|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
A sorki za post pod postem... Mały urodził się "w terminie". Nic nie wskazuje na to że to wcześniak. Rozwinięty prawidłowo.
Kobiety.... znacie jakieś "babcine sposoby" na regulacje hormonów, ulepszenie owulacji czy podkarmienie chłopaków?? Zastanawiam się czy szybciej mi nie pomoże medycyna ludowa niż ta angieelska służba zdrowia. ![]()
#992 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piwusia ja niestety nie pomoge ale dziewczyny z watku "probowac do skutku" Napewno by pomogly ![]() Jane nie smutamy sie juz. Jutro bedzie lepiej. Wstawiam zdjecie mojech brzucha bo urosl przez ostatnich pare dni wiec pyknelam focie ![]() 06.12.2008 112.jpg
![]() |
#993 |
Rozeznanie
|
![]()
#994 |
Zakorzenienie
|
Piwusia a nie wiesz jaki to byl szpital w Poznaniu
![]() jutro bede miec neta z kablowki wiec moze wkoncu uda mi sie foty zamiescic ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-03-03 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki zaraz Was nadrobie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Zakorzenienie
|
Witam, no ,no rozpisałyście się, fajnie
![]() Domi, to jesteś misiowa mama, słodko ![]() Jane, ja rozumiem, że Ciebie to denerwuję, jak Twoja mama tak się poucza itp. Najgorsze, że robi to z dobrej woli, więc jak się zdenerwujesz to potem ma się wyrzuty sumienia. U mnie jest podobnie. Mama ma zawsze swoje zdanie, które wypowie (zaznaczając, że ja zrobię co zechcę, ale ona na moim miejscu.....) a ja się wpieklam ![]() Piwusia, no wiadomość szok ![]() ![]() ![]() Zanka, 13 kg zeszło, to sporo. Zobaczysz, że samo karmienie pozwoli Ci zrzucić olejne kg. Poza tym, tak jak już dziewczyny pisały, wiosna tuż, tuż, wiec często spacerki na pewno będziesz odbywać z Filipkiem, także wszystko pięknie zrzucisz ![]() Ja właśnie wróciłam ze swojego mieszkania. Facet mojej koleżanki z pracy ma firmę i robią m.in. kuchnie ![]() ![]() ![]()
#997 |
Wtajemniczenie
|
Super Ala wielkanoc tuz tuz wiec tylko patrzec jak bedziesz na nowym mieszkanku.
Moze pokazesz i nam te projekty kuchni to pomozemy cos wybrac ![]()
#998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tylko nadzieję, że nie będzie to dużo kosztować. Już wspomnieliśmy, że za bogaci to nie jesteśmy. No ale koszty okażą się, jak będziemy już rozmawiać o konkretnym projekcie. Wybraliśmy kolor wenge, bo bardzo nam się podoba, ale teraz mam wątpliwości, czy do niezbyt dużej kuchni ciemny kolor pasuje. Ale mi się inne kolory mniej podobają ![]() ![]()
![]() |
#999 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teściową też mam spoko, ale synus jeden jej sie nie udał ![]() Cytat:
Jane, kurcze mąż wyjechał a tu takie buuu...ojoj biedna Dżejn wszytsko akurat teraz sie nazbierało tak, co za niedobrzy ludzie i koleanki i rodzina Tz ![]() ![]() Jak moge Ciebie odwiedzic, mam jakies 15 km ![]() ![]() jane a kiedy Ty bedziesz znala płeć dzidziusia i czy myslisz juz nad imieniem? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Syla a kiedy Ty będziesz znała płec i czy Ty też myslisz nad imieniem ![]() Cytat:
![]() My z Tz jeździlsimy, przyjechał po mnie pod uczelnie, zamowilismy obraczki w miedzy czasie. Bylismy w Oszołomie. Mój Tz tak super jeździ, ze instruktor cały czas go chwalił. Kupił sobie pizze i jadł, jeszcze piwka mu brakowało ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki!
Ja się dzisiaj już zbieram - dzięki za skumanie i wsparcie ![]() Muszę w końcu ten protokół napisać, więc zaraz z netu zmykam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dodam tylko, że Ali - no moja mam kochana, ale widzisz, Twoja jak piszesz to przynajmniej doda, że zrobisz jak uważasz, a moja tego nie dodaje ![]() A Domi - no na Dżejn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A imprezkę wizażanek to sobie serio musimy kiedyś zrobić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jak Twój Tż tak super jeździ (ale lepiej na pewno bez piwa Mu pójdzie ![]() ![]() Gdy tam morzez wspomnieliśmy, to gdzie znów Magdzia??? Piwusia - Syla Ci dobrze pisała, serio tam dziewczyny nazwy Ci podpowiedzą leków dla facetów (na pewno magnez, coś na L - L - kare... - nie pamiętam, cosik w tym stylu ![]() Aha - a ja dziś na badaniach byłam i wieczorm do ginki - oby wszystko tam w brzusiu dobrze było! To co - będziecie wtedy ze mną/nami??? Ok. 19:15 mam wizytę - please - 3majcie Kochane!!! A teraz kolorowo życzę Wam miłego i fajnego dnia - oby już w dobrych humorach i nastrojach!!! ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-03-04 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
Jane ja będę trzymała kciuki o 19
![]() ![]() No my nie mamy narazie samochodziku, ale jak Tż zda prawko napewno cos małego na pcozatek kupimy ![]() ![]() wklejam nasze śliczniusie obrączki ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1002 |
Wtajemniczenie
|
Domi to juz na te obraczki sie zdecydowaliscie? Bardzo ladne
![]() My musielismy kupic proste i zwykle bo dopiero tydzien przed slubem zaczelismy szukac ![]() Na usg ide 17 marca i wtedy poznam plec, ale czuje chlopaka i mam juz dwa imiona wybrane. Zdradze je jak wroce z usg. Oki? Dla dziewczynki nie mam pojecia i nawet sie nie zastanawialam. Ala az musialam sprawdzic w internecie jaki to kolor ![]() Bardzo ladny i ladnie bedzie wygladal tak jak Jane mowila z jasnymi dodatkami ![]() Mi bardzo podoba sie kuchnia z bialymi meblami na wysoki polysk i zamierzam powymieniac u mnie drzwiczki. Znalazlam takie jak chce w ikei i nawet nie drogo wychodza na mala kuchnie. Bo ja tez mam mala. Jane pisz ten protokol i wracaj. Ja ide gotowac grochowke ![]() A. Bylam dzisiaj na zakupkach i kupilam sobie taki zestaw nozy ![]() 06.12.2008 001.jpg 06.12.2008 002.jpg
#1003 |
Zakorzenienie
|
Tak na te
![]() ![]() ![]() ale wiecie co...żadne obrączki nei leżały ładnie na moim palcu, tylko te ![]() ![]() Syla boskie noże ![]() ![]() A tydzień przed slubem to strasznie późno kupiliście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1004 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jane2008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domi7ks ![]() ![]() ![]() ![]() Aliszcze ![]() ![]() ![]() Syla ![]() ![]() ![]() ![]() Boże ale mam lenia ![]()
juz mnie tu nie ma ![]() Edytowane przez piwusia5 Czas edycji: 2009-03-04 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Zakorzenienie
|
Piwusia jakie całuski cmok muaaaa
![]() ![]() ![]() kurde ja zamiast pisać to zaglądam na wizaż, wygoncie mnie stad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1006 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1007 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo jak widzialam w kazdym sklepie pelno obraczek to myslalam ze od reki kupimy. W zyciu bym nie pomyslala ze trzeba zamawiac i czekac. Ja na slub zrobilam sobie dlugie paznokcie i wiecie co. Przez te pazury do ktorych nie bylam przyzwyczajona upuscilam ta obraczke ![]() Noze voo doo i cena jak z horroru ![]() ![]()
![]() |
#1008 |
Zadomowienie
|
No tak - a wiecie jak mi sie nic nie chce, a juz pisać protokołu to masakra!!!
![]() Domi - 3mam zatem kciuki! Ale wierzę, że nie chce Ci się pisać, oj wierzę! ![]() A obrączki b. ładne, tylko my preferujemy białe złoto - po prostu ja wolę taki kolor srebra ![]() ![]() ![]() Piwusia też ma lenia - no to otwieramy klub leni dzisiaj, nie? ![]() Syla - ła! Szok jakie noże! ![]() ![]() A ja nadal nic nie robię ![]() ![]() A do Syli mam extra pytanko ![]() ![]() Idę zaraz po wyniki, a wieczorem ginka - please, serio 3majcie i bądźcie ze mną!Dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
Jane wygrawerujemy, tradycyjnie imiona i date ślubu. Grawer jest w cenie
![]() ![]() Syla ja to mam fioła, żeby Tz nie pokazywał siostrze obrączek, bo ona bedzie mierzyła, atego nie zniese ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-04 o 14:21 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1010 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jane ja jeszcze nic dla maluszka nie mam. Moze kupie cos po 17 marca jak juz bede wiedziala czy chlopak czy dziewczynka. A do rzeczy typu wozki, lozeczka, przewijaki to mi jeszcze daleko. Nie spiesze sie bo jeszcze kupa czasu. U mnie dzisiaj 18 tyg i 3 dni wiec liczy sie jako 19ty tydzien. U ciebie jest 16tyd i 5 dni wiec jestes 17 tygodniu. Tak sie wlasnie liczy i wszystkie dziewczyny tak licza. Ja stawiam ze urodze pozniej bo mialam pozniej owulacje, ale zobaczymy. Czas pokaze. Ojejciu nie wiem jak to jest mozliwe ale rozgotowalam groch ehh ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
Nie dawaj, niech nie pokazuje! Jeszcze jakies nieszczescie to przyniesie ![]() Az mi sie przypomniala moja szwagierka ![]() Jane trzymamy kciuki za wizyte. Zdaj potem relacje ![]()
![]() |
#1011 |
Zakorzenienie
|
Jane ja jestem od dzisiaj mam neta stalego a nie mobilnego wiec wkoncu bede mogla foty dodawac
![]() Musze kupic routera aby oba lapki chodzily bez kabla ![]() Syla ja plec poznalam ok 21 tc ![]() Alus ten kolor wenge jest bardzo ladny moze dopasujecie jakies jasniejsze blaty a moze blady z kamienia marmuru, granitu sa bardzo trwale polecam ![]() Piwusia dzieki za info dobrze ze ja na Polnej nie planuje rodzic ![]() Domi ładniutki te obraczki ja mojej wogole nie nosze ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-03-04 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jeszcze mam przed oczyma taką straszna wizje ![]() jakby Tz sie pogodził ze swoich bracholem to ten by przyłaził do nas do pokoju z ta swoja matrona i pewnie tez chcieliby oglądac obraczki i mierzyc nasze ![]() ![]() ![]() ![]() Moj Tz mówi, że pewnie by tak było ![]() Ale ja jestem cięta żyleta ![]() Blondi a czemu nie nosisz narazie?paluszki popuchły w ciązy? ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-04 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
Domi nie wiem jakos tak wyszlo ze nie nosze
![]() laseczki mam pytanie czemu mi sie fotki dodaja jako mapa bitowa? komoda dla Oliego Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-03-04 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie wiem, moze zmien ich format na .jpg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Zakorzenienie
|
1.mój piesek na spacerze i oczywiscie kapiel
![]() 2.kontuzja po spacerze |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dobra piesek jest, ale gdzie Ty? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Zakorzenienie
|
Jane, trzymam kciuki, trzymam
![]() No ja chcę wenge z jasnymi dodatkami, kafelki mam jasne, podłogę też. A Meble ciemne Tu jest wstępny projekt naszej kuchni ( kolorem się nie sugerujcie, kolor jest o tyle o ile, wstępne ustawienie mebli nam przesłał, czy odpowiada). http://zalacznik.wp.pl/04/d651/kuchn...2c308dfad5d870 My będziemy mieć okap bez komina wiec zamiast komina to kolejną szafkę się powiesi ![]() ![]() ![]() Czekam teraz na męża, zaraz wróci z pracy, żeby luknął na projekt ![]() Blondi, fajna komódeczka, praktyczna i słodka ![]() Domi, sliczne obrączki. Ja tez wolę zółte złoto na obrączki (bo tak ogólnie to wolę białe złoto). Tez tradycjonalistka ze mnie pod tym względem ![]() Piwusia, mój mąż bierze od wielu miesięcy L-karnitynę i nie schudł nic a nic(nad czym ubolewa, bo myślał, że może schudnie ![]() ![]()
#1018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna komoda ![]() ja to chciałabym taką drewniana ![]() Aliszcze ja nie moge otworzyć tego załącznika ![]() ![]() Fruzienka widze Cię ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-04 o 18:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Zakorzenienie
|
Potwierdzam nie mozna zob tego projektu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Zakorzenienie
|
Załączam obrazek kuchni- mam nadzieję, ze się załączył
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.