|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
[QUOTE=paollino;14599446]Uff.. doczytałam was od wczoraj...
Nie wiem czemu, ale ja się tym przejmuję. Wisi nade mną klątwa i zobaczycie że za 10 lat będę równie samotna jak teraz ![]() Motylicaja czemu Ty zawsze tak jakoś mało delikatnie umiesz powiedzieć? ![]() ![]() ![]() Oki sorki....sorki...juz nie bede odpowidac na twe posty....jak taka reakcja jest.... Pozatym forum jest po to zeby wyrazac swe opinie..na rozne tematy.... ALe ja nie bede sie klocic z toba...i przystopuje....z wypowiedziami na twoj temat.... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() WItajcie ![]() Ja juz po pracy i po obiadku miałam łazanki z wczoraj... ![]() A teraz odpoczywam i zaraz bede ogladac "Rozmowy w Toku" bedzie znow ubaw... ![]() A tak to pogoda mnie dobija... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
BAN stały
|
Coś marnie się czuję.. pobolewa mnie żołądek od rana, jestem jakaś nieprzytomna...
w pracy 2 dziewczyny chore.. obym się nie zaraziła.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ehh...Kubek mnie dzisiaj wykończy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A skąd Ty wytrzasnęłaś takie wnioski? ![]() ![]() A jest mi smutno generalnie dlatego że widzi że jestem na gg i zawsze się odzywał... ZAWSZE. i ZAWSZE sam pisał gdzie jest, w życiu od nikogo nigdy nie wymagałam takiej spowiedzi i zawsze współczułam facetom moich przyjaciółek że ich tak krótko trzymają ![]() nie wiem skąd takie błędne wnioski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no z tego co pisałaś....tak jak teraz...jedna wspólna kolacja a Ty miałaś do niego pretensje, że się nie odzywa....więc trochę to tak wygląda |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
Edytowane przez besio Czas edycji: 2009-10-06 o 15:39 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4628 |
Konto usunięte
|
Nie miałam PRETENSJI... Kurde, czemu to tak ktoś odbiera? Ja byłam tylko smutna i trochę zaniepokojona odmiennym stanem... Zresztą nie wiecie co zrobił później co raczej zwiastuje że to jest chyba koniec ładnej bajeczki...
po prostu jak zadzwoniłam odebrał oficjalnie z imienia i nazwiska i 5 min. przekonywał mnie że nie wie z kim rozmawia, dopiero jak mu powiedziałam, to zaczął mówić że żartował i w ogóle... ![]() ![]() A dzień wcześniej mówił mi że dostanie kierowcę na delegację bo to daleka droga i w ogóle. Sam powiedział "Zadzwonię w takim razie w niedzielę jak już wrócę do Polski...". No i dupa. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czyli wszystko jasne. Nakrecil, naklamal i teraz glupio mu sie odezwac. Ty tez nie probuj bo wydaje mi sie ze nie warto ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
Paolino musisz dac sobie z nim spokoj...nie wszytsko złoto co sie swieci, skoro tak łądnie sie zachowywal na spotkaniu, nie znaczy ze taki jest naprawde
![]() Wrocilam ze szkoly rodzenia, praktycznie wszytsko wiem juz z wizazu ![]() tylko boje sie o pielegnacje pepka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a czemu się martwisz pępuszkiem ?? nie zawsze są z nim problemy... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Wtajemniczenie
|
Domi zapomnialam ci odpowiedziec w sprawie ubranek.
Lenka nie zdazy "zalozyc" wszystkich ale tylko dlatego ze kupilam niewlasciwe ubranka. Mi najbardziej pasuja i sa najwygodniejsze, najlatwiejsze do zalozenia pajace wiec przewaznie w to ja ubieram. Stroje ja i zakladam cos innego jak idziemy w gosci ![]() ![]() A tak w ogole to urosla ponad 12cm ![]()
#4635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() matko jak ja sobie poradze ![]() ale Ty Ala tez nikogo nie mials do pomocy tylko Tz, prawda?i tak Ci galdko poszlo ![]() a masz wanienke ze stojakiem? ![]() Cytat:
No ja mam prae z krótkim rekawkiem ale dostalam je od kolezanki ![]() ![]() Mam duzo pajacykow, ale nie sa rozpinane w kroku:/ Dzis podjelam decyzje, ze kupujemy napewno stojak pod wanienke, bo zadnego stolika takiego niskiego nie mamy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wedlug mnie wazne jest pierwsze przystawienie do piersi. Mi "pomogla" niedoswiadczona pielegniarka, od razu jak urodzilam i juz wtedy mialam sine a pozniej bylo juz tylko gorzej. Jak bym ta babe teraz dorwala to ![]() ![]() Pepek nie stanowil takiego problemu. Duza role odgrywal strach bo dla mnie to byla ranka wiec balam sie ja ruszyc, ale pozniej zauwazylam ze mala to nie boli wiec i strach minal ![]()
![]() |
#4637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tez slyszalam czytalam, ze pierwsze przystawienie jest najwazniejsze... Syla mialam Ciebie pytac...ilep rzytylas w ciazy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz mam 10 kg ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Domi ![]() ![]() ![]() witam kobietki ![]() dawno mnie nie było piątek niedziela zjazd..(zostałam starostą roku- nie wiem czy to dobrze czy źle ) a teraz praca ( robię trochę za murzyna-włoch wykorzystuje polaków jak się da za 10,50 za godz.).. jestem okropnie przemęczona, mam zawroty głowy, źle śpię.. ogólnie nie jest najlepiej. Troszkę Was poczytałam.. rzeczywiście duużo piszecie/piszemy ![]() ![]() ![]() ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-06 o 18:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do bycia starosta to u nas staroscina miala zawsze najlepiej. I w ogole jakos tak inaczej na nia wykladowcy patrzyli....miala zawsze dobre oceny. Ale tez umiala wszytsko zalatwic i przelozyc. Zagadac tak do nich, zeby bylo dobrze i podlizac sie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
BAN stały
|
hejcia;....
Widze ze nasza DOMI sie zaczyna zastanwiac jak to bedzie jak dzidzia juz sie urodzi..... ![]() A ja dziewczyny mam Problemik....i to nie z facetami eheh ![]() tylko wlasnie.... Dostalam dzis propozycje pracy....jako opiekunka do dziecka.... ale mam pewne watpliwosci...a wiec.. poniewaz to dziecko jest chlopcem i ma dopiero 4.5 miesiaca zycia ![]() ![]() Tylko ze nawet jak by przyjela te propozycje to co z Dziecmi:Piotrkiem i Gabrysią ![]() ![]() Sama juz nie wiem.....eheh ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A chandra to jesienna, mój tż mówi do mnie, że jestem smutasek i się wszystkim przejmuję.. tak chyba jest. Wbijam do głowy sobie to i tamto.. ja się martwe czasem za wszystkich i o wszystko..ale przecież trzeba czasem.. tak to jest już, taki mam charakter. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() p.s.: czytałam posty Pauliny dot. mężczyzn, to nie tak jak piszecie..ja wiem co może czuć dziewczyna, gdy 'robi' sobie nadzieję, że może tym razem coś wyjdzie , gdy facet staje się bardzo zainteresowany i mocno zabiega, gdy w końcu wierzymy mu tak trochę naiwnie ale też trochę naprawdę..ja rozumiem bo kiedyś przechodziłam coś podobnego.. trzeba zrozumieć a nie dobijać.. są osoby, które nie mogą porozmawiać o pewnych sprawach ze znajomą znajomym, koleżanką i piszą tutaj.. np. ja ![]() ![]() ![]() Paulinko.. nabierz dystansu.. szalej ![]() ![]() Dominiczko Twój brzusio jest mega extra !!!!!!! ![]() ![]() ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-06 o 20:00 Powód: dodanie treści |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój już nosi rozm 74 ![]() ![]() jutro pochwale się zakupami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
BAN stały
|
Mam jakiś nastrój pod psem... tęsknię...
ech nic mi się nie chce... pójde pod prysznic i zarzucę jakiś film... |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
Zuzia
![]() Dobranoc wszystkim kobietkom ![]() ![]()
#4647 |
Rozeznanie
|
Może i jest ale nie w mojej "wiosce"
![]() ![]() Kurczę ale się u Was Laseczki dzieje - Zuzia zakochana ![]() - Domi już na "wylocie" ![]() - Blondyneczki Synuś już taki duży ![]() - Motylicaja flirtuje i dzieciątka piastuje ![]() - u reszty Laseczek też same ciekawe sprawy się dzieją ![]() ale ten czas szybko leci ![]()
#4648 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() musisz sie zastanowic ![]() a ile lat/miesiecy maja Pitrek i Gabi? ![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() ![]() a u Ciebie kolezanka mieszka jeszcze?jak sie układa z małżem?no i praca na statku czy w porcie, bo juz chyban ie pracujesz?? ![]() Ja uciekam spac dobranoc;* |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga to RIGENOL możesz kupić u fryzjera, w sklepach fryzjerskich, ale polecam allegro bo wychodzi najtaniej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4650 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=domi7ks;14612685]Propozycja jest fajna ![]() ![]() musisz sie zastanowic ![]() a ile lat/miesiecy maja Pitrek i Gabi? ![]() Mnie zarabiam/....a Piotrus ma 2.5 teraz jak szlan do niego to mial rok i 5 miesiecy,.,.,a do Gaba ma roki i 7 miesiecy a chodze do niej jak miala rok i 2 miiesace... Sama nie wiem..co robic... ![]() ![]() Ide jutro do Gaby na 7 do 16..... ide spac buzka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.