|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
Rany jakbym czytala o swojej szwagierce. Mamy sporo swoich rzeczy w polsce u tesciow (tam mieszkamy jak zjezdzamy) a ta chodzi tylko i buszuje po naszej gorze i szuka nie wiadomo czego. W dodatku kradnie malpa jedna ![]() ![]() ![]() ![]() Jak mozna grzebac komus w szafkach??? Nigdy tego nie zrozumiem ![]() Jane jak tam samopoczucie? Widac brzuch czy nie? Wiekszosc dziewczyn czuje juz ruchy a ja nic ![]()
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Zanka jaki on sliczny, jaki słodziuteńki
![]() My jutro z Tz zamaiwmy obrączki ![]() ![]() ![]() ![]() a brat Tz...straszy o rok,czyli 26 lat ma ![]() edit: Syla do Tz siostry nic bym nie miała gdyby nie była kleptomanką. Potrafiła podkradac np. krem do rąk, kase i buszowac w Tz szafkach. Jeszcze wtedy nei zamykał na klucz pokoju, ale od wakacji, niestety, jest to konieczne. Ja przyniosłam sobie pare rzeczy do Tz i schowalismy w "sejfie" przed Anglia. To potrafla rozwalić zamek do sejfu. pal licho z zakmnieciem drzwi od pokoju, Komputer Tz zablokowal haslem to braciszek załozył drugiego uzytkownika. A tam były nasze zdjecia osobiste, ktore robilismy sobie sami...i wykończyła mi moja perfume, ktora dostalam od cioci ze Stanów Tomyy Hilfiger;/;/;/ a brat Tz na wakacjach mi powiedział, że jestem bezwstydna, bo mi przy krótkich spodenkach koronka z majtek wyszła i U NICH w domu sie tak nie chodzi ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-02 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Wtajemniczenie
|
Ale slodziak. Tylko go przytulac i calowac ![]() Ala ja szukalam zdjec malego Alkamor i za nic nie mam cierpliwosci do szukania. Przejrzalam pare stron i mialam dosc ![]() ![]()
#964 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny znalazłam dla Was zdjecie Alkamor synka
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1235760363 |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
jako mama czuję się świetnie, mały jest bardzo spokojny i mało płacze
#966 |
Zakorzenienie
|
no to Zanka super
![]() ![]() ![]() moze jakies małe foto? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
chrzciny wstępnie planujemy na czerwiec, żeby mały podrósł i żeby cieplutko było już
a mąż pomaga mi bardzo, przebieramy Filipa na zmianę, kąpiemy go wspólnie, jakby mógł to nawet by małego karmił hehe, ale niestety nie ma mleka ![]() jakie foto?
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Zanka maly przesliczny juz nie moge sie doczekac mojego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
młodej mamusi, Twoje ![]() ostatni mnie wzieła refleksja i sobie przypomniałam, jak się zapisałam na watek "Planujemy zajśc..." i pierwszą osoba poznana tam, byłaś Ty. Szkoda, że potem wyszło tak beznadziejnie ![]() ![]() a my z Tz mamy tez dwójke synków, kiedyś Wam może wkleje, bo narazie wstyd (24 lata mamy w koncu) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Zadomowienie
|
O ludzie! 100 razy się logowałam i nie mogłam! W końcu się udało - uff!
Domi, Syla, Ali - dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zatem Dziewczynki - nie chodzi o wnuka, wnuczkę, ja tam nie chcę często jeździć, bo się starałam wiele razy, ale już nie poradzę! Jam jest ciepły, otwarty, spontaniczny człowiek, a tu mi czasem obłudą trącą i zimną krytyką! Nawet na ślubie czy po nie usłyszłam, że ładnie wyglądałam - e tam, pewnie zawsze cosik nie tak, choć już miałam nadzieję że lepiej ostatnio i jeszcze lepiej już będzie... No nic - dzięki Wam, wyżaliłam się już na dobre! ![]() Aż mi trochę głupio, żem niedobra skoro tak się żalę na Nią...? ![]() ![]() Syla, Domi - ale rodzeństwo tz i męża to macie extra - o ludzie! To widzę, że ja mam super z moimi "zimnymi" przy Was! ![]() ![]() Sylu - u nas 16 tydzień i jakoś 2 czy 3 dni, u Ciebie już 19??? Tzn. 18 i parę dni, tak??? To jeśli u Ciebie jeszcze dzidzi ruchów nie czuć to co dopiero u nas ![]() ![]() A brzuszka raczej nie mam - tzn, czasem jak mnie rozpuszy po zjedzeniu czegoś czy z nerwów czy z głodu to tak, o szok! ![]() ![]() ![]() Alkamor już mam synka? Ła!!! ![]() Super, że są już razem zdrowi i bezpieczni! ![]() Zanka - gratuluję synka jeszcze raz!!! ![]() ![]() Ojej, jak nic mi się nie chce - Domi piszesz pracę? A ja protokołu nawet nie zaczęłam, a już mało czasu zostało - o ludzie!!! Fajnie Domi, że kumasz z tym "nastawieniem" i pustką potem - no, najlepej to się nie nastwaiać, ale czasami cholernie to trudno i wręcz się nie da! Ale wierzę, że już będzie dobrze u nas - i u Ciebie i u mnie i że damy radę!!! Ok? Tak trzymać!!! Pamiętaj - jest i będzie dobrze (z weselami, ślubami, fasolkami, rodzinkami, pracami itd itd. - NO) ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
No fakt - dzikie to było! ![]() Domi - ZAŚ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-03-02 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Ze co Jane, ze Wy niby gadaliscie w kosciele???
![]() ![]() ![]() z tymi rodzinami to porazka!!! Jane my mamy dwa takie misie, jeden jak chłopczyk wyglada bo to lalka i spia z nami i w ogóle to nasze synki, i nawet do nas mówia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Prawda, że szoking? To fajnie, żem to nie ja "przewrażliwiona", bo serio poczułam wtedy złośc i załamkę, że to już seryjnie przesada i obłuda chyba, no bo jak się też ona modliła skoro na nas lookała i zapamiętywała??? ![]() Ach - już szkoda gadać! No nic - super, że mnie rozumiecie, od razu człowiekowi lżej! To myślisz, żem nie jest "synowa jędza"? Oby! ![]() hi hi - a misie fajne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Jeden to był prezent ode mnie taki bez okazji dla mojego tz w tamtym roku, ale nam sie tak spodobał, ze czasem ja go biore do domu i z ni spie, jest taki słodziachny. Taki isu co spi na poduszeczce. a drugi to moja mamuska kiedys chyab z ciucholandii przniosła, taka laleczka chłopczyk, co ma taka płaczliwa mine, i kązdemu jest go szkoda. Mó brat jakis czas temu chciał go wyrzucic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hi hi - no to fajnie, że go "uratowałaś", ale popatrz Domi, jak Ty długo się nie przyznawałaś do takich doświadczeń "adopcyjnych" ![]() ![]() Z tym wordem i excelem to wiesz, może też zależeć ew. od wersji którą masz - ale ja np. robię w wordzie wszystko i jest git, fajne tabeleczki i wykresiki ![]() Ojej - nic nie zrobiłam dzisiaj! O ja!!! ![]() Hej - no ale to nie jestem jakaś zła synowa, co nie? Hm, bo wiesz - wrażliwy ze mnie człek i potem wyrzuty mam sumienia, że się na kogoś żalę..., głupio tak no fakt, ale czasami mam dość no... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
Nie jesteś zła synowa, nie gadaj takich głupot, to teściowa jest zła. Ona Cie pewnie tam obmawia a Ty nawet na nia nic nam nie mówisz, tylo ogólnie przedstawiasz sytuacje
![]() ![]() ![]() Ja narazie zrobiłam wykresy w excelu i wkleiłam do worda z tymi liniami. A jak bede miała więcej czasu to sie z tym pobawie i upieksze. Tz mi porobił zrzuty i zdjecia, ale niewyraźne...tzn. nie było takie czysciutkie, ale jakies takie zamazane, więc wolałam z tymi liniami ![]() mnie cos głowa boli...jutro na uczelnie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki Domi ![]() ![]() ![]() Ale z takimi liniami to chyba też nie przeszkadza - niektórzy specjalnie robią rameczki, więc spoko, ja myslę, że jest ładnie ![]() Ale krótko na uczelni jutro będziesz? Kurcza - a Ty mi Domi doradzisz musisz co ja na tym seminarium mam z ludźmi robić, o ludzie ![]() To co - idziemy spać? ![]() ![]() Buźki - pa! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogą byc te rameczki ![]() ![]() ja jutro nie ide na wykład ( w ogóle przez dojeżdżanie nie chodze na wykłady) więc niedługo będe. Jutro mój Tz po mnie przyjeżża z instruktorem ![]() A w tym semestrze poraz pierwszy będziesz miała kontakt z seminarzystiami? nie będzie źle ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez uciekam spac juz ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-02 o 22:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za miłe słowa
![]() Domi ja na razie nie mam swoich zdjęć i nie chcę robić, bo wyglądam strasznie dopiero jak zrzucę zbędne kilogramy, a to jeszcze trochę potrwa, bo przytyłam w ciąży 25 kilo z czego 13 dopiero zrzuciłam no ale jeśli jakieś mąż mi zrobi jak się wystroję i będę wyglądała na nim spoko to Wam wkleję
#979 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() Zanko właśnie widze jak Ci waga spada ![]() ![]() edit: ja chciałaby dobic do 50, ale jestem ciagle 4 kilo na minusie i nie moge przytyc. Tz siostra jest chudsza ode mnie, ale taka bardziej koscista i wazy chyba 51 kg ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-03 o 07:21 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Wtajemniczenie
|
Jejku jak to dobrze ze mam spoko tesciowa. Podla szwagierka w zupelnosci mi wystarczy.
Jane mialam tylko wrazenie ze cos czulam ale to nie bylo to. Wciaz czekam na jakies ruchy. A brzuch mi wywalilo ze ho ho i to obudzilam sie z takim rano ![]() Domi najlepiej olac brata i dotrwac tylko do wyprowadzki. Wtedy zostaniecie sami i bedzie swiety spokoj. Zrobisz zakaz wstepu do domu i tyle. O!
#981 |
Zakorzenienie
|
tak ważyłam przed ciążą 50kg tyle że mam 152cm więc to taka waga idealna dla mnie
no i sporo kg już spadło, zostało jeszcze 12, a obawiam się że od jakiś dwóch tyg nic nie leci w dół, staram się o tym tak nie myśleć bo tyłam 9 miesięcy więc liczę że w 6 schudnę, powoli do celu
#982 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Schudniesz napewno ![]() ![]()
![]() |
#983 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki!
No a ja się znów załamałam! Teraz kumpelką! Kurcza - ależ się zrobiła rodzinna stara czy co? ![]() ![]() Nie - ja juz nie kumam i nie chcę! Ja gdy się umawiam to tylko coś serio ważnego gdy wypadnie może mi te plany zmienić, bo staram się dotrzymywać słowa i nie ranić innych! Poza tym - wiecie jak to z rodzinkami bywa: gdy jest super, to to, że przyjedzie się w nastęony weekend nic, a nawet kochane mama i babcia powinny zachęcić, że skoro dziewczyna się przeprowadzała to też czasu pewnie nie miała na chwilkę miłą z kumplami, to powinna jechać! A jak niefajna rodzina to niewarto, bo i tak się takiej zawsze cosik, nie spodoba i tak będzie źle! ![]() Widze, że się różnię - ja z moją rodzinką bym się od razu dogadał i skumali by mnie i poparli, że to nawet nie wypada i nieładnie tak się umówić i nagle stwierdzić, że się na wieś jedzie ot tak, bo się dawno nie było! Kurcza - nie przesadzajmy znowu! Tak trudno się spotkać, bo wszyscy pracują, dzieci, ja mam potem już weekendy zajęte z zaocznymi, a rodzina jest zawsze i do niej można o każdej porze "jak w dym" walić - - - po co tyle ceregieli???? Już raz się starałąm skumać, bom wyrozumiała: umówione byłyśmy jeszcze z 1 kumpelką, więc w sumie 3 rodziny, tak sie nam udało w końcu terminy zgrać i do tej koleżanki do Krakowa miałyśmy jechać! Nagle Ona na wieczór w piątek dzwoni chyba, że Jej synek do przedszkola niedawo zaczął chodzić i tak płakał w tygodniu, że Ona musi Mu to wynagrodzić i oboje odpocząc mogą, a to tylko możliwe gdy do mamy i babci pojadą na wieś! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ech, źle mi i smutno - do bani! Tak się staram zawsze wszystkich ściągnąć (nie wiem czy wiecie ile to zachodu żeby wszystkie sciągnąć! Ile się muszę naprosić, napisać mail`i i sms`ów! O ludzie! Zawsze Jane to organizatorka towarzystwa!) Chyba przestanę wierzyć w spotkania..., bo skoro tylko ja się staram to jak??? ![]() SORRY - musiałam się wyżalić, bom ja młoda i radosna, spontaniczna i chętna, a tu się ludzie postarzali i nic się im nagle nie chce... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Rozeznanie
|
hej
Jak coś wam powiem to padniecie. Ja przynajmniej zrobiłam tak ![]() Moja koleżanka z Poznania urodziła synusia. I nie było by nic dziwnego gdyby nie to że o tym że jest w ciąży nie dowiedziła się jakieś 12... godzin przed porodem ![]() Chodziła do przeróżnych lekarzy i zaden nie wykrył ciąży, nawet jak po świętach Bożego narodzenia czuła ruch dzidziusia to lekarz jej mówił że to ruchy jelit. Diagnozowano u niej chore nerki, jajowody, zapalenie pęcherza moczowego, zakarzenie ogónoustrojowe, niewydolności krażeniowe... a nikt nie zrobił testu ciążowego ![]() ![]() Powiem Wam że ja nadal jestem w szoku. Matka (koleżanka) przez całą ciąze piła alkohol, paliła... Szok ja myślałam że takie żeczy się już w naszych czasach nie zdażają. Koleżanka jest bardzo szczęśliwe ![]() ![]() Jestem w szoku ![]() ![]() ![]()
#985 |
Zadomowienie
|
Ła!!! O ja!!! Piwusia! No to faktycznie NEWS, że szok!!!
Nie no - jak to w ogóle możliwe???? Jaja se robicie czy co???? ![]() ![]() ![]() Serio??? No nie mogę ![]() ![]() ![]() ![]() Nie no - jak dla mnie wiadomość bomba! Nie do uwierzenia! Aż już o koleżance mej nie myślę, bo to taki szok, że przebija wszystko!!! SZOK!!! SZOKING!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Wtajemniczenie
|
Piwusia mi normalnie kopara opadla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jane nie wiem co ci doradzic z ta kolezanka. Naprwade nie wiem dlaczego mogla zmienic zdanie. Wymowka z rozdzicami to chyba nie za bardzo, wizyte zawsze mozna odlozyc na przyszly tydzien. No chyba ze krucho z pieniazkami i rodzice wspomagaja raz na jakis czas. Naprawde nie wiem, ale przykro mi ze ty nieszczesliwa z tego powodu ![]()
#987 |
Zadomowienie
|
Sylu, Dziewczyny! Ja mam serio dość! Ciężkie dni u mnie - teraz znów jestem u mamy i się pokłóciłyśmy
![]() Ach mówię Wam - beznadzieja gdy mężusia nie ma a wszyscy mi "radzą", pouczają! Nie cierpię tego! Gdy czegośnie wiem, pytam i szukam porady, ale nie znoszę gdy mnie straszą! Zawsze tak to u mnie działa! Kurcza - u mnie w domu z kolei chyba za dużo ciepła, za duże zaangażowanie rodziny i porad, u M zimno w domu i krytyka - ojejciu!!! Chcę gdzieś wyjechać!!! Daleko!!! I jak ja mam się skupic i pisać ten protokół???? Aha - no i jeszcze 1: moja mam kochana od razu w ryk, a to dla mnie niczym szantaż emocjonalny i w ogóle już mam dość, bo czuję sie podle i winna, choć w głębi gdzieś tam czuję, że wszak i ja mam prawo nie być straszona, pouczana, jestem dorosła, jestem nawet dr i co z tego? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-03-03 o 11:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Wtajemniczenie
|
Oj Jane tak to juz jest ze jak cos sie wali to wszystko naraz zeby dobic czlowieka do konca
![]() ![]() ![]() Jane nie przejmuj sie, jutro znowu zaswieci sloneczko i wszystko wroci do normy ![]()
#989 |
Rozeznanie
|
Nio ja też w szoku.
Ona się nie domyślała miała zawsze trochę więcej ciałka. Nio i to że okresu brak to u niej norma. Była Ona tu u nas w Anglii i pracowała, pamiętam jak coś żartowałyśmy a jej chłop mówi "Nie...julka nie w ciąży to sadełko jej rośnie, angielska kuchnia jej służy" ![]() ![]() ![]() Mały miał zapalenie płucek, leżał w inkubatorze ale już jest dobrze. Są w domu. ![]() Wieczorem będę szkaraba na skype oglądać ![]()
#990 |
Zadomowienie
|
Dzięki Sylu
![]() ![]() Boję się, że te nerwy gorsze niż jedzenie szynki czy nie i czy Fasolce coś nie zrobiłam złego przez te krzyki... ![]() Źle jednak gdy się z rodzicami za często przebywa w ciąży - może i wygodnie czasem, fakt, bo dbają o jedzonko dobre i takie zewnętrzne rzeczy, ale kwestie duchowe już nieważne, a u mnie to najważniejsze, gdy mi smutno, gdy mi źle dobre jedzenie nic nie da! Chcę ciepła więcej, spokoju i radości! Dośc mam już nerwów, uczenia się po nocach, braku czasu na przyjemności i kumpli, zero zabawy wszak choc był karnawała, a teraz jeszcze mężusia nie ma przez to szkolenie akurat teraz, gdy tyle mi naobiecał... ![]() Ale i tak sobie ryczę i martwię się o Fasolkę (aż mnie rozpuszyło i brzuszek się jakby postawił taki i duży zrobił ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-03-03 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.