![]() |
#1111 |
Raczkowanie
|
TOKO Lublin- TELEFON
Mam pytanie, czy któraś z was zna AKTUALNY numer telefonu do TOKO przy Sikorskiego 3 w Lublinie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Raczkowanie
|
Dot.: fryzjer - LUBLIN
Hej
![]() ![]() Dodam, że zależy mi na średniej długości włosach, być może mocno pocieniowanych, raczej na czymś "drapieżnym", czy dostanę tam czego chcę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ja do Eweliny a Mama do Marty, troszkę się boję, mam kręcone włosy i chcę je skrócić, bardziej skręcić no i nie wiem sama co jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Przyczajenie
|
aktualnie w PIERRE - kogo polecacie ???
kogo w Pierre polecacie ? na teraz - bo większość wątków była pisana dość dawno, więc chciałam uzyskać najświeższe informacje
![]() szczególnie chodzi mi o fajne cięcie na długich włosach, bez awangardy, naturalny ale kobiecy efekt, bez konieczności modelowania... ![]() Edytowane przez espreesso Czas edycji: 2009-03-18 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 | ||
Przyczajenie
|
Dot.: TOKO Lublin- TELEFON
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() czy oprócz cięcia ma pojęcie o koloryzacji - i na czym pracuje ??? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Raczkowanie
|
Kamil z Fabrycznej, salon nazywa się Loko, nr tel. 506 030 885
Mi się podoba moja fryzurka i innym tez, ale byłam tam pierwszy raz więc nie mogę powiedzieć, ze daję jakąs gwarancję, bo czasami roznie z tym bywa,mogę tylko trzymac za Was kciuki, zeby było rownie dobrze jak u mnie albo lepiej ![]() Co do koloryzacji nie mam pojęcia bo nie koloryzuje. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
Przyczajenie
|
![]()
sluchajcie ja przezylam sporo z moimi wlosami a najgorsze co mnie spotkalo to nałęczowska fryzjerka.... z wlosow ktore siegaly mi az za sstanik zrobila mi cos tak potwornego na glowie ze wstydzilam sie wyjsc z domu. i od tej pory zaczelam szukac i juz mam ideal! wiec jesli chodzi o dlugie wlosy to polecam oczywiscie łysola. denerwowac moze was fakt ze facet bardzo ale to bardzo dlugo strzeze niemal tnie kazdy wlosek oddzielnie, ale moim zdaniem nadaje sie tylkod o podcinania dluzszych wlosow bo jest troche....staroswiecki. a od ponad roku strzyge sie na szmaragdowej, poczatkowo ciela mnie ada ale z czasem jak sie z nim bardziej zaprzyjaznilam to przesiadlam sie na fotel jej meza;d i za kazdym razem mam kosmos na glowie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was trwale prostowała sobie włosy? Jakie macie wrażenia, polecacie czy odradzacie...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Przyczajenie
|
Dot.: TOKO Lublin- TELEFON
Kamil pracuje tylko na kosmetykach Kadusa. Jeśli chodzi o koloryzację to ja na sobie testowałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Przyczajenie
|
potrzebuję podciąć grzywkę. kiedyś ktoś mi mówił że fryzjerzy nie biorą za samą grzywkę kasy. wie ktoś z was czy to prawda i gdzie na pewno robią to za darmo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Raczkowanie
|
Ja kiedyś za darmo ścinałam w Montowni ale z miesiąc wczesniej scinałam tam włosy...
A jak juz poszłam do Loreala w Leclercu to zapłaciłam 10 zł z 1,5 minuty zajmowania się moja grzywką... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej Wlaśnie sie dzis zapisałam do Loko na sciecie. Odebrał mężczyzna wiec domyslam sie ze to był Kamil tylko teraz mam watpliwosci czy zapisal mnie do siebie czy u niego ktos jeszcze scina i do kogos innego mnie zapisal.... No i powiem Wam ze troche sie boje. Mam cienkie wlosy do ramion, jeszcze rok temu mialam sciete na boba i byla zadowolona, scial mnie wtedy chlopak z miasta z ktorego pochodze ale poniewaz nie moge tylko do niego jechac na sciecie postanowilam poszukac tu w lublinie. Padlo na Kamila, tylko stres jest...Mozecie cos wiecej napisac o tym jak scina, ewentualnie o osobach ktore u niego to wykonuja???? Pozdrawiam serdecznie |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
Raczkowanie
|
Byłam w podobnej sytuacji, odebrał męzczyzna i scinał tez on, ja nie wiem dokładnie czy jeszcze ktos tam scina bo byłam tam pierwszy raz, ja byłam umowiona na 11, salon jest od 11 i wtedy był Kamil i jeszcze jakiś chłopak, ale tylko Kamil zajmował się moją głową.
Hmm, co do ściecia to było ono bradzo dokładne, nie jakiś na odwal, dopracowane od poczatku do końca. Ogólnie atmosfera luźna, trochę bałam się co z tego wyjdzie ale wyszło bardzo dobrze, włosy dobrze mi się układają, a fryzurka bardzo sie mi podoba, tyle, ze moje włosy bardzo szybko odrastają i juz fryzurka juz troszkę straciła swoj idealny kształt, no ale to naturalna kolej rzeczy. Mam nadzieję, ze na Twojej głowie Kamil wyczaruje coś fajnego, pochwal się pozniej wrazeniami, zobaczymy czy warto się do niego jeszcze raz wybrać w przyszłości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie polecam fryzjera na kaczencowej na czubach!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- a za darmo to ci wszytsko z wlosami zrobia w zdz na krolewskiej ale ja bym nie ryzykowala w koncu 2-4 zl to nie majatek za grzywke |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Przyczajenie
|
jakie są ceny za strzyzenie u Kamila z Fabrycznej? mam włosy przed ramie. i czy moze wie ktoś co do koloryzacji i ceny ???? prosze o odpowiedz poniewaz mam ochote sie zapisać do niego
![]() aha. Dziewczyny czy ten salon w ktorym pracuje kamil ma swoja strone internetowa?? intersuja mnie ceny... Edytowane przez kaaasiaaa85 Czas edycji: 2009-03-26 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Za strzyżenie zapłaciłam 100 zł (mycie, masaż, strzyżenie, prostowanie), podkreslam, ze nie miałam długich włosków,takie ledwo co do ramion. Co do reszty cen nie mam pojęcia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Raczkowanie
|
Witajcie
A czy któraś z Was byłam moze w zakladzie fryzjerskim u panstwa Pytalskich na Chopina 39???? Podobno pani Agata tam fajnie scina. Jestem na jutro zapisana do niej bo w ostatniej chwili zmienily mi sie terminy i z Kamila musialam zrezygnowac. Kurde tylko boje sie isc jak nie wiem. Po pierwsze dlatego ze juz bardzo dlugo chodze do pana fryzjera a nie pani fryzjerki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam.Ja się zapisałam do p.Agnieszki Kopczyńskiej bodajże. To ul.Milenijna na Czechowie, zakład znajdujący w rogu bloku, tam tez robią pazurki chyba.Czy ktoś może ma doświadczenia z tego zakładu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Rozeznanie
|
Witam.
Po przeczytaniu kilku ostatnich stron zastanawiam się nad pójściem do Trendów. Powiedzcie mi, z jakim wyprzedzeniem trzeba się u nich zapisywać, jak długo trzeba czekać? I jak ścinają grzywki? Na tym mi głównie zależy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Rozeznanie
|
trzeba sie zapisywac, ale nie czeka się długo, zależy na jaką godzinę jak zadzwonisz rano to możliwe , że będziesz mogła się umówić na ten sam dzień na np, 12 - 13 godz.
ja ścinałam tam grzywke , raz na prosto, a potem na bok, araczej na prosto z tendencją to opadania na bok heh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Rozeznanie
|
Ja właśnie walczę z płaską grzywką, chcę jej dodać trochę życia i mam nadzieję, że tym razem się uda. No, w takim razie chyba się tam zapiszę w najbliższych dniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czytalam watek, sama rozwazam wybor jakiegos fryzjera w Lublinie, ale z postow wynika ze dla kazdej w Was inny fryzjer jest dobry, chyba nie ma jakiegoś który mocno sie wybija ponad pozostałe?
Apropos - powstal nowy salon INCANTO w Lublinie na ul. Cwiklinskiej, nie byłam tam, ale słyszalam ze jest to dość porządny salon, duzy i wogole, ma ktoras z Was jakies doświadczenia z tym salonem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Przyczajenie
|
Witam,
od kilku miesięcy regularnie śledzę forum. Do tej pory korzystalam z uslug PIERRE. Z tego co zauważyłam połowa zespołu już nie pracuje w salonie - Piotrek, który mnie strzygł z tego co wiem w ogóle nie pracuje jako fryzjer, Aneta przeniosła się na Jana Sawy. Ja ostatnio przedłużałam sobie rzęsy w salonie obok szkoły Metodystów na Borelowskiego - dla zainteresowanych kobieta przedłuża przepięknie rzęsy. Okazało się że dział fryzjerski wynajmuje dziewczyna która pracowała w Pierre. Ma na imię Weronika. Strzyżenie super, na kolor idę 8 kwietnia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 |
Przyczajenie
|
Pierwszą aplikację miałam dość dawno - zapłaciłam 499 zł (była jakaś promocja, nie wiem czy jeszcze jest). Za uzupełnianie płacę różnie - 180 zł, 160 w zależności ile musi uzupełnić.
Kontakt: La Beaute 81 527 00 11. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mają dobry,nowoczesny sprzęt...kosmetyki i techniki fryzjerski Vitality'sa ,zajmują się szkoleniami ...ale nie potrafię polecic nikogo konkretnego.
![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje za odpowiedz
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.