|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
no to masz na nią haka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Wtajemniczenie
|
ello
Syla-ogromne gratulacje!!! niech ci coreczka wynagrodzi z nawiazka ciezki porod...jeszcze raz gratuluje..jestes wielka!!! Jane - pisalam ci juz smsa - ciesze sie, ze jestes juz po..teraz bedzie tylko lepiej... Domi - no powalila mnie ta siostra TZta..ma tupet..nie powiem Reszte pozdrawiam i powoli zawijam sie spac...jakos tak wczorajsze kladzenie sie o 1szej i wstawanie dzis o 6tej rano - to nie dla mnie...
#2104 |
Zakorzenienie
|
Cały czas o tym mysle. W rodzinie tz to pewnie ja jestem obgadana, że to moja wina, ze to ze tamto.Przeciez z nimi juz tyle akcji było, sami nawazylo sobie piwa. Żal.pl
![]() Madzia a czym Ty taka zajeta teraz? Gusiak ja Cie podziwiam, że budujecie dom i nikt Wam się nie wtrynia. I zazdroszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj pierwszy raz sama syna wykapałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a wiec teraz lekki opis Obozu w Kurozwękach..... ![]() to tak na pierwszych 2 tygodniach bylam wychowawczynia jak sie okazalo 3 jako wolontariuszka....bylam z kolerzankami jedna co ja znam z zeszlego roku Ewelina a 2 nowa Gosia ![]() Te 2 tygodnie bylam z rodzinka mama tata bratem i psem Luka....bo rodzice pracowali na tym obozie.....mama sie stajnia i konmi zajomwala a tata finansami obozu.....Musze wam powiedziec ze bardzo bylam przejeta ta rola bo ciagle mi sie spac chcialo juz o 22 ![]() Nastepne 2 tygodnie siostra przyjechala a mama z tata pojechali....no i wtedy zaczelo sie odpoczywanko bo juz bylam wolnym czlowiekiem jak to sie mowi Gosciem obozowym...hhee ![]() ![]() ![]() ![]() pierwszy jak musial gdzies jechac i mialam zostac z dyzurem w kuchni bo dzieci na obozie maja takie dyzury ze sprzataja i przygotowuja posilki....i wtedy pokazalm mu policzek ze jak buzi dostane to zostane ztym duzyrem a ten...myslam ze nie da a dal buzi ![]() ![]() ![]() a drugi ja mu dalam na przywitanie dnia....i odwzajemnij mi go... a 3 juz na porzeganie ![]() i tak fajnie bylo.... Musze wam powiedziec ze jak rpzyjechalam odrazu chcialam wracac do niego....nawet nie to ze sie w nim zabujalam czy zauroczylam tylko ze sie przyzwyczailam do jego obecnosci i on do mnie tez...bo na obozie jak mnie nie bylo to pisalm mi smski gdzie ejstem..i na dorbanoc tez pisal smski.... ![]() ![]() ehhh ja to mam przezycia...... ![]() ![]() ![]() w Niedziele moje serce bylo niezle nadszarpnete..... a to 3 zdjecia...takie rozne a reszta kiedys indziej |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
A to jest wątek dla jakiś dziewczyn w ciąży?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
Neheszta
![]() ![]() Wiem, ze jesteś obeznana napewno w temacie...znasz moze jakies ciekawe linki jak zrobic fale prostownicą? ![]() No własnie...tylko ja jestem zaciążona na watku, z kim ja bede teraz gadala i kto mnie bedzie wspieral w bedzie w takiej samej sytuacji jak jak ![]() ![]() Musicie sie postarac ![]() Motylicaja to mialas przygody ![]() ![]() A teraz piszecie z tym chłopakiem do siebie smski?daleko od od Ciebie mieszka? |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
Domi ja jak miałam 18-19 lat byłam ost raz na obozie ale wtedy byłam w Chorwacji
![]() ![]() neheszta zdradzisz w jakiej dzielnicy mieszkasz? ![]() ![]() wczoraj zamówiłam dwie torebki na allegro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam koloni ostatni raz jak miałam 12 lat nad jeziorem Białym
![]() a co do torebek, to biała mi sie bardziej "widzi" ![]() a ja kurde gonie Tz, że ma jeść przy stole...poszedł do pracy a ja z talerzykiem i kanapkami do łóżka (no bo mam zmieniać posciel ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2112 |
Wtajemniczenie
|
Ello z rana
Domi - ja zajeta jak zwykle...w pon byla kolejna proba na prawko ..niestety spotkamy sie jeszcze raz za miesiac..wiec szukalam w necie jakis trikow na skrzyzowania - bo oblalam na skrzyzowaniu wlasnie [calkiem slusznie - wiec prosze mnie nie pocieszac - bo moja wina ewidentnie byla]...nic to trzeba schowac dume do kieszeni, zapisac sie na egzam i dodatkowe jazdy i jeszcze raz do boju...wczoraj zas udalo mi sie sprzedac pierwsza partie bizuterii...jest pieknie, pieknie..zwrocil mi sie koszt materialow z nawiazka...teraz tylko trzeba dorobic troche nowosci..ostaly mi sie tylko: 2 pary klipsow i naszyjnik..normalnie jestem w szoku! a dzis w pracy od rana... Z Jane gadalam jeszcze wczoraj - czuje sie w miare dobrze, choc jest slaba po zabiegu. Pozdrawia was wszystkie, a szczegolnie sciska i gratuluje Syli!!! Motylka - widze, ze normalnie romans stulecia sie kroi!!! Ciesze sie razem z toba. Czy spotkacie sie jeszcze po obozie? Blondi - fajne torebki-szczegolnie ta jasna mi przypadla do gustu. Neszta- hej, hej!
#2113 |
Zakorzenienie
|
Madzia to napewno wina egzaminatora
![]() ![]() ![]() Z bizuterii to pewnie bedziesz robiła te, która najlepiej schodzi? a jak bedziesz jeszcze z jane rozmawiala, to prosze pwoiedz jej, ze nei mam nic na koncie, zostawie jej priva na wizazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
BAN stały
|
Jagoda no widzę że szalejesz i prawidłowo
![]() Domi jak to kto? Wszystkie będziemy Cie wspierać. ![]() Madzia moim zdaniem to dobra sprawa pooblewać parę razy, ja za 5 zdałam, może to i dobrze bo więcej pojeździłam, więcej rożnych sytuacji miałam na drodze. Nie ważne za którym, ważne aby czuć się juz pewnie za kierownicą. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-08-19 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Wtajemniczenie
|
Domi - ja teraz z premedytacja nie mowilam - bo jednak jest tak lepiej - jak nikt mi powodzenia nie zyczy itp. - jakos tam ma zakodowane w psychice - ze wszystkim nie kaze dzwonic przed egzamem, zyczyc powodzenia itp-bo wtedy mi lepiej idzie. A tym razem wzielam meza na support-troche pomoglo - bo gadalismy o glupotach i smialismy sie przed egzamem. Egzaminator wlasnie byl fajny-mlody chlopak-widzial ze mam panik w oczach to wszystko ladnie wyjasnial...
Co do bizuterii - to chce wyprobowywac nowe wzory, zeby nauczyc sie czegos nowego, a nie robic to co juz mi sie udalo wczesniej. Na razie nie patrze jak co sie sprzedaje-bo wszystko co poszlo bylo unikatowe. Zreszta wystawiam sie teraz tez w galerii, ktora specjalizuje sie w unikatach... A tak w ramach cwiczenia warsztatu-zapisalam sie na So na warsztaty tworzenia bizu w Gdyni.ciekawa jestem czego fajnego,nowego sie naucze..najbardziej mnie frapi tez inna rzecz-czy to czego nauczylam sie z neta i ksiazki jest ok ![]()
![]() |
#2116 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A ja mam jakiegoś doła ![]() trudno mi wytrzymać bez M. a co będzie jak zaczną sie studia ![]() ![]() smutno mi ![]() przepraszam że smęcę ![]() ostatnio koleżanka psycholog robiła mi test na typ osobowości i jestem melancholikiem, ale o tym to wiedziałam, bo kiedyś już robiłam podobny test na zajęciach jak pedagogike studiowałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ja od dziś zaczęlam ćwiczenia
trzeba w końcu zrzucić ten balast 8 min buns, legs, arms plus brzuszki nie dajcie mi się poddać jeszcze 4-6 kg i będę najszczęśliwsza na świecie
#2118 |
Wtajemniczenie
|
Zanka - to codziennie bede cie pytac: jak idzie? - ja tak czy owak wiem, ze dasz rade...
#2119 |
Zakorzenienie
|
Zanka codziennie rano bede Cie witala batem, ok?
![]() ![]() ja to tez jakiegos doła mam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2120 | |
BAN stały
|
Cytat:
Boże nic mi sie nie chce ![]() zaszyłabym sie pod kołdrę i tyle.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() właśnie Domi, a dodatkowo połowa to mamusie z doświadczeniem więc bedą Ci dużo podpowiadać ![]() Zanka, trzymam kciuki, ja też miałam robić brzuszki, ale jakoś tak mi się zapomina............. Jagódka, byłaś w Kurozwękach????? To niedaleko mnie. Często w tamte okolice jeżdże nad wodę. A poza tym to właśnie co dalej z tym chłopakiem? Utrzymujecie kontakt?
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
Moja tesciowa kiedys była miła, milutka aż za miła...dobrze, ze w pore zobaczyłam, ze jest fałszywa i nieszczera
![]() Bo wczoraj tz tato u nas byl i Tz mu powiedzial o slubie (tzn. juz wiedzial, ale tak przypomnial) no i Tz tato, ze nie ma sensu do restauracji i ze fajnie i takie tam (bo moi rodzice twierdza, ze zbedny wydatek lepiej, zebysmy sami ze swiadkami sobie poszli a potem mozemy sie spotkac u mnie czy u Tz w domu). Potem poszedl do domu a za dwie godzinki Tz siostra dzowni z pretensjami, czyli w domu co innego musial mowic, Bo on by tak nei zadzownila napewno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
Domi u nas też tak ze ślubem było
ja chciałam tylko świadków, moi rodzice powiedzieli że po co oni tam nam potrzebni, to tylko cywilny, nasz cywilny i mamy robić jak chcemy. Matka męża się uparła, że jak to sami świadkowie, że ona będzie z teściem. Ok zgodziliśmy się, wtedy wyjeżdża z tekstem: A wujka janusza nie zapraszasz? mąż: a po co, chcemy cichy ślub Teściowa: ale jak to, mojego brata nie zaprosisz? no i na ślubie był świadek, świadkowa, kolega, brat męża, teść i teściowa, wujek z ciotką, dziadek... jeszcze miał zaprosić drugiego wujka z ciotką i babcię ale nie zaprosił jak dziadek się dowiedział że nie zaprosil babki, to wyjechał z tekstem: to ja nie przyjdę na to maż: a co łaskę mi robisz, nie chcesz nie przychodź tydzień później dziadek garnitur sobie kupił i powiedział: to na wasz ślub i mój pogrzeb... ehh no i tak z 4 osób zrobiło się 11 osób ![]() i na domiar teściowa obiad zamówiła w restauracji, bo jak to przecież trzeba się pokazać że biba była ![]() to był okropny dzień, nie taki jak chcieliśmy
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2009-08-19 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
Zanka u mnie tez chyba bedzie okropny
![]() My mielismy z Tz w planie tylko my, swiadkowie i nasi rodzice a potem na obiad do restauracji. Moi rodzice torche zaczeli sie wkurzac, zebysmy sobie kase zostawili dla siebie i cos kupili do mieszkania zamiast tracic na restauracje, tym bardziej ze wesele niebawem. A w restauracji, jak obliczylam na nasze 8 osob conajmniej 300 zł by poszlo, bez alkoholu. I my bysmy musieli za to placic, a gdzie heszcze alkohol?i ewentualnie jak ktos by cos chcial?wiec mi takie rozwiazanie na reke bylo. Mojemu Tz w sumie tez, wiec stwirdzilsimy, ze najwyzej my sami jakis wpad ze swiadkami zorbimy. Tz powiedzial tacie o tym, jego tato:jasne, jasne. a w domu to musial co innego powiediec skoro siostrunia dzownila...co mielismy jeszcze ja brac i braciszka?pogło ich calkiem?przeciez jak oni sie zachowywali w stosunku do nas.. I teraz zaloze sie ze u Tz jest wielka obraza w domu, zrobiony wielki problem...Chcielismy, zeby ten slub byl romantyczny ale zawsze ktos musi cos spiepszyc ![]() a najgorsze jest to, że u Tz złotówki nie dorzucili mu, a chcieliby tylko jeszcze na nim skorzystac:/i tak jak podczas remontu- najwiecej mieli do powiedzenia... I przez takie zagrania, moi rodzice nam nie dali zadnej kasy, jedynie kupili troche rzeczy a tato moj to ciagle nas wozi gdzies, bo my nei mamy auta:/ i ciagle przychodzi pomagac mojemu Tz, wczoraj np, szafki wiercic edit: Dostałam od Jane, sms'a, ze wyszla ze szpitala ![]() ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-19 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Wtajemniczenie
|
Witam,
Dawno nic nie pisałam, wczoraj wizaż mi nie chodził, a dziś od rana sprzątałam, bo będę miała gości, więc moja frekwencja do końca tygodnia będzie znikoma. Syla gratulacje ! Domi współczuje tych nerwów przed ślubem związanych z siostrą tż. Ale to Wasz ślub i zrobicie jak chcecie i niech ona nie myśli sobie, że zepsuje Wam ten piękny dzień.
Jane dobrze, że jesteś już w domku, trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze ![]() Ja też mam jakiegoś doła ![]()
#2126 |
Zakorzenienie
|
ja mam inne zdanie na temat ślubu mi też tylko cywilny mieliśmy ale to wkońcu ślub
![]() ![]() My pewnie też wezmiemy kościelny ale kiedy to nie wiem wtedy 2 raz zaprosimy wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Blondi tzn. że mamy zapraszac ludzi i pewne osoby, które mnie zwyzywaly w ciazy i nawet popchneły (czyt. tz brat) musialabym byc chora psychicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Tak to oboz od 10 do 18 lat.... z tymi smskami z K.jest problem bo on sprzedal komorke przed wyjazdem mym...ale za to mamy N-K ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
nie wiem co dalej....zoabczy sie.... a ja jestem dzis zmeczona dzieciakami....cala 3 dzis mailam....wprawdzie Gaba spala przez 3 h.....i jak wychodzilam to nadal spala....heheh.....ale fajnie bylo.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
BAN stały
|
A ja byłam na pizzy z koleżanką po pracy, dowiedziałam się jaki moj ex to idiota...
pije, zalewa sie w trupa na dyskotekach, oj i w ogóle jazdy odchodzą... beznadziejny typ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.