|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2821 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 69
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
loona211 w³asnie tak my¶la³am, ¿e ¿eby osi±gnac taki efekt potrzeba zmieszac jakie¶ ró¿ne odcienie... czyli potrzebna bêdzie jednak wizyta u fryzjera... ja jednak ³udzi³am siê, ¿e mo¿e jest szansa, aby samemu osiagnac ten kolor hehe
|
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 220
|
a oto mój br±zik
|
|
|
|
#2823 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 959
|
a o to moj brazik (ten ja¶niejszy) tylko taki mam problem ze w s³oñcu ¶wietle ma bardzo z³oty odcieñ i bardzo mnie to denerwuje chcia³am taki kolorek za³acznik 2 myslicie ze wyjdzie wogole nie wiem czy nie przyciemnie w³osów
W my¶lach wszystko ma pocz±tek! Edytowane przez ifrit Czas edycji: 2009-09-16 o 21:32 |
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
piêkny ten Twój kolorek, ale wiem o co Ci chodzi, ja tez zawsze jak chcialam uzyskac taki karmelkowy br±zik to bardziej pod rudo¶æ wychodzi³o przetestowa³am tego trochê, a kolor w³osków z za³±cznika rewelacyjny sama jestem ciekawa jakim kolorkiem mo¿na taki uzyskac
|
|
|
|
#2825 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 959
|
kolorek niby fajny ale jak pisze wswietle okropnie sie swieca mam wrazenie "wiecznie t³ustych w³osów"
![]() w³osy mam po dekoloryzacji farba blond poziom 7 z domieszk± popielu i z³ota
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz jak to jest ja to bym chcia³a ¿eby mi siê trochê po¶wieci³y bo moje to skolei suche jak wiór
|
|
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczê kolorku w³osów piêkny Ci on wyszed³ ![]() Niestety Palette nie u¿yjê bo straszne w³osy s± po niej ![]() Gratulujê
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2828 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 28
|
Pierwsze zdjêcie-kolor wyj¶ciowy, drugie zaraz po zrobieniu Casting mro¼ny kasztan 415, trzecie- sprany mro¼ny kasztan w ¶wietle dziennym
|
|
|
|
#2829 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 577
|
domenka1 bardzo ³adny ten mro¼ny kasztan. Od razu pokry³ Ci te blond w³osy?Ja mam taki sam kolor jak ty przed farbowaniem kasztanem. Te¿ zastanawiam siê nad zafarbowaniem ich na jaki¶ br±z ale bojê siê co mo¿e wyj¶æ z po³o¿enia ciemniejszej farby na mocno rozja¶nione w³osy.
|
|
|
|
#2830 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 28
|
Cytat:
Je¶li obawiasz siê szybkiego sp³ukania u¿yj najpierw trwa³ej farby a dopiero po miesi±cu Castinga, tak mi doradzano na innym forum.
|
|
|
|
|
#2831 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 106
|
Na moim br±zie mro¼ny kasztan by³ prawie czarny ;p Ca³kiem inny kolor
|
#2832 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 060
|
Fakt na br±zowych w³osach wychodzi sporo ciemniejszy.
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 323
|
Hej
mam pytanie.Jakiej farby musia³a bym u¿yæ ¿eby mieæ taki kolor jak Jessica Alba na zdjêciu?
|
|
|
|
#2834 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2835 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 809
|
dziewczyny,poradzcie prosze jak z rudego (miejscami ja¶niejszy niz w zalaczniku nr1), uzyskac braz taki jak na 2.zdjeciu? zeby nie bylo rudych refleksow?dodam,ze jestem po dekoloryzacji stad ten rudy.
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 323
|
ja ostatnio po rozja¶nianiu na³o¿y³am br±z castinga i by³ efekt podobny,tyle,¿e casting szybko siê wyp³ukuje:/
|
|
|
|
#2837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kupilam dekoloryzator z garniera i teraz mam rudy. juz sie boje,ale zalezy mi niesamowicie na brazie bez rudego. ale chce trwala farbe, nie castinga, bo na bank ten rudy mi wtedy wyleziel
|
|
|
|
|
#2838 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 66
|
To mój br±z 4 excellence.Tydzieñ po farbowaniu.Na pocz±tku wygl±da³ jak czarny
|
|
|
|
#2839 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 427
|
Cytat:
![]() ![]() czy to tylko takie swiat³o?na pierwszym jest sliczny kolor
|
|
|
|
|
#2840 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 022
|
dol±czam do was
|
|
|
|
#2841 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 51
|
witam. mam problem. chce zafarbowaæ siê na taki kolor w poni¿szym zdjêciu tylko nie wiem który to na palecie kolor w³osów . proszê pomó¿cie mi wybraæ ten odpowiedni kolor z palety. bardzo bym by³a wam wdziêczna . przy kolorach farb na palecie sa oznaczenia prosze wpisywac ktora to odpowiednia farba waszym zdanie.
Edytowane przez nasty18 Czas edycji: 2009-09-24 o 10:13 |
|
|
|
#2842 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 66
|
Takie ¶wiat³o i aparat te¿ nie jaka¶ rewelacja :-( ogólnie w³osy b³yszcz± siê i kolor oddaje tu bardziej pierwsze zdjêcie ni¿ drugie-mog³am go nie wrzucaæ by³by problem z g³owy ;-) a do ca³ej siwej g³owy-mam nadziejê-jeszcze mi daleko
|
|
|
|
#2843 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 427
|
Ashane, to w takim razie pomy³eczka .... bo ja mys³alam, ze to pierwsze zdjecie to jestten kolor " prwie czarny" ktory wydawa³ Ci sie za ciemny, a ten drugi to juz ten po tym lekkim wybleknieciu , ten ktory Ci sie podoba
|
|
|
|
#2844 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, chcialam Was ostrzec ;-) pofarbowalam wlosy garnier color naturals nr 6 (ciemny blond) i wyszedl br±zowy
![]() chociaz to fajny braz i ja jestem zadowolona z efektu koncowego. |
|
|
|
#2845 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 93
|
Cytat:
![]() Mam do Was pytanie, a szczególnie do Jenny87 i Avoc, które u¿ywa³y Recitala w kolorze Toscane i Virginia. Jak by¶cie porówna³y oba kolory, który jest ciemniejszy? Patrz±c na pude³ka wygl±da na to, ¿e Virginia. Czy zatem w rzeczywisto¶ci wychodzi du¿o ciemniej ni¿ Toscane? Ja w³a¶nie farbowa³am Toscane i wyszed³ mi piêkny br±z (oczywi¶cie ciemniejszy ni¿ na opakowaniu, farbowa³am w³osy jasnobr±zowe). Kolor by³by idealny gdyby nie te ju¿ wspominane przez Was czerwonawe refleksy. Wprawdzie s± bardzo delikatne i widoczne jedynie w ¶wietle, ale jednak trochê mi przeszkadzaj±. Dlatego chcia³abym teraz wyprobowaæ Virginiê, ale bojê siê, ¿e bêdzie za ciemna. Ale gdyby to siê okaza³ ten sam kolor co Toscane tylko bez czerwonawych refleksów, to by³abym meeeeeeegaaaaaaa szczê¶liwa!!!! Proszê Was bardzo o wszystkie opinie, porady, do¶wiadczenia i sugestie na ten temat . Pozdrawiam serdecznie!
|
|
|
|
|
#2846 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2847 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 213
|
Hej mo¿e która¶ z Was zdecyduje siê na ciemn± czekoladê lub hebanow± czerñ, poniewa¿ kupi³am farby i nie zdecydowa³am siê na farbowanie.
![]() Mam ciemn± czekoladê Palette 3 szt., bo na d³ugie w³osy trzeba conajmniej 2szt i L'oreal Casting hebanow± czerñ Je¿eli bêdziecie chêtne proszê o wiadomo¶æ na priv lub gg2173139
|
|
#2848 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 93
|
Cytat:
A muszê przyznaæ, ¿e mój Toscane po trzecim myciu z³agodnia³ i czerwonawe refleksy s± prawie niewidoczne, pozosta³ naprawdê ³adny br±z. |
|
|
|
|
#2849 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a wrzucilabys zdjecia?
|
|
|
|
|
#2850 |
|
Raczkowanie
|
czy próbowa³a która¶ z Was nowych kawowych odcieni farb Ce-Ce?
Na próbniku wygl±daj± na ³adne ciemne...zimne br±zy, ciekawa jestem faktycznego rezultatu
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.

Farbe k³ad³am na blond w³osy z ciemnym odrostem. Fotki wrzucilam tez w posie palette xxl watek zbiorczy.Pozdrawiam