|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
![]() Ps.chcialabym sie was doradzic...ale to chodzi o sytuacje z moim chlopakiem..jesli nie macie nic przeciwko aby na tym watku poruszyc problem natury damsko- męskiej dajcie znac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Justine1988 mi zylki wyszly w ciazy ale nie na samym poczatku test bym zrobila w dniu spodziewaniej@
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zadomowienie
|
Jasne zrobie to bedzie juz drugi...ale najgorsze jest to ze ja niewiem ile u mnie trwa cykl...miedzy 30 a 32 dni...ale mysle ze w czwartek juz zrobie test to bedzie 28 dzien cyklu
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
ja bym na twoim miejscu zrobila badanie krwi beta hcg mi testy wychodzili negatywne a w ciazy bylam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na nartach tez nauczylam sie sama zjezdzac [najpierw na takich krotkich nartach jako dzieciak na okolicznych goreczkach, potem juz cwiczylam w Wiezycy na prawdziwych 'skrivanach']-co prawda z hamowaniem nadal mam klopot, no ale jakos idzie ![]() Na nartach jak juz zalapiesz rownowage to zjezdza sie naprawde prosto [znaczy sie 'na kreche'], a po pewnym czasie dosc szybko zalapujesz jak jezdzic slalomem i jest git ![]() Mam kumpli, ktorzy w jeden dzien nauczyli sie jako tako zjezdzac na snowbordzie i mowia, ze nie ma porowniania wogole z nartami. Mowia, ze narty to dla lamerow sa ![]()
![]() |
#546 |
Wtajemniczenie
|
Justine - pewnie, pisz o chlopaku. Jak bedziemy umialy tak doradzimy
![]() No a teraz co u mnie - dzisiaj dzien po nocce, wiec przespany. Ale powiem wam, ze chyba jestem normalnie pracoholikiem - bo najlepiej odreagowuje w pracy jak sie posmieje troche z moich niemiaszkow ![]() Z fajnych rzeczy - przyjechala do Polski moja bratowa z rodzinka - okazalo sie, ze wczoraj sie dowiedziala ze jest w ciazy. Ciesze sie razem z nia i mowie :'No teraz wiem,kto mi fasolke podebral' ![]() No i polecam ksiazyne 'Mamuski gotowe na wszystko' - nie tylko dla zaciazonych - kryminal z podtekstem w tle ![]()
#547 |
Zakorzenienie
|
Magdak super ze rodzina przyjechala i jeszcze taka fajowa wiadomosc na powitanie
![]() do mnie dzisiaj przyjezdza tesciowa wiec dokladnie sprzatam cala chate ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- prasowanie - cala gora czeka grzecznie - pranie - sprzatanie no i na koniec - ide sie odstawic do fryzjera, a co - trzeba miec troche z zycia no i jakos na imprezce domowej sie zapokazac ![]() ![]()
![]() |
#549 |
Zadomowienie
|
Hejka Lejdis!
![]() ![]() ![]() Ja na chwilkę żeby Wam rzec CZEŚĆ, no ale Wa ni ma ![]() Tak mnie dzis studenty wkurzyły, że mało ![]() ![]() ![]() Tak więc zaraz wracać muszę bo mam stosik ich makulatury do poprawy (bo już kurcza patrzę, a tam takie głupoty, że mało! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No nic - wygadałam się Wam ![]() Blondi - super, że ślub tak blisko! To odliczamy dni, no nie? ![]() Magdzia - no kurcza, dlaczego akurat do 25 stycznia w Gdyni na "wieżę"? a póżniej nie można? Bo teraz nie da rady... ![]() A tekścik o "zawieszającym się systemie kobiecym" extra - no i wiadomo, że najlepszy, bo ...kobiecy, nie? ![]() Ali - no extra! Ła! Super! Ależ bym tak chciała!!! A dużo macie tam śniegu? Zdjęcia porób koniecznie, co? No i nie pracuj w tej pracy tyle, ok? No ![]() Justine - oj, to widzę, że "akcja nadal w toku" ![]() No trzymam kciuki za wieści jakich chcesz i dawaj szybko znać jak poszło - tak czy tak, nieważne, ok? Aha - no i co z tymi sprawami damsko-męskimi? Ojej - wszak to jest Lejdiskowy temat jak najbardziej, temat rzeka i to bez początku i ujścia, więc spoko i śmiało wal! ![]() Sylu - no i jak super, że jesteś w końcu w Norwegii i sie odezwałaś! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co u Domi? Ciekawe na której jest teraz stronce wizażu... ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że Zuzia ma się lepiej - trzymaj się Kochana, trzymaj!!! A Loni to nas już jednak olała...? - ![]() ![]() ![]() ![]() Hej - i nic nie wywołujecie???? Dajcie znac kiedy robimy choć godzinę "pogadania" na Lejdis - w który dzień i o której, ok? Tak żeby każda zabiegana współczesna Lejdiska mogła się na chwilę tu u nas zrelaksować, ok???? To czekam na propozycje!!! Pa - wszak i tak Was nie ma, a jeszcze sesję innych na głowie mam ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-01-14 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Jane mój kochany Narzeczony narazie nie pracuje
![]() ![]() wklejam zdjecia, właściwie juz wkleiłam na wątku codziennosc kobiety, a wam nei wkleiłam ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1231782572 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1231782550 dodam, ze na tym zdjeciu z tylu tak mi pas wyszedl poprostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zadomowienie
|
O ja! Domi!!!
![]() Ależ z Ciebie lasencja!!! No ja naprawdę nie wiedziałam, że aż tak!!! ![]() No i dziwić się tu teraz facetowi, że niegdyś była tak strasznie zazdrosny!!! ![]() No a seks to z Ciebie aż kipi! Ach, Ty uważaj uważaj na narzeczonego i lepiej Go nie kuś, bo biedny będzie do tego ślubu ![]() ![]() Pozdrówka! ![]() No tak poprawiam kolosy, że lokkłam na dziewczynki z próbować... - ła, a tam nawet fragment z Lejdisek znalazłam! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#552 |
Wtajemniczenie
|
Ello Jane - w koncu ciebie widac...
ja wynikow jeszcze nie mam ze szpitala - bede sie dowiadywac w przyszlym tyg. - kazali sie pytac po 3 tyg. - jakos mi tak nie spieszno do tej wiedzy - bo pewnie wszystko wroci od nowa i trzeba bedzie sie od nowa pocieszac..no a do ginka mam isc i tak po @ - a na razie sie nie zanosi..cos czuje ze teraz sie ladnie przesunie. i tak 1 lutego ide na msze w tej intencji - chyba by zapomniec do konca... foteczki ostatecznego efektu od fryca wrzuce jutro - bo chce sie jeszcze przefarbowac "na lisa" i nie chce pokazywac niedokonczonego efektu... gora prasowania troche zmalala..no ale nie dokonca - bo wybralismy sie wieczorem do teatru na koncert 'Fado' - tak troche przez przypadek moja mama zalatwila bilety. koncert bardzo ciekawy - muzyka portugalska, piesni o nieszczesliwej milosci[tak zebyscie wiedzialy o czym gadam: http://www.lastfm.pl/tag/fado]. zeby bylo smieszniej to w polowie koncertu wokalistka (BTW wykladowca na gdanskim ASP) powiedziala, ze 2 jej instrumentalistki sa w ciazy - normalnie stwierdzilam, ze mam chyba nadnaturalne moce - bo gdzie sie pojawie - tam babki w ciazy. wiec jak ktoras z was chcialaby miec dziecko tu i teraz - to prosze o odpowiednie podanie i czekoladki mejlem - a zobaczymy co sie da zrobic.
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-01-14 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
Domi kuźwa ale z Ciebie lasencja
![]() ![]() ![]() Moj slub coraz blizej faktycznie jutro 1 przymiarka sukni mialam jechac dzisiaj ale bylismy w knajpie ustalic Menu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zadomowienie
|
Hello Magdzia, Blondi - o ludzie! Wreszcie Was złapałam! Ale na chwilkę tylko pewnie, bo wciąz tych kolosów nie ruszyłam!
Oj Magdziu - trzymaj się dzielnie i przy wynikach, a może własnie fakt, że zobaczysz, że to nie bakterie żadne jakieś (kurcze, bo coś takiego może tam wyjśc? Ws umie to przyznam, że nie wiem co...), no żadne nieprawidłowości - wiem tylko tyle, że moja kumpela Jolka tak miała, no i nic nie wyszło i to właśnie znaczyć miało, że są zdrowi tylko tak widać musiało być, bo coś tam za słabe czy chore miało być i organizm wtedy tak działa...- "doda Ci skrzydel" i ulży, że nastęonym razem zatem będzie już wszystko dobrze??? 3mam kciuki!!! Blondi - o której ten ślub Twój i wesele? Wiesz, coby sobie sobotę z Tobą zaplanować ![]() ![]() A trzymacie też i Wy za mnie kciuki? No please please - i za Fasolkę (czytałyście moje strachy po "uważajkach" mojej Mam?) i za egzams, bo dziwnie się wszystko przesuwa w czasie (na recenzję kolejną wciąż czekam i zaczynam nerwowa być, jakbym na "dynamicie siedziała" albo co... ![]() A o students czytałyście? No, tak to wygląda od "drugiej strony" - serio niektórzy wprost przesadzają! Ale i tak lubię bardzo swoja pracę i to co robię, tylko ostatnio za dużo na mej blondynkowatej główce i nerwy już szaleją - ach Kochane, trzymajcie jeszcze kciuki, trzymajcie!!! A jak jeszcze dziś zobaczyłam, że na próbować dziewczyna jakaś nowa napisała, że straciła baby w 13 tygodniu to aż mi się... brrr jak zrobiło!!! Koniec z tym - będzie dobrze, no nie? W końcu i u Jane może pójść już wszystko dobrze, no nie? Tak tak - ![]() ![]() ![]() U Syli z baby ok - doczytałam, że była dziś na usg i big Fasolka żyje fajniutko sobie - ![]() ![]() No już ok - myślę tylko pozytywnie i będzie dobrze! Pa Lejdsiki!!! Ustalcie dzień i godzinkę!!! ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-01-14 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Jane a kiedy masz gina?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Wtajemniczenie
|
Jane - o studenciakach zapomnialam ci napisac-ja bym ich pognebila troche...jak mowisz, ze to juz poprawka a nadal leca w kulki tzn ze chca miec albo kolejna poprawke albo warunek. sluchaj - ty sie nie przejmuj dziekanem-u nas na PG byly przedmioty co 20% osob zdawalo za pierwszym podejsciem, potem po 3 poprawki byly i warunki i jakos zyjemy, wiec nie lam sie tylko zapokaz im!
A za ciebie trzymam kciuki-po prostu musi sie udac. A tak apropos tej dziewczyny co w 13 tyg. miala pecha - jak bylam w szpitalu - bylam na sali z dziewczyna, ktora byla tez w 13 tyg. i odratowali - zapodali jakies leki (hormony) i teraz jest super-kazali sie tylko oszczedzac i tyle-wiec zrezygnowala z pracy i jest git! wiec prosze mi tu kitow nie wciskac ze bedzie zle! a rewelacje o szaliku - mnie po prostu rozwalily....slyszalam, ze talerzy z wysoko powieszonych szafek nie wolno wyciagac i na krzesla nie wchodzic po rozne rzeczy..no i ok - tu moge sie zgodzic - bo podobno to zle dziala na miesnie brzucha, ktore sa teraz istotne..no ale szalik? przeciez to chucherko.... a doktorka nie mowila ci nic zeby cos zle szlo? nie czujesz sie jakos dziwnie? nie masz plamien? EDIT: mi godzina pasuje tak jak bylo od 19:00 codziennie - to ze czasem pisze o innych porach - to albo rytm pracy albo mam wolne - to korzystam poki moge ![]()
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-01-14 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Jane nie mysl o tych co stracily fasolki bo to bez sensu
![]() ja w pon ide na 3 D i tez sie boje ze znowu cos bedzie nie tak ![]() ![]() ustalcie godz ja sie postaram dostosowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
hahaha Blondi, nie przejmuje sie ![]() ![]() nam dzis przyszły przywieszki na wódke, te które wklejałam zdjecia, Blondi jak chcesz dam Ci linka...przywieszki są super, z naszym foto, taka sepia, bardzo mi sie pdoba ![]() i jak z menu Blondi, ile bedziecie miec dan gorących i jak z mięsem? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
Domi
mamy ok 7 roznych mies 2szt/os zimny bufet ok 5 roznych 3szt/os ![]() tort bedzie migdalowy 2 pietro brzdacowy ![]() napoje sami musimy kupic a niby mialy byc w cenie i nam doliczyli 500zl za obsluge ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli za osobe ile płacice w restauracji?a jak z dekoracja bedzie?masz może jakieś zdjecia sali, albo ma swoja strone na necie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
kalkulacje ceny bede znac w piatek bo My zrezygonowalismy ze sniadania dla gosci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia a bedziesz miec kamerzyste albo fotografa, bo nie pamietam? ![]() tak, tak za zespół, fotografa i kamerzyste płaci sie jak za normalnych gości ![]() poszukaj w necie sali, ja chetnie obejrze. My bedziemy brac tanszy zetsaw bez owoców, ponieważ stwierdzilismy ze owoców sami nakupimy i nas to duzoo taniej wyniesie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Wtajemniczenie
|
widze ze przyszle panny mlode sie rozpisaly...fajnie,fajnie - jakos tak u was inaczej jest niz w TriCity - u nas faktycznie norma bylo ciasto i napoje osobno zalatwiane i platne..ale miejsce dla DJa i fotografa bylo normalnie wliczone w koszta - nie trzeba bylo osobno placic.
Dobra - ja bede juz zawijac do krainy sennych marzen - wam zycze wszystkiego naj i kolorwych snow!
![]() |
#564 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Wtajemniczenie
|
a kolorek w koncu taki jak na fotce. w rzeczywistosci chyba bardziej czerwony - ale ja takie lubie akurat- maja swoj wyraz ![]()
#568 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mialam przymiarke suknie ktora szylam z katalogu dzisiaj byla 1 przymiarka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciagle cos normalnie zalamka az mi sie plakac chcialo. |
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaaa Blondi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.