Br±zowow³ose farbowane :) - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-09-13, 21:14   #2821
goo_girl
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 69
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)

loona211 w³asnie tak my¶la³am, ¿e ¿eby osi±gnac taki efekt potrzeba zmieszac jakie¶ ró¿ne odcienie... czyli potrzebna bêdzie jednak wizyta u fryzjera... ja jednak ³udzi³am siê, ¿e mo¿e jest szansa, aby samemu osiagnac ten kolor hehe
goo_girl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-16, 21:17   #2822
kamciurka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 220

a oto mój br±zik

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-16, 21:27   #2823
ifrit
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 959

a o to moj brazik (ten ja¶niejszy) tylko taki mam problem ze w s³oñcu ¶wietle ma bardzo z³oty odcieñ i bardzo mnie to denerwuje chcia³am taki kolorek za³acznik 2 myslicie ze wyjdzie wogole nie wiem czy nie przyciemnie w³osów

Edytowane przez ifrit
Czas edycji: 2009-09-16 o 21:32
ifrit jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-16, 21:31   #2824
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ifrit Poka¿ wiadomo¶æ
a o to moj brazik (ten ja¶niejszy) tylko taki mam problem ze w s³oñcu ¶wietle ma bardzo z³oty odcieñ i bardzo mnie to denerwuje chcia³am taki kolorek za³acznik 2 myslicie ze wyjdzie wogole nie wiem czy nie przyciemnie w³osów
piêkny ten Twój kolorek, ale wiem o co Ci chodzi, ja tez zawsze jak chcialam uzyskac taki karmelkowy br±zik to bardziej pod rudo¶æ wychodzi³o przetestowa³am tego trochê, a kolor w³osków z za³±cznika rewelacyjny sama jestem ciekawa jakim kolorkiem mo¿na taki uzyskac

Niki

Alex
Stary 2009-09-16, 21:34   #2825
ifrit
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 959

kolorek niby fajny ale jak pisze wswietle okropnie sie swieca mam wrazenie "wiecznie t³ustych w³osów"
w³osy mam po dekoloryzacji farba blond poziom 7 z domieszk± popielu i z³ota
Stary 2009-09-16, 21:38   #2826
kamciurka
Zakorzenienie

no widzisz jak to jest ja to bym chcia³a ¿eby mi siê trochê po¶wieci³y bo moje to skolei suche jak wiór

Niki

Alex
Stary 2009-09-17, 09:59   #2827
zelka888
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 308
GG do zelka888

Cytat:
Napisane przez julittaa22 Poka¿ wiadomo¶æ
Wrzucam fotke w³osów farbowanych wczoraj palette xxl v30-sexy jasny br±z. Moze komus sie przyda Farbe k³ad³am na blond w³osy z ciemnym odrostem. Fotki wrzucilam tez w posie palette xxl watek zbiorczy.Pozdrawiam

zazdroszczê kolorku w³osów piêkny Ci on wyszed³
Niestety Palette nie u¿yjê bo straszne w³osy s± po niej
Gratulujê
zelka888 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-17, 17:32   #2828
domenka1
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 28

Pierwsze zdjêcie-kolor wyj¶ciowy, drugie zaraz po zrobieniu Casting mro¼ny kasztan 415, trzecie- sprany mro¼ny kasztan w ¶wietle dziennym
domenka1 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-18, 19:10   #2829
cybercat11
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 577

domenka1 bardzo ³adny ten mro¼ny kasztan. Od razu pokry³ Ci te blond w³osy?Ja mam taki sam kolor jak ty przed farbowaniem kasztanem. Te¿ zastanawiam siê nad zafarbowaniem ich na jaki¶ br±z ale bojê siê co mo¿e wyj¶æ z po³o¿enia ciemniejszej farby na mocno rozja¶nione w³osy.
cybercat11 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-19, 11:13   #2830
domenka1
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 28

Cytat:
Napisane przez cybercat11 Poka¿ wiadomo¶æ
domenka1 bardzo ³adny ten mro¼ny kasztan. Od razu pokry³ Ci te blond w³osy?Ja mam taki sam kolor jak ty przed farbowaniem kasztanem. Te¿ zastanawiam siê nad zafarbowaniem ich na jaki¶ br±z ale bojê siê co mo¿e wyj¶æ z po³o¿enia ciemniejszej farby na mocno rozja¶nione w³osy.
Tak od razu mi tak pokry³o w³osy rozja¶niane, ale szybko siê te¿ sp³uka³a ta farba co widaæ na trzecim zdjêciu (po 3 myciach). Niestety na w³osach blond zawsze pierwsze dwa farbowania bêd± szybko siê sp³ukiwaæ, ale potem ju¿ bêdzie ok. Je¶li obawiasz siê szybkiego sp³ukania u¿yj najpierw trwa³ej farby a dopiero po miesi±cu Castinga, tak mi doradzano na innym forum.
domenka1 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-19, 19:22   #2831
whoa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 106

Na moim br±zie mro¼ny kasztan by³ prawie czarny ;p Ca³kiem inny kolor

whoa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-19, 20:31   #2832
MonkaIska
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 060

Cytat:
Napisane przez whoa Poka¿ wiadomo¶æ
Na moim br±zie mro¼ny kasztan by³ prawie czarny ;p Ca³kiem inny kolor
Fakt na br±zowych w³osach wychodzi sporo ciemniejszy.

Króliczki
MonkaIska jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-21, 12:26   #2833
agata456
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 323

Hejmam pytanie.Jakiej farby musia³a bym u¿yæ ¿eby mieæ taki kolor jak Jessica Alba na zdjêciu?
agata456 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-21, 23:10   #2834
jenny87
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 806
GG do jenny87

Cytat:
Napisane przez agata456 Poka¿ wiadomo¶æ
Hejmam pytanie.Jakiej farby musia³a bym u¿yæ ¿eby mieæ taki kolor jak Jessica Alba na zdjêciu?
mrozny kasztan z castinga wychodzi podobnie
jenny87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-22, 19:39   #2835
yeah
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 809

dziewczyny,poradzcie prosze jak z rudego (miejscami ja¶niejszy niz w zalaczniku nr1), uzyskac braz taki jak na 2.zdjeciu? zeby nie bylo rudych refleksow?dodam,ze jestem po dekoloryzacji stad ten rudy.
yeah jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-22, 19:48   #2836
agata456
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 323

Cytat:
Napisane przez yeah Poka¿ wiadomo¶æ
dziewczyny,poradzcie prosze jak z rudego (miejscami ja¶niejszy niz w zalaczniku nr1), uzyskac braz taki jak na 2.zdjeciu? zeby nie bylo rudych refleksow?dodam,ze jestem po dekoloryzacji stad ten rudy.
ja ostatnio po rozja¶nianiu na³o¿y³am br±z castinga i by³ efekt podobny,tyle,¿e casting szybko siê wyp³ukuje:/
agata456 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-22, 20:04   #2837
yeah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agata456 Poka¿ wiadomo¶æ
ja ostatnio po rozja¶nianiu na³o¿y³am br±z castinga i by³ efekt podobny,tyle,¿e casting szybko siê wyp³ukuje:/
ja na poczatku polozylam czekolade castinga. moj naturalny kolor to taki blond zlotawy, aczkolwiek czekolade kladlam na stary, pozolkly blond z odrostami i wyszedl ciemny braz z ewidentnie rudymi refleksami. wiec zdecydowalam sie na loreala tym razem nie castinga -ciemny braz i wyszedl doslownie czarny.
kupilam dekoloryzator z garniera i teraz mam rudy.
juz sie boje,ale zalezy mi niesamowicie na brazie bez rudego. ale chce trwala farbe, nie castinga, bo na bank ten rudy mi wtedy wyleziel
Stary 2009-09-23, 16:56   #2838
Ashane
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 66

To mój br±z 4 excellence.Tydzieñ po farbowaniu.Na pocz±tku wygl±da³ jak czarny ale teraz jest ju¿ ja¶niejszy i mam nadziejê ,¿e jeszcze zja¶nieje-ale by³am przygotowana na ciemny odcieñ bo farbowa³am na br±zowe w³osy -uprzednio farbowane.Jednak nastêpnym razem chyba zdecydujê siê na jasny br±z bo i tak wyjdzie ciemniejszy.Ale ta farba to moje kwc! w³osy siê b³yszcz± ,nie pl±cz±-farba warta swojej ceny i nies³ychanie wydajna-1 opakowanie starcza na d³ugie w³osy
Ashane jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-23, 21:42   #2839
Gryzeldaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 427

Cytat:
Napisane przez Ashane Poka¿ wiadomo¶æ
To mój br±z 4 excellence.Tydzieñ po farbowaniu.Na pocz±tku wygl±da³ jak czarny ale teraz jest ju¿ ja¶niejszy i mam nadziejê ,¿e jeszcze zja¶nieje-ale by³am przygotowana na ciemny odcieñ bo farbowa³am na br±zowe w³osy -uprzednio farbowane.Jednak nastêpnym razem chyba zdecydujê siê na jasny br±z bo i tak wyjdzie ciemniejszy.Ale ta farba to moje kwc! w³osy siê b³yszcz± ,nie pl±cz±-farba warta swojej ceny i nies³ychanie wydajna-1 opakowanie starcza na d³ugie w³osy
wiesz co, nie obraz sie, ale na tym drugim zdjeciu to raczej wyglada jak siwy, a nie jak brazowy czy to tylko takie swiat³o?
na pierwszym jest sliczny kolor
Gryzeldaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-23, 22:15   #2840
olalola24
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 022

dol±czam do was
olalola24 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-24, 10:11   #2841
nasty18
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 51

witam. mam problem. chce zafarbowaæ siê na taki kolor w poni¿szym zdjêciu tylko nie wiem który to na palecie kolor w³osów . proszê pomó¿cie mi wybraæ ten odpowiedni kolor z palety. bardzo bym by³a wam wdziêczna . przy kolorach farb na palecie sa oznaczenia prosze wpisywac ktora to odpowiednia farba waszym zdanie.

Edytowane przez nasty18
Czas edycji: 2009-09-24 o 10:13
nasty18 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-24, 11:06   #2842
Ashane
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 66

Takie ¶wiat³o i aparat te¿ nie jaka¶ rewelacja :-( ogólnie w³osy b³yszcz± siê i kolor oddaje tu bardziej pierwsze zdjêcie ni¿ drugie-mog³am go nie wrzucaæ by³by problem z g³owy ;-) a do ca³ej siwej g³owy-mam nadziejê-jeszcze mi daleko
Ashane jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-24, 14:46   #2843
Gryzeldaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 427

Ashane, to w takim razie pomy³eczka .... bo ja mys³alam, ze to pierwsze zdjecie to jestten kolor " prwie czarny" ktory wydawa³ Ci sie za ciemny, a ten drugi to juz ten po tym lekkim wybleknieciu , ten ktory Ci sie podoba
Gryzeldaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-24, 17:29   #2844
yeah
Zadomowienie

dziewczyny, chcialam Was ostrzec ;-) pofarbowalam wlosy garnier color naturals nr 6 (ciemny blond) i wyszedl br±zowy

chociaz to fajny braz i ja jestem zadowolona z efektu koncowego.
Stary 2009-09-25, 01:25   #2845
201702060926
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 93

Cytat:
Napisane przez jenny87 Poka¿ wiadomo¶æ
to byl tak naprawde jeden z pierwszych kolorow ,ktorymi farbowalam wkosy , kolor wychcodzi niemalze identyczny jak na opakowaniu (poczatkowo troche ciemniejszy ,ale to standard i dosc szybko zmywa sie do koloru na opakowaniu), i zdecydowani co mne bardzo wtedy zdziwilo nie zmywa sie na rudo
Cze¶æ Dziewczyny!
Mam do Was pytanie, a szczególnie do Jenny87 i Avoc, które u¿ywa³y Recitala w kolorze Toscane i Virginia. Jak by¶cie porówna³y oba kolory, który jest ciemniejszy? Patrz±c na pude³ka wygl±da na to, ¿e Virginia. Czy zatem w rzeczywisto¶ci wychodzi du¿o ciemniej ni¿ Toscane?

Ja w³a¶nie farbowa³am Toscane i wyszed³ mi piêkny br±z (oczywi¶cie ciemniejszy ni¿ na opakowaniu, farbowa³am w³osy jasnobr±zowe). Kolor by³by idealny gdyby nie te ju¿ wspominane przez Was czerwonawe refleksy. Wprawdzie s± bardzo delikatne i widoczne jedynie w ¶wietle, ale jednak trochê mi przeszkadzaj±.
Dlatego chcia³abym teraz wyprobowaæ Virginiê, ale bojê siê, ¿e bêdzie za ciemna. Ale gdyby to siê okaza³ ten sam kolor co Toscane tylko bez czerwonawych refleksów, to by³abym meeeeeeegaaaaaaa szczê¶liwa!!!!

Proszê Was bardzo o wszystkie opinie, porady, do¶wiadczenia i sugestie na ten temat. Pozdrawiam serdecznie!
201702060926 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-25, 11:31   #2846
jenny87
Rozeznanie

GG do jenny87

Cytat:
Napisane przez brownsugar13 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ Dziewczyny!
Mam do Was pytanie, a szczególnie do Jenny87 i Avoc, które u¿ywa³y Recitala w kolorze Toscane i Virginia. Jak by¶cie porówna³y oba kolory, który jest ciemniejszy? Patrz±c na pude³ka wygl±da na to, ¿e Virginia. Czy zatem w rzeczywisto¶ci wychodzi du¿o ciemniej ni¿ Toscane?

Ja w³a¶nie farbowa³am Toscane i wyszed³ mi piêkny br±z (oczywi¶cie ciemniejszy ni¿ na opakowaniu, farbowa³am w³osy jasnobr±zowe). Kolor by³by idealny gdyby nie te ju¿ wspominane przez Was czerwonawe refleksy. Wprawdzie s± bardzo delikatne i widoczne jedynie w ¶wietle, ale jednak trochê mi przeszkadzaj±.
Dlatego chcia³abym teraz wyprobowaæ Virginiê, ale bojê siê, ¿e bêdzie za ciemna. Ale gdyby to siê okaza³ ten sam kolor co Toscane tylko bez czerwonawych refleksów, to by³abym meeeeeeegaaaaaaa szczê¶liwa!!!!

Proszê Was bardzo o wszystkie opinie, porady, do¶wiadczenia i sugestie na ten temat. Pozdrawiam serdecznie!
u mnie Virgina nie wyszla szczerze mowiac ciemniej ,kolor jest piekny tylko ,ze jest duzo cieplejszy od Toscane (ale nie czerwony,badz z czerwonym refleksem)
Stary 2009-09-25, 19:04   #2847
Olimpiamiko
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 213

Hej mo¿e która¶ z Was zdecyduje siê na ciemn± czekoladê lub hebanow± czerñ, poniewa¿ kupi³am farby i nie zdecydowa³am siê na farbowanie.

Mam ciemn± czekoladê Palette 3 szt., bo na d³ugie w³osy trzeba conajmniej 2szt

i L'oreal Casting hebanow± czerñ

Je¿eli bêdziecie chêtne proszê o wiadomo¶æ na priv lub gg2173139

wracam do naturalnego koloru od 11.2010 - cel prawie osi±gniêty! ju¿ 12 cm naturalnych
Olimpiamiko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:55   #2848
201702060926
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 93

Cytat:
Napisane przez jenny87 Poka¿ wiadomo¶æ
u mnie Virgina nie wyszla szczerze mowiac ciemniej ,kolor jest piekny tylko ,ze jest duzo cieplejszy od Toscane (ale nie czerwony,badz z czerwonym refleksem)
Dziêkujê Ci bardzo za odpowied¼! W takim razie nastêpnym razem napewno wypróbujê, bo uwielbiam wszelkiego rodzaju ciep³e br±zy.
A muszê przyznaæ, ¿e mój Toscane po trzecim myciu z³agodnia³ i czerwonawe refleksy s± prawie niewidoczne, pozosta³ naprawdê ³adny br±z.
201702060926 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:59   #2849
jenny87
Rozeznanie

GG do jenny87

Cytat:
Napisane przez brownsugar13 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêkujê Ci bardzo za odpowied¼! W takim razie nastêpnym razem napewno wypróbujê, bo uwielbiam wszelkiego rodzaju ciep³e br±zy.
A muszê przyznaæ, ¿e mój Toscane po trzecim myciu z³agodnia³ i czerwonawe refleksy s± prawie niewidoczne, pozosta³ naprawdê ³adny br±z.
a wrzucilabys zdjecia?
Stary 2009-09-27, 22:02   #2850
Lynn25
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 145
GG do Lynn25

czy próbowa³a która¶ z Was nowych kawowych odcieni farb Ce-Ce?
Na próbniku wygl±daj± na ³adne ciemne...zimne br±zy, ciekawa jestem faktycznego rezultatu

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.