie dowiesz jaka płeć, a moze warto się w końcu dowiedziec od ginki A jeśli chodzi o mnie, ja to chciałabym być zawsze i przez całą ciąże "piekna", no ale ja wiem jaka będzie płec. Tato mi powiedział on twierdzi, że będzie girl, żeby nawet się z nim nie kłocic, że to jest więcj niż pewne. I ja powiem szczerze, ze też mam takie przeczucia, bo napewno żadnych zabaw w dni płdone nie było, ewentualnie przed, więc tak mi sie wydaje. Choć mój Tz uparcie twierdzi, że będzie synalek ale ja myślę, że z każdej płci będziemy zadowoleni.
Ale zauwazyłam, że większośc mamusiek boi sie słyszeć słowo: syn

Zuzia ja znam to powiedzenie, ale po co z drewnem do lasu

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 07:53   #4172
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

u mnie nie zaciekawie wczoraj o mały włos bym padła w łazience zaczęło mi się kręcić w głowie a nogi jak z waty naszczęście zawołałam Tż i minie trzymał
ciśnienie miałam 90/60 ogólnie mam zakaz chodzenia nawer po domciu
z dobrych rzeczy to muszę Wam powiedzieć że mały super grzeczny wogóle nie płacze jak dostanie butle to śpi a jak nie śpi to się rączkami swoimi bawi.TŻ w nocy wstaje i go karmi
.W weekend planujemy pierwszy spacer zob jak będzie pogoda i jak ja się będę czuć.Wczoraj położna szwy mi wyciągneła
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 09:04   #4173
syla39
Wtajemniczenie

Czuje sie wywolana do "tablicy" przez Jane
Jestem i czytam ale weny tworczej brak. Za duzo na glowie. Otoz mam problem od czwartku, saczy mi sie cos i podejrzewam ze to wody plodowe. Bylam w szpitalu ale oni nie wiedza. Tewierdza ze to raczej nie wody bo nie widac zeby gdzies mi cos peklo ale co to moze byc tez mi nie powiedzieli. Ide dzisiaj jeszcze do mojego lekarza, moze cos wydumamy.

Ala trzymam za ciebie kciuki i przesylam fluidki .

Blondynka super ze synek taki grzeczny, przynajmniej mozesz spokojnie dosjsc do siebie po porodzie.

Dra ja tez mialam problemy z pecherzem, przez rok nie moglam sobie z nim poradzic. Po jakims czasie doszlam do wniosku ze to od stop mi sie bralo, zawsze mialam zimne. Od tamtej pory ciezko mnie bez skarpetek ujrzec. I od pieszczot z mezem. Czesto mnie dopadalo na drugi dzien, teraz zawsze po przytulankach ide siusiu i delikatnie sie podmywam. Odpukac w niemalowane ale cisza jak makiem zasial, naprawde

Milego dnia dziewczynki.

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 10:04   #4174
Zuziunia
BAN stały

Domi wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Dużo zdrowia....cudownej fasolki....
pięknego domku...................
spokoju w rodzinie.............
zdrowia...........
Spełnienia marzeń.........
No i żebyś byłą taka piękna jak teraz....
Jesteś wspaniałą dziewczyną
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort.jpg (26,6 KB, 4 załadowań)
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 10:16   #4175
Vcelka
Wtajemniczenie

Domi w dniu urodzin wszystkiego najlepszego,
dużo zdrówka, ślicznej i zdrowej dzidzi,
zawsze kochanego mężczyznę przy boku,
spełnienia marzeń.

P.S. Upojnego świętowania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort.jpg (28,0 KB, 13 załadowań)

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Edytowane przez Vcelka
Czas edycji: 2009-06-02 o 10:22
Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 10:39   #4176
Vcelka
Wtajemniczenie

Ja wczoraj leniuszkowałam z mężem, dlatego po południu nie było mnie na wizażu.
Jane wyglądasz mi na chłopczyka, bo ja mam takie przeczucie. Często zdarza mi się, że jak spojrzę na kogoś w ciąży, to "zgaduję" płeć. Więc może i tym razem dobrze wytypowałam. Poczekamy-zobaczymy. Ja Cię podziwiam, że chcecie mieć niespodziankę, ja bym nie wytrzymała...nie wiedziałabym czy kupować sukieneczki czy spodenki. Nie ciągnie Was, żeby się dowiedzieć?
Domi za znalezienie promotora i żeby najlepiej nie było żadnych poprawek w pracy. Ot taki dodatkowy prezent na urodziny
Blondynka dobrze, że chociaż synek spokojny i możesz sobie odpoczywać. Na pewno za parę dni już lepiej się poczujesz, ciśnienie się unormuje i wszystko wróci do normy.
Syla39 to nie zaciekawie z tym sączeniem, mam nadzieje, że to nic groźnego i ginka dojdzie co to jest, bo jeszcze troszkę za wcześnie na poród. Zaciskaj nóżki, niech malutka jeszcze posiedzi troszkę
Zuzia na pewno będziesz ładnie wyglądała w takich pasemkach ciemnych, bo ładnemu we wszystkim ładnie

Stary 2009-06-02, 10:58   #4177
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość
Zuzia na pewno będziesz ładnie wyglądała w takich pasemkach ciemnych, bo ładnemu we wszystkim ładnie
wybrałam odcień 7.02 to jest farb bez amoniaku, odżywia włosy. Bardzo fajna gdyz robiłam już całość 2 razy Diacolorem i nie zostawia odrostów. Bo się wypłukuje do naturalnych.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1554_1.jpg (61,5 KB, 8 załadowań)
Stary 2009-06-02, 11:01   #4178
201608251020
Konto usunięte

A ja popijam białą herbatkę i stwierdzam że lepsza niż zielona w smaku

Kurczę tyle roboty, a ja nie wiem, do czego najpierw ręce włożyć...

i wychodzi na to, że nie włożę do niczego
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 11:02   #4179
Jane2008
Zadomowienie

No to od dziś te wielkie święta bliżniaków - DOMI zaczyna
Domi - WSZYSTKIEGO PIĘKNEGO, UŚMIECHU NAJwspanialszego, mężusia wkrótce fajowego , dzieciaczka pięknego, tytułu spoko obronionego, domku milutkiego, no i rodzinki wspaniałej - niech się wszystko ułoży Ci jak marzysz
A Ty uparciuch Domi (a z tatą Twoim z usg w oczach to się uśmiałam - dobre ) jesteś z Vcelką - ja tam nic nie wiem, już Wam kiedys pisałam, że też najpierw czułam, że to girl, potem tak mi wmawiali, że boy, że sie pogubiłam , no i teraz już nie wiem, ale SERIO - już to dla mnie nieważne, byleby zdrowe Maleństwo i silne było i grzecznie w sierpniu się narodziło
A co do tego, że się mamusie boją słowa syn, to się nie zgadzam zupełnie - tutaj na wizażu cały czas większość spotykałam opisów, że chcą boyów, no i Domi też nasza tak wciąz pisała , a na mamusiach lipcowo-sierpniowych też wiekszość chłopców i każda happy - tak więc, lepiej zapomnieć o takich głupotkach i statystycznych gadkach
Aha - no i wiecie, wiele osób sobie pewnie zakłada, że wie kto u Jane w brzuszku siedzi - no i komuś się na pewno sprawdzi, bo prawdopodobieństwo 50/50 (nawet na wykresik patrząc - to u nas spontan był troszkę przed owu i 1 raz wtedy gdy równe szane boy i girl mają , więc to decyzja Boga była, tylko, że my jej jeszcze nie znamy - ot tyle

Blondi - ciśnienie niziutkie no, ale ja mam takie codziennie , tylko dla Ciebie widać za niskie! Ale to i pogoda i przemęczenie Twoje! Ale super, że Malutki taki grzeczniutki to szybciej dojdziesz do siebie! 3maj się dzielnie

Syla - kurcza, nie wiem właśnie jak to jest z tymi wodami, bo nicy skąd , no ale skoro w szpitalu się nie wyznali i nic nie widzą, to pewnie nie to! Dziś idziesz do swojego gina, tego polskiego? To napisz szybko co Ci rzekł - oby jednak jeszcze się dzidzi nie spieszyła (ja po przecytaniu na mamusiach, że już Gizmiątko i Mariola się "rozpakowały" boję się ostatnio... - brrr, chyba już wolę nic nie czytać czy co? )

Dzień doberek Lejdsikom!!!
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 11:07   #4180
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
A ja popijam białą herbatkę i stwierdzam że lepsza niż zielona w smaku

Kurczę tyle roboty, a ja nie wiem, do czego najpierw ręce włożyć...

i wychodzi na to, że nie włożę do niczego
Ja uwielbiam białą

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Dzień doberek Lejdsikom!!!

przyszedł archiwalny nr TERRORYZMu będę miała co czytać

Uciekam do pracy...mam dzisiaj nawał roboty....
Stary 2009-06-02, 11:10   #4181
Vcelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
wybrałam odcień 7.02 to jest farb bez amoniaku, odżywia włosy. Bardzo fajna gdyz robiłam już całość 2 razy Diacolorem i nie zostawia odrostów. Bo się wypłukuje do naturalnych.
Myślę, że będzie super Najważniejsze, że farba bezpieczna i nie niszczy tak włosów. Czekamy na efekt

Stary 2009-06-02, 11:16   #4182
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość
Myślę, że będzie super Najważniejsze, że farba bezpieczna i nie niszczy tak włosów. Czekamy na efekt
Pewnie po niedzieli bede farbować, bo dop w czwartek zapłacę za przelew.

UCIEKAM...
Stary 2009-06-02, 12:07   #4183
adzipersik
Raczkowanie

Dzień dobry!
domi7ks
paollino
Vcelka
Jane2008
Aliszcze

Zuziunia

Baaaaaardzo, ale to baaaaaardzo Wam dziękuję za życzenia i jest mi bardzo miło! Jesteście po prostu cudne Lejdiski!

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu Adzipersik nic nie pisała a była dostępna na Wizazu...
Już kochana tłumaczę... Wczoraj nie byłam w pracy, więc dosyć długo wylegiwałam się w łóżeczku i wejść na Wizaż zdążyłam i na wejściu i na odpisaniu tylko na PW się właściwie zakończyło, bo podczas pozostałej części dnia troszkę zalatana byłam a wieczorem brat z bratową mnie odwiedzili i jak poszli to padłam.

Czy rozgrzeszenie otrzymam?!

Od piątku właściwie łóżeczko jest moim wiernym przyjacielem - aż mi głupio było przed samą sobą, że ze mnie taki leniuch!

A wczoraj byłam na pierwszej wizycie u przesympatycznej Pani ginekolog. Cudna kobitka! I moja fasoleczka ma 11 mm! A mój TŻ myślał, że 11 cm - tak się biedny zestresował, że troszkę inaczej zrozumiał!

W sobotę powiedziałam też w końcu rodzicom o tym, że jestem w ciąży. Mama, tak, jak się spodziewałam - radością nie wybuchnęła bo pierwsze jej myśli pobiegły tropem - córka zostanie panną z dzieckiem! Wytłumaczyłam jej jakie mamy plany ale nie bardzo przemawiało do niej to, że najpierw byśmy wzięli ślub cywilny, a na przyszły rok -już po urodzeniu dziecka kościelny. Wczoraj jednak już troszkę innne podejście miała do sprawy i zaczęła ze mną rozmawiać na temat ślubu cywilnego. Tata natomiast ucieszył się, wyściskał i mnie, i TŻ i pogratulował.

I to chyba najwazniejsze wydarzenia z mojego życia, ostatnich czterech dni

I oczywiście....
Domi kochana! Przyszła żono i mamuniu! Mordo Ty moja!

Spełnienia marzeń
Cudnego przebiegu całej ciąży
Pociechy z przyszłego męża i dzieciątka
Słodkiego, miłego życia
Zero zmartwień i trosk
Samych szczęśliwych chwil i nie znikającego uśmiechu z buziuni

Sto lat, sto lat!
Stary 2009-06-02, 13:00   #4184
dra
Zakorzenienie

witajcie
odebrałam wyniki moczu i sa złe niestety pełno bakterii i leukocytów

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ja mam ciemny blond...nawet b.ciemny i odrost widac szybko..

mi róznie mówią że lepiej w jasnycha inni że w ciemnych..więc kwestia upodobań...a bedzie pół na pół teraz
tak kwestia upodoban
mi móiwa,ze we wszystkich kolorach dobrze,ale najwazniejsze jes,zebys to ty sie czuła w danym kolorku,ja w blondzie sie nie czuje,moj kolorek to czerń

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
u mnie nie zaciekawie wczoraj o mały włos bym padła w łazience zaczęło mi się kręcić w głowie a nogi jak z waty naszczęście zawołałam Tż i minie trzymał
ciśnienie miałam 90/60 ogólnie mam zakaz chodzenia nawer po domciu
z dobrych rzeczy to muszę Wam powiedzieć że mały super grzeczny wogóle nie płacze jak dostanie butle to śpi a jak nie śpi to się rączkami swoimi bawi.TŻ w nocy wstaje i go karmi
.W weekend planujemy pierwszy spacer zob jak będzie pogoda i jak ja się będę czuć.Wczoraj położna szwy mi wyciągneła
wypoczywaj kochana
i super,że masz grzecznego synka

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość

Dra ja tez mialam problemy z pecherzem, przez rok nie moglam sobie z nim poradzic. Po jakims czasie doszlam do wniosku ze to od stop mi sie bralo, zawsze mialam zimne. Od tamtej pory ciezko mnie bez skarpetek ujrzec. I od pieszczot z mezem. Czesto mnie dopadalo na drugi dzien, teraz zawsze po przytulankach ide siusiu i delikatnie sie podmywam. Odpukac w niemalowane ale cisza jak makiem zasial, naprawde
a mnie lapie z zaskoczenia... pare razy po przytulankach tez,ale zadko,teraz przyszlo nie spodziewanie...
a co do skarpetek to mam je przez 24h na dobe,bez nich bym nie usneła niestety, ja mam zawsze zimne nogi i ręce...

Domii
Hmm... jakie mam złożyć Ci życzenia
by warte były Twego westchnienia.
Sukcesów w życiu, ciepła w miłości,
dużo uśmiechu, wiele radości.
Niech ten wyjątkowy w roku dzień
odsunie na zawsze Twe troski w cień.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort-sm-1_1_.jpg (31,2 KB, 4 załadowań)
Stary 2009-06-02, 14:08   #4185
Vcelka
Wtajemniczenie

Moim rodzicom dostarczono już kwiaty, mama jak zawsze wzruszona, ale szczęśliwa, że pamiętaliśmy o rocznicy ślubu. Także niespodzianka mi się udała

Adzipersik super, że dzidzia ładnie rośnie. Jesteś w ciąży więc jesteś rozgrzeszona
Dra przykro mi, że wyniki moczu wyszły złe, mam nadzieje, że po kuracji lekami wszystko wróci do normy.

Stary 2009-06-02, 15:57   #4186
domi7ks
Zakorzenienie

DZIEKUJE MOJE KOCHANE

ALE MIŁO, ŻE PAMIETAŁYŚCIE

Torciki przesołdkie sa, zaraz sie biore za jedzenie, najpirew ta pare co na torcie sie miłuje zjem

Promotora znalazłam, oddałam prace, mam za tydzien przyjechac się ugadac z promotorem co i jak Niedługo Tz po mnie przychodzi

JUTRO WKLEJE WAM CO SOBIE KUPIŁAM NA URODZINY

BUZIACZKI LEJDISKI

Stary 2009-06-02, 16:23   #4187
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Domi Wszystkiego Najlepszego pociechy z Tż , łatwego porodu, ślicznego i grzecznego maluszka i spełnienia Wszystkich marzeń
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet2(obrabiamy na bialym tle)_big.jpg (64,9 KB, 3 załadowań)
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 16:41   #4188
domi7ks
Zakorzenienie

BLONDI KOCHANA DZIEKUJE

Ja czekam na mojego Tz, juz sie wyprysznicowałam a on poszedł po pracy sprzatac

Adzipersik co dostałas na urodzinki? chwal sie nam tu
Zapomniałam Ci pogartulowac dzidziusia 11 mm łał czyli który to tydzien dokładnie?
Mój dzidzius powinien miec na dzien dzisiejszy jakieś 5 cm, już się wizyty nie moge doczekac juppi

Ale dziś dałam plamew tamtym tyg z moja przyjaciólka obczaiłysmy, ze nasza kolezanka ma brzuszek. A ja sie z ta koleżanka umówiłam dzis i razem poszłysmy do promotora. Więc ja dyskretnie podpytuje: iwonka który to tydzien?
a ona: "tydzien?!!a to mi sie przytyło "

ale nie obraziła się, mówiła, ze jej chłopak rowniez mowi, ze ma taki brzuszek. jeszcze dzis miała tunike, a ja juz jej dawałam jakis 18 tydz

Dra musisz podleczyc pecherzz i bardzo bardzo na niego uważac

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-06-02 o 16:49
Stary 2009-06-02, 17:40   #4189
syla39
Wtajemniczenie

Domi wszystkiego najlepszego kochana

A ja jestem wsciekla. Pojechalam do tego mojego lekarza (tak Jane, polski ginekolog) obstalam sie i naczekalam i co? I . Nie przyjmowal dzisiaj. Nie mieli mnie jak powiadomic bo zapisal mnie na wizyte pod czyims nazwiskiem wiec dzwonili do tej osoby a nie do mnie. Tak wiec ide dopiero w piatek. Jakos musze wytrzymac do tego czasu. Chcialam kupic tutaj test na wody plodowe ale nie ma, dziewczyny z "mamus" podpowiadaja zeby kupic paierki lakmusowe i sprobowac w ten sposob sprawdzic.

Dra szkoda ze zle wyniki. Etap spania w skarpetkach tez mialam, ale juz mi przeszlo. Wykuruj sie a po kuracji nie rozstawaj sie z woda cytrynowa, ja tak robilam. Moze pomoze chociaz troszke.

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 18:40   #4190
Aliszcze
Zakorzenienie

Kochana Domi, wszystkiego najlepszego!! cudownego ślubu, wspaniałego dzieciaczka, samych słonecznych dni i żeby wszelkie Twoje plany się spełniły

Adziperski, wybaczmy Twoją nieobecność w dniu urodzin na wizażu

jestem padnięta, wiec nic więcej nie napiszę, nie mam sił. Wleciałam tylko,by być na bieżąco i żeby złożyć życzenia naszej Domi

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 18:42   #4191
Zuziunia
BAN stały

Spałam 2 godz jak zabita ale dobrze tak pokimać w dzień...

tylko muszę sny posprawdzać..
Stary 2009-06-02, 18:48   #4192
Vcelka
Wtajemniczenie

A ja byłam na zakupkach Jak chcecie to jutro Wam się pochwalę co kupiłam

Domi super, że wszystko z promotorem się udało. Jak smakowała miłująca się para?? Wklejaj w wolnej chwili prezenciki urodzinowe.
Ala nie dziwie się ze zmęczona jesteś Mam nadzieje, że to zmęczenie zostanie Wam wynagrodzone.

Stary 2009-06-02, 18:51   #4193
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Ale dziś dałam plamew tamtym tyg z moja przyjaciólka obczaiłysmy, ze nasza kolezanka ma brzuszek. A ja sie z ta koleżanka umówiłam dzis i razem poszłysmy do promotora. Więc ja dyskretnie podpytuje: iwonka który to tydzien?

ale nie obraziła się, mówiła, ze jej chłopak rowniez mowi, ze ma taki brzuszek. jeszcze dzis miała tunike, a ja juz jej dawałam jakis 18 tydz
Domi, toś przywaliła
Stary 2009-06-02, 18:53   #4194
Aliszcze
Zakorzenienie

Vcelka, pokazuj zakupy

Stary 2009-06-02, 18:55   #4195
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

To wykładowca, dziadek 80 letni ost pyta moja koleżankę z grupy który to miesiąc? Tez była w tunice, a ona jest taka większa heheh to potem przepraszał...

Vcelka pokazuj nooooo pewnie ze chcemy!
Stary 2009-06-02, 19:31   #4196
magdaka13
Wtajemniczenie

Ello

Domi i Adzipersik -nie zdazylam wczesniej wiec teraz zycze:

Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechów, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń i samych w życiu przyjemnych wrażeń, dużo uśmiechu i moc słodyczy,

Ile kwiatów na łące, ile gwiazd na niebie, tak wiele szczęścia życzymy Wam. By spełniły się wszystkie życzenia, zdrowia i miłości bez ograniczenia.

u mnie walki z prawkiem jazdy..dzisiaj porazkowato a to 31 godz. W tym tyg. ide na egz. wew. i zapisac sie na egzam w Osrodku...a potem AAAAA!!!! za 1,5 mies. egzamin!
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 19:58   #4197
201608251020
Konto usunięte

Dziewczyny
Co mój A. dziś wymyślił

Przylookał na moim opisie że oglądam "Vicky Cristina Barcelona" (bomba filmowa )

<rozmowa o współlokatorce nowej co ma przyjść obejrzeć mieszkanie>
A. - a widziałaś ją już?
Ja - Jeszcze nie
A. - fajna z niej?
Ja - Nie wiem. a co? chcesz poderwać?
A. - no jak, przecież Ty będziesz zazdrosna
A. - a co sadzisz o miłosci np. 2 kobiety i 1 facet?
(po krótkiej chwili...)
A. - w sensie seksualnym
Ja - No jakby to miało być z Penelope Cruz ...
A. -
Stary 2009-06-02, 20:17   #4198
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość

Ja - No jakby to miało być z Penelope Cruz ...
A. -

dobre dobrze mu odpowiedziałaś

Stary 2009-06-02, 20:24   #4199
201608251020
Konto usunięte

Kiedy naprawdę nad Penelope bym się zastanowiła Tak sugestywnie całowała się z tą drugą w filmie, że fiu fiu...
Stary 2009-06-02, 20:34   #4200
piwusia5
Rozeznanie

Domi Wszystkiego Najlepszego Ślicznego zdrowego Bobaska, pociechy z Tz-eta i spełnienia wszystkich marzeń

Buziaki dla całej reszty Lejdisek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości