|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
hej
![]() Piwusia a czemu Ty spania nie masz?biedna @ przyszła? do lekarza idziesz w środe z tego, co pamietam?oo Piwsia na avatarku ![]() Vcelka własnie tak mi się dzieje ![]() Moj Tz uważa i chcę, abyśmy wzięli niebawem slub cywilny...Tak gdzieś w lipcu. Bez żadnej imprezy, tylko taka formalność. A weselicho tak jak miało bycw przyszłym roku ![]() Jak pójde do lekarza i zrobi mi USG i wszytsko bedzie odbrzem to zaczniemy planowac wszytsko. Dziewczyny mam pytanie, na które nikt mi nie odpowiedzial na żadnym wątku...a więc mozna grawer z obrączek usunąć? Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-19 o 20:38 |
|
|
|
#2432 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Musicie mnie teraz pocieszyc BŁAGAM!!!!!!!!! jest mi zle bo z dziadkiem jest bardzo zleeeee!!!!!!!!!!! ![]() ![]() wczoraj go ratowali dzis z nim rozamawialam mial zwyczajny glos...jak zawsze.... ![]() NOO i ciagle placze,,,,, ![]() ![]() ![]() NOO a dobra strona dzisiejszego dnia to taka...ze gadlam przez telefon z Grzegorzem z Londynu!!!!!! i bylo extra!!!! i rozmawialam z nim....cale 45 minut..... i naprawde fajny sie wydaje... ![]() buziaczki ![]() |
|
|
|
|
#2433 |
|
BAN stały
|
Witam...
|
|
|
|
#2434 |
|
Rozeznanie
|
Joł
@ nie ma ale cały czas czuje france "w powietrzu" ![]() A ze spaniem to ja juz tak mam. Jak nie śpie to nie śpie a jak zasne to 18 godz nic mnie z wyra nie wywali Ale zazwyczaj to 4-5 godzin na dobe![]() Jagódko przykro mi z powodu Twego Dziadka. A co do Grzegorza... znam jednego Grzesia z Londynu (ksywa Kargul) Boże jaką On ma barwe głosu a perfumy.... zakochać się normalnie idzie Co ja się rozpisuje... sobie nie myśleć tam ... NO ![]() Nius Dnia. Włosy ściełam na krótko (cuś a la bob ) jak zrobie foto to wam pokaże.![]() Kasuje profil na naszej klasie. Załozmy z małżem bloga (na hasełko) i tam nasi znajomi będą mogli sobie nas oglądać (na stałym kontakcie zalezy mi z garstką ludzi, w tej garstce są Wizażanki moja kuzynka kochana i może jeszcze z 3 osoby )Edit Domi można usunąć grawer. Normalnie u grawera się popytaj. Siostra usówała grawer z pierśconka (dość szerokiego)
juz mnie tu nie ma Edytowane przez piwusia5 Czas edycji: 2009-04-20 o 04:23 |
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Jagódko strasznie mi przykro z powodu dziadka
![]() Domi ze ślubem bym zrobiłam tak samo narazie cywilny albo jak by sie dało to kościelny bym przyspieszyla i obciale liste gosci bo na fasolke jest dużo wydatków.Piwusia biedulko spać nie mozesz My z Tż chodzimy spać juz ok 22 i wczesnie jestem wyspana. My wczoraj bylismy na grillu i oczywiscie wrocilam badnieta a kregoslup jak mnie bolal od tego siedzenia masakra.Ale sobie mowiłam ze trzeba sie najesc bo jak urodze to raczej grilla nie powinnam jesc.
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Jagódko nie martw się dziadek dojdzie do siebie.
Zwłaszcza, że my trzymamy kciuki ![]() Poza tym witam wszystkich. Ja od 6 rano nie śpię, bo tak życzy sobie moje dzieciątko w brzuszku Ładna matka ze mnie, skoro tak się daje i ulegam A potem mi rogi na stare lata pokaże Ale przynajmniej już jestem po śniadanku, pranie się robi, naczynia myją, a ja mam cały długi dzień |
|
|
|
#2437 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
Jagodko - trzymaj sie!!! mam nadzieje, ze z dziadkowi sie polepszy.. Zuzia - czesc! Cinusiowa - niezla jestes kobieto! wstalas o 6tej i juz tyle zrobione?!!! podziwiam ..ja dzisiaj wstalam o 5:30 i do 7mej praktycznie nieprzytomna..a do pracy trzeba bylo isc. ..a teraz dopiero 2 kawa.Domi - kupilismy tv...przeciez napisalim ...42 cale..nie na pol sciany co prawda ..ale wrazenie jak w kinie...w kazdym razie do tej pory testujemy rozne funkcje...ja wiem, ze jak zabawka dla duzych dzieci - ale co zrobisz
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi- ja sobie nie wyobrażam tak szybko kościelnego, stresuje mnie to na samą myśl. A więc będzie napewno po. Slub nam i tak opłacą rodzice, tak jak obiecali...a dzidzie bedziemy wyprawiac ze swojej kasy
![]() Ja dziś całą noc sie stresowałam. Moj Tz ma pokoj na poddaszu i zorbiła mu się pleśń (tato Tz juz na dachu naprawil), w tym tygdoniu bedzie remotnowal i ja na ten czas bede chyba u Tz siostry w pokoju. Boje sie czy to co teraz jest źle nie wpłynie na mnie i dzidzie
|
|
|
|
#2439 |
|
Wtajemniczenie
|
nie martw sie na zapas to raz! patrz np. na Jane, ktora przeciez na poczatku ciazy zaliczala egzamy doktorskie - tez stres a przezyla i fasolek tez.
tak wogole poczytaj troche w necie o ciazy i fasolkach. ze swej strony polecam ksiazeczki o ciazy-lopatologicznie wyjasnione, czym sie martwi, jak odzywiac, co robic ![]() stres nie wplywa az tak bardzo na fasolki jak by sie to moglo wydawac. zwlaszcza jeden dzien nawet super nerwowki. lepiej naprawde rozszerz zeby w usmiechu ... a z drugiej strony rodzinka twoja bedzie miala okazje troche bardziej oswoic sie z sytuacja. Do pewnej rodziny przyjechali goście. Wszyscy siedzą przy stole, a tu wchodzi synek gospodarzy i na cały głos mówi: - Mamo, a mi się chce sikać! - To idź się wysikaj, ale na drugi raz mów, że ci się chce gwizdać. Przychodzi później: - Mamo, mi się chce gwizdać! - To idź sobie pogwizdać. W nocy synek śpi z dziadkiem, który o niczym nie wie. Dziecko budzi się w środku nocy i mówi: - Dziadku, mi się chce gwizdać! - Nie wolno teraz gwizdać, bo jest noc. - Ale mi się naprawdę chce gwizdać! - Nie wolno, bo wszystkich pobudzisz. - Ale ja już nie mogę! - To zagwiżdż mi tak po cichutku i do ucha.
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-04-20 o 10:04 |
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Moja focia brzuch rośnie jak szalony
nie smiac sie z wlosow bo musze fryzjera zaliczyc |
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-04-20 o 10:19 |
|
|
|
#2442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2443 |
|
Wtajemniczenie
|
Blondi - pieknie,pieknie!!! wygladasz kwitnaco
![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- no i bardzo very gut!
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Wtajemniczenie
|
fajny koteczek..nie chwalilas sie wczesniej..jak sie nazywa? reaguje na imie?
|
#2446 |
|
BAN stały
|
blondi jaki benio
|
|
|
|
#2447 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was.
Blondi brzuś super ![]() Domi myślę, że to nawet dobry pomysł z tym cywilnym, ale przecież zrobicie jak będziecie chcieli. Ja dziś mam lekko lepszy humorek, bo w końcu zaczyna się @, co prawda już trzeci dzień się rozkręca, ale mam nadzieje, że w końcu się rozkręci. A pomyśleć, że dziś zacząłby mi się 16 tydzień i już jaki duży brzuszek bym miała
|
#2448 |
|
Wtajemniczenie
|
Vcelka - dobrze, ze humorek lepszy..teraz juz bedzie tylko lepiej..nie mysl co by bylo, gdyby - wiem, ze latwo mowic - ale ja sama to przerabialam-przyjemne nie jest a dobija tylko...uwierz mi czas pomaga i duzo zajec-czasem tylko wraca to czego nie chcesz zrozumiec - tak jak w moim przypadku..
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vcelka ![]() Ja sama narazie mam obawy, dopoki nie pojde do lekarza i na USG to nei bede spokojna
|
|
|
|
|
#2450 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Blondyneczko, widzialam zdjecia supper brzusio
)Witaj MAgdus, a jakos leci po malutku, niestety nic sie nie zmienilo )Cytat:
)Cytat:
)Cytat:
) Alunia ) Witaj slonko ) A jkos po maluchu....Hej Sylwia... matko Ty juz 25 tydzien jak ten czas leci.... Cytat:
) Milo cie widziec )Cytat:
Hej Motylica, nie znamy sie jeszcze ale moze jakos sie uda zaaklimatyzowac w nowym gronie ) Zycze duzo zdrowka dla Dziadka )
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Mischoko
My z Tz idziemy dziś do Lidla, mimo, że jest daleko zrobić zakupy i zapasy, typu soczki nie wiedziałam, ze będę w stanie aż tyle rzeczy się wyrzec
|
|
|
|
#2452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.. a poza tym dziala pozytywna adrenalinka i kawy nie trzeba - tak to dzialalo u mnie przynjamniej..a teraz co - maniak kawowy powrocil i znow 5 dziennie..heheheh Michoko - czesc..chyba nie w humorku dzisiaj - tak zdawkowo piszesz? Piwusia - ello!
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-04-20 o 12:24 |
|
|
|
|
#2453 |
|
BAN stały
|
Nienawidzę facetów!!!
A i załatwiłam sobie z przyjacielem że idzie ze mną na wesele w sierpniu |
|
|
|
#2454 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuzia - a czemu powaleni??? co zrobil pan R. tym razem?
|
#2455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wabi sie Lucky rasa Brytyjczyk reaguje na imie jest grzeczniejszy od psa bardziej słucha.Cytat:
herbaty pij owocowe Lipton te piramidki sa pyszne albo takie granulowane owocowe co mozesz pic na ciepłej i zimnej wodzie ja np mleka nie lubie , kawy też nie pije a zreszta ost ci mowilam.Kup sobie pomarancza i wyciskaj sok pycha ja ost tak czesto robie ![]() Mischoko fajnie że do Nas zaglądasz Vcelka Zuzia główka do góry |
||
|
|
|
#2456 |
|
Wtajemniczenie
|
blondi - no patrz moje koty tak samo jak twoj rowniez grzeczniejsze od pasa mojego ojca...coz za zbieg oklicznosci..a moze po prostu koty sa madrzejsze
..moje nie tylko na imiona przychodza ale i tez na gwizdanie...
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi moj na giwzdanie też jak ktoś zacznie gwizdac to leci pies i kot ale wiadomo ze kot szybszy
.Mój kot jest bardzo uparty jak go nie chce wpuscic to bedzie tak długo drapał i miałczal az wkoncu sie mnie złamie i mu otworze ![]() Dzisiaj kolejna z majówek urodziła przez cc
|
|
|
|
#2458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Fajnie ze po malu kazdej sie udaje )Cytat:
) a jak to zrobilam to mi sie wizaz wysypal na 3 godizny i ni moglam wejsc nic wiecej napisac ) ale humorek mam ok ![]() Dzieki dziewuszki za cieple przyjecie spowrotem ) to strrrasznie mile )O matko ja tez chce dzidziusia no !! dajcie troche fluidkow znow na pokrzepienie
|
|
|
#2459 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi na szczęście @ się rozkręca
co mnie cieszy, bo myślałam, że coś nie tak poszło po zabiegu. Ale chyba będę musiała przełożyć wizytę u gin. bo co on zabaczy w trakcie @, a miałam umówioną na czwartek. Ale to nic, kilka dni w tą czy w tą nie zaszkodzi, a i ja będę się bardziej komfortowo czuła![]() W ogóle to nie mogłam wejść na wizaż przez jakieś 2 godz. ale na szczęście już działa ![]() Domi dobrze, że zaczynasz się zdrowo odżywiać, to teraz ważne. Ograniczaj picie czarnych herbatek. Ja jak byłam w ..... to kupiłam sobie takie z Herbapolu herbaty, one są naturalne, bez dodatku czarnej herbaty. Można też pić sobie herbatki ziołowe, np mięte, rumianek czy meliske ( na uspokojenie), a przede wszystkim to duuuużo wody. Ja np mleka nie lubię i nie piłam i nawet gin. mówił, że jak się nie lubi to lepiej żeby się nie zmuszać. No to kilka porad Ci napisałam, może z jakiejś skorzystasz. Wy macie kotki, pieski a ja mam węża i jaszczurkę
|
#2460 |
|
Wtajemniczenie
|
Mischoko - to super, ze humorek dobry!!! niestety fluidkow ci nie przesle..u mnie ten temat jest zamkniety na pewien czas..ale pokaze ci cos - co kazda "sroka" zobaczyc powinna - a moze buzka ci sie usmieje:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...6&postcount=23 ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Vcelka - a zapokaz tego weza i jaszczurka?...jestem pod wrazeniem, ze mozna trzymac w domu takie niefuterkowe zwierzeta
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

@ przyszła? do lekarza idziesz w środe z tego, co pamietam?

juz pochlonelam budyn czekoladowy hihihi

zakochać się normalnie idzie
moja kuzynka kochana i może jeszcze z 3 osoby
Ale przynajmniej już jestem po śniadanku, pranie się robi, naczynia myją, a ja mam cały długi dzień