![]() |
#1951 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Cytat:
napalenie okresowe.... dobreee ![]()
![]() |
#1952 |
Zadomowienie
|
Gratuluję ( i trochę zazdroszczę
![]() ![]() ![]() ![]() A ja mam jak zwykle pecha bo akurat wtedy kiedy zaplanowaliśmy wyjazd i pierwszy raz będę miała okres:/ I jestem zła na siebie bo jedziemy tylko na tydzień ![]() ![]() A w domu nie bardzo mam warunki.. ![]()
#1953 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
okres może się spóźnić lub być wcześniej ![]() więc bądź na to przygotowana ![]() pierwszy raz.. i wspólny poranek to coś świetnego ![]()
![]() |
#1954 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No właśnie.. a tak to w domu nie ma takiej możliwości ![]() ![]()
![]() |
#1955 |
Raczkowanie
|
U mnie zawsze są rodzice, zresztą u Niego jak ost. to robiliśmy, pierwszy raz w Jego domu to też byli. Niestety nie ma innych opcji.
Najlepsze było to, że robiliśmy to około 23, a o 1 Jego mama niespodziewanie wpada do pokoju, włącza światło i mówi, że nie chciała nas obudzić, ale zapomniała nam dać 2gą poduszkę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1956 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A u mnie nie ma możliwości zostania u niego an noc czy on u mnie, już nie mówiąc nawet o zostaniu do tej 1 w nocy choćby..
![]() |
#1957 |
Raczkowanie
|
Ja też u Niego[ani On u mnie] nie sypiam. Powiem Ci, że nawet bym nie chciała. Doszłam do wniosku, że mamy na to czas. Że jak narazie każdy ma swój dom/ swoje łóżko. Poczekam aż pójdę na studia, zamieszkamy razem, wtedy nacieszymy się nocami od początku do końca. Co do tego do której godź. u siebie przebywamy, z tym to różnie, najczęściej On u mnie do 3/ czasami 4, natomiast ja staram się wcześniej, nie chcę zrazić Jego rodziców, że nie wiadomo ile przesiaduję, chodź wiem, że nie mają nic przeciwko, także 1/2, też zależy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1958 |
Wtajemniczenie
|
Byliśmy na biwaku i było już naprawdę gorąco. Mój chłopak spytał się czy chce to zrobić. Odmówiłam. Potem, leżąc jak nas Pan Bóg stworzył, dużo rozmawialiśmy o seksie, o naszych oczekiwaniach, o pierwszym razie. Bardzo mi ta rozmowa pomogła, od razu poczułam, że to jest chłopak "warty grzechu" (tzn. zawsze to wiedziałam, ale bałam się mu oddać moją cnotę :P). Dziś już nie mam wątpliwości, bardzo tego chcę i nie mogę się doczekać. Czekamy tylko, aż nadejdzie jakiś wolniejszy dzień i pojedziemy na działkę, aby nikt nam nie przeszkadzał
![]() Trochę boję się bólu, bo kiedy mój chłopak mnie pieścił, to przy intensywniejszych ruchach odczuwałam duży dyskomfort :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę fredko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1960 |
Zakorzenienie
|
wspolzyje od 2 miesiecy ani razu nie malam orgazmu zastanawiam sie kiedy to minie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1961 |
Zakorzenienie
|
Brook - 2 miesiące to króciutko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1962 |
Przyczajenie
|
jutro kolejna próba pierwszego razu. boję się, bo bardzo tego chcę, ale ból bywa nie do wytrzymania, choć zaciskam zęby;/... poradźcie coś, żeby choć trochę złagodzić ból, albo rozluźnić mięśnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1963 |
Konto usunięte
|
Wczuj się, odpręż, przeznaczcie na grę wstępną o wiele więcej czasu niż dotychczas, daj się ponieść emocjom i bliskości. I nie myśl cały czas 'kiedy to nastąpi' bo uwierz... nie doczekasz się
![]() ![]() btw. Ja zaczęłam dochodzić po pół roku od pierwszego razu, więc cierpliwości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Raczkowanie
|
Cześć kobietki
![]() Mam pytanie co do testu ciążowego... Jeżeli np uprawialam sex 1.07.09, prezerwtywa pękła z tąd moja obawa... od tego momentu nalezy czekac 2 tygodnie czyli 14.07 zeby zrobic test... ALE CZY W TYM OKRESIE 2 TYGODNI MOŻNA UPRAWIAĆ SEKS? czy test wyjdzie nieprawdziwy? dzisiaj slyszalam cos takiego a zaczynam sie obawiac, bo zbiera mi sie na wymioty od 3 dni :/ Prosze o pomoc 18-latka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Następnym razem przy pękniętej prezerwatywie idź do ginekologa od razu po tabletkę po, zamiast się stresować i czekać. Objawami się nie przejmuj, za wcześnie na objawy ciąży ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1966 |
Rozeznanie
|
^^ w czwartek jadę z moim kochanym pod domek. Będziemy mieć czas tylko dla siebie, tylko trochę mało, bo rodzice w piątek wieczorem mogą przyjechać na weekend (jak mama do pracy nie pójdzie w sobotę). Stwierdziliśmy, że z wyrka będziemy wychodzić tylko by coś zjeść.
Ach, coś cudownego ten seks. Chyba plamienia się skończyły, tylko dziwne, że mój okres z odstawienia trwał pół dnia i potem tylko plamienia, a teraz się skończyły całkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Rozeznanie
|
a ja mam problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1968 |
Rozeznanie
|
MOja błona była bardzo elastyczna, ale gruba (taki półksiężyc u dołu) i myslałam, że mnie będzie bolało paskudnie jak przerwie w najgrubszym miejscu tego półksiężyca, ku mojemu zaskoczeniu przerwane jest po bokach (w najcieńszych miejscach) i nic nie bolało.
Szczupła sylwetka chybanie ma tu nic do znaczenia, bo ja też jestem bardzo szczupła. Może masz jakąś blokadę w psychice, boisz się tego bólu i to nie daje Ci spokoju |
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Przyczajenie
|
To stało sie nie cale 2tygodnie temu a dokladnie 2 sierpnia. Wczesniej poklucilam sie z moim chlopakiem i to mial juz byc koniec jednak nasze drogi znowu sie skrzyzowaly i spotkalam go bedac na festynie w miasteczku w którym on mieszka byłam tak szczesliwa ze zowu jestesmy razem ze kiedy poszlismy do jego domu a dokladnie przed nie moglom mu sie oprzec i TO stalo sie na chustawce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1970 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;1367570 3]Wczuj się, odpręż, przeznaczcie na grę wstępną o wiele więcej czasu niż dotychczas, daj się ponieść emocjom i bliskości. I nie myśl cały czas 'kiedy to nastąpi' bo uwierz... nie doczekasz się
![]() ![]() btw. Ja zaczęłam dochodzić po pół roku od pierwszego razu, więc cierpliwości ![]() ![]() dzieki pocieszylas mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1972 |
Rozeznanie
|
Nie ma sie czym martwić, kiedyś to nastąpi. Ja tam swój pierwszy raz miałam tydzień temu i na razie nic nie było ^^' hehe, ale to nie powód do zmartwień, jeszcze całe życie przede mną.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Przyczajenie
|
Ja również jestem dziewica
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1974 |
Zakorzenienie
|
Koleżanko, Twoje obawy nie są dziecinne, tylko normalne
![]() Więc tak - czy będziecie umieli to zrobić - praktyka czyni miSZCZa ![]() ![]() ![]() Czy będzie bolało - pewnie czytałas trochę ten wątek i jak widać różnie to bywa, jedne boli, inne nie, jedne krwawią, a inne wcale ![]() A co do bólu - kobiety mają wysoki próg bólu, więc dasz radę ![]() Czy prezerwatywa nie pęknie - dobrze założona i zdjęta po wytrysku, nie powinna. A jak się bardzo boisz, to zawsze możesz zastosować dodatkowe zabezpieczenie takie jak globulki. Z tym, że z tego, co widziałam, to niektóre dziewczyny się skarżyły na jakiś tam dyskomfort po nich, ale w sumie na pierwszy raz, to dobrze, żebyś miała komfort psychiczny, żeby się maksymalnie odprężyć ![]() I moja rada - nie nastawiaj się na tak idealne doświadczenie, bo różnie to bywa, lepiej sobie nie zakładać jakiś cudownych wizji, a potem w razie czego miło się zaskoczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1975 |
Zadomowienie
|
Strasznie wam zazdroszcze że macie już swój pierwszy raz za sobą
![]() Ja z moim Tz zaplanowaliśmy swój pierwszy raz na dzisiaj wieczór. Strasznie się denerwuje, ciągle myśle że coś będzie nie tak, że prezerwatywa zawiedze, że będzie okropnie boleć, albo że jestem w tych sprawach tak nieudolna że nic nawet nie poczujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
Rozeznanie
|
Nie martw się, wszystko będzie dobrze.
Ja nic nie planowałam, wyszło spontanicznie no i zaskoczona byłam, bo myślałam, że bedzie jeszcze bardziej bolało. Ale wszystko było bardzo przyjemne i takie inne, że ciągle mam chęc na jeszcze ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 |
Zakorzenienie
|
A jak niektóre z Was piszą, że pierwszy raz to był w ogóle nie planowany, spontan itd., to jak wtedy się zabezpieczaliście? Chłopak tak od siebie zawsze miał przy sobie prezerwatywy, mimo, że wcale nie było to planowane?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1978 |
Zakorzenienie
|
Witajcie..
W tym temacie jestem nowa.. bo mój pierwszy raz był dwa tygodnie temu.. Mam 15 lat, zrobiłam to z facetem którego znam od 3 miesięcy a jestem z nim od dwóch miesięcy. Pewnie pomyślicie o mnie że jestem jakaś puszczalska czy coś. To nie tak.. To jest mój czwarty facet. Z moim poprzednim chodziłam rok ale zerwał ze mną. Z dwójką poprzednich też chodziłam po 2 -3 miesięcy. Także jestem stworzona bardziej do stałych związków nie lubie dwutygodniowców ;D Facet z którym teraz jestem i z którym to zrobiłam jest ode mnie starszy o 2 lata. I pierwszy raz nie był w cale planowany.. Po prostu wieczorkiem na gg napisałm mu że się nudzę bo rodziców w domu nie ma. To on mi powiedział że wpadnie a to mówię wpadaj posiedzimy pogadamy i spoko... A on przychodzi siedzimy całujemy się.. nagle nam muzykę urwało w kompie więc podeszłam do laptopa włączyć coś fajnego i trafiłam na piosenkę Twins - "Dziewczyna" podziałało na niego.. spojrzał na mnie i zaczęliśmy się całować przy ścianie... w końcu rozebraliśmy się i mówię do niego: 'zaczynamy niebezpiecznie pogrywać z losem' on na to wziął do ręki portfel i taki tekst: 'to można bezpiecznie' wziął prezerwatywę... i się stało. Bolało ale była przyjemność... krwawiłam mało. Robiliśmy to już 3 razy [wliczając ten pierwszy,a ostatnio w środę dwa dni temu] i dopiero za ostatnim wydaje mi się że doszło do zupełnego przebicia błony.. a najlepszy jest fakt że dzisiaj rano dostałam okres. Heh... |
![]() ![]() |
![]() |
#1979 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Zakorzenienie
|
chlopak ktory planuje sex powinien zawsze miec przy sobie gumke w razie co
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.