Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-03, 12:11   #991
piwusia5
Rozeznanie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

A sorki za post pod postem... Mały urodził się "w terminie". Nic nie wskazuje na to że to wcześniak. Rozwinięty prawidłowo.

Kobiety.... znacie jakieś "babcine sposoby" na regulacje hormonów, ulepszenie owulacji czy podkarmienie chłopaków?? Zastanawiam się czy szybciej mi nie pomoże medycyna ludowa niż ta angieelska służba zdrowia.
Stary 2009-03-03, 14:15   #992
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez piwusia5 Pokaż wiadomość
A sorki za post pod postem... Mały urodził się "w terminie". Nic nie wskazuje na to że to wcześniak. Rozwinięty prawidłowo.

Kobiety.... znacie jakieś "babcine sposoby" na regulacje hormonów, ulepszenie owulacji czy podkarmienie chłopaków?? Zastanawiam się czy szybciej mi nie pomoże medycyna ludowa niż ta angieelska służba zdrowia.

Piwusia ja niestety nie pomoge ale dziewczyny z watku "probowac do skutku" Napewno by pomogly. One tam duzo wiedza o ziolach, lekach itp.

Jane nie smutamy sie juz. Jutro bedzie lepiej.

Wstawiam zdjecie mojech brzucha bo urosl przez ostatnich pare dni wiec pyknelam focie

06.12.2008 112.jpg

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 16:39   #993
piwusia5
Rozeznanie

nio brzusio rośnie
Stary 2009-03-03, 17:59   #994
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Piwusia a nie wiesz jaki to byl szpital w Poznaniu

jutro bede miec neta z kablowki wiec moze wkoncu uda mi sie foty zamiescic

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2009-03-03 o 18:00
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 18:43   #995
domi7ks
Zakorzenienie

Dziewczynki zaraz Was nadrobie zamowilismy obraczki i opowiem co u mnie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 18:45   #996
Aliszcze
Zakorzenienie

Witam, no ,no rozpisałyście się, fajnie

Domi, to jesteś misiowa mama, słodko

Jane, ja rozumiem, że Ciebie to denerwuję, jak Twoja mama tak się poucza itp. Najgorsze, że robi to z dobrej woli, więc jak się zdenerwujesz to potem ma się wyrzuty sumienia. U mnie jest podobnie. Mama ma zawsze swoje zdanie, które wypowie (zaznaczając, że ja zrobię co zechcę, ale ona na moim miejscu.....) a ja się wpieklam

Piwusia, no wiadomość szok kurcze, ale miała niespodziankę w szpitalu

Zanka, 13 kg zeszło, to sporo. Zobaczysz, że samo karmienie pozwoli Ci zrzucić olejne kg. Poza tym, tak jak już dziewczyny pisały, wiosna tuż, tuż, wiec często spacerki na pewno będziesz odbywać z Filipkiem, także wszystko pięknie zrzucisz

Ja właśnie wróciłam ze swojego mieszkania. Facet mojej koleżanki z pracy ma firmę i robią m.in. kuchnie także wymierzył nasza, pogadaliśmy co byśmy chcieli mniej więcej i wkrótce ma mi na maila przesłać kilka projektów kuchni w ciągu dwóch tygodni mam mieć wykończone mieszkanie, więc mam cichą nadzieję, że Wielkanoc spędzimy już w nowym mieszkaniu

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 19:07   #997
syla39
Wtajemniczenie

Super Ala wielkanoc tuz tuz wiec tylko patrzec jak bedziesz na nowym mieszkanku.
Moze pokazesz i nam te projekty kuchni to pomozemy cos wybrac

Stary 2009-03-03, 19:26   #998
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Super Ala wielkanoc tuz tuz wiec tylko patrzec jak bedziesz na nowym mieszkanku.
Moze pokazesz i nam te projekty kuchni to pomozemy cos wybrac

Mam tylko nadzieję, że nie będzie to dużo kosztować. Już wspomnieliśmy, że za bogaci to nie jesteśmy. No ale koszty okażą się, jak będziemy już rozmawiać o konkretnym projekcie. Wybraliśmy kolor wenge, bo bardzo nam się podoba, ale teraz mam wątpliwości, czy do niezbyt dużej kuchni ciemny kolor pasuje. Ale mi się inne kolory mniej podobają no i podoba mi się to, że piekarnik będę mieć wysoko

Stary 2009-03-03, 19:58   #999
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku jak to dobrze ze mam spoko tesciowa. Podla szwagierka w zupelnosci mi wystarczy.

Domi najlepiej olac brata i dotrwac tylko do wyprowadzki. Wtedy zostaniecie sami i bedzie swiety spokoj. Zrobisz zakaz wstepu do domu i tyle. O!

ja teściową też mam spoko, ale synus jeden jej sie nie udał ale za to dziś weszlismy do Tz do mieszkania, a tam jego brat ze swja matrona i my ani be ani me jak nas nauczyli i sie nawet nie popatrzylismy w ich strone. Sorry, ale ja juz ich tak nie moge, ze nawet mi sie nie chce na nch patrzec.

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki!
Tylko po co sie w takim razie umawiają??? Nie kumam... - chyba, że jest coś o czym Ona mi nie rzekła, co ukrywa... - ale co by to takiego miało być co zmienniłoby postać rzeczy i pomogło mi Ją zrozumieć? Macie pomysł?????

Jane, kurcze mąż wyjechał a tu takie buuu...ojoj biedna Dżejn wszytsko akurat teraz sie nazbierało tak, co za niedobrzy ludzie i koleanki i rodzina TzJane głowka do góry, może Ty sie za bardzo nimi przejmujesz?W sumie ta koleżanka moła już do Ciebie przyjechac, tyle czasu nie jeździłą do rodziny więc nic by jej sie nie stało, gdyby w ten ważny dzień bprzyjechała do Ciebie oblewac. Ale to może byc tak jak piszesz, że ludzie sie poprostu postarzali, moze wyszaleli i m sie nie chce
Jak moge Ciebie odwiedzic, mam jakies 15 km jakby Tz mial prawko to bysmy przyjechali

jane a kiedy Ty bedziesz znala płeć dzidziusia i czy myslisz juz nad imieniem?

Cytat:
Napisane przez piwusia5 Pokaż wiadomość
hej

Jak coś wam powiem to padniecie. Ja przynajmniej zrobiłam tak

Powiem Wam że ja nadal jestem w szoku. Matka (koleżanka) przez całą ciąze piła alkohol, paliła... Szok ja myślałam że takie żeczy się już w naszych czasach nie zdażają.

Koleżanka jest bardzo szczęśliwe. Pomału kupuje wszytko dla dziecka. Rozmawiałyśmy dziś rano. Ja się normalnie poryczałam. Ona też

Jestem w szoku
szok poprostu SZOK ALE ostatni też coś w TV mówili, ze kobieta w ciązy przy kości i urodziła i nawet nei wiedziała, że jest w ciąży

Cytat:
Oj Jane tak to juz jest ze jak cos sie wali to wszystko naraz zeby dobic czlowieka do konca. Nie denerwuj sie, ja tez ciagle slysze ze mam sie cieplej ubierac, ze za malo jem itp. Przeciez my same dobrze wiemy ile potrzebujemy. Ciagle slysze darcie ze nie jem miesa, ale to przeciez nie moja wina. Zanim zaszlam w ciaze jadlam wiec to dzidziolka wina ze nie jem. Moze nie potrzebuje. No ale zelazo juz lykam, a to pewnie dlatego ze nie jem miesa. Oj juz sama nie wiem.
Jane nie przejmuj sie, jutro znowu zaswieci sloneczko i wszystko wroci do normy
Słuchaj Syli Jane

Syla a kiedy Ty będziesz znała płec i czy Ty też myslisz nad imieniem

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Witam, no ,no rozpisałyście się, fajnie

Domi, to jesteś misiowa mama, słodko

Zanka, 13 kg zeszło, to sporo. Zobaczysz, że samo karmienie pozwoli Ci zrzucić olejne kg. Poza tym, tak jak już dziewczyny pisały, wiosna tuż, tuż, wiec często spacerki na pewno będziesz odbywać z Filipkiem, także wszystko pięknie zrzucisz

Ja właśnie wróciłam ze swojego mieszkania. Facet mojej koleżanki z pracy ma firmę i robią m.in. kuchnie także wymierzył nasza, pogadaliśmy co byśmy chcieli mniej więcej i wkrótce ma mi na maila przesłać kilka projektów kuchni w ciągu dwóch tygodni mam mieć wykończone mieszkanie, więc mam cichą nadzieję, że Wielkanoc spędzimy już w nowym mieszkaniu
Ali jakie chcielibyście mieć meble w kuchni, tzn jakiego koloru? U mnie w kuchni jest jasna zieleń, bardzo mi sie podobaja, a były kuione jakieś 5 lat temu. Moja mama tak dba o nie, że wyglądaja ciagle jak nowe i chetnie bym sobie przygernela podczas wyprowadzki

My z Tz jeździlsimy, przyjechał po mnie pod uczelnie, zamowilismy obraczki w miedzy czasie. Bylismy w Oszołomie. Mój Tz tak super jeździ, ze instruktor cały czas go chwalił. Kupił sobie pizze i jadł, jeszcze piwka mu brakowało

Stary 2009-03-04, 10:35   #1000
Jane2008
Zadomowienie

Hej Dziewczynki!
Ja się dzisiaj już zbieram - dzięki za skumanie i wsparcie
Muszę w końcu ten protokół napisać, więc zaraz z netu zmykam - ależ rym, no nie?
Dodam tylko, że Ali - no moja mam kochana, ale widzisz, Twoja jak piszesz to przynajmniej doda, że zrobisz jak uważasz, a moja tego nie dodaje : po prostu masz zrobić tak bo to jedyna i słuszna droga, innej dobrej nie ma - czujesz? To jeszcze gorzej potrafi czasem rozdrażnić... No i super, że już widać koniec remontów i szanse na wprowadzenie! To już na zuepłnie gotowe chcecie wejść? To fajnie, no! Wenge teraz modny, no choć fakt, że w małych kuchniach rzadki, ale jeśli ściamy jasne, blaty, klamki, dodatki to myślę, że spoko będzie!
A Domi - no na Dżejn wszystko tak zleciało jakoś, ale masz rację, Syla też , tak naprawdę jest dobrze i będzie!!! A ja już pisałam chyba parę razy tak nieśmiało , że raczej nie chcę pytać o płeć, niech to będzie niespodzianka - dawniej nie wiedzieli i też było git , a imiona to my już lata temu sobie wybraliśmy, analizując co się nam podoba, z kim nam się np. źle kojarzą, no i żeby się łatwo wołały i zdrabniały, były sympatyczne i brzmiały miło (ale już teściowej się cosik nie podobało, gdy mój M spontanicznie je wymówił )
A imprezkę wizażanek to sobie serio musimy kiedyś zrobić - teraz mają przyjechać (o ile ) "stare" kumple ze studiów, no zobaczymy!? OBY! No i mam Im rzec to co Ty i Wy już wiecie - o Fasolce Mikołajowej Więc nasze spotkanko "trza" kiedy indziej zrobić, bo te wątki już znamy tu wszystkie - to nie wiem czy u nas na południu czy na północy nad morzem?
A jak Twój Tż tak super jeździ (ale lepiej na pewno bez piwa Mu pójdzie ), to juz niedługo bedzie Cie woził niczym królową swoją, tylko nie wiem czym...??? - bo czy Wy macie już jakiś swój samochodzik???
Gdy tam morzez wspomnieliśmy, to gdzie znów Magdzia???
Piwusia - Syla Ci dobrze pisała, serio tam dziewczyny nazwy Ci podpowiedzą leków dla facetów (na pewno magnez, coś na L - L - kare... - nie pamiętam, cosik w tym stylu , maka i ten lek na S - salfazin?, no i zioła też dla girls, ale w ogóle wpisz w google np. zioła na potencję/jajniki/sprawy kobiecie - o takie coś i znajdziesz: będą też fora girls, które je stosowały i efekty miały super, więc serio warto spróbować! Tak więc - szukaj sklepów ziołowych i zamawiaj - można też w necie jakbyś tam u Was w Anglii nie mogła nic znaleźć! Spróbuj! Powodzenia!

Aha - a ja dziś na badaniach byłam i wieczorm do ginki - oby wszystko tam w brzusiu dobrze było! To co - będziecie wtedy ze mną/nami??? Ok. 19:15 mam wizytę - please - 3majcie Kochane!!!

A teraz kolorowo życzę Wam miłego i fajnego dnia - oby już w dobrych humorach i nastrojach!!!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-03-04 o 10:44
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 13:10   #1001
domi7ks
Zakorzenienie

Jane ja będę trzymała kciuki o 19 a Ty trzymaj kciuki, żebym do jutra skończyła rozdział. Staram sie bez przerwy pisać, jutro rano wydrukowałabym i pojechała oddać. I powoli brała się za ten badawczy, bo chwilami nachodzi mnie wizja, jak on będzie wyglądał. Do końca marca chciałabym napisać całą prace
No my nie mamy narazie samochodziku, ale jak Tż zda prawko napewno cos małego na pcozatek kupimy żeby do wesela mieć swoje

wklejam nasze śliczniusie obrączki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ZO-Z-R02-OBR-72.jpg (12,3 KB, 8 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-04, 13:26   #1002
syla39
Wtajemniczenie

Domi to juz na te obraczki sie zdecydowaliscie? Bardzo ladne.
My musielismy kupic proste i zwykle bo dopiero tydzien przed slubem zaczelismy szukac i nie bylo wyjscia jak wziasc to co maja.
Na usg ide 17 marca i wtedy poznam plec, ale czuje chlopaka i mam juz dwa imiona wybrane. Zdradze je jak wroce z usg. Oki?
Dla dziewczynki nie mam pojecia i nawet sie nie zastanawialam.

Ala az musialam sprawdzic w internecie jaki to kolor.
Bardzo ladny i ladnie bedzie wygladal tak jak Jane mowila z jasnymi dodatkami.
Mi bardzo podoba sie kuchnia z bialymi meblami na wysoki polysk i zamierzam powymieniac u mnie drzwiczki. Znalazlam takie jak chce w ikei i nawet nie drogo wychodza na mala kuchnie. Bo ja tez mam mala.

Jane pisz ten protokol i wracaj. Ja ide gotowac grochowke. Maz sobie zazyczyl.

A. Bylam dzisiaj na zakupkach i kupilam sobie taki zestaw nozy

06.12.2008 001.jpg

06.12.2008 002.jpg

Stary 2009-03-04, 13:44   #1003
domi7ks
Zakorzenienie

Tak na te namierzyliśmy sie ich troche, ale zawsze nam sie podobały ze ścietymi brzegami Poza tym złoto ciagle w góre idzie więc skoro mamy kase, to zamówiliśmy
ale wiecie co...żadne obrączki nei leżały ładnie na moim palcu, tylko te

Syla boskie noże jak pomysłowo włożone
A tydzień przed slubem to strasznie późno kupiliście

Stary 2009-03-04, 13:45   #1004
piwusia5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Piwusia a nie wiesz jaki to byl szpital w Poznaniu

jutro bede miec neta z kablowki wiec moze wkoncu uda mi sie foty zamiescic
Blondi Tyle co wiem to to że w końcu rodziła w szpitalu na Polnej. Do tego pierwszego to nie wiem gdzie trafiła.

Jane2008 o tej L- cośtam słyszałam i nawet się czaje na nią Ale hmm jej skutkiem ubocznym jest chudnięcie więc nie wiem czy to najlepszy pomysł dla mojego szczypiorka (no dobra przesadzam nie szczypiorek ale ledwo co mu oponkę wyhodowałam) Magnezem wapnem i potasem go karmie bo lekarz mu na skurcze mięśni przepisał Oj Salfizan hmmm nie dostępny tu u mnie. Ale chyba jestem na dobrej drodze do wykarmienia chłopaków. Teraz musze poszukać cuś dla siebie

Domi7ks to może o tej mojej koleżance było W polsce ten przypadek pulchnej ciężarnej co o ciąży nie wiedziała Obrączki Podobają mnie się

Aliszcze szok szok myślala że dzieci mieć nie będzie a tu o

Syla Fajne nożyki woodo (tak się pisze ) Odrazu mi się przypomina jak przed świętami kupywałam nóż się na mnie patrzeli jak na morderce potęcjalnego

Boże ale mam lenia

Edytowane przez piwusia5
Czas edycji: 2009-03-04 o 13:50
piwusia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 13:48   #1005
domi7ks
Zakorzenienie

Piwusia jakie całuski cmok muaaaa

kurde ja zamiast pisać to zaglądam na wizaż, wygoncie mnie stad

Stary 2009-03-04, 14:09   #1006
piwusia5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Piwusia jakie całuski cmok muaaaa

kurde ja zamiast pisać to zaglądam na wizaż, wygoncie mnie stad
już do pisania Łobuzie
Stary 2009-03-04, 14:11   #1007
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak na te namierzyliśmy sie ich troche, ale zawsze nam sie podobały ze ścietymi brzegami Poza tym złoto ciagle w góre idzie więc skoro mamy kase, to zamówiliśmy
ale wiecie co...żadne obrączki nei leżały ładnie na moim palcu, tylko te

Syla boskie noże jak pomysłowo włożone
A tydzień przed slubem to strasznie późno kupiliście

Bo jak widzialam w kazdym sklepie pelno obraczek to myslalam ze od reki kupimy. W zyciu bym nie pomyslala ze trzeba zamawiac i czekac.
Ja na slub zrobilam sobie dlugie paznokcie i wiecie co. Przez te pazury do ktorych nie bylam przyzwyczajona upuscilam ta obraczke. Szlag by to trafil.

Noze voo doo i cena jak z horroru, ale sie zakochalam i musialam miec

Stary 2009-03-04, 14:15   #1008
Jane2008
Zadomowienie

No tak - a wiecie jak mi sie nic nie chce, a juz pisać protokołu to masakra!!!

Domi - 3mam zatem kciuki! Ale wierzę, że nie chce Ci się pisać, oj wierzę!
A obrączki b. ładne, tylko my preferujemy białe złoto - po prostu ja wolę taki kolor srebra - - - my mamy zupełnie płaskie, bez zaokrągleń, no wiecie (te Wasze chyba też są proste, nie?), gładkie i też się wielu ludziom podobają - w wygrawerujecie sobie tam cosik od wewnątrz? To fajna jednak jest pamiątka - my polecamy
Piwusia też ma lenia - no to otwieramy klub leni dzisiaj, nie?
Syla - ła! Szok jakie noże! Aż się żal tego "hipka" , no ale zestaw strasznie pomysłowy, no!

A ja nadal nic nie robię - o ludzie! Lookłam na mamusie a one sobie tam linki do ubranek na brzuszki zasyłają, a że mi się u rodziców Internet wolno otwiera, to zeszło mi na tym... - ale zbiera mnie ochota na takie zakupki - Syla, a Ty cosik sobie takiego kupujesz? A Blondi - hej, Ona też się gdzieś zapodziała???

A do Syli mam extra pytanko - ja już nie kumam, jak to mozliwe, że jeszcze przed obroną (albo tuż po, no gdzieś tydzień temu) była między naszymi fasolkami różnica ponad tygodnia, a teraz 2??? - bo my dziś 16 tydzień i 5 dzień, a Ty już 19??? I termin masz wg tego programu na 4, a ja na 14 gdzieś - czyli 10 dni, to jak to tak nagle przeskoczyło??? Nie kumam...?

Idę zaraz po wyniki, a wieczorem ginka - please, serio 3majcie i bądźcie ze mną!Dzięki No i serio wyłączam tego neta, bo nic nie mogę zrobić!
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 14:20   #1009
domi7ks
Zakorzenienie

Jane wygrawerujemy, tradycyjnie imiona i date ślubu. Grawer jest w cenie a ja jestem tradycjonalistką i wolę żółte złoto. Choć po srebrnej nosimy na lewej ręce takiej ze wzrokami

Syla ja to mam fioła, żeby Tz nie pokazywał siostrze obrączek, bo ona bedzie mierzyła, atego nie zniese

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-03-04 o 14:21

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-04, 14:27   #1010
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
No tak - a wiecie jak mi sie nic nie chce, a juz pisać protokołu to masakra!!!

Domi - 3mam zatem kciuki! Ale wierzę, że nie chce Ci się pisać, oj wierzę!
A obrączki b. ładne, tylko my preferujemy białe złoto - po prostu ja wolę taki kolor srebra - - - my mamy zupełnie płaskie, bez zaokrągleń, no wiecie (te Wasze chyba też są proste, nie?), gładkie i też się wielu ludziom podobają - w wygrawerujecie sobie tam cosik od wewnątrz? To fajna jednak jest pamiątka - my polecamy
Piwusia też ma lenia - no to otwieramy klub leni dzisiaj, nie?
Syla - ła! Szok jakie noże! Aż się żal tego "hipka" , no ale zestaw strasznie pomysłowy, no!

A ja nadal nic nie robię - o ludzie! Lookłam na mamusie a one sobie tam linki do ubranek na brzuszki zasyłają, a że mi się u rodziców Internet wolno otwiera, to zeszło mi na tym... - ale zbiera mnie ochota na takie zakupki - Syla, a Ty cosik sobie takiego kupujesz? A Blondi - hej, Ona też się gdzieś zapodziała???

A do Syli mam extra pytanko - ja już nie kumam, jak to mozliwe, że jeszcze przed obroną (albo tuż po, no gdzieś tydzień temu) była między naszymi fasolkami różnica ponad tygodnia, a teraz 2??? - bo my dziś 16 tydzień i 5 dzień, a Ty już 19??? I termin masz wg tego programu na 4, a ja na 14 gdzieś - czyli 10 dni, to jak to tak nagle przeskoczyło??? Nie kumam...?

Idę zaraz po wyniki, a wieczorem ginka - please, serio 3majcie i bądźcie ze mną!Dzięki No i serio wyłączam tego neta, bo nic nie mogę zrobić!

Jane ja jeszcze nic dla maluszka nie mam. Moze kupie cos po 17 marca jak juz bede wiedziala czy chlopak czy dziewczynka. A do rzeczy typu wozki, lozeczka, przewijaki to mi jeszcze daleko. Nie spiesze sie bo jeszcze kupa czasu.

U mnie dzisiaj 18 tyg i 3 dni wiec liczy sie jako 19ty tydzien. U ciebie jest 16tyd i 5 dni wiec jestes 17 tygodniu. Tak sie wlasnie liczy i wszystkie dziewczyny tak licza. Ja stawiam ze urodze pozniej bo mialam pozniej owulacje, ale zobaczymy. Czas pokaze.

Ojejciu nie wiem jak to jest mozliwe ale rozgotowalam groch ehh

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Jane wygrawerujemy, tradycyjnie imiona i date ślubu. Grawer jest w cenie a ja jestem tradycjonalistką i wolę żółte złoto. Choć po srebrnej nosimy na lewej ręce takiej ze wzrokami

Syla ja to mam fioła, żeby Tz nie pokazywał siostrze obrączek, bo ona bedzie mierzyła, atego nie zniese

Nie dawaj, niech nie pokazuje! Jeszcze jakies nieszczescie to przyniesie
Az mi sie przypomniala moja szwagierka

Jane trzymamy kciuki za wizyte. Zdaj potem relacje

Stary 2009-03-04, 14:38   #1011
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Jane ja jestem od dzisiaj mam neta stalego a nie mobilnego wiec wkoncu bede mogla foty dodawac
Musze kupic routera aby oba lapki chodzily bez kabla.
Syla ja plec poznalam ok 21 tc
Alus ten kolor wenge jest bardzo ladny moze dopasujecie jakies jasniejsze blaty a moze blady z kamienia marmuru, granitu sa bardzo trwale polecam
Piwusia dzieki za info dobrze ze ja na Polnej nie planuje rodzic
Domi ładniutki te obraczki ja mojej wogole nie nosze

Czas edycji: 2009-03-04 o 15:03
Stary 2009-03-04, 15:10   #1012
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Jane ja jeszcze nic dla maluszka nie mam. Moze kupie cos po 17 marca jak juz bede wiedziala czy chlopak czy dziewczynka. A do rzeczy typu wozki, lozeczka, przewijaki to mi jeszcze daleko. Nie spiesze sie bo jeszcze kupa czasu.

U mnie dzisiaj 18 tyg i 3 dni wiec liczy sie jako 19ty tydzien. U ciebie jest 16tyd i 5 dni wiec jestes 17 tygodniu. Tak sie wlasnie liczy i wszystkie dziewczyny tak licza. Ja stawiam ze urodze pozniej bo mialam pozniej owulacje, ale zobaczymy. Czas pokaze.

Ojejciu nie wiem jak to jest mozliwe ale rozgotowalam groch ehh

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Nie dawaj, niech nie pokazuje! Jeszcze jakies nieszczescie to przyniesie
Az mi sie przypomniala moja szwagierka

Jane trzymamy kciuki za wizyte. Zdaj potem relacje

a ja jeszcze mam przed oczyma taką straszna wizje
jakby Tz sie pogodził ze swoich bracholem to ten by przyłaził do nas do pokoju z ta swoja matrona i pewnie tez chcieliby oglądac obraczki i mierzyc nasze
Moj Tz mówi, że pewnie by tak było
Ale ja jestem cięta żyleta

Blondi a czemu nie nosisz narazie?paluszki popuchły w ciązy?

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-03-04 o 15:12
Stary 2009-03-04, 15:34   #1013
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Domi nie wiem jakos tak wyszlo ze nie nosze

laseczki mam pytanie czemu mi sie fotki dodaja jako mapa bitowa?

komoda dla Oliego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dob re.jpg (47,8 KB, 13 załadowań)

Czas edycji: 2009-03-04 o 15:54
Stary 2009-03-04, 15:46   #1014
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

oj nie wiem, moze zmien ich format na .jpg

Stary 2009-03-04, 15:53   #1015
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

1.mój piesek na spacerze i oczywiscie kapiel
2.kontuzja po spacerze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg omik.jpg (154,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg omek.jpg (67,2 KB, 5 załadowań)
Stary 2009-03-04, 16:05   #1016
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
1.mój piesek na spacerze i oczywiscie kapiel
2.kontuzja po spacerze

no dobra piesek jest, ale gdzie Ty?

Stary 2009-03-04, 17:40   #1017
Aliszcze
Zakorzenienie

Jane, trzymam kciuki, trzymam

No ja chcę wenge z jasnymi dodatkami, kafelki mam jasne, podłogę też. A Meble ciemne

Tu jest wstępny projekt naszej kuchni ( kolorem się nie sugerujcie, kolor jest o tyle o ile, wstępne ustawienie mebli nam przesłał, czy odpowiada).

http://zalacznik.wp.pl/04/d651/kuchn...2c308dfad5d870

My będziemy mieć okap bez komina wiec zamiast komina to kolejną szafkę się powiesi muszę tez przemyśleć, czy ta duża szafka przy zlewie nie przeszkodzi mi w dostępie do zlewozmywaka Ale ogólnie widzi mi się kuchnia, zwłaszcza ten piekarnik

Czekam teraz na męża, zaraz wróci z pracy, żeby luknął na projekt

Blondi, fajna komódeczka, praktyczna i słodka

Domi, sliczne obrączki. Ja tez wolę zółte złoto na obrączki (bo tak ogólnie to wolę białe złoto). Tez tradycjonalistka ze mnie pod tym względem

Piwusia, mój mąż bierze od wielu miesięcy L-karnitynę i nie schudł nic a nic(nad czym ubolewa, bo myślał, że może schudnie). Żeby to dało takie efekty, to trzeba cwiczyć. Jakby od samych tabletek się chudło, to sama bym je zażywała

Stary 2009-03-04, 18:14   #1018
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

komoda dla Oliego

fajna komoda
ja to chciałabym taką drewniana

Aliszcze
ja nie moge otworzyć tego załącznika Pisze mi, że sesja wygasła

Fruzienka widze Cię ale nei chcesz nic napisać

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-03-04 o 18:15
Stary 2009-03-04, 18:26   #1019
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Potwierdzam nie mozna zob tego projektu
Stary 2009-03-04, 18:28   #1020
Aliszcze
Zakorzenienie

Załączam obrazek kuchni- mam nadzieję, ze się załączył
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kuchnia 2.jpg (73,4 KB, 17 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości