Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-06, 21:14   #1951
mimoWSZYSTKO200
Raczkowanie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez xblackxshadowx Pokaż wiadomość
My jakiegoś razu wypróbujemy w czasie okresu, brzuch mnie zazwyczaj bolał tylko pierwszego dnia, a jak włożyłam krązek to przez cały i to mnie wkurzało... Mam nadzieję, że przestanie i napalenie okresowe wróci ^^

napalenie okresowe.... dobreee

..czyżby w grudniu zostanę narzeczoną?
szczerze ? wątpię.
mimoWSZYSTKO200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 21:20   #1952
watashi
Zadomowienie

Gratuluję ( i trochę zazdroszczę) dziewczynom już po Cieszę się że macie miłe wspomnienia z waszych pierwszych razów mam nadzieję, że ja też takie będę mieć
A ja mam jak zwykle pecha bo akurat wtedy kiedy zaplanowaliśmy wyjazd i pierwszy raz będę miała okres:/ I jestem zła na siebie bo jedziemy tylko na tydzień więc chyba nici z romantycznego pierwszego razu po którym razem sobie zasypiamy i budzimy się na wspólne śniadanie
A w domu nie bardzo mam warunki..

watashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 21:33   #1953
mimoWSZYSTKO200
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez watashi Pokaż wiadomość
Gratuluję ( i trochę zazdroszczę) dziewczynom już po Cieszę się że macie miłe wspomnienia z waszych pierwszych razów mam nadzieję, że ja też takie będę mieć
A ja mam jak zwykle pecha bo akurat wtedy kiedy zaplanowaliśmy wyjazd i pierwszy raz będę miała okres:/ I jestem zła na siebie bo jedziemy tylko na tydzień więc chyba nici z romantycznego pierwszego razu po którym razem sobie zasypiamy i budzimy się na wspólne śniadanie
A w domu nie bardzo mam warunki..

okres może się spóźnić lub być wcześniej
więc bądź na to przygotowana
pierwszy raz.. i wspólny poranek to coś świetnego

..czyżby w grudniu zostanę narzeczoną?
szczerze ? wątpię.
mimoWSZYSTKO200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 22:00   #1954
watashi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimoWSZYSTKO200 Pokaż wiadomość
okres może się spóźnić lub być wcześniej
więc bądź na to przygotowana
pierwszy raz.. i wspólny poranek to coś świetnego
Ojj mam nadzieję, że będzie wcześniej
No właśnie.. a tak to w domu nie ma takiej możliwości U mnie zawsze ktoś jest więc u niego -a jakoś tak nie podoba mi się wizja wielkich uniesień i nagle się zrywam ubieram bo musze lecieć do domu

Stary 2009-08-06, 22:14   #1955
SchizoFretka
Raczkowanie

U mnie zawsze są rodzice, zresztą u Niego jak ost. to robiliśmy, pierwszy raz w Jego domu to też byli. Niestety nie ma innych opcji.

Najlepsze było to, że robiliśmy to około 23, a o 1 Jego mama niespodziewanie wpada do pokoju, włącza światło i mówi, że nie chciała nas obudzić, ale zapomniała nam dać 2gą poduszkę. Jak ja się cieszyłam, że nie weszła 2 godź. wcześniej!
SchizoFretka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 22:31   #1956
watashi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SchizoFretka Pokaż wiadomość
U mnie zawsze są rodzice, zresztą u Niego jak ost. to robiliśmy, pierwszy raz w Jego domu to też byli. Niestety nie ma innych opcji.

Najlepsze było to, że robiliśmy to około 23, a o 1 Jego mama niespodziewanie wpada do pokoju, włącza światło i mówi, że nie chciała nas obudzić, ale zapomniała nam dać 2gą poduszkę. Jak ja się cieszyłam, że nie weszła 2 godź. wcześniej!
Hehe wyobrażam sobie
A u mnie nie ma możliwości zostania u niego an noc czy on u mnie, już nie mówiąc nawet o zostaniu do tej 1 w nocy choćby..

Stary 2009-08-06, 22:56   #1957
SchizoFretka
Raczkowanie

Ja też u Niego[ani On u mnie] nie sypiam. Powiem Ci, że nawet bym nie chciała. Doszłam do wniosku, że mamy na to czas. Że jak narazie każdy ma swój dom/ swoje łóżko. Poczekam aż pójdę na studia, zamieszkamy razem, wtedy nacieszymy się nocami od początku do końca. Co do tego do której godź. u siebie przebywamy, z tym to różnie, najczęściej On u mnie do 3/ czasami 4, natomiast ja staram się wcześniej, nie chcę zrazić Jego rodziców, że nie wiadomo ile przesiaduję, chodź wiem, że nie mają nic przeciwko, także 1/2, też zależy.
SchizoFretka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 15:50   #1958
AmazeMe
Wtajemniczenie

Byliśmy na biwaku i było już naprawdę gorąco. Mój chłopak spytał się czy chce to zrobić. Odmówiłam. Potem, leżąc jak nas Pan Bóg stworzył, dużo rozmawialiśmy o seksie, o naszych oczekiwaniach, o pierwszym razie. Bardzo mi ta rozmowa pomogła, od razu poczułam, że to jest chłopak "warty grzechu" (tzn. zawsze to wiedziałam, ale bałam się mu oddać moją cnotę :P). Dziś już nie mam wątpliwości, bardzo tego chcę i nie mogę się doczekać. Czekamy tylko, aż nadejdzie jakiś wolniejszy dzień i pojedziemy na działkę, aby nikt nam nie przeszkadzał

Trochę boję się bólu, bo kiedy mój chłopak mnie pieścił, to przy intensywniejszych ruchach odczuwałam duży dyskomfort :/
AmazeMe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 15:53   #1959
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez watashi Pokaż wiadomość
Hehe wyobrażam sobie
A u mnie nie ma możliwości zostania u niego an noc czy on u mnie, już nie mówiąc nawet o zostaniu do tej 1 w nocy choćby..
skąd ja to znam..
zazdroszczę fredko
Stary 2009-08-07, 16:45   #1960
Brook
Zakorzenienie

wspolzyje od 2 miesiecy ani razu nie malam orgazmu zastanawiam sie kiedy to minie...

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 18:58   #1961
Dotka90
Zakorzenienie

Brook - 2 miesiące to króciutko Bądź cierpliwa
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-10, 20:32   #1962
hardkoria
Przyczajenie

jutro kolejna próba pierwszego razu. boję się, bo bardzo tego chcę, ale ból bywa nie do wytrzymania, choć zaciskam zęby;/... poradźcie coś, żeby choć trochę złagodzić ból, albo rozluźnić mięśnie
hardkoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 21:30   #1963
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Wczuj się, odpręż, przeznaczcie na grę wstępną o wiele więcej czasu niż dotychczas, daj się ponieść emocjom i bliskości. I nie myśl cały czas 'kiedy to nastąpi' bo uwierz... nie doczekasz się na wszystko jest czas i odpowiednia pora
btw.
Ja zaczęłam dochodzić po pół roku od pierwszego razu, więc cierpliwości mnie też to drażniło
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 22:18   #1964
sosnaa
Raczkowanie

Cześć kobietki
Mam pytanie co do testu ciążowego...
Jeżeli np uprawialam sex 1.07.09, prezerwtywa pękła z tąd moja obawa... od tego momentu nalezy czekac 2 tygodnie czyli 14.07 zeby zrobic test...
ALE CZY W TYM OKRESIE 2 TYGODNI MOŻNA UPRAWIAĆ SEKS?
czy test wyjdzie nieprawdziwy? dzisiaj slyszalam cos takiego a zaczynam sie obawiac, bo zbiera mi sie na wymioty od 3 dni :/
Prosze o pomoc 18-latka
sosnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 22:45   #1965
watashi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sosnaa Pokaż wiadomość
Cześć kobietki
Mam pytanie co do testu ciążowego...
Jeżeli np uprawialam sex 1.07.09, prezerwtywa pękła z tąd moja obawa... od tego momentu nalezy czekac 2 tygodnie czyli 14.07 zeby zrobic test...
ALE CZY W TYM OKRESIE 2 TYGODNI MOŻNA UPRAWIAĆ SEKS?
czy test wyjdzie nieprawdziwy? dzisiaj slyszalam cos takiego a zaczynam sie obawiac, bo zbiera mi sie na wymioty od 3 dni :/
Prosze o pomoc 18-latka
Jesli jesteś w ciąży to seks ci nie zaszkodzi przecież nie zapłodni cię chłopak drugi raz Jesli nie jesteś to przy zabezpieczeniu nie zajdziesz więc wynik będzie negatywny
Następnym razem przy pękniętej prezerwatywie idź do ginekologa od razu po tabletkę po, zamiast się stresować i czekać.
Objawami się nie przejmuj, za wcześnie na objawy ciąży

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-11, 10:36   #1966
xblackxshadowx
Rozeznanie

^^ w czwartek jadę z moim kochanym pod domek. Będziemy mieć czas tylko dla siebie, tylko trochę mało, bo rodzice w piątek wieczorem mogą przyjechać na weekend (jak mama do pracy nie pójdzie w sobotę). Stwierdziliśmy, że z wyrka będziemy wychodzić tylko by coś zjeść.
Ach, coś cudownego ten seks.
Chyba plamienia się skończyły, tylko dziwne, że mój okres z odstawienia trwał pół dnia i potem tylko plamienia, a teraz się skończyły całkiem.
xblackxshadowx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 11:09   #1967
serduszkowa
Rozeznanie

a ja mam problem seks uprawiamy, ale niestety nie do końca, bo zawsze jak próbujemy, żeby w końcu przebić mi błonę to strasznie mnie boli... Tabletki biorę już 8 mcy, gin stwierdził, że nie jestem aż taka ciasna, choć myślałam, że to jest problemem, bo jestem szczupła... Może to psychika? Innego wytłumaczenia nie widzę..
serduszkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 11:36   #1968
xblackxshadowx
Rozeznanie

MOja błona była bardzo elastyczna, ale gruba (taki półksiężyc u dołu) i myslałam, że mnie będzie bolało paskudnie jak przerwie w najgrubszym miejscu tego półksiężyca, ku mojemu zaskoczeniu przerwane jest po bokach (w najcieńszych miejscach) i nic nie bolało.
Szczupła sylwetka chybanie ma tu nic do znaczenia, bo ja też jestem bardzo szczupła. Może masz jakąś blokadę w psychice, boisz się tego bólu i to nie daje Ci spokoju
Stary 2009-08-12, 08:22   #1969
kati1128
Przyczajenie

To stało sie nie cale 2tygodnie temu a dokladnie 2 sierpnia. Wczesniej poklucilam sie z moim chlopakiem i to mial juz byc koniec jednak nasze drogi znowu sie skrzyzowaly i spotkalam go bedac na festynie w miasteczku w którym on mieszka byłam tak szczesliwa ze zowu jestesmy razem ze kiedy poszlismy do jego domu a dokladnie przed nie moglom mu sie oprzec i TO stalo sie na chustawce było cudownie mimo ze bolalo nawt bardzo ciesze sie ze mam to juz za soba Daniel był taki czuly i delikatny ale i tak najprzejemiej bylo juz po kiedy moglam sie do niego przytulic i w jego ramionach czulam sie po prostu bosko
kati1128 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-12, 18:04   #1970
Brook
Zakorzenienie

[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;1367570 3]Wczuj się, odpręż, przeznaczcie na grę wstępną o wiele więcej czasu niż dotychczas, daj się ponieść emocjom i bliskości. I nie myśl cały czas 'kiedy to nastąpi' bo uwierz... nie doczekasz się na wszystko jest czas i odpowiednia pora
btw.
Ja zaczęłam dochodzić po pół roku od pierwszego razu, więc cierpliwości mnie też to drażniło [/QUOTE]

dzieki pocieszylas mnie bo taka jest prawda ze jak zaczniemy to ja tylko na tym skupiam uwage i potem sie martwie co ze mna nie tak jak nie mam orgazmu

Stary 2009-08-12, 19:08   #1971
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
dzieki pocieszylas mnie bo taka jest prawda ze jak zaczniemy to ja tylko na tym skupiam uwage i potem sie martwie co ze mna nie tak jak nie mam orgazmu
Ja współżyję już od roku i jeszcze orgazmu pochwowego nie miałam,ale nie zawracam sobie tym głowy.jak będzie to będzie,jak nie to nie

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 19:14   #1972
xblackxshadowx
Rozeznanie

Nie ma sie czym martwić, kiedyś to nastąpi. Ja tam swój pierwszy raz miałam tydzień temu i na razie nic nie było ^^' hehe, ale to nie powód do zmartwień, jeszcze całe życie przede mną.
Stary 2009-08-13, 00:07   #1973
Czwarta nad ranem
Przyczajenie

Ja również jestem dziewica w zasadzie nie przeszkadza mi to, ale bardzo chcialabym kochać się z moim chlopakiem. Oboje jestesmy przed naszym pierwszym razem, a ze sobą jesteśmy już ponad 3 lata. Było już wiele okazji do tego by "to" zrobić, ale...hmmm... on nie chciał a ja tak:P za nieco ponad tydzień wyjezdzamy na wakacje nad morze i wstepnie w rozmowach planowalismy na ten czas nasz pierwszy raz, poniewaz moj ukochany powiedzial ze też tego chce, ale to bedzie pewnie zalezalo od tego czy okres mi sie w tym czasie opozni czy wystapi wczesniej:P Na samą mysl jestem bardzo podekscytowana, ale mimo wszystko się boje np. tego czy bedziemy potrafili to zrobic, czy bedzie mnie bolalo, czy nie peknie prezerwatywa, itd. Zdaje sobie sprawę, że moje obawy mogą wydawać sie niektórym nieco dziecinne, ale bedzie to dla mnie nowe doswiadczenie i na dodatek bardzo wazne, dlatego tak bardzo chcialabym zeby wszystko wyszlo idealnie. Czy wy też tak miałyscie?
Czwarta nad ranem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 00:15   #1974
Dotka90
Zakorzenienie

Koleżanko, Twoje obawy nie są dziecinne, tylko normalne
Więc tak - czy będziecie umieli to zrobić - praktyka czyni miSZCZa Więc bez obaw Może początek nie będzie spektakularny, bo to Wasz wspolny pierwszy raz, ale potem będzie lepiej. Poza tym, może się okazać, że i pierwszy raz już będzie w miarę fajny To zależy od wielu czynników.
Czy będzie bolało - pewnie czytałas trochę ten wątek i jak widać różnie to bywa, jedne boli, inne nie, jedne krwawią, a inne wcale Więc to kwestia osobnicza.
A co do bólu - kobiety mają wysoki próg bólu, więc dasz radę
Czy prezerwatywa nie pęknie - dobrze założona i zdjęta po wytrysku, nie powinna. A jak się bardzo boisz, to zawsze możesz zastosować dodatkowe zabezpieczenie takie jak globulki. Z tym, że z tego, co widziałam, to niektóre dziewczyny się skarżyły na jakiś tam dyskomfort po nich, ale w sumie na pierwszy raz, to dobrze, żebyś miała komfort psychiczny, żeby się maksymalnie odprężyć
I moja rada - nie nastawiaj się na tak idealne doświadczenie, bo różnie to bywa, lepiej sobie nie zakładać jakiś cudownych wizji, a potem w razie czego miło się zaskoczyć.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 09:31   #1975
ewelinucha
Zadomowienie

Strasznie wam zazdroszcze że macie już swój pierwszy raz za sobą
Ja z moim Tz zaplanowaliśmy swój pierwszy raz na dzisiaj wieczór. Strasznie się denerwuje, ciągle myśle że coś będzie nie tak, że prezerwatywa zawiedze, że będzie okropnie boleć, albo że jestem w tych sprawach tak nieudolna że nic nawet nie poczujemy . Ja mam 17 lat, moj tz jest odemnie starszy, ale to bedzie i jego pierwszy raz. Trzymajcie za mnie kciuki wizażanki
ewelinucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 10:07   #1976
xblackxshadowx
Rozeznanie

Nie martw się, wszystko będzie dobrze.
Ja nic nie planowałam, wyszło spontanicznie no i zaskoczona byłam, bo myślałam, że bedzie jeszcze bardziej bolało. Ale wszystko było bardzo przyjemne i takie inne, że ciągle mam chęc na jeszcze ^^
Stary 2009-08-14, 16:07   #1977
MalinowaMamba
Zakorzenienie

A jak niektóre z Was piszą, że pierwszy raz to był w ogóle nie planowany, spontan itd., to jak wtedy się zabezpieczaliście? Chłopak tak od siebie zawsze miał przy sobie prezerwatywy, mimo, że wcale nie było to planowane?
MalinowaMamba jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-14, 17:57   #1978
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Witajcie..

W tym temacie jestem nowa.. bo mój pierwszy raz był dwa tygodnie temu.. Mam 15 lat, zrobiłam to z facetem którego znam od 3 miesięcy a jestem z nim od dwóch miesięcy. Pewnie pomyślicie o mnie że jestem jakaś puszczalska czy coś. To nie tak.. To jest mój czwarty facet. Z moim poprzednim chodziłam rok ale zerwał ze mną. Z dwójką poprzednich też chodziłam po 2 -3 miesięcy. Także jestem stworzona bardziej do stałych związków nie lubie dwutygodniowców ;D Facet z którym teraz jestem i z którym to zrobiłam jest ode mnie starszy o 2 lata. I pierwszy raz nie był w cale planowany.. Po prostu wieczorkiem na gg napisałm mu że się nudzę bo rodziców w domu nie ma. To on mi powiedział że wpadnie a to mówię wpadaj posiedzimy pogadamy i spoko... A on przychodzi siedzimy całujemy się.. nagle nam muzykę urwało w kompie więc podeszłam do laptopa włączyć coś fajnego i trafiłam na piosenkę Twins - "Dziewczyna" podziałało na niego.. spojrzał na mnie i zaczęliśmy się całować przy ścianie... w końcu rozebraliśmy się i mówię do niego: 'zaczynamy niebezpiecznie pogrywać z losem' on na to wziął do ręki portfel i taki tekst: 'to można bezpiecznie' wziął prezerwatywę... i się stało. Bolało ale była przyjemność... krwawiłam mało. Robiliśmy to już 3 razy [wliczając ten pierwszy,a ostatnio w środę dwa dni temu] i dopiero za ostatnim wydaje mi się że doszło do zupełnego przebicia błony.. a najlepszy jest fakt że dzisiaj rano dostałam okres. Heh...
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 19:34   #1979
MalinowaMamba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalinowaMamba Pokaż wiadomość
A jak niektóre z Was piszą, że pierwszy raz to był w ogóle nie planowany, spontan itd., to jak wtedy się zabezpieczaliście? Chłopak tak od siebie zawsze miał przy sobie prezerwatywy, mimo, że wcale nie było to planowane?
up
MalinowaMamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 19:47   #1980
Brook
Zakorzenienie

chlopak ktory planuje sex powinien zawsze miec przy sobie gumke w razie co

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości