|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
to jest taki materiał cienki, bardzo rozciągliwy ![]() Jest napisane, że to viscosa. Ja juz kiedys z allegro zamowilam z takim materialem bluzki, on jest troche sztuczny, ale nie niszczy sie. A i rozciągliwy w sensie, że nie po praniu szmatka, tylko mozna zamowic maly rozmiar a grubsza osoba się zmieści ![]() Piwusia ja moglabym prosic kawy, ale lepiej nie:P więc zostanie dla Ciebie wiecej :P Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-24 o 10:09 |
|
|
|
|
#2642 |
|
Rozeznanie
|
Domi ja chce tą czarną w rozmiarze Very BIG
Ide się do sklepu zbierać bo w lodówce pustki
|
#2643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ochote na tę bluzkę jeszcze
![]() http://www.allegro.pl/item613130733_...l_tu_xs_s.html |
|
|
|
#2645 |
|
Wtajemniczenie
|
tez ladna..widze Japan Style cie kreci...ja tez je ogladalam swego czasu na allegro -fajne sa tylko wlasnie mnie martwi jakosc materialu..ale jak mowisz, ze spoko i sie nie niszczy po praniu to gut.
A kupowalas moze cos w BonPrixie?..ja ostatnio zamawialam [stad ten szlaban zakupowy..bo troche zaszalalam ]..i wkurza mnie to, ze przesylaja wszystko po jednej sztuce w osobnych paczkach..i czeka sie co najmniej 3 tyg.
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-04-24 o 10:42 |
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne ciuchy ma ten Japan Style a wtedy zamówiłam nie z JS, tylko od innego sprzedawcy![]() z Bon Prixa nigdy nic nie zamawiałam Ja w poniedzialek zamowilam bluzki, tzn w niedziele a w poniedz. zaplacilam. Tak długo sie czeka w Bon Prixie??i fajne ciuchy gatunkowo? |
|
|
|
|
#2647 |
|
Rozeznanie
|
Domi ja na laczki z rok temu czekałam 4 dni robocze,
ide ide do tego sklepu i się wybrać nie moge. W ten weekwnd u nas gothik weekend
|
#2648 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wlasnie z ta jakoscia to roznie.Kiedys juz zamawialam u nich z katalogu sweter i sukienke.Sweter przyslali-fajny cieplutki,dlugi,ale dosc cienki - ale za 40zl sie oplacalo. No a sukienki nie przyslali bo podobno nie bylo w magazynie. A teraz zamawialam przez www (czyli w teorii niby powini miec aktualne info o dostepnosci): pidzamke, tunike i 2 sukienki i co? Tunike juz mam - fajnie lezy, ladnie dopasowana - ale jak to jest bawelna to ja sw.Mikolaj jestem. No i pomylili kolory - miala byc fioletowa a zapodali czarna. Tez mi pasuje, wiec nie wymieniam. Pidzamka za to b. fajna - 3 czesciowa: rozowo-bialo-carna w krowki, mieciutka i ciepla. Fajnie sie w niej spi. A na sukienki czekam jeszcze.....a najbardziej powalajace, ze firma z Lodzi - czyli ode mnie tylko 8h pociagiem..wiec jakbym sama pojechala to by mi zajelo 1 dzien zakup i powrot... ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
o kurcze..to musi ciekawie wygladac..mozesz jakies fotki porobic i zapodac? a sama tez jestes gothik lady?
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Dzoewczyny ale sie wku***przed chwila. Pokłociłam sie z Tz siostra, ona piepszy do mnie i nei zdaje sobie sprawy, ze mi tym szkodzi!!!az sie przestraszylam czy wszytsko w porzadku!
![]() Nie bede sie wdawala w szczegoły, ale mnie wku*** strasznie. Juz nie wytrzymalam i tez zaczelam pyskowac! ale cisnienie mi sie podniosło, teraz siedze i płacze ![]() Powiedzcie, że mi nic nei bedzie
|
|
|
|
#2650 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)) Cytat:
) O wiele bardziej Tobie pasuje zielen niz mnie )Cytat:
)Cytat:
) Cytat:
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Domi nie daj sie siorze sprowokować szkodzisz sobie i maleństwu a one teraz jest najważniejsze
Niech Tż z nią porządek zrobi Mnie dzisiaj łeb boli , właśnie prasowanko robię. |
|
|
|
#2652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
))) a ty Blondi - wkoncu sie farbujesz, czy nie? ciekawam - bo jesli jestes naturalna Blondi to jak zaaplikujesz sobie cos w stylu mahon-to masz gwarancje ze bedzie trzymac i pol roku![]() Zuzia - hmm..mialam sie wypowiedziec nt koloru wlosow. Ja tam wole ciebie w blond.
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-04-24 o 13:30 |
|
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia jednak chyba przy blond włoskach zostane
jeszcze się zast.Znowu mam dzisiaj lenia dobrze że od rana wszystko zrobiłam bo teraz już by mi się nie chciało.A spać mi się chce jak nie wiem co , chyba zrobię sobie kawkę
|
|
|
|
#2654 |
|
Wtajemniczenie
|
a rob,rob ..moze pomoze
..pokaze ci moje niegdysiejsze eksperymenty z wlosami: 1. oryginalny kolorek: http://rides.webshots.com/photo/2572...90616731gSverR 2. rozowy http://family.webshots.com/photo/245...90616731SflGGF 3. wsciekly rudy http://family.webshots.com/photo/215...90616731eRdvES
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Tz poszedł do niej i ochrzanil ja. Wiec przyszła za chwile i mnie przeprosiła, ze taka jest. Wiec siedzialam z nia chwile, i powiedzialam, ze nie chce miec zadnych powodow do denerwowania sie bo mi to szkodzi.
Ale mnie jest ostatnio zdenerwowac, jakis czas temu to bym sie nie odezwala, a teraz sama ja ochrzanilam. Moj Tz powiedzial ze dobrze, ze ja ją opiepszylam i sie zaczelam drzec, bo jak ona sie drze to nikt jej nic nie mowi (np. rodzice). Mam nadzieje, ze nic mi sie nie stanie, ![]() Powiedzcie, ze nic nie stanie jak sie wkurzylam, bo ja sie stresuje tym, ze np. jestem zla albo mnie cos denerwuje. Wiem, ze to złe i dodatkowo to poteguje stres we mnie
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-24 o 14:07 |
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne !!Domi ![]() Bedzie ok tylko sprobuj si nie denerwowac
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-04-24 o 14:08 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nawet nie chce sie denerwowac. Oprocz tego zrobiłam sie strasznie płaczliwa ![]() Kupiłam sobie melisse, mam nadzieje, ze mi ukoi nerwy. |
|
|
|
#2658 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi - sciskam i sie nie nerwuj juz..moze sie czyms zajmiesz by odgonic mysli? ...jakas ksiazka, film, ciasto?
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Mischoko - ja kiedys mialam faze na wlosy. co miesiac inny kolorek..teraz mi troche przeszlo-ale mysle, ze do czasu..jutro planuje sie zarudzic przed wyjazdem.. A tak mnie frapi twoj nick jest z j.japonskiego, czy to skrot jakis?
|
#2659 |
|
Rozeznanie
|
magdaka13 nie jesstem
. Podobają mi się ich stroje niektóre (nie mylić z czachami na koszulkach ) ale sama bym się raczej tak nie ubrała.Fotki to napewno porobie tyle że nie wiem kiedy wstawie bo u mnie z przesyłaniem z aparatu na komp cienko. Oni uwielbiają jak im się fotki robi bo niekiedy cały rok przygotowują stroje właściwie na 2 weekendy w roku. A jeśli ktoś chce fotkę to znaczy się że kostium jest fajny Oprócz Gothów, Gofuów, Wampirów swoją Mekke w Whitby mają Fetysze Nigdy nie zapomnie tej gołej owłosionej męskiej ![]() zapomniałam kupić kukurydze do sałatki ![]() P.S Dla zaonteresowanych. Ludzie w moim mieście wyglądają dziś tak http://byfiles.storage.live.com/y1pj...QeVtY7mpi-MrAA
juz mnie tu nie ma Edytowane przez piwusia5 Czas edycji: 2009-04-24 o 15:22 |
|
|
|
#2660 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuzia to Ty kiedyś zamieściłaś zdj. takiej różowej sukienki, którą sobie kupiłaś?
Jeśli tak to możesz podać linka gdzie kupiłaś?
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Piwusia, boskie foto, ale fajnie poprzebierani
![]() Domi, nie nerwuj się, olej siostrę sikiem prostym Magdaka, często przeglądam katalog bon prixa ale nigdy nie zamówiłam nic, choć kusi mnie nie raz. dostałam dziś @ w niedzielę idę do gin na usg i zaczynam na nowo walkę
|
#2662 |
|
BAN stały
|
domi,nie denerwuj się bo dzidzia Twoje zdenerwowania odczuwa. Następnym razem,weż głęboki oddech i powiedz jej żeby z łaski swojej Cię nie wkurzała bo jesteś w ciąży,albo wyjdz z tego samego pomieszczenia wktórym jest siostra i Ty.
Ja póki co okresu nadal nie mam.
|
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
madmuazelle minute temu mialam pisac, gdzie jestes
![]() no to trzymamy dalej kciuki, aby nie pryszła @
|
|
|
|
#2664 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
telepatia to teraz będę tak zawsze a ja mam inne zmartwienie teraz przestały mnie boleć piersi, nie podoba mi się to i nie wiem czy to normlane. W środe na usg jeszcze mnie bolały
|
|
|
|
|
#2666 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Masz ten dar. Apropo mam dzisiaj 38 dc,więc czekam do niedzieli zapewne w poniedziałek zatestuje,o ile @ nie dostane. ![]() Ty chyba powinnaś dostać na tyłek,napewno jest ok,niezamartwiaj się i ciesz się że tak super przechodzisz ciąże.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-04-24 o 18:22 |
|
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może bedziemy miec termin porodu podobny
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-24 o 18:28 |
|
|
|
|
#2668 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
co za baba...rany,.... Olej ja...i sie nie przejmuj....wazniejsze dziecko jest.... Dobry wieczor ![]() U mnie wszystko dobrze ![]() z Grzesiem sobie dzis pogadlam wczoraj i dzis mialam szał zakupowy....kupiłm sobie: kurteczke dzinisowa,butki...i kolczyki...ehheh uwielbiam kolczyki jestem maniaczka ich ![]() Pozatym to jakiesv przeziebienie mnie wzielo... gardlo mnie boli,katar eheeh ![]() A i co najwazniejsze to od dzis...NIE obryzam paznoki!!!! i musi sie udac....TRZYMAJCIE KCIUKI!!!! Buziaczki ![]() |
||
|
|
|
#2669 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ostatnią @ miałam 18 marca,ale mam nieregularne,tyle że w niedziele wypadnie 40dc. ![]() Mi się rzekoma ciąża cały czas wydaje niemożliwa.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-04-25 o 14:09 |
|
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka miala racje ze jeszcze jedna osoba jest w ciąży
ja zamówiłam buciki na allegro są śliczne ale nie mogę na moja napuchnięta stopę ich wcisnąć ![]() o 8 ide na zakupy Tż wymyślił co na obiad bo mi się już pomysły kończą |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

...a powiedz mi czy z jakiego materialu sa zrobione? cienkie czy grubsze bawelniane?

zasypiam około 23.00
Za to marzy mi się mój prywatny osobisty maleńki laptopik

a poza tym dziewczyno widziałąm Twoje fotki na NK, wyglądasz bosko!! a włosy śliczne!! jak ja bym chciała być brunetką

, chyba zrobię sobie kawkę