|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sklep PRIMARK
hehe a najlepsze jest to, ze sami taką cenę ustalili- to była licytacja
![]() http://allegro.pl/item523260776_atmo...intage_40.html a ile one kosztują naprawdę? bo mam straszną ochotę na oxfordy, ale chcę kupić jak najtaniej bo często bywa tak, że po jednym sezonie mi się coś nudzi (a jak się rozpadną a mi się jeszcze nie znudzi to znak, że warto wydać na porządniejsze, jakieś skórzane...
|
#2372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szok! a ksztowala 10funtow.. a i tyle bym za nią nie dała.Cytat:
Nie warto tyle az przeplacac za buty Primarkowe, szczególnie te z tego roku bo są kiepskie jakosciowo. No chyba ze masz za duzo kasy i nie wiesz juz co kupowac ![]() One max mogą kosztowac do 15 funtow bo takie są ceny. PS. Po za tym buty chyba lepiej kupowac realnie zeby przymierzyc, bo roznie bywa. Jak kupowalam pare bucikow w Primarku w tamtym roku, to totalnie rozne kupowalam rozmiary. Nosze 40 a kupowalam od 38 po 40.. :O Hawa, chyba faktycznie tak jest, ze jak ludzie widza napis Atmosphere, Primark to mysla ze to jest super ql.. sama kiedys tak myslalam, dopóki nie pojechalam do Anglii i nie zobaczylam jakie to badziewie nie wszystko, ale wiekszosc..
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2009-01-15 o 12:01 Powód: ++ |
||
|
|
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę je mieć ![]() to jest najnowsza kolekcja? |
|
|
|
|
#2374 |
|
Raczkowanie
|
tak, to jest wiosenna kolekcja
ja też już zdecydowałam, że będą moje :P na pewno są dużo gorsze jakościowo od tych butków z promod, ale w trosce o moje bezpieczeństwo na polskich chodnikach, niższy obcas wygrywa;D mangoska a jak rozmiarówka wypada, standardowo?
|
#2375 |
|
Przyczajenie
|
wydaje mi sie ze tak dla mnie typowa 7(40)
|
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
E-mail`a z prośbą do świętego mikołaja już wysłałam |
|
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz wysylam prosbe do mojego mikolaja dziewczyny a co jeszcze ciekawego jest w nowej kolekcji? Mialam jechac do Anglii w lutym, ale moj mikolaj zlamal noge i przyjezdza do Polski, takze wizyta w primarku mnie ominie
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
mnie wizyta czeka dopiero w kwietniu
![]() Ale o ile butki będą w sklepie, święty mikołaj je kupi i będą na mnie cierpliwie czekały
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny poniewaz znacie sie na rzeczy
powiedzcie mi czy pod koniec lutego mam szanse trafic na jakies znizki w Primarku? wiem,ze bedzie juz po wyprzedazach sezonowych,ale moze sa tam jakies przeceny w "miedzyczasie"? |
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Anecka;10494932]Kiedys byla licytacja na sukienke taka mega ohydna i mega gniecącą się.. cena na licytacji siegnela 250zl jakos
szok! a ksztowala 10funtow.. a i tyle bym za nią nie dała.Skoro cos Ci sie szybko nudzi to poszukaj w PL czegoś w sklepach Nie warto tyle az przeplacac za buty Primarkowe, szczególnie te z tego roku bo są kiepskie jakosciowo. No chyba ze masz za duzo kasy i nie wiesz juz co kupowac ![]() One max mogą kosztowac do 15 funtow bo takie są ceny. PS. Po za tym buty chyba lepiej kupowac realnie zeby przymierzyc, bo roznie bywa. Jak kupowalam pare bucikow w Primarku w tamt
Edytowane przez agacior89 Czas edycji: 2009-01-15 o 22:04 |
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i szczerze mowiac dziwie sie ze w Twoim miescie nie ma podobnych bo jak sadze mieszkasz w duzym miescie skoro sa u Ciebie takie sklepy. U mnie H&M chyba miesiac temu otworzyli. Reszty co wymienilas nawet nie znam ![]() Musisz popatrzec [ ze tak napisze.. ] w mniej znanych sklepach, tzn nie takich markowych. ja częsciej znajduje fajne buty w jakims podrzednym sklepie 'bezmarkowym' ale typowo z obuwiem. Poluj moze faktycznie na aukcjach ale szukaj gdzie jest w miare cenowo korzystnie Powodzenia ![]() Ja bym z checia poszla do Primarka.. ahhhh ale jestem w PL kupilabym sobie jakies rurki, kapcie i bielizne do tej pory zaluje ze nie kupiłam koszulki ze stanikiem bezszwowym
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
uuu bardzo dużym mieście, na całą wiochę zwaną Warszawą nie ma takich butów (serio serio!) ale fakty, jestem bardzo wymagająca w kwestii obcasa, czubka, materiału no i ceny. jutro ruszam na kolejne łowy, życz mi powodzenia
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2384 |
|
Zadomowienie
|
wiecie może czy w Szwecji można gdzieś znaleźć Primark-a?
|
|
|
|
#2385 |
|
Raczkowanie
|
mi sie w zasadzie podobaja tylko torebki stamtąd, no chociaz w zasadzie buty (niektore) tez mogą byc. a i ceny kuszące. .. tylko jak zwykle w polsce nie ma ;P
|
|
|
|
#2386 |
|
Zadomowienie
|
Kupilam sobie dzis buty w Pennym podobne do tych.
http://www.allegro.pl/item525381535_...nowe_r_39.html Moje maja dwa paseczki i nizszy obcas. Sa bardzo wygodne! Zaplacilam 14 euro. Polecam
|
|
#2387 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, widziałyście te portfele u siebie w Primarkach http://allegro.pl/show_item.php?item=528156534 ? Wiecie jaka jest ich cena?
Swoją drogą - nie byłam w Primarku już prawie 2 miesiące, rekord. W weekend się wybiorę.
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Paranoja, te portfele to stara kolekcja z tamtego roku
pamietam ze byly przecenione na funcika jakis czas temu
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kolorze takim hmm morskim ( zielonym??)
|
|
#2390 |
|
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny; potrzebuje informacji odnosnie tego, jaka jest moda zima wiosna Primark. co tam teraz jest, jakie przeceny, jakie fasony butow, toreb itp
jakie kolory, czy fajne sa plaszczyki na wiosne i jaki fason, czekam na informacje z gory dziekuje
|
|
|
|
#2391 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie,
mam kilka pytań otóż czy kojarzycie może takie spódniczki? duży zamek mają one z tyłu? a może dysponujecie jakimiś lepszymi zdjęciami? aa no i jak z jakością? materiał jest znośny? Edytowane przez praline Czas edycji: 2009-01-18 o 10:58 |
|
|
|
#2393 |
|
Raczkowanie
|
wiatam chcialam sie dowiedziec czy obecnie w primaku sa skorzane kurtki??
|
|
|
|
#2394 |
|
Zadomowienie
|
Dołączam się do zalewu pytań - ale chyba coraz mniej dziewczyn na wyspach, bo wątek zamiera
![]() Czy te buciki to nowa kolekcja? I ile kosztują? Właśnie się pojawiły na all i chyba sobie je kupię - ale jeśli dopiero co weszly do sklepów to poczekam na ich większy allegrowy wysyp i może jakieś bardziej konkurencyjne ceny... (A ta spódniczka z dwóch postów wyżej - cudowna!) |
|
|
|
#2395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2396 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewcyzny a ja mam pytanie jaka jest stona na ciuchy tego Primarka znaczy skalepu Penys? bo byłam w Dablinie super sa tam ciuchy i co najwazniejsze tanie! a jest jakas storna z kad to bierzecie? pomóżcie?
|
|
|
|
#2397 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
buty są z nowej kolekcji, kosztują 13f![]() Cytat:
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Te spodnice sa z takiego sztywnego niemilego materialu
![]() Kurcze, ale bym chciala do Primarka ale wiem ze juz nie polece do Londynu bo juz nikogo tam nie mam
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeju jak dobrze powspominac sobie zakupy w Primarku, ale w 2007 roku bo wtedy mieli duzo fajniejsze jak na moj gust rzeczy..Pamietam ze wtedy bylo wszystko takie tanieee i naprawde dobre! Ahh.. jak sie szło po wyplacie i sie stracilo tydzien w tydzien troche funciaków Niestety w tym roku ani pracy nie mialam jako takiej wiec za duzo nie nakupilam..Szkoda, ze nie ma jakichs kamerek z Primarkow z checia bym poogladala hehehe ;]
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

Nie warto tyle az przeplacac za buty Primarkowe, szczególnie te z tego roku bo są kiepskie jakosciowo. No chyba ze masz za duzo kasy i nie wiesz juz co kupowac
muszę je mieć ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
dziewczyny a co jeszcze ciekawego jest w nowej kolekcji? Mialam jechac do Anglii w lutym, ale moj mikolaj zlamal noge i przyjezdza do Polski, takze wizyta w primarku mnie ominie

do tej pory zaluje ze nie kupiłam koszulki ze stanikiem bezszwowym