|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
mmm to smakowo pachniesz
![]() kolejna ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
jutro zrobię fotkę to Wam pokażę
a obciełam włosy znowu, w sumie podobnie ale krócej
#2344 |
BAN stały
|
Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
Pa Zuziu
![]() żeby jutro R. padł na Twój widok choć nie wiem kto to jest ten R. ![]()
#2346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wypadały Ci po ciąży włosy? ![]() Zuzia dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
nie, nie wypadały, ale ciężej mi się rozjaśniały niż jak nie byłam w ciąży
to chyba jakieś silniejsze mi się zrobiły ![]() KLIK- kilka świeższych fotek
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem pod wrażeniem, jak szybciutko Filipek rosnie ![]() Zanka...głupie pytanie chciałabym Ci zadac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki - wysłałam ten referat!
![]() ![]() ![]() ![]() Ali - no faktycznie, my wszak jutro świętujemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domi - no, ja też myślę, że tyś naturalnie w tym cyklu "słabym w staranka" zafasalkowała - swoją drogą, to pewnie serio się Wam udało, bo gdybyście się tak mocno, często starali jak dotąd, to dłuugo nic by z tego nie było, bo... w tym temacie okazuje się, że: "co za dużo to niezdrowo" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i fajnie, że wszyscy już wiedzą! no i się cieszą! Jak to wyrazili? Wyściskali Cię, co mówili dokładnie? Wiesz, tak pytam, bo pisałam jak u mnie średnio i dość chłodno jednak u teściów było, zwłaszcza ze strony teściowej... ![]() ![]() Zuzia - ale o któe zdjątko tam chodzi bo wszystkie są fajowe? Widzę 1 nowe, takie z zawadiacką trochę minką ![]() ![]() ![]() ![]() A w różowym musi Ci być fajowo ![]() ![]() ![]() Jagódka - no ja to Cię podziwiam! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A z dziadziem może jeszcze wszystko będzie dobrze - twgo nikt tak naprawdę nie wie! Trzeba się modlic i mieć nadzieję, więc trzymaj się! Oo - i Cinusia była! Hejka ![]() A Vcelka to w ogóle nie wiem co się tak "kryguje" ![]() ![]() Sylu ![]() ![]() Blondi - a do Ciebie też mam pytanie, które już wciąż miałam zadać i tak mi zeszło ![]() A chłopczyk Twój duży już, oj tak ![]() A Piwusi dziś nie było? I co z tą Mischoko - czyżby "pojawiam się i znikam"? ![]() Dobranoc - jutro zajęcia od 8:50: 3majcie kciuki! Pa! |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zadomowienie
|
O - jeszcze Loni ujrzałam, więc zapodam moje "ła"!
![]() ![]() Zanka - super zdjęcia! Kurcza! Jak to się robi, żeby tak ładnie baby podchować? ![]() ![]() D o b r a n o c! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Super pomysł....z tym bawieniem...waszych bobaskow....Taki przyszlosciowy....nawet mialam o tym wspomniec ![]() ![]() ![]() a to moje zdjecia z Wielkanocy 2009 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
Jane serce mi sie kraje, ze chodzisz na te zajęcia i tak z nami mało piszesz
![]() Jane beta 1500? a który wtedy tydzień był? no bo wiesz...te 9000 u mnie wskazuje chyba na pięcioraczki hihihih ![]() ![]() Jutro pojdziemy z Tz do szpitala, bo czytam to w 6tym tygdoniu wiekszosc dziewczyn juz jest po USG, a ja jak pojde 28 kwietnia tak jak zapisana jestem, to bedzie prawie 8 ![]() Na alternatywnym watku mclilu podejrzewa ciąże pozamaciczna. Czytalam o niej na necie. Taka ciąża wypada 1/100 ![]() Od srody mam w głowie tylko jedno ![]() Tesciowe sie bardzo ciesza. W ogole jutro wyjezzdaja na 1,5 miesiaca ![]() ![]() Super, ze wyslalas artykul ![]() ![]() Jutro Olivka jedzie ne bete wieć trzymajmy ZA NIĄ kciuki ![]() Motylicaja, to co bedziesz nasza niania naszych dzidzi? ![]() a co do mężczyzn, to prawda...trafi sie ten, ktory ma byc...tylko czasu trzeba...To jest jak ze staraniami. Ktos sie o dzidzie usilnie stara a ona sama przychodzi. Tak bylo u mnie i tak tez bylo z Tz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Wtajemniczenie
|
Domi a moze ty rzeczywiscie jestes w 6tym tygodniu
![]() ![]() Witaj Mischoko ![]() ![]() Jane ja narazie wrocilam do swojej wagi sprzed ciazy, ale brzuch ![]() ![]() ![]() Zanka Filipek super, a jak szybko rosnie ![]() Blondynka narobilas mi smaka na kopytka, tylko ze moj nie umie ich zrobic ![]() Dzidzia juz 3kg??? O rany, jeszcze ponad miesiac do porodu. Ciekawe ile jeszcze urosnie?
#2354 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() a to jedno zdjecie na zachete zagladnecia do albumiku ![]() ![]() ![]() ![]() a i trzymma kicukiasy za Olivke ![]() Dobranocka ![]() Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2009-04-17 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zadomowienie
|
"[quote=domi7ks;11931016]Jane serce mi sie kraje, ze chodzisz na te zajęcia i tak z nami mało piszesz
![]() Jane beta 1500? a który wtedy tydzień był? no bo wiesz...te 9000 u mnie wskazuje chyba na pięcioraczki hihihih ![]() ![]() Jutro pojdziemy z Tz do szpitala, bo czytam to w 6tym tygdoniu wiekszosc dziewczyn juz jest po USG, a ja jak pojde 28 kwietnia tak jak zapisana jestem, to bedzie prawie 8 ![]() Na alternatywnym watku mclilu podejrzewa ciąże pozamaciczna. Czytalam o niej na necie. Taka ciąża wypada 1/100 ![]() Od srody mam w głowie tylko jedno ![]() Tesciowe sie bardzo ciesza. W ogole jutro wyjezzdaja na 1,5 miesiaca ![]() ![]() Super, ze wyslalas artykul ![]() ![]() No to super! Okazuje się, że teściów masz fajnych - pogratulować! ![]() A co do bety - hm, to w ogóle to nie dostałaś na kartce wyników z zapisanymi przedziałami i tygodniami??? Na moich jest napisane przy 5 tygodniu tak: 217-7138 mlU/ml, a w 6: 158-31795 ![]() Więc po tym co u mnie piszę, Ty się zupełnie mieścisz w normie na 6 tygodniu (pod warunkiem, że masz taką sama jednostkę), ale ile to babies może oznaczać, nie wiadomo ![]() ![]() ![]() A za tą dziewczynę i Olivkę, jasne, że trzymamy - oby to nie była pozamaciczna, tylko spóźnione ciałko żółte! Miejmy nadzieję, że będzie dobrze!!! Sylu - no jak to: brzusio jest a waga sprzed ciąży? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie - mam pytanko do Zanki: Zanko, gdy Ci się 6 miesiąc zaczął to ile kg Ci w sumie wtedy od początku przybyło? Tak się zastabawiam od kiedy tak najwięcej przybywają babeczki - od którego momentu ciąży, co??? Jagódka - serio już myślałaś i Ty o tym? ![]() ![]() O ludzie - no już dawno miałam iść pod prysznic i do spanka - idę, bo mnie wcale nie wyganiacie ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-04-17 o 21:31 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 |
Rozeznanie
|
Jestem ale ino czytam.... brzuch mnie boli
![]() ![]() Za Olivkę ![]() ![]() ![]() Mischoko ![]() ![]() ![]()
#2357 | ||
Zakorzenienie
|
Syla to ja już się chyba dowiem od lekarza, bo narazie to tylko tak jak powiedziała vcelka, gdybanie. Na mamusiowym Dziewczyny mi obliczyły, że to jest 6 tydzien od ostatniej @...nie wiem juz sama. I Jane mowi, ze to tez od bety tak
![]() ![]() Motylicaja, widzialam ze sie na Bliźniaczkowy zapisalas. Ja sie tam udzielam raz na ruski rok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() ale w domu to mama tak normalnie, bez rewelacji przyjecla, zreszta ona uczuc nie okazuje jakos zbytnio ![]() My Cie nawet nie mamy zamiaru puscic stad szybko...Jane...do kiedy pracujesz??? ![]() Jane ja zdwonilam po wyniki, ale w poniedzialek pojde to mi dadza na karteczce, bo w tym punkcie gdzie robilam, odebrac bede mogla w poniedzialek ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Rozeznanie
|
Domi ja bym wolała jednak by przyszła teraz niż np w wtorek
![]() Domi twój powyższy post ma nr 6666 ![]() Właśnie doczytałam o wynikach Bety ![]() ![]() ![]()
juz mnie tu nie ma ![]() Edytowane przez piwusia5 Czas edycji: 2009-04-17 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piwusia, a termin spodziewanej @ masz na kiedy? ja chcę, żeby ktoras z Was zaciążyła. Ja ciagle nie mam pary ![]() Zanka miala Alkamor, Blondi Kathi i każda kogoś ma, tylko ja nie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
Domi ja się dowiedziałam o ciąży w 4 tygodniu, ale na 100% lekarz mi potwierdził gdy byłam w 8. W 4 na USG wyszła już fasolka, ale z tymi fasolkami to różnie bywa i w 8 już było piękne "maleństwo" które miało bardzo wyraźny zarys pęcherzyka dookoła więc lekarz wtedy stwierdził, że dzidziolka nic nie ruszy z brzuszka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jesli pójde za tydzień, to nic mi się nie stanie ![]() nibt dzię jest poczatek 6 tygdonia, a za tydzien we wtorek, kiedy jestem zapisana do lekarza bedzie polowa 7 tygodnia ![]() cinusowa Wy wogóle planowaliscie dzidzie? ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() Zuzia zasluguje na kogos lepszego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Rozeznanie
|
Domi jak ja bym chciała się z Tobą do tej pary... eh
![]() Ja nie mam terminu @. Ostatni okres był końcem stycznia, przedostatni we wrześniu (jaką ja wtedy miałam nadzieje ![]() ![]() Jeszcze się chyba czymś dziś zatrułam ![]()
#2363 |
Wtajemniczenie
|
Domi moze olivka do ciebie dolaczy i bedzie para
![]() Jane waga jak sprzed ciazy bo na samym poczatku schudlam 3 kg a moze i wiecej bo w jednym miejscu ubylo a np. w piersiach przybylo i dopiero teraz nadrabiam te zaleglosci. Doszlam do swojej normalnej wagi wiec teraz bedzie juz tylko na plusie. Waze sie u lekarza, zawsze na tej samej wadze i porownuje z waga w domu. Wszystko sie zgadza ![]()
#2364 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chcę zebys dołączyła do mnie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Mój tż niedwno "został" ojcem chrzestnym ( no prawie bo chrzciny będą dopiero),bo jego bratowa urodziła niedawno synka i niemoge się napatrzeć na małego :love; .Zaś moja koleżanka ma 7 miesiaczną córe i mówiła patrz,patrz na ciotke,zaczaruj,a potem ciotka się dowie że jest w ciąży. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
później mialam dietę cukrzycową to tak nie tyłam już Domi pytaj, sorki że dopiero teraz ale musiałam zmyć się na chwilę dzięki dziewczyny za miłe słowa dla Filipka ![]()
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Gdybyśmy nie planowali, to raczej bym tak szybko się nie domysliła, że jestem w ciąży. Od prawie roku staraliśmy się o dzidzie, aż się udało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie do gina tylko do lekarza pierwszego kontaktu bo taki tu prowadzi ciaze, ale na szczescie polak i w dodatku po studiach i z krotka praktyka ale praktyka ginekologiczna wiec czuje sie bezpiecznie ![]() Piwusia strasznie rzadkie te twoje @, na pocieszenie: widzialam sie dzisiaj z kolezanka, mama 6miesiecznego bobaska ktora tez miala tak rzadkie i w dodatku lekarz jej powiedzial ze nie bedzie miec dzieci. I co? I ma ![]() Cytat:
Ja wiem jak zaczarowac zeby ktos sie zarazil ciaza ![]() Takze dziewczyny od sierpnia wysylam pampersy poczta gdyby ktoras chciala ![]() ![]()
![]() |
#2369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A no,być może mała nadzieja w głowe siedzi.Choć uważam że to byłby cud,niemozliwy bo my również rzadko ostatnio.A propo cykli to mam co 28-36 dni,a dzis mi mija 31 dzień cyklu. ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- A nie pokićkało mi się,według kalendarzyka,dopiero jutro czyli 18.o4 powinnam dostać okres. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.