![]() |
#1171 |
Przyczajenie
|
Dot.: fryzjer - LUBLIN
Nadia9 chodzi Ci o ten sklep co jest po tej stronie gdzie plac zabaw czy ten w bramie po drugiej stronie ulicy? Zakup takiej farby to jaki koszt?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Przyczajenie
|
Ja też odradzam salon u Pierra - a szczególnie Łukasza. Wymyśla sekcje , cuda nie widy. W końcu wyszłam z rozjaśnionymi włosami na czubku głowy - reszta została nie ruszona. Z tyłu koszmarnie to widac . Długośc włosów została ustalona na taką abym mogła je związać - jest to niemożliwe. Taka przyjemnośc kosztowała mnie 300 zł. Sorry - myslałam , że takie cenniki i kosmetyki są gwarancją zadowolenia. Wracam z podkulonym ogonem do salonu pani Chołoty - ustawię się w kolejkę i bedę cierpliwie czekać. Jest to jedyny minus tego salonu, ale za to nigdy nie wyszłam niezadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Raczkowanie
|
To jest ten sklep po prawej stronie jadąc od dołu w stronę katedry, nie ten w bramie. Farby te kosztują 23 zł plus do tego woda 2,50. POlecam firmę Indola i Phantasia (nie jestem pewna czy tak to się pisze). Nie polecam CeCe (szybko się wypłukuje) i Subrina tez jest do nieczego. Myślę,że Londa też jest o.k.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny!!
Wie może któras z Was gdzie teraz pracuje Pani Renata z salonu fryzjerskiego w Plazie! Byłam bardzo zadowolona z jej usług. Jednak okazalo sie ze juz tam nie pracuje i nie moge uzyskac informacji gdzie teraz mozna ją znalezc. Bede wdzieczna jak ktoś wie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, na forum bardzo polecacie włodka z montowni fryzur, niestety jest tak bardzo oblegany, że nie udało mi się do niego umówić. zapisano mnie do Tomka, czy któraś z was coś o nim słyszała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziewczyny, zapuszczam włosy i od 1,5 roku ich nie scinałam , nadal chce zostawić je długie, tylko zrobic cos z grzywka i ogólnie, żeby włosy się jakoś fajnie układały. Kiedyś chodziłam do Kamila ktory teraz pracuje na Fabrycznej, pozniej do Anki z Toko. Zastanawiam sie kogo wybrać tym razem, żebym nie wyszła z krótkimi włosami. Jakos bardziej skłaniam sie ku Kamilowi, ale boje sie o długość swoich włosów ![]() Edytowane przez kinaa Czas edycji: 2009-05-26 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1178 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany
ja byłam w MIRACLE ART na andersa salon śliczny obok jest solarium u Pani Grażyny i jak zawsze marzeżeby uciec od fryzjera tak u niej czulam się super jak u dobrej koleżanki b.sympatyczna młoda rozmowna i co najważniejsze super mnie obcieła dostałam porady ulotki zrobiła mi saune na glowe i serum z l'oreala a potem ślicznie obcieła dostałam pare porad i herbate!!!!! wyobrażacie sobie??? herbate u fryzjera!!!! polecam naprawde!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Wtajemniczenie
|
Hej
przeczytałam kilka ostatnich stron wątku w poszukiwaniu idealnego fryzjera i postanowiłam zapisać sie do Kamila na fabrycznej - niestety nie miał już wolnych miejsc w tym tyg wiec zapisałam się do salonu Trendy. Mam dosyć krótkie włosy - ledwo zakładają się za ucho - do tego są bardzo gęste i grube. Chciałam głownie "zdjąć" je z objętości, nadać fryzurce jakiś fajny kształt bez zbytniego ścinania z długości. Zaskoczeniem był dla mnie fakt że dziewczyna do której byłam umówiona (nie znam imienia, ale blondynka z długi włosami) ani razu nie miała w rękach nożyczek. Obcinała mnie męską maszynką, a potem troszkę pocieniowała brzytwą czy czymś takim i tylko pod spodem. Twierdziła że cieniowanie spowoduje ze włosy będą mi sterczeć. Wyszłam z bombką na głowie - zupełnie mi się nie podoba. Jestem zawiedziona. A co techniki strzyżenia to maszynka to u nich standard- podczas mojej wizyty widziałam 3 osoby, które były w ten sposób obcinane przez pozostałe fryzjerki. To byłam moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym salonie – będę szukać dalej ideału ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Raczkowanie
|
Czy w tym salonie Trendy naprawdę strzygą maszynką a nie nożyczkami? Jeśli tak to też już bym tam nie poszła gdyż kiedyś byłam już strzyżona maszynką w Tesco w salonie i zupełnie nie byłam zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chodzę do Trendów od jakiś 5 lat, przeważnie do Eweliny ,kiedyś jak jescze była to do Magdy. NIGDY nie widziałam żeby kogoś potraktowali maszynką. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Wtajemniczenie
|
Też byłam w szoku bo salon był polecany na forum, ale to jest fakt - obie blondynki z salonu ścinały przy użyciu maszynki. Rudowłosa dziewczyna robiła próbne uczesanie ślubne więc nie wiem jak ona obcina.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Zadomowienie
|
ja byłam 3 tygodnie temu i były trzy fryzjerki - dwie cięły nożyczkami a trzecia maszynką - ale przed użyciem maszynki spytała się klientki czy jej to odpowiada. To była młoda dziewczyna.
![]() |
#1186 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a czy znacie jakiegos fryzjera ktory zajmuje sie przedluzaniem wlosow lub przypialby mi naturalne pasemka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Przyczajenie
|
Wiem,że pani Sylwia z fabryki urody na jana sawy przedłuża włosy.Ja u niej tylko farbuję i obcinam,ale moja koleżanka przedłużała kilka miesięcy temu i jest bardzo zadowolona,ma włosy naturalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Raczkowanie
|
Dziekuje bardzo.A orientujesz sie w cenie przedluzania?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1189 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
kiedy nie byli w Gali to rzeczywiście warto było, czesałam się tam na różne występy ale teraz..żal.. obsługa=> zero, godzinę musiałam czekać, żeby wsiąść na fotel, zero organizacji, nikt nie wiedział do kogo był zapisywany, niektórzy nawet nie byli w o góle zapisani choć wcześniej rezerwowali. Potem zakręcili mi loki i..nawet nie chcę myśleć ile musiałam czekać z suszeniem, aż w końcu sama zapytałam czy ktoś się może mną zająć..potem czesanie, oczywiście zupełnie inaczej niż chciałam, choć dokładnie opisałam o co chodzi, m.in prosiłam, żeby włosy były w całości podpięte, a wypuszczone po bokach tylko pojedyncze pasemka..oczywiście z tyłu włosy prawie całe rozpuszczone..moje uwagi co do grzywki to jak rzucanie grochem o ścianę, sama musiałam w domu wszystko poprawić. Ale najlepsze z tego wszystkigo to cena: 150zł!!!!!!!!!!!!!! to 3 razy drożej niz na Bursztynowej na Czubach(btw. nie mam żadnych uwag, najczęściej proszą jak jest duży ruch by umyć włosy w domu, a potem się przychodzi, jak się dobrze trafi to pół godziny i po sprawie)! ostatnio zawsze tam chodziłam, ale tym razem za późno zadzwoniłam(trzeba tak nawet ponad tydzień przed) i pomyślałam, że pójdę tu do Gali. NIGDY WIĘCEJ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy ktoras z was korzystala z uslug tej pani?http://cioccolatino.bloog.pl/?ticaid=682a6
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Przyczajenie
|
3 lata temu byłam u p.Edytki w Pro-arte i od tamtej pory nie mogę jej znależc.Byłabym bardzo wdzięczna jak ktoś by mógł mi pomóc podając nr.telefonu i adres gdzie ona teraz przyjmuje.Z góry dziękuje zdesperowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Zakorzenienie
|
Moze powiecie mi gdzie mozna przedluzyc dobrze wlosy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1194 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o Tomka to ścinałam sie u niego 2 razy, może pomysły nie były mega rewelacyjne ale całkiem niezłe i fryzurka mi się dobrze układała bez większego wkładu, zalezało mi na minimalnym skracaniu włosów i nie narzekam bo moje prośby zostały dobrze zrozumiane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | |
Przyczajenie
|
Nie wiem czy ktoś już tu wspominał o tym salonie, ale nie ma większego koszmaru niż ten na Lipowej obok salonu sukien ślubnych. Koleżanka poleciła mi trwałą komputerową, którą tam robiła (ale jej robił mężczyzna, zapomniałam imienia, ale był tylko 1). Myślałam, że to wszystko jedno i poszłam do kobiety. Zapewniała, że efekt będzie bardzo naturalny, to będą takie lekkie fale, będę je mogła układać, jak chcę, będzie je można bez problemu rozprostować i na pewno nie będzie odrostów (tzn. jak mi urosną włosy, to nie będzie widać, gdzie zaczyna się trwała). To był dzień ślubu mojej koleżanki. Jak mnie zobaczyła, powiedziała, że wyglądam, jak własna ciotka i że u niej wyglądało to zupełnie inaczej. Ja wyszłam z płaczu z salonu, po czym wróciłam i powiedziałam, żeby mi chociaż ułożyła jakoś te włosy na dziś, bo wyglądałam, jak mokra włoszka albo Cher w latach '80. Nakręciła mi je zatem na lokówkę i tyle. Wyglądałam, jak Shirley Templey. To było w sierpniu tamtego roku i nadal mam siano na głowie, nawet nie próbuję ich prostować, bo wyglądam, jak bym przedtem miała afro i bardzo się starała, a nic z tego nie wyszło.
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- BTW trwała komputerowa oznacza, że "fryzjerka" podpina szczypcami kabelki z takiego jakby zegara z wyświetlaczem do włosów i nastawia czas oraz sama wybiera rodzaj włosów. Oczywiście nazywa się to "rozpoznawaniem rodzaju włosów przez komputer". Przypinanie tego urządzenia do włosów nie ma oczywiście żadnego znaczenia. ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
Kiedyś tam chodziłam, teraz zdecydowanie odradzam. Edytowane przez izaban Czas edycji: 2009-06-23 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]() Teraz mysle o Studio MF ze wzgledu na przedluzanie wlosow ![]() Waham sie miedzy tym a Salonem Anna, naprawde mam dylemat gdzie sie wybrac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Przyczajenie
|
Odnośnie przedłużania to rozmawiałam wczoraj z panią Sylwią z Fabryki Urody i dowiedziałam się ,że doczepia włosy słowiańskie jakąś metodą na zimno i można te włosy dociągać jak jest odrost.Koszt to 8 lub 10 zł za pasmo-zależy od długości,z tego co się zorientowałam to robi tego bardzo dużo,więc pewnie jest dobrze.Moja koleżanka nosi te włosy już parę miesięcy i jest zadowolona-wcześniej przedłużała sobie u Anny Chołoty i twierdzi ,że teraz ma dużo lepiej to zrobione.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() często w Waszych wypowiedziach pada imię Kamil i lokalizacja Fabryczna, ale gdzie dokładnie znajduje się salon w którym pracuje? idąc codziennie do pracy ta wskazaną ulicą- nie widzę salony który był by interesujący, proszę o dokładną lokalizację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
A gdzie jest ta fabryka urody? Juz pytam o wszystkie zkalady, musze podzwonic do wielu zeby miec rozeznanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Wizażanki!!!! Mam nadzieję, że mi doradzicie. Już prawie zdecydowałam się na trwałe prostowanie włosów, może któraś z Was ma jakieś sprawdzone miejsce,albo robiła sobie takie prostowanie i powie mi czy warto... Codziennie prostuje włosy, niestety chyba uzależniłam się od prostownicy, wydaje mi się,ze trwałe prostowanie mniej zniszczy moje włosy niż codzienne prostowanie... Jeśli wiecie coś więcej na ten temat to podzielcie się tym, bo ja dużo czytałam, opinie są podzielone. Grunt to chyba to, żeby trafić do dobrego fryzjera, jak narazie mam tylko jedno miejsce na oku. POZDRAWIAM |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.