|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Vcelka bardzo fajne sa te bluzeczki
![]() a ja sobie chwilkę przerwy zrobiłam. Powiem Wam, że nawet mam wene i mi to sprawnie idzie. Zresztą są to rzeczy z 5ciu lat i jak to czytam to sobie przypominam-w końcu sie kiedyś o tym uczyłam ![]() ![]() Jane chodzi o to, żeby na końcu zdania w linijce nie było żadnych wolnych wyraców i spójników, a praca była ładnie wyjustowana (czyli:w, z, i, itp). W necie znalazłam shift+enter i wychodzi, wiec mam nadzieje, ze nic sie nie pomiesza przy drukowaniu. Jane Ty masz naprawde jakieś buraki tam na uczelni. Ja nie przypominam sobie, zeby w ciągu 5 lat u nas ktoś pyskował do doktora czy magistra ![]() ![]() ![]() Jane mam nadzieje, że całe wakacje bedziesz odpoczywała, daj sobie trosze na luz. Ale w lipcu to pewnie też bedziesz pracowała, bo zaoczni wtedy kończa?;> |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Wtajemniczenie
|
Jane mi humor zawsze poprawiają zakupy
![]() ![]() Fajne ubrania mozna kupić na brzuszek w zwykłych sklepach (nie takich z ciążową, bo tam straszna drożyzna). Myślę, że coś fajnego byś znalazła, no i zapomniała choć przez chwilkę o studentach nieukach. Trójka dzieciaczków mi wystarczy, ale jak Bozia da mi więcej to chętnie ![]() Kurcze Domi zrób sobie przerwę w tej nauce, bo zdasz normalnie celująco ![]() O Domi wywołałam Cię hehe
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-06-17 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
Vcelko ważne, żebym nie siedziała jak kołek, tylko coś powiedziała jak wylosuje pytania
![]() ![]() wracam znów do nauki, bo mam wene ![]() Jane ciuszki ciążowe są podobno w H&M i C&A, powinnaś gdzieś tam w jakiejś galerii mieć takie sklepy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dominika ja pracę broniłam co prawda w 2005 r., ale co nieco jeszcze pamiętam i do dzisiaj stosuję ![]() jak chcesz przenieść "twarda spacją" do drugiej linijki spójnik lub pojedyńczy wyraz to zaznaczasz myszką tak jakby za tym spójnikiem miejsce do końca linijki (bezpośrednio po tym spójniku) i naciskasz lewy CTR +SHIFT i spację. Wtedy na stałe Ci się przeniesie i w razie dopisywania czegoś przed tym spójnikiem to ci się nic nie rozwali, a inaczej niestety może się tak zdarzyć. Natomiast ja zaczynasz nowy np. rozdział to po ostatnim zdaniu poprzedniego rozdziału wciska się ctr+enter i wtedy na stałe przeniesie się na nowa stronę i na pewno w rzie dopisywania czegoś wcześniej to przerzuci sie na kolejną strone i zacznie od nowej kartki. Ufffffffff jak sobie przypomnę, ja miałam 3 swiaty przy pisaniu pracy, samych wymagań własnie pod względem "technicznym" pisania miałam kilka stron, a póxniej mega stres przy drukowaniu- ale w sumie nic się nie rozwaliło i było OK. ![]() W razie problemów pisz, to postaram się jaśniej napisać.
"Nie wystarczy pokochać, Trzeba jeszcze umieć Wziąć tę miłość w ręce, I przenieść ją przez całe życie." ![]() Edytowane przez loni Czas edycji: 2009-06-17 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zadomowienie
|
Domi - no właśnie, tak się robi żeby przenieść przyimki i spójniki z końca wiersza na początek następnego
![]() ![]() A mośki no straszne! Rozpieszczone, płacą, konkurencja na uczelniach duża, studentów generalnie mniej, bo dopiero my się za boom dzieci wszystkie wzięłyśmy ![]() ![]() ![]() A co do zakupów, to własnie w tych "ciązowych" sklepach drogo strasznie, są u nas jakieś salony takie i serio za nazwę już chyba od razu z 50 zł sobie krzyczą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Domi - a czemu wątróbki nie powinno się jeść? No chyba, że codziennie, ale czasami jak najbardziej, bo na anemię wskazana - mi tak lekarze mówią, więc jak lubisz to smacznego! ![]() Idę dalej sprawdzać ten egzam ![]() A potem - w nagrodę mam ochotę na pyszen domowe, cieniutkie fryteczki na nowej patelni - mniam mniam ![]() O Loni! Hej! ![]() ![]() Co tam u Ciebie - pracujesz sobie, wakacje planujesz, męzusia do woja znów puszczasz ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-06-17 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
witam
ale piszecie,az trudno odpisywac na tyle pstów,ale mam nadzieje,że na wszytskie odpisze ![]() motylicaja na połówkę czekaj spokojnie,teraz szalej póki mozesz ![]() ![]() blondynkapoznan synio śliczny ![]() jane2008 ah juz tak nie narzekaj ![]() ![]() Vcelka super bluzeczki ![]() pozdrawiam
#4747 |
Zakorzenienie
|
Loni
![]() tylko kurcze ja juz cała prace tak poprawiłam i zapisałam, wiec już teraz nie wiem w którym miejscu były te spójniki ![]() ![]() ![]() własnie drukowanie jest najgorsze:P ooo Jane mówie ze może tak byc, to dobrze, niech najwyzej tak zostanie ![]() Jane ja czytałam, zeby nie jeść zbyt często watróbko, bo wypłukuje kwas foliowy, z drugiej strony piszą, że podrobów nalezy unikac. Choć mam tez ksiażeczki, gdzie jest wskazana. W każdym razie raz na jakiś czas nic sie napewno nie stanie. Ja miałam nie jeść wędzonych ryb ani serków plesniowych, a raz sie skusiłam i na to i na to. Niby plesniowych to z niepasteryzowanego mleka i tych drogich ![]() mój Tz jest frytkomaniakiem tak samo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie uciekam do domu z pracy więc tak ekspresem: 1) tak, pracuję sobie ![]() 2) wakacje, hm mam nadzieję ze uda się gdzieś pojechać choćby na dłuższy weekend (chciałabym znowu zobaczyć Kazimierz ![]() 3) męża do woja nie puszczam jużm, zrobili z niego kaprala i nic w zamian nie oferuję a wręcz przeciwnie, jako szeregowy miałby większe szanse na pracę w wojsku a poza tym bez więszych zmian, lat mamy paskudne jak na razie. Pozdrawiam Was serdecznie i głasie dla brzuszków ![]() Ps. 1 czerwca i 16 czerwca zostałam Ciocią ![]() Milenka i Maja. Papa Ps. Dominika w każdym dokumencie Word jest taki znaczek (ikonka w pasku) gdzie można włączyć tzw. podglądanie znaków niedrukowalnych- tam na pewno można sprawdzić w którym miejscu dałaś ta miękką spację, ale jak Jane mówi że może być to może niech zostanie. U nas na informatyce na studiach jak mieliśmy jakieś koło na kompie, to własnie tak było sprawdzane jak kto co zrobił. Pały leciały po kolei bo niby ktoś zrobił dobrze (przynajmniej tak to wyglądało z pozoru) a jak się to włączy to widać czarno na białym jak zostało to zrobione. Jak np przesuwanie danego wyrazu za pomoca samej spacji np. ![]()
"Nie wystarczy pokochać, Trzeba jeszcze umieć Wziąć tę miłość w ręce, I przenieść ją przez całe życie." ![]() Edytowane przez loni Czas edycji: 2009-06-17 o 14:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zadomowienie
|
Loni - no to super, że u Was ok, że męzusia obok siebie masz, a nie w woju (choć wiadomo, że większości facetom dobrze w mundurze...
![]() ![]() No i gratulacje z bycia podwójną ciocią! ![]() A metoda Loni ok, b. fachowa, techniczna - ale ja też uzywam tego podglądu bo bez niego już wręcz nie umiem pisać, no i tam miękkie spacje też zdają egzamin, więc i tak "łatwiej" może być - wiesz Domi? No, spoko! To tylko faktycznie upierdliwe bywa, gdy się dopisuje lub zmienia marginesy - rozwalają się spacje przed miękkim enterem i trzeba je usuwać i od nowa typować spójniki, które po zmianach wystąpiły na końcu zdania (a metoda Loni zdaje się, że już niweluje ten problem - ot tyle)! Hej - to Loni widziała Twojego Tż Domi? Ła! To wy się naocznie już znacie? Ale fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() Dra - no jasne, żeby tylko Dzidzi było zdrowe, jasne! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Loni zaraz sprawdze tak cała prace
![]() ![]() Ja mam prace ogólnie juz przygotowana do druku i mam nadzieje, że nie daj Boże mi promotor nic nie będzie kazał zmienic:P Jane widziała Loni i mnie i Tz, ale nie była pewna czy to ja i nie podeszła:p ale juz teraz bedzie wiedziała, którzy to my:P ja tez uwielbiam frytki, no jachaa mniam mniam:P i też wole z patelni anizeli z frytkownicy, ale u mnie w domu moja mama czesto robi we frytkownicy:P Loni musimy sie umówic na frytki w BC:P ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-17 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Wtajemniczenie
|
Dopisuje się do grona frytkomaniaków z patelnii
![]()
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
No ja nic nie chce mówc, ale mój Tz sobie zazyczył dzis frytki, ale z frytkownicy, a to jest działka roboty mojej mamy:P miałam jej przekazac, ze dziś do obiadu na 16 mają byc frytki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Wtajemniczenie
|
Mi oprócz frytek chodzą po głowie jeszcze placki ziemniczane z młodych ziemniaków
![]()
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie mów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ooooo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiem jak mam się nauczyć Zarządzania Kryzysowego ![]() Oj ja juz teraz kase bede trzymać.... bo zbieram na wycieczkę do Egiptu....nie chwaliłam się jeszcze ![]() No to się chwalę, jak skończę staz w listopadzie lecę z rodzicami na 2 tyg ![]() Dzwonił własnie Marcin...alema uroczy głos aaaaaa ![]() w samym glosie mozna się zakochac ![]() moi znajoma para poznała się przez fotkę.pl hihi i są bardzo fajna parą ![]() ja póki co liczę na fajną znajomość, a co dalej to się okarze... Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-06-17 o 17:26 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
ja też chce placki ziemniaczane!!!!!!!!!
![]()
#4757 |
Wtajemniczenie
|
To widzę, że narobiłam Wam ochoty na placuszki ziemniaczane
![]() Zuzia fajnie byłoby jakby ten Marcin okazał się fajnym kolesiem i znalazłabyś bratnią duszę...może coś z tego będzie ![]()
#4758 |
Zakorzenienie
|
Zuzia ale fajnie, ja też chcę do Egiptu
![]() ja siedze obżarta po obiedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
BAN stały
|
Cytat:
jak byłąm w styczniu w u.r. to było w sam raz na zwiedzanie, ale na kapanie w morzu za zimno... ja też jestem objedzona... Kocham Egipt ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Ja powiem szczerze, ze do ciepłych krajów to pojechałabym wtedy, gdy jest upał, żeby leżeć pod palmami. Zwiedzanie tak mnie nie rajcuje
![]() ja to marze o malediwach, ewentualnie Seszelach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
BAN stały
|
Cytat:
jak się patrze na te mury....pozostałości świątyń...ach oczarowana jestem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
mi się Azja marzy...Chiny, Japonia...
![]()
#4763 |
Zadomowienie
|
Ależ Wy tu zagraniczne wojaże uprawiacie!
![]() ![]() ![]() ![]() A placki ziemniaczane to moje kolejne ulubione danie! Moja Mam się zawsze śmiała jak byłam mała, że jestem tania w utrzymaniu - kocham frytki, placki, a jeszcze kefir, cebulę, chlebek świeży, masełko, no i serek biały (teraz go jem mniej, ale dawniej na wakacjach u babci i dziadzia tylko tym się żywiłam i silne kości zawsze miałam ![]() Poprawiłam ostatni egzamin! ![]() Mam znów dwóje ![]() ![]() Zatem w piątek znów mam "dogrywkę", o ja - i 3majcie kciuki, żeby się dziekan do mnie nie przyczepił, że III rokowi daję przed obronę ndst! Nic nie poradzę - nie da się już nic z tych prac więcej wyciągnąć! Dobranoc - poryczałam se w końcu trochę i mi lepiej, uff ![]() Idę sie wtulić w mężusia - nareszcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Wtajemniczenie
|
Co u nas taka cisza ??
Ja zjadłam właśnie śniadanko...i na razie nie mam żadnych planów co do dzisiejszego dnia. Mi też marzą się Malediwy, ale jak pomyślę o ok. 11 godzinnym locie samolotem, to odechciewa mi się. Pozdrowionka dla Lejdisek ![]()
#4765 |
BAN stały
|
Zwlokłam się dopiero z wyra
![]() do 1 znowu pisałam z Marcinem ![]() ![]() No ale ponad pół strony mgr napisałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Wtajemniczenie
|
No nie mogę, gdzie pouciekałyście?
Ja z nudów zrobiłam znów sernik na zimno( mój mąż nalegał-tak mu posmakował ), miałam robić dopiero w sobotę, ale mi się nudziło ![]() Zaraz jeszcze zrobię sałatkę z mozarellą - normalnie wzięło mnie na "gotowanie" ![]() Zuzia oby te nocne rozmowy się dobrze skończyły i proszę NAS nie zaniedbywać ![]()
#4767 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Hej, co Wy tak z tymi Malediwami ![]() ![]() ![]() A co Drogie Lejdiski w Polsze naszej widziały, ha? Bo się jeszcze okaże (bo tak często bywa), że tak naprawdę niewiele? ![]() Vcelka - to miłego zajadnia serniczka ![]() Zuzia - miłej pracki, a z tym M to możecie się naocznie spotkać? Ach, kurcza - on chyba daleko gdzieś od Ciebie, tak? Szkoda..., chodzi mi o to, że czasem tak się fajnie z kimś może pisać, człowiek sobie zacznie niechcący, podświadomie wyobrażać różne rzeczy, a okazuje się, że gościu zajęty, albo szokujące naprawdę w życiu realnym ma podejście do życia (choć jasne, że bywa i ok - - - moja kumpelka ze studiów tak poznała męża, z którym mają teraz 6 m-czną girl - pisałam Wam, że niedawno nas odwiedzili) Blondi - jak dasz radę to odp. mi please co TY teraz o cesarce myślisz, po własnych doświadczeniach, ok? ![]() Fajnego dnia Lejdiski! Trzymajcie się! ![]() My dziś w szkole rodzenia mamy kąpać laleczki ![]() ![]() Lecę bo oczywiście juz mój szef-prof. dzwonił i mam extra pismo mu na jutro przygotować, a jeszcze własne mam różne - et, znowu ta papierkowa robótka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [QUOTE=Jane2008;12799672] Jagódka - alkeż super te focie i koniki! Ten pierwszy taki wesoły, w oczkach mu coś takiego gra jak zwykle u Jane ![]() ![]() QUOTE] d dziekuje to zdiecje pol cien...to tak z przypadku sie zrobilo ale cudne jest ![]() a co do obozu to my jedziemy cala rodzina do wielu lat na obozy konne....z naszym klubem (wiecie namioty ląka,,konie w stajni z drewna stoja... ) Dzić!!!!! ehhehe ![]() wogole super jest...i mam byc teraz w tym roku wychowaca....ide wlasnie do wtorku do piatku na kurs.... Cytat:
Cytat:
OO ja tez uwielbiam...frytki domowe szczegolnie...z serkiem tym danio do kanapek Ogórokwym...pychaa!!! ![]() ![]() [QUOTE=Zuziunia;12805517]wirtualnie jest super... ![]() jaki słodziak ![]() Oj to współczuje sprawdzania ![]() nie wiem jak mam się nauczyć Zarządzania Kryzysowego ![]() Oj ja juz teraz kase bede trzymać.... bo zbieram na wycieczkę do Egiptu....nie chwaliłam się jeszcze ![]() No to się chwalę, jak skończę staz w listopadzie lecę z rodzicami na 2 tyg ![]() Dzwonił własnie Marcin...alema uroczy głos aaaaaa ![]() w samym glosie mozna się zakochac ![]() QUOTE] to super... ![]() ![]() ![]() dobra ide... buzka do pozna... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Jak mnie nie ma to żadnej nie ma, achh Wy baby
![]() ![]() ![]() Ja byłam an uczelni, pozałatiwałam z kures, mam po obronie przyjść odebrać papierek. A w magisterce znów na poniedziałek musze wstep poprawić ![]() ogólnie duszno i parno a ja słaba po podrózy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Wtajemniczenie
|
Domi ja jestem
![]() Szkoda, że jeszcze ten wstęp masz znów do poprawki, ale teraz jak już poprawisz to już musi być dobrze, bo nie będzie czasu na kolejne poprawki. Trochę się zmęczyłam tym "gotowaniem", ale już wszystko mam przygotowane na obiad, więc teraz wypoczywam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.