Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-17, 20:22   #2341
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Laska opowiadaj....na gg jak chcesz..

pachnę oliwka hipp
mmm to smakowo pachniesz

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
ja mojego męża poznałam tez przez kompa, przez gadu gadu

kolejna

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
mąż dziś wcześniej z pracy wrócił i zajął się małym a ja miałam czas dla siebie. No i poszłam do fryzjera
jestem zadowolona z efektu
zdjecie pokażesz nam?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 20:22   #2342
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
mąż dziś wcześniej z pracy wrócił i zajął się małym a ja miałam czas dla siebie. No i poszłam do fryzjera
jestem zadowolona z efektu
Pochwal się co zrobiłaś
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 20:28   #2343
zanka205
Zakorzenienie

jutro zrobię fotkę to Wam pokażę
a obciełam włosy znowu, w sumie podobnie ale krócej

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 20:30   #2344
Zuziunia
BAN stały

Dobranoc
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 20:34   #2345
zanka205
Zakorzenienie

Pa Zuziu

żeby jutro R. padł na Twój widok
choć nie wiem kto to jest ten R.

Stary 2009-04-17, 20:34   #2346
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
jutro zrobię fotkę to Wam pokażę
a obciełam włosy znowu, w sumie podobnie ale krócej

a wypadały Ci po ciąży włosy?

Zuzia dobranoc

Stary 2009-04-17, 20:37   #2347
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
a wypadały Ci po ciąży włosy?
nie, nie wypadały, ale ciężej mi się rozjaśniały niż jak nie byłam w ciąży
to chyba jakieś silniejsze mi się zrobiły

KLIK- kilka świeższych fotek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-17, 20:46   #2348
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

ja jestem pod wrażeniem, jak szybciutko Filipek rosnie

Zanka...głupie pytanie chciałabym Ci zadac

Stary 2009-04-17, 20:47   #2349
Jane2008
Zadomowienie

Hej Dziewczynki - wysłałam ten referat! Oby był ok i chwilkę wolnego od tego, bo ostatnio nic tylko piszę artykuły - a za tydzień będzie mój psorek, szefu i też chce żebym napisała artykuł - wściekli się chyba czy co?
Ali - no faktycznie, my wszak jutro świętujemy - - - no to co, to może już od razu Tobie złożę życzenia, bo jutro zajęcia mam, wiem nie wiem kiedy tu looknę? - - - a zatem: banana na buzi na co dzień, włosków blond pięknych jak zawsze, mężusia sexy na maxa, coby w łóziu nowym było Wam super , mieszkanka cudownie i ciepło urządzonego, podwyżki w pracy, dzieciaczka różowego i wesołego, no i zdrowia pięknego i humoru najlepszego, bo to się na szczęście przekłada, a tego właśnie Ci życzę!!!
Domi - no, ja też myślę, że tyś naturalnie w tym cyklu "słabym w staranka" zafasalkowała - swoją drogą, to pewnie serio się Wam udało, bo gdybyście się tak mocno, często starali jak dotąd, to dłuugo nic by z tego nie było, bo... w tym temacie okazuje się, że: "co za dużo to niezdrowo" A ja sobie aż na swoją betę lookłam - wtedy w Mikołaja miałam jakoś 31 - 32 dzień chyba, a normalnoe cykle 28 raczej ostatnio, czasem 30, no i beta była ok. 1500, a potem rosła fajniutko - - - - może i Ty sobie zrób betę jutro lub pojutrze, to zobaczysz sobie jak przyrasta dużo, a ginowi też pewnie mogłoby coś dać gdyby b. dużo skoczyło i pedzej by Cię o bliźniaki np. podejrzewał A chciałabyś dwoje naraz? A Tz?
No i fajnie, że wszyscy już wiedzą! no i się cieszą! Jak to wyrazili? Wyściskali Cię, co mówili dokładnie? Wiesz, tak pytam, bo pisałam jak u mnie średnio i dość chłodno jednak u teściów było, zwłaszcza ze strony teściowej... Ech, w sumie nie odezwała się dotąd ani razu..., zero pytania jak się czujemy... - lepiej o tym nie myśleć, bo smutno się jeszcze zrobi
Zuzia - ale o któe zdjątko tam chodzi bo wszystkie są fajowe? Widzę 1 nowe, takie z zawadiacką trochę minką No a co do zajęc, to wiesz co - pocieszę Cię, że chyba tak naprawdę to ja mam gorzej jako prowadzący , bo jeśli nie masz kolosa, to wszak siedzisz sobie i coś tam ew. notujesz, a produkuje się... - wykładowca (czyli np. ja, stety ) - to 3majmy się i dzielnie dajmy sobie radę! Ja jeszcze ten new wykład i seminarium
A w różowym musi Ci być fajowo - hm, a ten gość to ten burakell niby, tak? Bo coś się w to wierzyć nie chce... Fajny jakiś? Może tak? Może po prostu - "daj mu szansę"???
Jagódka - no ja to Cię podziwiam! 11 godzin przy maluszku??? Wiesz co - to ja na przyszłość taką propozycję bym miała: Domi też coś chyba niepewnie się w temacie baby czuje, to może Ty nam dzieci byś pobawiła, wybawiła, co? Jak coś to zapraszamy! Albo choć jak przyjedziem do Krakowa to razem gdzieś pójdziemy - my "se" lookniemy na Kraków, a Ty na our maluszki - i co Ty na to?
A z dziadziem może jeszcze wszystko będzie dobrze - twgo nikt tak naprawdę nie wie! Trzeba się modlic i mieć nadzieję, więc trzymaj się!
Oo - i Cinusia była! Hejka
A Vcelka to w ogóle nie wiem co się tak "kryguje" - wal do nas śmiało, raźniej "w kupie"
Sylu - a waga coś Ci wzrosła? Odliczasz już godziny do wylotu do Polski ? Bo Ty cały czas na wolnym, tak? No to pewnie się dłuży tak w domku nieraz, nie? A ten termin masz w końcu na kiedy? Bo jakoś strasznie zbliżone mamy, nie? U nas dziś się 24 tc zaczyna, a u Ciebie pewnie jakoś kończy???
Blondi - a do Ciebie też mam pytanie, które już wciąż miałam zadać i tak mi zeszło - Wy na szkołę rodzenia nie chcieliście chodzić? Czemu???
A chłopczyk Twój duży już, oj tak - a co z tymi kłykcinami? Wolałabyś tę cesarkę czy raczej naturalnie???
A Piwusi dziś nie było? I co z tą Mischoko - czyżby "pojawiam się i znikam"?

Dobranoc - jutro zajęcia od 8:50: 3majcie kciuki! Pa!
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 20:54   #2350
Jane2008
Zadomowienie

O - jeszcze Loni ujrzałam, więc zapodam moje "ła"! Hejk Loni
Zanka - super zdjęcia! Kurcza! Jak to się robi, żeby tak ładnie baby podchować? Fajnie wygląda - takie dzieci to chyba najfajniejsze, w sensie, w tym wieku, gdy się bawić z nimi można, a one się śmieją od ucha do ucha , jak tam Filipek na 1 zdjęciu!

D o b r a n o c!
Stary 2009-04-17, 20:57   #2351
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
dziekuję

pewnie, że bedziesz, tylko musi pojawić się odpowiedni partner jesteś bardzo młoda jeszcze naprawde

zazdroszcze podejścia do dzieci...ja mam nadzieje, że wszytskiego się naucze

trzymam kciuki za dziadka...

możesz sie zawsze z nimi na zywo spotkać
ja mojego Tz tez poznalam przez neta
dzieki Kochana Mama nadzieje ze dziadke sie jakos wygrzebie z tego.,..co badz co badz ale medycyna w USA chyba jest na lepszym poziomie niz nasza... a co do tych kolegow przez gg to jeden mieszka we Wrocławiu a drugi w Londynie... ale spoko...czas pokaze co to bedzie...Jak miewa ma przyjaciolka od serca..."Tego kwiatu jest pół światu" Jakis sie musi znalez.....

Cytat:

Ale fajny twoj Filipek jest....

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Jagódka - no ja to Cię podziwiam! 11 godzin przy maluszku??? Wiesz co - to ja na przyszłość taką propozycję bym miała: Domi też coś chyba niepewnie się w temacie baby czuje, to może Ty nam dzieci byś pobawiła, wybawiła, co? Jak coś to zapraszamy! Albo choć jak przyjedziem do Krakowa to razem gdzieś pójdziemy - my "se" lookniemy na Kraków, a Ty na our maluszki - i co Ty na to?
A z dziadziem może jeszcze wszystko będzie dobrze - twgo nikt tak naprawdę nie wie! Trzeba się modlic i mieć nadzieję, więc trzymaj się!

Dobranoc - jutro zajęcia od 8:50: 3majcie kciuki! Pa!
hehehe i co ciekawe...nie tylko bylam z Gabrysia w domku ale tez z jej bratem 4 latkiem... ale on jest grzeczny jak na chlopca wiec bylo oki...

Super pomysł....z tym bawieniem...waszych bobaskow....Taki przyszlosciowy....nawet mialam o tym wspomniec Noo to bede...ciacia wizazowa ehhehe

a to moje zdjecia z Wielkanocy 2009 jeszcze wtedy nie wiedzielsmy o chorobie dziadka..... oczywiscie beda zdjecia w Albumiku
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-17, 21:08   #2352
domi7ks
Zakorzenienie

Jane serce mi sie kraje, ze chodzisz na te zajęcia i tak z nami mało piszesz
Jane beta 1500? a który wtedy tydzień był? no bo wiesz...te 9000 u mnie wskazuje chyba na pięcioraczki hihihih ale to chyba inne oznaczenie poprostu i dlatego
Jutro pojdziemy z Tz do szpitala, bo czytam to w 6tym tygdoniu wiekszosc dziewczyn juz jest po USG, a ja jak pojde 28 kwietnia tak jak zapisana jestem, to bedzie prawie 8 chce juz w tym tygdoniu miec zrobione, zeby wiedziec, ze wszytsko dobrze...
Na alternatywnym watku mclilu podejrzewa ciąże pozamaciczna. Czytalam o niej na necie. Taka ciąża wypada 1/100 a ja oczywiscie musialam sie zmartwic.
Od srody mam w głowie tylko jedno o niczym innym nie mysle.

Tesciowe sie bardzo ciesza. W ogole jutro wyjezzdaja na 1,5 miesiacawiec ja sobie u Tz bede pomieszkiwala juz na dobre. A oni nie chca nas wypuscic, moiwa, ze nie pojdziemy wynajac, ze bedziemy u nich mieszkac. O nie, co to to nie
Super, ze wyslalas artykul Ja mialam zrobic spis tabel, bibliografie, napisac wstep i zakonczenie i NEMO. Nic nie tknelam Nawet neiwiem, jak mam napisac wstep i zakonczenie...

Jutro Olivka jedzie ne bete wieć trzymajmy ZA NIĄ kciuki

Motylicaja, to co bedziesz nasza niania naszych dzidzi?
a co do mężczyzn, to prawda...trafi sie ten, ktory ma byc...tylko czasu trzeba...To jest jak ze staraniami. Ktos sie o dzidzie usilnie stara a ona sama przychodzi. Tak bylo u mnie i tak tez bylo z Tz Tz tez sie sam znalazl

Stary 2009-04-17, 21:09   #2353
syla39
Wtajemniczenie

Domi a moze ty rzeczywiscie jestes w 6tym tygodniu. No bo ta beta to chyba za wielka jak na tydzien po terminie@???? Zreszta nie raz juz sie zdarzalo ze miesiaczka mimo ciazy byla, np u Kathi w pierwszej ciazy.

Witaj Mischoko i opowiadaj, opowiadaj co u ciebie.

Jane ja narazie wrocilam do swojej wagi sprzed ciazy, ale brzuch. Miesiac temu prawie nic a teraz brzusio niczego sobie W poniedzialek zaczynam 25 tydzien a termin mam na 12 sierpnia. Czuje sie dobrze, gdyby tylko nie ta zgaga....

Zanka Filipek super, a jak szybko rosnie

Blondynka narobilas mi smaka na kopytka, tylko ze moj nie umie ich zrobic
Dzidzia juz 3kg??? O rany, jeszcze ponad miesiac do porodu. Ciekawe ile jeszcze urosnie?

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 21:18   #2354
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Jane serce mi sie kraje, ze chodzisz na te zajęcia i tak z nami mało piszesz
Jane beta 1500? a który wtedy tydzień był? no bo wiesz...te 9000 u mnie wskazuje chyba na pięcioraczki hihihih ale to chyba inne oznaczenie poprostu i dlatego
Jutro pojdziemy z Tz do szpitala, bo czytam to w 6tym tygdoniu wiekszosc dziewczyn juz jest po USG, a ja jak pojde 28 kwietnia tak jak zapisana jestem, to bedzie prawie 8 chce juz w tym tygdoniu miec zrobione, zeby wiedziec, ze wszytsko dobrze...
Na alternatywnym watku mclilu podejrzewa ciąże pozamaciczna. Czytalam o niej na necie. Taka ciąża wypada 1/100 a ja oczywiscie musialam sie zmartwic.

Tesciowe sie bardzo ciesza. W ogole jutro wyjezzdaja na 1,5 miesiacawiec ja sobie u Tz bede pomieszkiwala juz na dobre. A oni nie chca nas wypuscic, moiwa, ze nie pojdziemy wynajac, ze bedziemy u nich mieszkac. O nie, co to to nie
Super, ze wyslalas artykul Ja mialam zrobic spis tabel, bibliografie, napisac wstep i zakonczenie i NEMO. Nic nie tknelam Nawet neiwiem, jak mam napisac wstep i zakonczenie...

Jutro Olivka jedzie ne bete wieć trzymajmy ZA NIĄ kciuki

Motylicaja, to co bedziesz nasza niania naszych dzidzi?
a co do mężczyzn, to prawda...trafi sie ten, ktory ma byc...tylko czasu trzeba...To jest jak ze staraniami. Ktos sie o dzidzie usilnie stara a ona sama przychodzi. Tak bylo u mnie i tak tez bylo z Tz Tz tez sie sam znalazl
Wiesz wszystko jest mozliwe....od czasu doczasu...moge byc waszych dzieic niania. A co do facetwo to przyjdzie i na mnie czas....ehheh

a to jedno zdjecie na zachete zagladnecia do albumiku przepraszam ze jestem taka chwalipieta....:cm ok:

a i trzymma kicukiasy za Olivke

Dobranocka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P4110044.jpg (31,6 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez Motylicaja
Czas edycji: 2009-04-17 o 21:19
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 21:29   #2355
Jane2008
Zadomowienie

"[quote=domi7ks;11931016]Jane serce mi sie kraje, ze chodzisz na te zajęcia i tak z nami mało piszesz
Super, ze wyslalas artykul Ja mialam zrobic spis tabel, bibliografie, napisac wstep i zakonczenie i NEMO. Nic nie tknelam Nawet neiwiem, jak mam napisac wstep i zakonczenie..."

No to super! Okazuje się, że teściów masz fajnych - pogratulować!
A co do bety - hm, to w ogóle to nie dostałaś na kartce wyników z zapisanymi przedziałami i tygodniami??? Na moich jest napisane przy 5 tygodniu tak: 217-7138 mlU/ml, a w 6: 158-31795 i ta sama jednostka!
Więc po tym co u mnie piszę, Ty się zupełnie mieścisz w normie na 6 tygodniu (pod warunkiem, że masz taką sama jednostkę), ale ile to babies może oznaczać, nie wiadomo A ja jak widać byłam wtedy w 5 tyg., choć ginka chyba i tak jakoś o 4 mówiła?, więc spoko spoko! Gdzieś coś słyszałam, że po tym można ponoć, czasem, płeć rozpoznać - w USA chyba naukowcy próbują twierdzić, że najczęściej to girls mają wyższą betę niż boys, no ale to chyba na razie jeszcze nie na 100%, bo badania trwają - poszukaj o tym w necie!
A za tą dziewczynę i Olivkę, jasne, że trzymamy - oby to nie była pozamaciczna, tylko spóźnione ciałko żółte! Miejmy nadzieję, że będzie dobrze!!!
Sylu - no jak to: brzusio jest a waga sprzed ciąży? Ło ludzie! to gdzie ta waga baby się podziała? Wszak tak i człowieczek, wody, piersiątka ważą więcej, krwi przybywa ... - no szok! To możliwe w ogóle? Bo na logikę, to nie pasuje nijak Ła! Chudzielec - jeść tu proszę ładnie i więcej Hej no jak Ty to robisz? - a może wagę masz nie tego? Ja nie mam i nie miałam wagi never, teraz na 1 u ginki się ważę, bo każe, no i wyszło, że 4 kg przybyło...
Właśnie - mam pytanko do Zanki: Zanko, gdy Ci się 6 miesiąc zaczął to ile kg Ci w sumie wtedy od początku przybyło? Tak się zastabawiam od kiedy tak najwięcej przybywają babeczki - od którego momentu ciąży, co???
Jagódka - serio już myślałaś i Ty o tym? Ach, to kochana jesteś wprost i oby tylko dobrze było już wszystko i mogłyśmy Cię serio w Krakowie z babies zdrowiusimi odwiedzić, nie Domi? Super!

O ludzie - no już dawno miałam iść pod prysznic i do spanka - idę, bo mnie wcale nie wyganiacie

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-04-17 o 21:31

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-17, 21:31   #2356
piwusia5
Rozeznanie

Jestem ale ino czytam.... brzuch mnie boli A @ brak... a boli okropnie...

Za Olivkę

Mischoko
Stary 2009-04-17, 21:36   #2357
domi7ks
Zakorzenienie

Syla to ja już się chyba dowiem od lekarza, bo narazie to tylko tak jak powiedziała vcelka, gdybanie. Na mamusiowym Dziewczyny mi obliczyły, że to jest 6 tydzien od ostatniej @...nie wiem juz sama. I Jane mowi, ze to tez od bety tak zobaczymy, ale juz sien ei moge doczekac

Motylicaja, widzialam ze sie na Bliźniaczkowy zapisalas. Ja sie tam udzielam raz na ruski rok ja jestem z 2ego czerwca

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:

A co do bety - hm, to w ogóle to nie dostałaś na kartce wyników z zapisanymi przedziałami i tygodniami??? Na moich jest napisane przy 5 tygodniu tak: 217-7138 mlU/ml, a w 6: 158-31795 i ta sama jednostka!
Więc po tym co u mnie piszę, Ty się zupełnie mieścisz w normie na 6 tygodniu (pod warunkiem, że masz taką sama jednostkę), ale ile to babies może oznaczać, nie wiadomo A ja jak widać byłam wtedy w 5 tyg., choć ginka chyba i tak jakoś o 4 mówiła?, więc spoko spoko! Gdzieś coś słyszałam, że po tym można ponoć, czasem, płeć rozpoznać - w USA chyba naukowcy próbują twierdzić, że najczęściej to girls mają wyższą betę niż boys, no ale to chyba na razie jeszcze nie na 100%, bo badania trwają - poszukaj o tym w necie!
A za tą dziewczynę i Olivkę, jasne, że trzymamy - oby to nie była pozamaciczna, tylko spóźnione ciałko żółte! Miejmy nadzieję, że będzie dobrze!!!

O ludzie - no już dawno miałam iść pod prysznic i do spanka - idę, bo mnie wcale nie wyganiacie
teściowa i tesc bardzo sie ucieszyli. Rano po wymikach tesciowej powiedziaysmy, a popoludniujak tesc z pracy przyszedl to jemu. I jeszcze powiedzieli nam, ze podejmujemy madre decyzje hihi
ale w domu to mama tak normalnie, bez rewelacji przyjecla, zreszta ona uczuc nie okazuje jakos zbytnio

My Cie nawet nie mamy zamiaru puscic stad szybko...Jane...do kiedy pracujesz???

Jane ja zdwonilam po wyniki, ale w poniedzialek pojde to mi dadza na karteczce, bo w tym punkcie gdzie robilam, odebrac bede mogla w poniedzialek

Cytat:
Napisane przez piwusia5 Pokaż wiadomość
Jestem ale ino czytam.... brzuch mnie boli A @ brak... a boli okropnie...

Za Olivkę

Mischoko
Piwsuia, to nei franco małpa nie przyłazi

Stary 2009-04-17, 21:45   #2358
piwusia5
Rozeznanie

Domi ja bym wolała jednak by przyszła teraz niż np w wtorek w środe ide do ednokrynooga. (franyc @od stycznie nie było, a najlepiej wszystkie wynik robić kilka dni po niej)

Domi twój powyższy post ma nr 6666

Właśnie doczytałam o wynikach Bety super

Edytowane przez piwusia5
Czas edycji: 2009-04-17 o 21:48
piwusia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 21:58   #2359
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Domi ja bym wolała jednak by przyszła teraz niż np w wtorek w środe ide do ednokrynooga. (franyc @od stycznie nie było, a najlepiej wszystkie wynik robić kilka dni po niej)

Domi twój powyższy post ma nr 6666

Właśnie doczytałam o wynikach Bety super
o jeny jaki szatański
Piwusia, a termin spodziewanej @ masz na kiedy?
ja chcę, żeby ktoras z Was zaciążyła. Ja ciagle nie mam pary
Zanka miala Alkamor, Blondi Kathi i każda kogoś ma, tylko ja nie

Stary 2009-04-17, 22:13   #2360
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Domi ja się dowiedziałam o ciąży w 4 tygodniu, ale na 100% lekarz mi potwierdził gdy byłam w 8. W 4 na USG wyszła już fasolka, ale z tymi fasolkami to różnie bywa i w 8 już było piękne "maleństwo" które miało bardzo wyraźny zarys pęcherzyka dookoła więc lekarz wtedy stwierdził, że dzidziolka nic nie ruszy z brzuszka No a czas tak szybko zleciał, że teraz to do końca zostało mi 8 tyg. a my w polu z remontem
Stary 2009-04-17, 22:19   #2361
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Domi ja się dowiedziałam o ciąży w 4 tygodniu, ale na 100% lekarz mi potwierdził gdy byłam w 8. W 4 na USG wyszła już fasolka, ale z tymi fasolkami to różnie bywa i w 8 już było piękne "maleństwo" które miało bardzo wyraźny zarys pęcherzyka dookoła więc lekarz wtedy stwierdził, że dzidziolka nic nie ruszy z brzuszka No a czas tak szybko zleciał, że teraz to do końca zostało mi 8 tyg. a my w polu z remontem

czyli jesli pójde za tydzień, to nic mi się nie stanie
nibt dzię jest poczatek 6 tygdonia, a za tydzien we wtorek, kiedy jestem zapisana do lekarza bedzie polowa 7 tygodnia

cinusowa Wy wogóle planowaliscie dzidzie?

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:

Zuzia - ale o któe zdjątko tam chodzi bo wszystkie są fajowe? Widzę 1 nowe, takie z zawadiacką trochę minką No a co do zajęc, to wiesz co - pocieszę Cię, że chyba tak naprawdę to ja mam gorzej jako prowadzący , bo jeśli nie masz kolosa, to wszak siedzisz sobie i coś tam ew. notujesz, a produkuje się... - wykładowca (czyli np. ja, stety ) - to 3majmy się i dzielnie dajmy sobie radę! Ja jeszcze ten new wykład i seminarium
A w różowym musi Ci być fajowo - hm, a ten gość to ten burakell niby, tak? Bo coś się w to wierzyć nie chce... Fajny jakiś? Może tak? Może po prostu - "daj mu szansę"???
!
tak, to burakell o jaka Ty pamietliwa jestes Jane

Zuzia zasluguje na kogos lepszego

Stary 2009-04-17, 22:20   #2362
piwusia5
Rozeznanie

Domi jak ja bym chciała się z Tobą do tej pary... eh

Ja nie mam terminu @. Ostatni okres był końcem stycznia, przedostatni we wrześniu (jaką ja wtedy miałam nadzieje). Ja mam mega nierególarnie

Jeszcze się chyba czymś dziś zatrułam
Stary 2009-04-17, 22:21   #2363
syla39
Wtajemniczenie

Domi moze olivka do ciebie dolaczy i bedzie para. Jutro bedziemy wiedzialy.

Jane waga jak sprzed ciazy bo na samym poczatku schudlam 3 kg a moze i wiecej bo w jednym miejscu ubylo a np. w piersiach przybylo i dopiero teraz nadrabiam te zaleglosci. Doszlam do swojej normalnej wagi wiec teraz bedzie juz tylko na plusie. Waze sie u lekarza, zawsze na tej samej wadze i porownuje z waga w domu. Wszystko sie zgadza

Stary 2009-04-17, 22:24   #2364
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Domi jak ja bym chciała się z Tobą do tej pary... eh

Ja nie mam terminu @. Ostatni okres był końcem stycznia, przedostatni we wrześniu (jaką ja wtedy miałam nadzieje). Ja mam mega nierególarnie

Jeszcze się chyba czymś dziś zatrułam
cholerka...ale nieregularnie, głupią @ masz...ma przychodzic regularnie
ale chcę zebys dołączyła do mnie

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Domi moze olivka do ciebie dolaczy i bedzie para. Jutro bedziemy wiedzialy.
Syla Ty chodzisz do gina Polaka?

Stary 2009-04-17, 22:27   #2365
madmuazelle
BAN stały

Cytat:

Słodki bąbelek.

Mój tż niedwno "został" ojcem chrzestnym ( no prawie bo chrzciny będą dopiero),bo jego bratowa urodziła niedawno synka i niemoge się napatrzeć na małego :love; .Zaś moja koleżanka ma 7 miesiaczną córe i mówiła patrz,patrz na ciotke,zaczaruj,a potem ciotka się dowie że jest w ciąży. Taaa....chciałabym. Prawidłowo w/g kalendarzyka powinnam dostać dzisiaj @,a że mam nieregularny więc jeszcze poczekam.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 22:27   #2366
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:

Sylu - no jak to: brzusio jest a waga sprzed ciąży? Ło ludzie! to gdzie ta waga baby się podziała? Wszak tak i człowieczek, wody, piersiątka ważą więcej, krwi przybywa ... - no szok! To możliwe w ogóle? Bo na logikę, to nie pasuje nijak Ła! Chudzielec - jeść tu proszę ładnie i więcej Hej no jak Ty to robisz? - a może wagę masz nie tego? Ja nie mam i nie miałam wagi never, teraz na 1 u ginki się ważę, bo każe, no i wyszło, że 4 kg przybyło...
Właśnie - mam pytanko do Zanki: Zanko, gdy Ci się 6 miesiąc zaczął to ile kg Ci w sumie wtedy od początku przybyło? Tak się zastabawiam od kiedy tak najwięcej przybywają babeczki - od którego momentu ciąży, co???
Jagódka - serio już myślałaś i Ty o tym? Ach, to kochana jesteś wprost i oby tylko dobrze było już wszystko i mogłyśmy Cię serio w Krakowie z babies zdrowiusimi odwiedzić, nie Domi? Super!

hmmm nie pamiętam dokładnie ale miałam wtedy pewnie z 15-17 kg na plusie, ale ja w sumie przytyłam 25 kilo, najwięcej w 2. trymestrze
później mialam dietę cukrzycową to tak nie tyłam już

Domi
pytaj, sorki że dopiero teraz ale musiałam zmyć się na chwilę

dzięki dziewczyny za miłe słowa dla Filipka

Stary 2009-04-17, 22:44   #2367
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:

cinusowa Wy wogóle planowaliscie dzidzie?

Gdybyśmy nie planowali, to raczej bym tak szybko się nie domysliła, że jestem w ciąży. Od prawie roku staraliśmy się o dzidzie, aż się udało
Stary 2009-04-17, 22:47   #2368
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
cholerka...ale nieregularnie, głupią @ masz...ma przychodzic regularnie
ale chcę zebys dołączyła do mnie

Syla Ty chodzisz do gina Polaka?

Nie do gina tylko do lekarza pierwszego kontaktu bo taki tu prowadzi ciaze, ale na szczescie polak i w dodatku po studiach i z krotka praktyka ale praktyka ginekologiczna wiec czuje sie bezpiecznie Malo tego, kumpel mojego profesora gin. z polski wiec nic dodac nic ujac, udalo mi sie.

Piwusia strasznie rzadkie te twoje @, na pocieszenie: widzialam sie dzisiaj z kolezanka, mama 6miesiecznego bobaska ktora tez miala tak rzadkie i w dodatku lekarz jej powiedzial ze nie bedzie miec dzieci. I co? I ma

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Słodki bąbelek.

Mój tż niedwno "został" ojcem chrzestnym ( no prawie bo chrzciny będą dopiero),bo jego bratowa urodziła niedawno synka i niemoge się napatrzeć na małego :love; .Zaś moja koleżanka ma 7 miesiaczną córe i mówiła patrz,patrz na ciotke,zaczaruj,a potem ciotka się dowie że jest w ciąży. Taaa....chciałabym. Prawidłowo w/g kalendarzyka powinnam dostać dzisiaj @,a że mam nieregularny więc jeszcze poczekam.

Ja wiem jak zaczarowac zeby ktos sie zarazil ciaza Niech ci bratowa albo kolezanka zostawi zuzytego pampersa w domu w koszu. Efekt murowany. Moja przyjacolka tak zostawiala, oj posypaly sie fasolki pozniej....

Takze dziewczyny od sierpnia wysylam pampersy poczta gdyby ktoras chciala

Stary 2009-04-17, 22:47   #2369
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Słodki bąbelek.

a nóz widelec zostaniesz moja "parą"

Cytat:

Domi
pytaj, sorki że dopiero teraz ale musiałam zmyć się na chwilę

dzięki dziewczyny za miłe słowa dla Filipka
skąd wiedziałas, jak sie zajać dzieckiem po porodzcie??? wiem, głupie pytanie...ale ja podziwiam te osoby, które rodzą i wiedza co i jak..jan ie mam zielonego pojecia

Stary 2009-04-17, 23:27   #2370
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Ja wiem jak zaczarowac zeby ktos sie zarazil ciaza Niech ci bratowa albo kolezanka zostawi zuzytego pampersa w domu w koszu. Efekt murowany. Moja przyjacolka tak zostawiala, oj posypaly sie fasolki pozniej....

Takze dziewczyny od sierpnia wysylam pampersy poczta gdyby ktoras chciala
O prosze,to chyba poprosze bratową tż-ta o pampersa. Moze ten sposób dopomoże.

Cytat:
a nóz widelec zostaniesz moja "parą"
A no,być może mała nadzieja w głowe siedzi.Choć uważam że to byłby cud,niemozliwy bo my również rzadko ostatnio.A propo cykli to mam co 28-36 dni,a dzis mi mija 31 dzień cyklu.

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

A nie pokićkało mi się,według kalendarzyka,dopiero jutro czyli 18.o4 powinnam dostać okres. No,ale gdybym miała regularne,ale że nie mam to moge dostać,dzień,dwa, pare dni później.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości