|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
extra, że jedziecie ![]() ![]() a kurtke kupisz, ale musisz pochodzic po sklepach typu House, Deep, Reporter ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aanka sałaktke sie robi w 10 min, jesli chcesz zric sałatke grecka to lepiej wieczorem lub jutro rano, bo pusci wszytskie soki, świeza jest lepsza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Rozeznanie
|
Z mężem to różnie....jestem na pól obrażona
![]() ![]() Dziękuję dziewczyny za pochwały. W rzeczywistości to ładniej wygląda i ogólnie się podoba osobom, które lubią tego typu rzeczy. Gwiazdki na choince wyglądały rewelacyjnie. Same na szydełku ( różnej wielkości i różne wzory) i czerwone światełka.....szkoda ,że zdjęcia nie mam. Co do wakacji to....mamy duzo pomysłów: Mazury, morze, góry, Chorwacja, ale jeszcze naprawdę nie wiem co wybiorę. Narazie odpoczywam w domu i mi się jeszcze nie znudziło ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- ![]() ![]() Zuzia.....romantyczny weekend we dwoje ![]()
#633 |
Zadomowienie
|
hi hi - ja tam jeszcze dopisuję na poprzedniej stronie, a Wy juz na nowej, to pewnie tam nie czytacie
![]() Domi ![]() ![]() ![]() ![]() Ale Ty się specjalnie tym nie zajmuj, tylko wybierz to co Cie kręci ![]() ![]() ![]() ![]() No na razie PA! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jane nie edytuj wypowiedzi, bo my własnie nie widzimy tego, lepiej pisz nowe posty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Rozeznanie
|
![]() Ja chyba też uciekam na dwór się dotlenic troszkę ![]() ![]() ![]()
#636 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ach, sorki - to grudzień, ła! ![]() A jak się nowy robi wpis - skoro gdy za szybko mi cos do głowy przyjdzie i klikam odp. to okazuje się, że mi edytuje, no i potem tak ciągle: never ending story ![]() No i co ja tu jeszcze robię? Zaglądam do Was tylko i zaglądam ![]() Serio musze lecieć - a szkoda, PA! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Rozeznanie
|
A i takie ponczo mam
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Jane gdzie lecisz?
#638 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
poka poka, nawet zdjecie z neta ![]() edit: o fajne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Rozeznanie
|
Beżowy
![]() Ja też zmykam dziewczyny. Idę zobaczyc co nowiego w sklepie z włóczką ![]() Muszś się zaopatrzyc w bawełnę na gwiazdki.... Będę po 14....będziecie?
#640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w takim razie ja uciekam prasować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zadomowienie
|
"[QUOTE=domi7ks;13128771]Dajesz nowy post Jane
![]() ![]() Ba - no, właśnie! Ale co ja zrobię, że Wy tak wolno piszecie? ![]() A jak sie nowy post daje??? Jest extra gdzieś taka pozycja, że nowy? Własnie od jakiegoś czasu tak głupio łączą... ![]() Super to ponczo Aanka! ![]() Własnie był listonosz i przyniósł mi te bolerka ![]() ![]() ![]() To do 14, tak? Dobra - idę cosik zjeść i czytać swoja pracę - narazka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
Jane nie można tego oddzielic na dwa oddzielne posty
![]() ![]() zrobiłam sobie placki ziemniaczane na obiad, mam już sposób i sie nie przyklejają ![]() ![]() Prtzyszlo mi zaproszenie na slub do kolezanki w sierpniu, jane bardzo blisko Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zadomowienie
|
No właśnie, głupio z tymi postami trochę, nie?
Domi - no to fajnie z tym weselem - idziecie? A gdzie to dokładnie? To może nas odwiedzicie? Kiedy to ma być? To byłoby już z Fasolką na zewn. świecie ![]() A mnie wkurzyli, bo chcą żebym jeszcze ciut zmniejszyła art. - wymagane jest 9 stron i mój ma tyle, no ale na 10 jest literatura i tłumaczenie ang., więc ileś tam czcionek za dużo ![]() ![]() Oj mówię Wam, ale głupoty wymyślają na tych konf. i w tych wydanictwach! Ile się człowiek z nimi czasem omęczy ![]() Hej - skąd ja mogę kojarzyć Seonę??? Hm? |
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jane z fasolka w brzuskzu, bo to za miesiac, a ja mam termin na grudzien ![]() i jest to w jakiejś wiosce koło tarnowa...no ale narazie jestesmy bez samochodu wiec raczej nie pojdziemy ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-07 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Rozeznanie
|
To ja myślałam,że będę miała z 4 strony do nadrabiania a tu prawie cisza.....
#646 |
Zadomowienie
|
No a jaka data tego wesela - początek sierpnia, tak?
Tzn. że nie idziecie? A chciałabyś? Bo u nas jakieś wesele było w rodzinie M, no i niby byliśmy zaproszeni (bo nikt nam tego nie przysłał, tylko ponoć ci młodzi zostawili u rodziców M, więc też tak już dziwnie ![]() ![]() Domi - no a Seonę z jakiego wąteczku możemy znać? ![]() ![]() Aha - a co to za danie parówki z makaronem i serem? Dobre? Jak to się robi? Napisz, co? No i metodę na przyklejanie się placków ze świeżych ziemniaków też, bo ja tak je lubię, a czasmi różnie z nimi bywa ![]() ![]() A z tymi artykułami to daj spokój... ![]() ![]() Aanka - miałaś być koło 14 ![]() ![]() Cwaniara ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-07 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Rozeznanie
|
Dobrze Jane że napisałaś....bo ja już allegro otwierałam z koralikami
![]() Czas robic obiadek....dziś ziemniaczki i mięsko pieczone z sosikiem ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Ałłłłlaaaaa.... ![]() ![]()
#648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A zdążysz z tym obiadekiem? To na którą to godz.? ![]() Śmieję się, a u nas też prawie nic - mieśko zostało (troszkę) z wczoraj, to cosik teraz się zje, a potem może makaron z serkiem? Chyba, że Domi nas zachęci do tych parówek??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Rozeznanie
|
Jakie macie plany na popołudnie? Ja mam zamiar posprzątac w jednej szafce chociaż
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Obiadek w okolicach 16.30. Ja uwielbiam makaron ze szpinakiem i serem gorgonzola(pisałam już), ale jedliśmy w sobotę to troszkę odczekac muszę na kolejną porcję.
#650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jane ja Seony nie znam. niestety ![]() ![]() ![]() A parówki to sie robi tak: kroi sie na plasterki i podsmaża na patelini (w miedzy czasie kończy sie gotowac makaron świderki nalepiej) jak sie zarumienia to dodaje sie serki topione, najlepiej Hochland trojkaciki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Rozeznanie
|
Muszę kiedyś paróweczki wypróbowac
![]() mmmmm....placuszki powiadacie....chyba zrobię w piątek ![]()
#652 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem antyszpinakowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zadomowienie
|
Dzięki Domi za przepis
![]() ![]() ![]() Ale napisz jeszcze co z tym weselem? Jak Ty? to co pytałam...? Aanka - no u mnie M pewnie będzie dalej programował, to ja pewnie moją pracą się zajmę (redakcją), no ale może jakis spacerek sie uda? Domi - zamawiasz to bolerko? Kiedy ta Reszta Lejdis wraca wreszcie z roboty i z innych zajęć? No ja juz muszę serio coś zrobić, a ich nie ma ![]() ![]() Buźki ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Ja zdecydowanie też! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Rozeznanie
|
JA też byłam anty aż nie spróbowałam.....ten ser nadaje taki smak,że niebo w gębie
![]() ![]()
#655 |
Zakorzenienie
|
Kurcze znowu tyle nadrabiania mam
![]() Ale fajnie, bo lubie sobie poczytac co tam u was nowego slychac, bo u mnie to nic szczegolnego.... Rano praktyki, pozniej odpoczywam, a wieczorem albo komp, albo tv, albo TZ ![]() Ale wczoraj wieczorem to mialam taki dobity humor, ze ehhh ![]() TŻ mi napisal w sms, ze ostatnio zauwazyl, ze jestem malo uczuciowa wobec niego tzn jak on sie nie przytuli, to ja juz sama od siebie prawie wcale itd.... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Rozeznanie
|
Jane ty właściwie jako kto pracujesz?
#657 |
Zakorzenienie
|
Jane pamietaj, ze to maja byc serki topione
![]() ![]() Garfi ![]() Aanka ja juz tyle podejść do szpinaku robiłam i nie wchodzi mi ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-07 o 14:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() No własnie wiem,że wykładowcą jest, ale coś mi ta redakcja nie pasuje ![]()
#659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No doktorzy pisza rózne publikacje i artykuly do czasopism naukowych, to chyba nawet ich obowiązek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ło! Tylko nie socjologii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie Domi czytałam przepis M, bo wrócił z work i też Mu się spodobał - no no, serki topione, tak - a my właśnie mamy biały, więc na razie trzeba cosik z białym - any ideas??? Garfi - to Twój Tż uczuciowy bardzo, fajnie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-07-07 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.