|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
Jestesmy u Tz teraz w jego mieszkaniu, tzn, ja raz jestem, czasem jestem u siebie. Ale w ogóle teraz ma chate wolna, rodzice wyjechali wiec u niego non stop. Ale robimy sobie zakupy, jak np. to mleko, a im mowilismy ze ja musze duzo pic, a oni nam biora, dolewaja do kawy. Dodam, ze Tz brat ma od ojca karte i robi poddstawowe zakupy, wiec niech im kupuje to. Kiedys pisalam jak nam zjedli sałatke grecką, ale Ciebie Mischoko nie bylo. Spotkania nie bedziemy robic, tylko Tz powie zeby nie zabierali i mam nadzieje, ze pomoze ![]() Teraz jestesmy na dole w pokoju jego rodzicow, bo u Tz remont a jutro malowanie, juz chce z powrotem isc na góre ![]() a w ogóle TO JA CHCE SIE WYPROWADZIC, JAKBYM MIAŁA MIESZKAC TU PRZEZ 9 MIESIECY TO BYM ZWARIOWAŁA ja chce na swoje!!!
|
|
|
|
|
#2612 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo to on coś tam...dobrze rybko moja..a ja no nie wiem czy twoja i milczy burak jeden... Cytat:
w styczniu sie rozstałam z mężem i on jakoś na poczatku lutego pisze do mnie na wykładzie smsy i tak jakos ssię zaczeło, a nawet mi sie troche podobał..nalegał na spotkanie ale ja szybko nie uległam, po jakimś czasie się zgodziłam.. potem jedno...drugie spotakienie...bylo super..z nikim se tak dobrze nie bawiłam.. po jakimś 1,5 miesiąca spotakń dałam się pocałować... na któryms tam spotkaniu znowu...i na tym się zakończyło..[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Medion/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG] on mniej pisał, nie nalegał na spotkania, a poza tym wiedział że do łózka mu nie wskoczę...no bo niestety ja nie z tych. Któregoś razu się cały weekend nie odzywał (tak w ogóle to miał dziewczynę niby z którą miał zerwać) ja się wkur...... i dałam mu do zrozumienia że nie bede zapychaczem czasu kiedy on się ze swoją panną spotyka (to jeszcze za nim dałam się pocałowac) [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Medion/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Medion/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG]w sumie to od tamtej pory wszystko zmierzało ku koncowi....zrozumiał ze mną sie nie pobawi... Głupia byłam bo wierzyłam że zerwie z panną...nie wiem na co liczyłam.. teraz wiemże nawet jakby zerwał to mnie by tak samo kantem puszał.. A juz chyba z miesiąc się ostatnio spotkalsmy.. ost tylko w szkole.. to cwok jeden całe 2 dni na wykładach pisał z inna dziewczyna z roku...nie wiem czy chciał wzbudzic zazdrość sikam na to już Oj zamotałam bo to i tak niezbyt dokłądnie ale teraz wiecie co za burak z tego R. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Aha kto ma mnie na nk...niech mi powie czy lepiej mi w jasnych czy w ciemnych... nie wiem ale od wczoraj mi się zamaniło coś na ciemne włosy i sama juz nie wiem...
|
|||||
|
|
|
#2613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nei mam humoru, wszystko mnie tak drazni, u Tz wku*** mnie jego siora, łazi, przed chwila wpadla nie zapukala a mi juz cisnienei skoczylo i humor sie spiepszył
no i płakac mi sie chce, mam czarne wizje przed oczami, przyszlośc mnie przeraza, trafia mnie juz
|
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej Domi TAKE IT EASY !!!! wyluzuj laseczka..... wychowaj ta sistre raz a porzadnie zeby wiedziala co i jak - wiadomo nie jestes u "siebie" tylko u "nich" ale sorry jakies zasady chyba obowiazuja.... ja bym jej jasno dala do zrozumienia ze ok jestes gosciem ale tez jakies prawa masz....
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciebie Mischoko nei bylo, ale jak wrocilismy z Anglii to rozwalila zamek w pokoju, biurku, grzebala w naszych intymnych rzeczach, wypsikała moja perfume, taka złodziejucha...teraz mamy troche rzeczy na dole, przez ten remont i wku*** mnie, jak wychodzimy na chwile z domu, bo wiem ze bedzie buszowac!ale mam nerwy! Ja bym sie chciala wyprowadzic, wszytsko mnie drazni ![]() a ja sie denerwuje, czuje to w brzuchu a nie chce ![]() jeny jakie mam nerwy!chyba nerwice mam dzis! Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-23 o 17:03 |
|
|
|
|
#2617 |
|
BAN stały
|
Domi wyluzuj...
|
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby od małej ilości seksu zachodziło się w ciąże, to ja bym w tym cyklu mogła liczyć na co najmniej bliźniaki
|
|
#2619 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() spac mi się chce..przemęczona jestem. |
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia ja Tobie radze jasne włoski, takie pasemka jak ma Maja
![]() Troche mi sie humor poprawil, zagaldam na te karteczke z USG, ale ledwo c widac, mala kropeczke ale ja widze duzo. Ale jakos nei pasuje do mnie, ze bede matka, nie moge sie z ta mysla do konca oswoic.Tz mi zrobil frytki przed chwila, Tz siostra poszla z domu i jakos mi sie humor poprawil ale sie do niej odzywam normalnie a czasami wo gole, bo mi sie nie chce.Troch sobie poplakalm i mi lepiej. |
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Domi, czasem trzeba się wypłakać
ale najważniejsze to znormalizować jakoś stosunki (czasem oznacza to zmniejszenie kontaktów do niezbędnego minimumMasz 9 miesięcy (no, już niecałych ) by przyzwyczaić się do bycia mamą![]() Zuzia, doskonale rozumiem Twoje rozterki, ja też mam tak nieraz, że marzy mi się jakaś zmiana. Pytam się męża, czy mam ściąć włosy, czy pofarbować, a on zawsze to samo: dla mnie zawsze będziesz piękna, rób co Ty uważasz za stosowne czasem mam ochotę ogolić się na zero i zobaczyć jego reakcjęJestem w szoku, bo dostałam na maila propozycje pracy od pewnej firmy zajmującej się szkoleniami proponują mi zostanie lektorem angielskiego![]() W pracy przybyła nam nowa dziewczyna. W moim wieku, mama 7-miesięcznej córci. Córeczka ma na imię Maja. Nowa koleżanka mieszka w tych samych rejonach co ja, więc wracamy razem i sobie gadamy. Bardzo fajna jest Mischoko, zapobiegłaś zalaniu? To Ty niezła musisz być a poza tym dziewczyno widziałąm Twoje fotki na NK, wyglądasz bosko!! a włosy śliczne!! jak ja bym chciała być brunetką a widziałaś moją fotkę z Twoją czapeczką i szaliczkiem? W zimie nosiłam
|
#2622 |
|
BAN stały
|
Ja bede wcinac makaron z serem i cebulką.
Domi tu nie ma co się przyzwyczajać....i specjalnie na role matki nastawiać, to samo przyjdzie jak urodzisz ...małą małego ![]() zobaczysz jak będziesz się cieszyć. Jak patrzę na Gabi Czekolady to takie słodkości...aż sama bym chciała, ale ja szybko matką nie zostanę
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Mischoko na przyszła zime ja zamawiam taki zestaw czapeczki i szalika, widzialam to na Tobie, takie słodziutkie
Ala to wspaniała wiadomość!lektorem angielskiego!wow, musisz mieć super głos propozycja wydaje sie bardzo interesujaca. Ja to szybko do pracy nie pojde i tak myslalam przed chwila. jednym sie uklada w takich sprawach innym w innych, ale nigdy nie moze być idealnie
|
|
|
|
#2624 |
|
BAN stały
|
Ale mam
|
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Domi wspolczuje ci tej atmosfery
trzymam kciuki za twojego Tż aby dostal ta prace i byscie mogli isc na swojeDzisiaj była moja teściowa u mnie i zaczela mnie wkurzac ze mamy z Tż kupić jakieś duże mieszkanie w nowoczesnych blokach że teraz niby takie tanie są .Ona chyba nie wie ile takie mieszkanie kosztuje![]() Za tydz ide do szpitala wtedy sie dowiem co i jak bede mogla psychicznie sie nastawic.Pociesza mnie fakt ze za ok miesiac wreszcie zaczne żyć normalnie i chodzić w swoich ulubionych rzeczach .Teraz jeszcze jedna noga mi puchnie kiedyś ja mialam zlamana w kostce a pozniej mialam zwichniecie jak bylam na nartach.Wiec nie mam zbytnio wyboru butow
|
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia a jak Ty robisz makaron z serem i cebulą i jak to sie robi?dobre to? bo mnie zaciekawiłaś
na ile chodzi minut do solarium ?![]() Blondi achhh te rodziny...to jak teściowa taka mądra niech Wam kupi mieszkanie w bloku nowoczesnym za 400 tyś i bedzie po kłopocie
|
|
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dokłądnie, niech kupi, skoro takie tanie jest mieszkanie ![]() Zuzia, dawaj przepis, uwielbiam makaron, także na pewno zrobię
|
|
#2628 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ja chyba bym zwariowla juz....dobry wieczor.. u mnie dobrze....z Grzeskiem dzis nie gadlam. ..pracowal ale za chwile napewno na gg pogadam....kupilam sobie butki pokaze wam je jutro... ![]() z dziadkiem jest roznie raz lepeij raz gorzej dzis znow maial jakis zabieg... ![]() ogolnie to dzis mailam jakis dziwny dzien.... -napisalam koledze ze dzis piatke ![]() -co chwile mi sie wydalwalo ze mi tel.dzwoni... -prawie pod samochod wpadlam bo tak sie zamyslilam... -i co najlepsze pomylilam toalety damska z meska... skaplam sie juz po jak wyszlam.... ale wtopa......buziaczki
|
||
|
|
|
#2629 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny moje kochane jadę o 2 do Wawy a z Wawy do Wrocławia...szczegóły jak wrócę
Papatki...
|
|
|
|
#2630 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2631 |
|
Rozeznanie
|
Zuziunia pozdrów Wrocław ode mnie. Moje ukochane miasto ![]() Jagódka to Twoje zakręcenie to pewnie wynik zauroczenia. Ja na początku znajomości z małżem spałam z komórką, jak nie pisał to się martwiłam, czajnik spaliłam. Ah miło się póżniej wspomina te początki ![]() Ja to zawsze myle toalety u nas w mieście. Bo w publicznej drzwi do męskiej są różowe a do damskiej błękitne. A ja podatna na siłe sugestii. Już nie raz nakrywałam panów ze sprzętem w ręku przy pisuarach ![]() Blondyneczko Laski mają racje jak taka taniocha to niech teściowa Wam kupi. Na imieniny a co ![]() Aliszcze nio to gratulacje Ja dziś wszystkie sklepy ogrodznicze przeszukałam. Ziemi do kwiatków potrzebuje, 1kg no góra 2 a tu wszystko pakowane w co najmniej 5 kg wory A propos makaronu z serem i cebulką. To moja miłośc . Ja robie dokładnie tak jak w przepisie niżej. Składniki: 250 g makaronu np. świderki, muszelki 300 g białego sera cebula przyprawy (kto co lubi, słyszałam różne wersje, ja daje oregano i bazylie, czasmi natkę pietruszki) pieprz czarny masło (oliwa, do wyboru) Przygotowanie: Ugotować makaron. Cebulę pokroić drobno i usmażyć na złoto. Ser rozdrobnić, dodać natkę, przyprawy i pieprz.Ugotowany makaron odcedzić, dodać do cebuli i chwilę razem smażyć. Zdjąć z ognia dodać ser, wymieszać i wcinać ![]() Sorki ze się tak wchrzaniłam Zuzuni w temat makaronu
|
#2632 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Noo moze i tak jest ![]() ale ja wsumie nie wiem jak to jest bo to jak bym to uajc moj 1 raz zaurczenia...ehhehe![]() no a co do przepisu to musze wyprobowac...i ocenie...ehhehe
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Rozeznanie
|
i co... i nie śpie
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() a to taki makaraon moja babcia robila, dobry jest faktycznie w ogóle zapomniałam, że takie anie można zrobić, proste i dobre![]() Zuzia gdzie Ty uciekasz?Najpierw Wawa potem Wrocek? z kim?mam nadzieje, że to nie R. Cie porwał Piwusia
|
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
ja w czwartek idę na badania to szpitala i już powoli zaczynam się stresować
|
|
|
|
#2636 |
|
Wtajemniczenie
|
ello wszystkim,
u mnie spoko..2 dni wolnego bylo mozna bylo sie troche poobijac..a my co?- prawko jazdy [to u mnie], ostatnie zakupy przed wyjazdem, pakowanie kotow , male drobiazgi w domu cwiczylismy...jakies latanie dziur gipsem, przyklejanie borderow, karnisze, wieszanie firanek...BTW - czy macie jakies pomysly na fajne firanki pasujace do pomaranczowych scian, czekoladowo-sosnowych mebli i brazowych zaslon?no i oczywiscie-moj rodzaj fitnessu - prasowanko ..jeszcze troche na So mi zostalo...a co cwiczyc trzeba![]() w miedzyczasie udalo mi sie zrobic tez 2 nowe naszyjniki ze szklanych perelek- fotki kiedys beda ..moze jutro, zobaczymy czy sie wyrobie... Jane - mysmy plazme rozwazali przez 5 min. Po naocznym obejrzeniu okazalo sie, ze moze gdybysmy mielli 50 metrowy salon to by sie moglo sprawdzic, bo ogladane z bliska - beznadziejne piksele- a u nas salon ma cale 10 m ![]() Domi - ja bym wydarla sie na rodzenstwo Tzta. tez mieszkalam z taka 'kolezanka', ktora podbierala mi kosmetyki i zarcie...jeszcze byla wielce obrazona, ze nie chce jej robic ciasta na urodziny na 5 dni przed wyplata jak juz nie mialam prawie wogole kasy..ehhh....niestety na to dziala albo..dlugie i namietne tlumaczenie..albo odwrocenie zasady 'nie rob blizniemu co tobie niemile'. Jagodka - zakreconas, zakreconas... reszcie mowie HEEEJ!!!
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-04-24 o 09:32 |
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia ja słyszałam że plazmy pobierają o wiele więcej prądu niż LCD.
My kupiliśmy LCD. ![]() Tż chcę kamerę kupić ale ja się ciągle waham
|
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły mi bluzeczki z allegro
fajne są i fajnie leżą ta szara jest szeroko w pasie, czyli bedzie jak znalazl na ciąże a z dlugim rekawem rozowa zamowilam
|
|
|
|
#2639 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi - ladne te bluzeczki.Sama sie kiedys nad takim zastanawialam..ale na razie mam szlaban na kupowanie nowych ciuchow
...a powiedz mi czy z jakiego materialu sa zrobione? cienkie czy grubsze bawelniane?
|
#2640 |
|
Rozeznanie
|
Nie w dzień nie śpie.W nocy z 2-3 godzinki. Budze się o 2-3 nad ranem
zasypiam około 23.00A ja TV nie mam. I mieć nie zamierzam już nigdy. Filmy oglądam na dvd ( na laptopie), wiadomości w necie... nie widze potrzeby posiadania takiego mebla Za to marzy mi się mój prywatny osobisty maleńki laptopik![]() Sałatke z tuńczyka dziś robie. Mam nadzieje że małża nie otruje ![]() Komu kawy komu bo ide do domu
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

przykro mi...
i milczy burak jeden...
i sama juz nie wiem... 

czasem mam ochotę ogolić się na zero i zobaczyć jego reakcję
proponują mi zostanie lektorem angielskiego

. Ja robie dokładnie tak jak w przepisie niżej.