|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
extra, że jedziecie ![]() a kurtke kupisz, ale musisz pochodzic po sklepach typu House, Deep, Reporter Cytat:
w razie czego mam pierwsze zamówienie![]() Aanka sałaktke sie robi w 10 min, jesli chcesz zric sałatke grecka to lepiej wieczorem lub jutro rano, bo pusci wszytskie soki, świeza jest lepsza
|
||
|
|
|
#632 |
|
Rozeznanie
|
Z mężem to różnie....jestem na pól obrażona
Dziękuję dziewczyny za pochwały. W rzeczywistości to ładniej wygląda i ogólnie się podoba osobom, które lubią tego typu rzeczy. Gwiazdki na choince wyglądały rewelacyjnie. Same na szydełku ( różnej wielkości i różne wzory) i czerwone światełka.....szkoda ,że zdjęcia nie mam. Co do wakacji to....mamy duzo pomysłów: Mazury, morze, góry, Chorwacja, ale jeszcze naprawdę nie wiem co wybiorę. Narazie odpoczywam w domu i mi się jeszcze nie znudziło ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Dlatego miałam robic przed chwilką, bo koleżanka miała koło 13 przyjechac. Zrobię jutro i kupię oliwki .Zuzia.....romantyczny weekend we dwoje no no...
|
#633 |
|
Zadomowienie
|
hi hi - ja tam jeszcze dopisuję na poprzedniej stronie, a Wy juz na nowej, to pewnie tam nie czytacie
![]() Domi to go na ścianie powieszę, bo mam red dodatki ![]() Ale Ty się specjalnie tym nie zajmuj, tylko wybierz to co Cie kręci No na razie PA! |
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jane nie edytuj wypowiedzi, bo my własnie nie widzimy tego, lepiej pisz nowe posty
|
|
|
|
|
#635 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie, edytujesz a my nie wiemy i nie czytamy.....Ja chyba też uciekam na dwór się dotlenic troszkę Chyba dziś paczusia nie przyjdzie i tak z koralikami, bo za szybko by było, więc mogę iśc na spacerek po sklepach Może jakieś storczyki ładne spotkam.....
|
#636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ach, sorki - to grudzień, ła! ![]() A jak się nowy robi wpis - skoro gdy za szybko mi cos do głowy przyjdzie i klikam odp. to okazuje się, że mi edytuje, no i potem tak ciągle: never ending story No i co ja tu jeszcze robię? Zaglądam do Was tylko i zaglądam Serio musze lecieć - a szkoda, PA! |
|
|
|
|
#637 |
|
Rozeznanie
|
A i takie ponczo mam
Zdjęcie z internetu a ja odgapiałam tylko bez ściągacza i mniejszy dekolt i bez frendzli![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Jane gdzie lecisz?
|
#638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najlepiej jak któraś odpisze to wtedy napisz, to teraz te posty tak sie własnie łacza, a jednak nie zawsze sie cofie, zeby czytac![]() Cytat:
poka poka, nawet zdjecie z neta ![]() edit: o fajne tez taki kolor?
|
||
|
|
|
#639 |
|
Rozeznanie
|
Beżowy
![]() Ja też zmykam dziewczyny. Idę zobaczyc co nowiego w sklepie z włóczką ![]() Muszś się zaopatrzyc w bawełnę na gwiazdki.... Będę po 14....będziecie?
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie ja uciekam prasować
|
|
|
|
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
"[QUOTE=domi7ks;13128771]Dajesz nowy post Jane
ale najlepiej jak któraś odpisze to wtedy napisz, to teraz te posty tak sie własnie łacza, a jednak nie zawsze sie cofie, zeby czytac "Ba - no, właśnie! Ale co ja zrobię, że Wy tak wolno piszecie? A jak sie nowy post daje??? Jest extra gdzieś taka pozycja, że nowy? Własnie od jakiegoś czasu tak głupio łączą... ![]() Super to ponczo Aanka! Własnie był listonosz i przyniósł mi te bolerka - polecam, fajniutkie i tanie To do 14, tak? Dobra - idę cosik zjeść i czytać swoja pracę - narazka |
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Jane nie można tego oddzielic na dwa oddzielne posty
![]() zrobiłam sobie placki ziemniaczane na obiad, mam już sposób i sie nie przyklejają ![]() Prtzyszlo mi zaproszenie na slub do kolezanki w sierpniu, jane bardzo blisko Ciebie
|
|
|
|
#643 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, głupio z tymi postami trochę, nie?
Domi - no to fajnie z tym weselem - idziecie? A gdzie to dokładnie? To może nas odwiedzicie? Kiedy to ma być? To byłoby już z Fasolką na zewn. świecie czy jeszcze w brzuszku?A mnie wkurzyli, bo chcą żebym jeszcze ciut zmniejszyła art. - wymagane jest 9 stron i mój ma tyle, no ale na 10 jest literatura i tłumaczenie ang., więc ileś tam czcionek za dużo - no mam dość! On taki straszny służbista, że szok! Muszę chyba zadzwonić do prof. promotorki mej, bo akurat u Niej ta konf., bo nijak nie widzę teho skracani, bo sensu nie będzie mieć to żadnego!!!Oj mówię Wam, ale głupoty wymyślają na tych konf. i w tych wydanictwach! Ile się człowiek z nimi czasem omęczy Hej - skąd ja mogę kojarzyć Seonę??? Hm? |
|
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jane z fasolka w brzuskzu, bo to za miesiac, a ja mam termin na grudzien i jest to w jakiejś wiosce koło tarnowa...no ale narazie jestesmy bez samochodu wiec raczej nie pojdziemy
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-07 o 14:49 |
|
|
|
|
#645 |
|
Rozeznanie
|
To ja myślałam,że będę miała z 4 strony do nadrabiania a tu prawie cisza.....
|
#646 |
|
Zadomowienie
|
No a jaka data tego wesela - początek sierpnia, tak?
Tzn. że nie idziecie? A chciałabyś? Bo u nas jakieś wesele było w rodzinie M, no i niby byliśmy zaproszeni (bo nikt nam tego nie przysłał, tylko ponoć ci młodzi zostawili u rodziców M, więc też tak już dziwnie ), to ja nie miałam ochoty - to w czrwcu miało być, więc połowa 8 miesiąca i jakoś nie miałam ochoty na gapiów - ale Ty, gdyby nie car to byś poszła?Domi - no a Seonę z jakiego wąteczku możemy znać? Bo znalazłam info, że ma wózek ten, o którym ja myślę, no i napisałam Jej pytanko, ciekawe czy mi odpowie, ale skądś mi się kojarzy? ![]() Aha - a co to za danie parówki z makaronem i serem? Dobre? Jak to się robi? Napisz, co? No i metodę na przyklejanie się placków ze świeżych ziemniaków też, bo ja tak je lubię, a czasmi różnie z nimi bywa A z tymi artykułami to daj spokój... ![]() Aanka - miałaś być koło 14 , co to za porządki? Cwaniara
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-07 o 15:27 |
|
|
|
#647 |
|
Rozeznanie
|
Dobrze Jane że napisałaś....bo ja już allegro otwierałam z koralikami
Czas robic obiadek....dziś ziemniaczki i mięsko pieczone z sosikiem ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Ałłłłlaaaaa.... musiałam mięsko poddusic , o jak tu wejdę to na nic nie mam innego czasu
|
#648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A zdążysz z tym obiadekiem? To na którą to godz.? Śmieję się, a u nas też prawie nic - mieśko zostało (troszkę) z wczoraj, to cosik teraz się zje, a potem może makaron z serkiem? Chyba, że Domi nas zachęci do tych parówek??? |
|
|
|
|
#649 |
|
Rozeznanie
|
Jakie macie plany na popołudnie? Ja mam zamiar posprzątac w jednej szafce chociaż
, i porobic na szydełku . no...z tą szafką to może się rozmyślę i zrobię to jutro![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Obiadek w okolicach 16.30. Ja uwielbiam makaron ze szpinakiem i serem gorgonzola(pisałam już), ale jedliśmy w sobotę to troszkę odczekac muszę na kolejną porcję.
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jane ja Seony nie znam. niestety i potem dodajesz reszte, na koncu make. Patelnie najpierw rozgrzewam sama, potem daje dopiero olej i nagrzewam bardzo dokładnie i wtedy musża placuszki wyjś bez przklejania bez dwóch zdan![]() A parówki to sie robi tak: kroi sie na plasterki i podsmaża na patelini (w miedzy czasie kończy sie gotowac makaron świderki nalepiej) jak sie zarumienia to dodaje sie serki topione, najlepiej Hochland trojkaciki i miesza sie z makaronem i je od razu dobre to jest, przeps oczywiście z wizazu zgapowany |
|
|
|
|
#651 |
|
Rozeznanie
|
Muszę kiedyś paróweczki wypróbowac
mmmmm....placuszki powiadacie....chyba zrobię w piątek
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem antyszpinakowa
|
|
|
|
#653 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Domi za przepis
Ale napisz jeszcze co z tym weselem? Jak Ty? to co pytałam...? Aanka - no u mnie M pewnie będzie dalej programował, to ja pewnie moją pracą się zajmę (redakcją), no ale może jakis spacerek sie uda? Domi - zamawiasz to bolerko? Kiedy ta Reszta Lejdis wraca wreszcie z roboty i z innych zajęć? No ja juz muszę serio coś zrobić, a ich nie ma - no ale to Wy sobie tu ładnie z Domi gadajcie, a ja potem zajrzę, ok? ![]() Buźki ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Ja zdecydowanie też! |
|
|
|
#654 |
|
Rozeznanie
|
JA też byłam anty aż nie spróbowałam.....ten ser nadaje taki smak,że niebo w gębie
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze znowu tyle nadrabiania mam
![]() Ale fajnie, bo lubie sobie poczytac co tam u was nowego slychac, bo u mnie to nic szczegolnego.... Rano praktyki, pozniej odpoczywam, a wieczorem albo komp, albo tv, albo TZ ![]() Ale wczoraj wieczorem to mialam taki dobity humor, ze ehhh ![]() TŻ mi napisal w sms, ze ostatnio zauwazyl, ze jestem malo uczuciowa wobec niego tzn jak on sie nie przytuli, to ja juz sama od siebie prawie wcale itd.... Ostatnio mam jakies gorsze dni i jakos nie mam sil na czulosci... Napisalam, ze moglby to zrozumiec... Kurcze, ale jak od zawsze mam taki problem w okazywaniu uczuc drugiej osobie Kocham go, ale nie umiem tego wyrazic ani w slowach ani w gestach (ogolnie czuje sie do bani)
|
|
|
|
#656 |
|
Rozeznanie
|
Jane ty właściwie jako kto pracujesz?
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Jane pamietaj, ze to maja byc serki topione
![]() Garfi Aanka ja juz tyle podejść do szpinaku robiłam i nie wchodzi mi a nasz jane to pani doktor socjologii, wykłada na uczelniEdytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-07 o 15:50 |
|
|
|
#658 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie tego szpinaku z lidla się nie robi...jego się po prostu odgrzewa on już jest doprawiony i przyprawiony nawet śmietaną Tylko na patelnie i serek ![]() No własnie wiem,że wykładowcą jest, ale coś mi ta redakcja nie pasuje
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No doktorzy pisza rózne publikacje i artykuly do czasopism naukowych, to chyba nawet ich obowiązek
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ło! Tylko nie socjologii - ekonomii!!! - uff - tylko, że akademicki, więc Ty masz dzieci do nauki Aanko, a ja czesto mośków starych co kombinują, kręcą i nic sie im nie chce byleby dyplom dostać i dobra ocenę (na szczęście nie wszyscy, ale chyba coraz więcej takich delikwentów niestety ![]() Właśnie Domi czytałam przepis M, bo wrócił z work i też Mu się spodobał - no no, serki topione, tak - a my właśnie mamy biały, więc na razie trzeba cosik z białym - any ideas??? Garfi - to Twój Tż uczuciowy bardzo, fajnie - A Ty się nie przejmuj, ja też nie umiałam tak uczuć okazywać M, dopiero p slubie z czasem jakoś się tak otwarłam i odważyłam (M mówi, że jestem cieplutka, a wcześniej wg mojej rodzinki zwłaszcza i koleżanek za zimną uchodziłam, taką twardą bardziej man niż woman ) - tak więc spoko, ważne że mówisz to Tż, że taka po prostu jesteś - będzie ok Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-07 o 16:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

nie mam takiej sportowe, a by się przydała na wyjazd.
, super z nas babeczki, nie?
Koraliki jednak nie, to może takie korzystne dla nas wszystkich tu rzeczy nauczysz się śliczne robić 

ale najlepiej jak któraś odpisze to wtedy napisz, to teraz te posty tak sie własnie łacza, a jednak nie zawsze sie cofie, zeby czytac

, co to za porządki?
, i porobic na szydełku
- no ale to Wy sobie tu ładnie z Domi gadajcie, a ja potem zajrzę, ok?