Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-07, 13:05   #601
dzela :P
Przyczajenie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez anuteczka Pokaż wiadomość
Wracam do tego wątku, ale tym razem z zwiadomością, że jestem już "po". 4.11.2007 . Nie bolało i było romantycznie . Nigdy nie chciałam planowago pierwszego razu i tak też było. Dzięki temu, że się go nie planuje nie ma stresu . Zrobiliśmy to z moim TŻtem po roku i ośmiu miesiącach bycia razem

No to gratulacje ja teraz już w ogóle sie nie przejmuje ty, że zrobiłam to tak wcześnie i w takich okolicznościach (pisałam o tym wcześniej) . Jestem szczęśliwa,że zrobiłam to z NIM, bo GO kocham jak nikogo na świecie i to jest dla mnie ważne!!! najgorsze jest w tym wszystkim jak żałuję się, że zrobiło się to z nieodpowiednią osobą, ja na szczęście nie żałuję!
dzela :P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 20:26   #602
KoorNelia
Raczkowanie

Dot.: Mój pierwszy raz

Ja miałam lat 18 a mój TŻ niecałe 23, tak nadal jestesmy ze sobą , już ponad 2 lata Wczesniej duzo rozmawialismy na ten temat wiec oboje bylismy przygotowani do tego zbliżenia Zrobilismy to po 5 miesiacach bycia ze sobą Miejsce na pierwszy raz wybralismy spokojne..normalne..czyli mojego TŻ mieszkanie. Oboje spokojni, ze nikt nam nie przeszkodzi, pyszna kolacja, dobre winko a potem oddalismy sie swojej fantazji mmm

Od 5 Maja 2005r RAZEM z Adasiem..

*Nie Musisz Być Jak Bóstwo, Nie Ważna Jest Okładka
Ale Autorefleksja Tak Samo Jak Ta Gadka*
KoorNelia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 09:27   #603
gosica502
Wtajemniczenie

Ja swój pierwszy raz przeżyłam 10.11.2007 czyli 3 dni temu Ja mam lat 19 a mój luby 20 i jestesmy razem ponad półtora roczku i planujemy zaręczyny Tak naprawdę to tego nie planowaliśmy za bardzo ale dużo o tym rozmawialiśmy wcześniej tylko po prostu nie znaliśmy dnia ani godziny Było naprawdę pięknie, to był i mój i jego pierwszy raz a on zrobił to tak delikatnie i po mistrzowsku że pełna podziwu jestem Troszeczke mnie na początku bolało ale później przestało i było baaardzo przyjemnie.. I nie musiałam sie martwic czy ktos nam nie przeszkodzi by zrobilismy to na moim mieszkanku studenckim.. Nigdy tego pięknego przeżycia nie zapomne..
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 14:08   #604
lady goddess
Rozeznanie

Ja tez mam swoj pierwszy raz za soba, zrobilismz to po roku i 4mc znajomosci chodz nie powiem ze probowalismy dosc dlugo ale bez rezultatow, pozyzcja klaszczna a stalo sie to 27.10.2007 na weselu u mojego kuzyna w katowicach jestesmy razem dalej
A i nic a nic mnie nie bolalo ale to pewnie dlatego ze duzo razy wczesniej probowalismy i wogole
Stary 2007-11-13, 15:34   #605
du$ka
Raczkowanie

Ja swój pierwszy raz przeżyłam w wieku 15 lat. To było ponad rok temu. Stało się to na górze na miastem. Klimat naturalny, przecudny widok. Było super. Na początku trochę żałowałam, ale teraz... Ciesze sie ze to było właśnie wtedy chociaż nie jestem już z tym gościem. Czułam sie na to gotowa i stało się.
Stary 2007-11-13, 17:02   #606
**Dziunia
Raczkowanie

GG do **Dziunia

Wczoraj minęła druga rocznica mojego pierwszego razu Miał on miejsce 12 listopada 2005 roku i był... totalnym, wariackim odlotem. Późny wieczór, pamiętam to jak dziś 22:30, ja i mój facet wracamy z kina, odprowadzał mnie do domu i zahaczyliśmy o pewną łąkę... :P Aż dziw, był szron na trawie, zimno jak cholera, a my oboje mieliśmy rumieńce na twarzach. Wynikło spontanicznie, najpierw parę długich pocałunków, potem jego kurtka wylądowała na trawie pod wierzbą on usiadł, a ja na nim (na jeźdźca). Nie bolało mnie, może tylko troszkę zakuło gdy wchodził. Orgazmu nie miałam, tego to sie trzeba nauczyć Ale ogólnie super to wspominam, totalnie nietypowy background. Acha, ja miałam wtedy 16 latek, on 19 - to był zarówno mój, jak i jego pierwszy raz. Jesteśmy ze soba do tej pory, zrobiliśmy to po dwóch miesiącach bycia razem.

P.S By the way dodam, że ów wybryk odpokutowałam sobie później dotkliwym zapaleniem pęcherza, które nawiedza mnie od tamtej pory co roku na jesień ;p
Ale sukcesem jest, że poza tym nie dostałam nawet kataru

**Dziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 17:29   #607
anitka12345
BAN stały

**Dziunia
tak nietypowy ten pierwszy raz ale strasznie romantyczny
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-13, 20:43   #608
małaPaulina
Wtajemniczenie

Dziunia aż się rozmarzyłam hehe zazdroszczę

co do zapalenia pęcherza to moja koleżanka tak samo przy pierwszym razie dostała zapalenia pęcherza i również dokucza jej to co jakiś czas,ale również nie żałuje

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 17:16   #609
kicccia
Zakorzenienie

Wiem, ze to nie ten wątek...ale zaryzykuje z głupim pytaniem... Wybaczcie mi Dziunia 1 raz na jeźdźca? Ja swój pierwszy klasycznie ale na jeźdzca też próbowaliśmy. Ale to ja spaliłam bo nie wiedziałam co mam robić? ;( Żenada... niby dużo na filmach tego się widzi...ale yyyy.... to kobieta ma sie ruszac wtedy a facet nie? MASaKRA

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-18, 19:13   #610
**Dziunia
Raczkowanie

GG do **Dziunia

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Wiem, ze to nie ten wątek...ale zaryzykuje z głupim pytaniem... Wybaczcie mi Dziunia 1 raz na jeźdźca? Ja swój pierwszy klasycznie ale na jeźdzca też próbowaliśmy. Ale to ja spaliłam bo nie wiedziałam co mam robić? ;( Żenada... niby dużo na filmach tego się widzi...ale yyyy.... to kobieta ma sie ruszac wtedy a facet nie? MASaKRA
Hmm... wiesz, jeśli chodzi o mnie to działałam raczej instynktownie. To tak jakoś samo przychodzi... Zaczynasz i po prostu robisz tak, żeby Wam obojgu było dobrze :BigGrin:
A co do tego jeźdźca - możesz ruszac się albo Ty, albo Twój facet. Kwestia drobnych modyfikacji :P

**Dziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-18, 21:26   #611
kasia1111275
Raczkowanie

Mój pierwszy raz przede mną. Jestem z nim pół roku. Kochamy się mocno, ale ja się strasznie boje bólu i tego wszystkiego
Jeszcze takie małe pytanie. Jaki najlepszy środek antykoncepcyjny zastosować na pierwszy raz?

Edytowane przez kasia1111275
Czas edycji: 2007-11-18 o 21:34 Powód: dodatkowe pytanie
kasia1111275 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-19, 02:40   #612
Filippo
Raczkowanie

GG do Filippo

czesc
przelecialem wyrywczo Wasze posty...
znam wady facetow, udowadnianie meskosci, czasem egoizm itd.
ale jak mozna oczekiwac od prawiczka ze Was zaspokoji?
to swiadczy tylko i wylacznie o tym, ze jestescie niedojrzale - mowa o tych ktore napisaly tak jak powyzej.
jesli myslicie ze facet za kazdym razem swietnie sie bawi to jestescie w bledzie.
wytrysk nie jest rownoznaczny z orgazmem - zostalo to naukowo stwierdzone.
czasem stosunek bez wytrysku jest lepszy niz z szybkim wytryskiem.
trzeba byc wyrozumialym tak samo wobec mezczyzn, ktorzy czasem 30 minut dotykaja, caluja, machaja, a kobieta w tym czasie zamyka oczy i probuje dojsc, nic poza tym jej nie obchodzi - facet niech se macha... po takim jednym nie ma sie ochoty na tych kilka orgazmow, o ktorych marzycie...

dlatego zanim napiszecie cos o facetach najpierw sie dowiedzcie jak oni funkcjonuja...
pozdrowienia dla wyrozumialych kobiet
Filippo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 02:45   #613
Furio_
Przyczajenie

A ja swój pierwszy raz miałem kilka lat temu.
Ona była dziewicą... nie zaspokoiła mnie!! wyobraźcie sobie!!

Filippo ma rację... połowa kobiet tutaj jest niedojrzała albo myśli tylko o swoich kilku orgazmach a facet jest maszyną do 'zaspokajania'...

Co z tą Polską?!
Furio_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 06:24   #614
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Filippo Pokaż wiadomość
czesc
przelecialem wyrywczo Wasze posty...
znam wady facetow, udowadnianie meskosci, czasem egoizm itd.
ale jak mozna oczekiwac od prawiczka ze Was zaspokoji?
to swiadczy tylko i wylacznie o tym, ze jestescie niedojrzale - mowa o tych ktore napisaly tak jak powyzej.
jesli myslicie ze facet za kazdym razem swietnie sie bawi to jestescie w bledzie.
wytrysk nie jest rownoznaczny z orgazmem - zostalo to naukowo stwierdzone.
czasem stosunek bez wytrysku jest lepszy niz z szybkim wytryskiem.
trzeba byc wyrozumialym tak samo wobec mezczyzn, ktorzy czasem 30 minut dotykaja, caluja, machaja, a kobieta w tym czasie zamyka oczy i probuje dojsc, nic poza tym jej nie obchodzi - facet niech se macha... po takim jednym nie ma sie ochoty na tych kilka orgazmow, o ktorych marzycie...

dlatego zanim napiszecie cos o facetach najpierw sie dowiedzcie jak oni funkcjonuja...
pozdrowienia dla wyrozumialych kobiet
Cytat:
Napisane przez Furio_ Pokaż wiadomość
A ja swój pierwszy raz miałem kilka lat temu.
Ona była dziewicą... nie zaspokoiła mnie!! wyobraźcie sobie!!

Filippo ma rację... połowa kobiet tutaj jest niedojrzała albo myśli tylko o swoich kilku orgazmach a facet jest maszyną do 'zaspokajania'...

Co z tą Polską?!
chłopcy macie racje,nie zawsze jest przyjemnie,dowiedziałam się sporo czytając i naukowo udowodnione jest i ja już swojego faceta poznałam i wolę się kochać wtedy gdy wiem że go zaspokoję,bo jak nie to sobie odpuszczam,bo jeszcze bedzie gorzej
Stary 2007-11-19, 12:03   #615
defuckto
Raczkowanie

mój pierwszy raz był w sumie całkiem niedawno, bo jakieś 5 miesięcy temu. To było w dzień moich 18 urodzin, byliśmy ze sobą 3 miesiące i jesteśmy raze do dziś było cudownie i baaardzo przyjemnie. nie krwawiłam, nie bolalo, czysta przyjemność

21.06.2011 - aparatka (góra)
11.10.2011 - dół

Zapuszczam i dbam o włosy

jaki piękny jest ten świat.. tylko czarne, białe..
defuckto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 18:36   #616
Jadeitea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia1111275 Pokaż wiadomość
Mój pierwszy raz przede mną. Jestem z nim pół roku. Kochamy się mocno, ale ja się strasznie boje bólu i tego wszystkiego
Jeszcze takie małe pytanie. Jaki najlepszy środek antykoncepcyjny zastosować na pierwszy raz?
Wiesz, raczej nie polecałabym prezerwatywy, w każdym razie nie samej, bo ma bardzo małą skuteczność (relatywnie), zwłaszcza, że łatwiej jej pęknąć "w starciu" z błoną dziewiczą. Ja zaczęłam miesiąc przedtem brać tabletki, ale miałam 20 lat. Zależy, w jakim wieku jesteś (nie piszesz), ja bym się też na tabletki nie porywała w wieku 16 lat... Córcia! (Tak mówiła do mnie moja pierwsza ginek.) Najlepiej pójdź do lekarza ginekologa (w miarę możliwości z chłopakiem, zawsze to milej i mniej stresu), a on/ona ci już doradzi. I nie bój się tak bardzo bólu, bo to chwilka, a potem pozostaje ci się cieszyć bliskością ukochanej osoby. Trzymaj się i opowiedz, jak ci poszło!

Body Revolution: IN PROGRESS/ON HIATUS (przerwa spowodowana remontem i przeprowadzką)

Jem trawę - blog (też zaniedbany, ale kiedyś doń wrócę)
Jadeitea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 19:09   #617
anitka12345
BAN stały

Jadeitea
wiesz ja tyle słyszałam o tych tabletkach,że lepiej jest je brać dopiero jak się urodzi dziecko,bo póżniej mogą być problemy z zajściem w ciąże ...
Stary 2007-11-19, 19:44   #618
NoPasaran
Zadomowienie

GG do NoPasaran

też coś o tym słyszałam... ale jednak chcę zaryzykować i zacząć brać (bo tak bezpieczniej, ciąży nie planuję, nawet w najbliższej przyszłości... poprostu jestem zbyt młoda)
Stary 2007-11-20, 15:26   #619
Jadeitea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anitka12345 Pokaż wiadomość
Jadeitea
wiesz ja tyle słyszałam o tych tabletkach,że lepiej jest je brać dopiero jak się urodzi dziecko,bo póżniej mogą być problemy z zajściem w ciąże ...
A ja słyszałam, że właśnie nie ma problemów, tylko trzeba poczekać parę - paręnaście miesięcy, aż się poziom hormonów unormuje. Pewnie, są dziewczyny, które odstawiają tabletki i od razu próbują z ciążą. I albo są problemy, albo się rodzą pięcioraczki. Dziwna rzecz te hormony i nie dla każdego. Moje pierwsze tabletki zrobiły ze mnie ryczącego grubaśnego potwora. A teraz nie narzekam, bo zmieniłam. Ale każdy musi znaleźć coś dla siebie. Bywa, że w ogóle nie można żadnych hormonów przyjmować.

W ogóle polecam lekturę tego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184241 Można się dużo dowiedzieć.

Body Revolution: IN PROGRESS/ON HIATUS (przerwa spowodowana remontem i przeprowadzką)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-20, 16:24   #620
anitka12345
BAN stały

koleżanka brała to miała okres tylko przez 2 dni taki bardzo skąpy,a do tego przez kilka dni strasznie bolał ją brzuch :/
hmm ja tam w sumie tez dzieci narazie nie planuje a przytyć troszke bym chciala :P bo mam niedowage musiałabym się wybrać do ginekologa może jakieś by mi doradził a jak narazie przeczytam wątek dziekuje na link
Stary 2007-11-23, 20:02   #621
dziuniaa
Rozeznanie

Hmm moj pierwszy raz byl calkiem niedawno 21 sierpnia br I jednego jestem pewna Nie zapomne tego do konca zycia Nie bolalo, bez krwi, sama przyjemnosc Aa i jestesmy ze soba do dzis i nie planujemy rozstania
dziuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 20:12   #622
Angie:)
Raczkowanie

a ja swoj pierwszy raz miałam jakies 4 h temu i powiem wam ,ze nie tego się spodziewałam ,owszem było romantycznie, byłam rozluzniona ,ale było CIĘŻKO....bolało mnie strasznie przy przebijaniu błony dziewiczej i nie obeszło się bez krwi...więc nie za ciekawie , ale jestem zadowolona bo okazało sie ze moj chłopak jest bardzo wyrozumiały i delikatny na tyle ze sie nie spodziewałam po nim
Stary 2007-11-24, 10:00   #623
aalien
Rozeznanie

Witam!! Miałam 23 lata- późno no nie?? i dalej z tym samym jestem. Seks bardzo mnie zawiódł, nigdy nie miałam orgazmu. Nie wiem czemu.... Widać nie jestem za dobra w Te klocki... Pozdrawiam
aalien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 10:21   #624
Martusia7
Zadomowienie

Dot: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Aalien
kiedyś na pewno nadejdzie ten moment, kiedy będziesz miała orgazm i to, ze nie masz nie znaczy że jesteś jak sama napisałaś "nie jestem za dobra w te klocki", a to, że zrobiłaś to w wieku 23 lat, to tylko dobrze świadczy o Tobie, lepiej mieć 23 lata, niż 15:/
Martusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 11:56   #625
Jadeitea
Zadomowienie

Dot.: Dot: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez Martusia7 Pokaż wiadomość
Aalien
kiedyś na pewno nadejdzie ten moment, kiedy będziesz miała orgazm i to, ze nie masz nie znaczy że jesteś jak sama napisałaś "nie jestem za dobra w te klocki", a to, że zrobiłaś to w wieku 23 lat, to tylko dobrze świadczy o Tobie, lepiej mieć 23 lata, niż 15:/
Popieram, popieram.

Stary 2007-11-24, 13:27   #626
dra
Zakorzenienie

Dot.: Dot: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

aalien wcale nie za późno...a orgazmu odrazu się nie osiąga,tego trzeba się nauczyć
Stary 2007-11-24, 15:18   #627
aalien
Rozeznanie

może trochę niecierpliwa jestem albo mam za mały temperament... kiedyś wyobrażałam sobie fajerwerki..a tu... nic... współżyję w miarę regularnie od 2,5 roku i nic... dziękuję za odpowiedzi a co do szczegółów to pamiętam, ze kochaliśmy sie na tapczanie, który miał takie "porowate" obicie i potem przez jakiś czas miałam obtarte plecy od pocierania w ten materiał ale to akurat miłe wspomnienie
aalien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 11:02   #628
dragonfly123
Raczkowanie

.

Edytowane przez dragonfly123
Czas edycji: 2011-12-12 o 19:21
dragonfly123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 14:53   #629
Shady44
Raczkowanie

Fajnie może troche przesadznie sie z TYM "czaicie" ale podoba mi sie wasze podejscie. Zrobicie to raz i drugi a pozniej nie bedziecie mogli przestac. Swintuchy !! hyhy

zycze powodzonka i wszystkiego dobrego
Stary 2007-11-29, 13:08   #630
nisiaq
Zadomowienie

GG do nisiaq Send a message via Skype™ to nisiaq

Powspominać dobra rzecz
Miałam 19 lat TZ 18, teoretycznie byliśmy ze sobą miesiąc, praktycznie znamy się od lat, gorąco się zaczęło robić już jakiś czas wcześniej, ja już się nie mogłam doczekać (stresowałam się no) i jakoś był chory, przyszłam do niego z determinacją w oczach i nie miał nic do gadania
Na niechętnego też nie wyglądał, jedynie bardziej wystraszonego niż ja, ale jakoś mu przeszło?
Tak czy owak był to pierwszy raz dwojga kompletnie niedoświadczonych jeszcze nastolatków, którzy kochali się (i kochają nadal) jak głupki, więc było pięknie Bólu nie wspominam jakoś specjalnie, bardziej opór taki. Spociliśmy się jak głupki (szczególnie on), ja miałam miniorgazm (nie ma źle), on oczywiście normalnie doszedł .
Najbardziej mnie bawi fakt, że zrobiliśmy to w łóżku jego rodziców (tam sobie leżał jak był chory), którzy mnie w połowie nie lubią(matka) a w połowie niecierpią (ojciec) .
Zawsze sobie wyobrażałam, że to będzie u mnie, no ale cóż, nie narzekam.
Po fakcie siedzieliśmy przytuleni i lekko w szoku i stwierdziliśmy, że teraz ja jestem jego kobietą a on moim mężczyzną, ach się było młodym
(taaa a potem wpadłam w panikę że na bank jestem w ciąży- mimo że brałam wtedy tabletki anty )

aalien na pewno w końcu się uda
nie stresuj się ani nie myśl o tym za wiele, pamiętaj że seks jest w sam sobie superprzyjemny, a nie tylko drogą do osiągnięcia orgazmu
Trzymamy kciuki

nisiaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości