|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
I miałam sporo róznych przedmiotów... p..kliniczna, społeczna... itp. A co trza?
|
|
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
bo włąśnie potrzebuję czegoś związanego z psychologią miejsca(nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam) coś na temat związek miedzy psychiką a miejscem itp i coś interesującego o chorobach psychicznych, wiesz może gdzie takie coś znaleźć?? Może Ci coś wpadło w ręce
|
#4593 |
|
BAN stały
|
Hmm trudny temat. Z tym akurat nie bardzo miałam styczność.
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#4597 |
|
BAN stały
|
ja tez ide lulac jutro ciezki dzien
buZka |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4598 |
|
Konto usunięte
|
Uff.. doczytałam was od wczoraj...
Nie wiem czemu, ale ja się tym przejmuję. Wisi nade mną klątwa i zobaczycie że za 10 lat będę równie samotna jak teraz ![]() Motylicaja czemu Ty zawsze tak jakoś mało delikatnie umiesz powiedzieć? "Nie obrażając się" ale Ty piszesz o chłopaku którego nie widziałaś że go uwielbiasz i że dał Ci 3 buziaki przez telefon A ja jakoś to wytrzymuję... Już Ci napisałam kiedyś byś może nie czytała moich postów skoro masz mi docinać...Besio a ja to już nie wierzę że ktoś czeka... boję się uwierzyć bo za każdym razem gdy ktoś mnie "obłaskawia" bym się przestała bać, to ja się otwieram a potem i tak boli tak samo To się powtarza w kółko - z jednej strony chcę być kochana i źle mi, że same porażki... a z drugiej boję się jakoś zaufać...
|
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie myślałaś może o tym, że może zbyt szybko po zawarciu znajomości czy ogólnie na początku spotykania się rządasz wyjaśnień gdzie był, co robił etc?? tak jak teraz??może oni się tego boją...boją się, że go/ich osaczysz i będą się musieli ze wszyściutkiegoA tak wogóle to dzień dobry |
|
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() w nocy wstawalam dzis 5 razy, wiec coraz lepiej ![]() Ala przyszla Ci kanapa? ![]() U mnie pogoda sie popusla a mialam dzis caly dzien prac
|
|
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kanapa nie przyszła...w sobotę mają przywieźć Ty nie strasz bo u mnie jest pogoda w miarę
|
|
|
|
|
#4602 |
|
BAN stały
|
Witam
zaraz uciekam do pracy. Dzisiaj jakieś koszmary w nocy miałam ![]() rano bolał mnie żołądek. Ech tęsknię za M. Miłego dnia wam zyczę dzisiaj idę na różaniec i chcę wziąć akt ślubu od proboszcza. Muszę jak najszyciej załatwic dokumenty. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-10-06 o 10:46 |
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiak idź pisac prace, bedziesz miala potem spokoj
![]() Ja sie wybieram do sklepu i do ciastkarni
|
|
|
|
#4606 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka laseczki
.Mala spi wiec korzystam z wolnej chwili Doszlam do wniosku ze mam aniola w domu Paollino przykro mi z powodu M Widze ze jestes wrazliwa osobka i masz duza potrzebe milosci. Trzymam wiec kciukaski zebys w koncu spotkala tego jedynegoDomi to juz 30ty tydzien . Jak ten czas leci...Fajne te mebelki co wybralas Zuzia dlaczego ja nie dostalam linka do twoich zdjec z gor
|
#4607 | ||
|
Zakorzenienie
|
piszesz juz? ![]() najlepiej sie zmobilizowac raz a porzadnie i ma sie spokoj, ja tak zrobilam ![]() Cytat:
z tego co Sylus opisujesz, to macierzynstwo musi byc cudowne a jak z karmieniem? i w ogole z ciuszkami?faktycznie tak szybko wyrastaja dzieci, ze nawet nie mozesz wszytskich ubrac? Cytat:
w sobote zamowilismy juz, wplacilismy zaliczke a placi sie przy odbiorze do 3ech tygodni maja byc![]() Ja zrobilam zkaupy i teraz jestem w trakcie robienie salatki z zupek chinskiej, tylko mi jajka stygna
|
||
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
jaka okropna pogoda dzisiaj
a dziecko mi marudzi strasznie i jakąś ciepłą główkę ma kurcze żeby tylko znowu się nie pochorował ehhh ale przynajmniej obiad zrobiłam
|
#4609 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehh, u mnie tez okropna pogoda. Pada
. Chyba sobie daruje dzisiaj spacer z mala. Tutaj jak zacznie padac to moze i miesiac wiec jestem przygotowana na spacerki. Zakupilam przeciwdeszczowke, kalosze ale jakos ciezko sie zebrac![]() Domi dla mnie macierzynstwo to naprawde wspaniala rzecz Zanim sie przyzwyczailam do wstawania mniej wiecej co 2.5-3 godz, ale tez tylko przez pierwsze 2-3tyg, jak juz doszlam do wprawy to nie stanowi to dla mnie zadnego problemu. No i w ogole jak mialam obawy co zrobie jak mala zacznie plakac itp, teraz juz sie nie boje bo wiem ze przytule, pobujam i to pomaga A jak sie usmiechnie to Zanka oby maly nie byl znowu chory. Teraz taka pora roku ze dzieci beda czesto chorowac. Oby nie moja Lenka Domi a co to za saltka z chinczykow . Ja mam dzisiaj ochote zrobic "pomysla na zapiekanke" Ciekawe czy dobre to
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj robię 3 obiady
jak Tż wróci to jedziemy na zakupy po kurtkę dla mnie .U Nas pogoda taka sobie trochę słońca, trochę deszczu ![]() Syla fajnie że malutka nie płacze mój też aniołek.Jak ma zły dzień to marudzi wczoraj dostałam 1 raz banana hihi bardzo mu smakował.Słoików nie lubi![]() mój Oli to aparat jak sie go usypia np w dzień( wieczorem prawie zawsze sam zasypia) to mu śpiewamy aaaaa Kotki dwa.On tak się nauczył że jak śpiący to sam śpiewa aaaaaaaaa Ma 4 miesiące a już sie do siadania zabiera ![]() syluś a jak u Was ze szczepieniami? macie darmowe czy jak w PL za te lepsze trzeba płacić? ja nie wiem czy nie zaszczepienie małego jeszcze na pneumokoki ponoć chroni to przed sepsa.A moja znajoma 28lat i zachorowala na sepse ledwo ja odratowali ![]() Zanka jak ma gorączke to ponoc ten Panadol dla dzieci najlepszy.Biedulek Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-10-06 o 13:56 |
|
|
|
#4611 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co dobrego? ![]() Ja dzis mam wolne od gotowania, tylko salatke z zupek chinskich zrobilam ![]() Wczoraj moja mama podala nam pierogi i jeszcze bigos wiec mam spokoj ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
ale coraz bardziej mysle, ze to tak blisko i jakos do mnei nie dociera...wydaje mi sie ze juz zawsze bede w ciazy![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4612 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapomnialam sie pochwalic
.Zamowilismy kominek scienny na biopaliwo bo nie mamy komina a do tych kominkow nie trzeba go miec. O taki: Załącznik 2565992 Załącznik 2565993 Szkoda ze bedzie dopiero na poczatku listopada Nie lubie czekac
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też kiedyś chcieliśmy zrobić w tym miejscu gdzie mamy piec ale mamy zbyt małe pokoiki
|
|
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale extra mam nadzieje, ze jak Wam wmontuja to sie pochwalisz fotkami![]() a w ogole Syla kiedy jaks nowych fotek sie doczekamy Twoich i Lenki no i tatusia jak tak bardzo chce? a Lenka bedzie miala rodzenstwo???
|
|
|
|
|
#4615 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi teraz do jednego ciezko jest sie zebrac I pomyslow brak![]() Moj maz tez Lence spiewa "aaa kotki dwa" .Jesli chodzi o szczepienia to nie wiem jak jest w Polsce ale tutaj w standardzie i bezplatnie szczepia przeciw: błonicy, tężcowi, krztuścowi, poliomyelitis (nie wiem co to jest), odrze, śwince ,różyczce i bakterii haemophilus (tez nie wiem co to jest).Domi zapodaj ten przepis
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
2-3zupki chińskie - pikantne oraz przyprawy z tych zupek (tylko bez oleju)
papryka czerwona 4 ugotowane jajka kilka ogórków konserwowych puszka kukurydzy 3 łyżki majonezu (albo i wiecej, zeby bylo bardziej mokro) Makaronu nie gotujemy tylko lamiemy, dodajmy pokrojone jajka, ogórki, kukurydze i papryke oraz majonez i wszytso mieszamy. odstawiamy na kilka godzin do lodówki (zeby makaron zmiekł) __________________ Dzis jednak zamoczylam makaron na chwile wrzatkiem, bo za dlugo by "dochodzil" taki twardy w lodowce
|
|
|
|
#4617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nowe fotki z Lenka beda tylko musze sie troszke zmobilizowac:ehem : Najwiecej zdjec ma z tatusiem bo ja jemu robie a on mi nie ![]() .Rodzenstwo powiadasz.... Nie wiem, ale nie bedziemy stosowac zadnej antykoncepcji oprocz naturalnej wiec wiesz, nigdy nie wiadomo . W razie czego plakac nie bede, ale tak swiadomie sie zdecydowac ciezko.
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, przerwa nr 2
jak siadłam to i coś mi wychodzi, rozłożyłam sobie pracę na 3 dni i muszę się tego trzymać, na dziś już połowa mniej więcej zrobiona.Syla, ale ładny ten kominek, tez bym bardzo chciała, musi być cieplutko od niego. Domi, ja też czekam na przepis. Edit: ubiegłaś mnie, fajny i szybki na pewno zrobię.
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-10-06 o 14:37 |
|
|
|
#4619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziekuje ci dobra kobieto Ja wprowadzam pomalu, ale np ostatnio zjadlam rybe i mala od razu wysypalo, Nie moge jesc nabialu, wolowiny, cieleciny ogolnie wszystkiego co od krowy no i ryb. Ciagle tylko ten drob i drob, juz mam dosc
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie sobie na coraz więcej pozwalam ![]() uciekam na szkołe rodzenia sie szykowac |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.

wyszukałam sobie parę rzeczy do czytania i jutro postanowiłam ostro ruszyć, najważniejsze że zaczęłam

"Nie obrażając się" ale Ty piszesz o chłopaku którego nie widziałaś że go uwielbiasz i że dał Ci 3 buziaki przez telefon
A ja jakoś to wytrzymuję... Już Ci napisałam kiedyś byś może nie czytała moich postów skoro masz mi docinać...
To się powtarza w kółko - z jednej strony chcę być kochana i źle mi, że same porażki... a z drugiej boję się jakoś zaufać...

Widze ze jestes wrazliwa osobka i masz duza potrzebe milosci. Trzymam wiec kciukaski zebys w koncu spotkala tego jedynego
. Jak ten czas leci...
mój też aniołek.Jak ma zły dzień to marudzi