|
|
#2491 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: sklep PRIMARK
no ja tez raczje nie taki kolor noo ale chodiz mi o kroj
|
|
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę chciałam namówić koleżankę na wypad do Londynu do primarka, ale ona nie chce Hostele źle mi się kojarzą
|
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym z checia sie wybrala ale kasy nie mam a hostel... fajny film
|
|
#2494 |
|
Rozeznanie
|
Tez bym bardzo chciała wybrac sie na zakupy do primarczka
,u mnie problem wygląda tak ze nie znam zupełnie londynu(byłam tylko raz),a druga sprawa to język .Co Wy na to?
|
|
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie bardziej przerazaja ceny biletow na komunikacje miejska w Uk, np. na national express czy inne busy z lotniska do Londynu...no ale mam nadzieje,ze i tak sie oplaci i zostana jeszcze dla mnie jakies fajne i niedrogie ciuszki w Primarku
|
|
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to jak już w ogóle się wybiorę to pewnie gdzieś w maju, będę miała może trochę kasy- zwrot podatku Tylko pozostaje mi kogoś namówić
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Wizazowy wypad jak najbardziej, ale niektorzy tez pracują i po prostu ciezko cos tak planować
![]() Bo np. moglabym teraz zamowic bilet na wrzesień zawsze to taniej, ale nie wiem co we wrzesniu mi wypadnie, bede miec nowa prace wiec sie szybko nie zwolnie...Ja zaczynam wlasnie prace polroczna :/ marna ale zawsze cos.. Jak wygram w Totka to wszystkim funduję przelot, pobyt i zakupy Ja niestety narazie w ogole sie nie wybiore.. bo mam do splaty kredyt studencki 320zl miesiecznie.. do tego oplata za studia chyba ze 300 miesiecznie.. a zarabiam tylko 550 bo jestem na stazu Dziewczyny jakby ktoras z Was sie wybierala do Primarka z Polski jakos tak wiosną już to piszcie tutaj, ja bym z checia zamowienie zrobila
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2499 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez będę pamiętała o Tobie,tylko ze ja i tak sama się nie wybiorę,bo straszny tchurz jestem
![]() Ja to jak już w ogóle się wybiorę to pewnie gdzieś w maju, będę miała może trochę kasy- zwrot podatku Tylko pozostaje mi kogoś namówić __________________ to moze mnie namówisz
Edytowane przez manusiakubusia Czas edycji: 2009-02-01 o 15:51 |
|
|
|
#2500 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie przeczytałam,że Primark jest hiszpański i mało nie padłam, bo jade w wakacje do Hiszpanii.... Ale cholera, ja bede koło Barcelony,a tam akurat nie ma Primarka buuuu
a już się tak podnieciłam, zaczęłabym kase odkładac Świetne te ciuchy, mają dobre pomysły, ale niestety pozostaja mi tylko polskie sh
|
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mozna sie wybrac do Londynu, tym bardziej ze znam go jak wlasna kieszen.
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
namawiam
![]() Cytat:
ja byłam tylko raz w Londynie i to na weekend
|
|
|
#2503 |
|
Rozeznanie
|
Czuję się namówiona
,tylko nie wiem jak my dwie sierotki które były raz w Londynie(ja tez na wekend)Sobie tam poradzimy .Chyba ze poczekamy na dziewczyny do przyszłego roku,tylko ze ja najchętniej bym jutro pojechała
|
|
|
|
#2504 |
|
Raczkowanie
|
mi sie bardzo podoba torebka z tego sklepu i wiele innych rzeczy. niestety musze czekac az tata pojedzie do angli i moze mi kupi.. jak pojedzie wogole...
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej od razu się pakować i jechać Ja to muszę trochę kasy nazbierać bo z byle czym to nie opłaca się jechać ![]() Zresztą może do wakacji funt trochę spadnie
|
|
|
#2506 |
|
Rozeznanie
|
W sumie to masz rację! Też muszę trochę odłozyc
|
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie troszke trzeba odlozyc, to nie takie hop siup
![]() Same rzeczy w Primarku nie sa az takie drogie, ale same dojazdy troche kosztuja, np. 3dniowy bilet off peak na wszystkie strefy = 20funtow lub calodniowy na wszystkie strefy chyba 7 funtow (wlasnie mam przed soba te bilety bo kolekcjonuje ) dojazd z lotniska i na to koszt okolo 24 funtow (chyba po 12 w jedna strone) + jakies mieszkanko na pare dni (moze z 15 funtow).Ewentualnie mozna zrezygnowac z biletow i zamieszkac gdzies blisko duzoego Primarka czyli moje ukochane Ealing Broadway Ahh.. narazie moge pomarzyc ![]() Przydalaby sie kasa i czysty spontan zakupowy. Ps. w Kinach bedzie film "wyznania zakupoholiczki"
|
#2508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Jakby był jakiś większy przypływ gotówki to bym się wybrała do tego Londynu, jak to faktycznie 50 zł w obie strony jest. Nie spodziewałam się, że to aż tak tanio. |
|
|
|
|
#2509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do wakacji odkładajce, funt wtedy zwykle spada.
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to tak szykuję że trzeba mieć około 1500 zł rzeby na wszystko wystarczyło
|
|
|
#2512 |
|
Rozeznanie
|
Funt prawie po 5
,jak ja byłam w listopadzie to był po 4,5!No faktycznie te dojazdy są dosc drogie,pamiętam ze za bilet na pociąg na lotnisko płaciłam 10 funtów,a ten całodniowy to tak jak Anecka pisała chyba 7.Jak byłam w Primarku to za trzy wielkie torby z ubraniami zapłaciłam cos koło 80 funtów,u nas za te zeczy wydałabym majątek.Jezeli o mnie chodzi to ja nie mogłabyn na długo,najdłuzej 2 dni bo mam małe dziecko![]() ja to tak szykuję że trzeba mieć około 1500 zł rzeby na wszystko wystarczyło __________________ no myslę ze tyle trzeba miec Muszę skarbonkę sobie sprawic Wyznania zakupocholiczki-na wizazu jest niezły scenariusz
Edytowane przez manusiakubusia Czas edycji: 2009-02-01 o 22:55 |
|
|
|
#2513 |
|
Raczkowanie
|
Mam do was pytanie
o tą bluzkę Atmosphere; nie mogę jej nigdzie znaleźć na allegro w rozmiarze 36 w kolorze kremowym. Myślicie, że jeszcze będzie ich wysyp na allegro? ![]() http://allegro.pl/item540674767_krem...e_rozm_38.html
|
|
#2514 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2515 |
|
Zadomowienie
|
To sie tylko tak wydaje ze jest tanio
Ja lecialam ryanair z Łodzi do Liverpoolu i przelot w obie strony był 0 zł. Ale te wszystkie inne oplaty jakies ubezpieczenia bagaz wyniosly 350 zl. Wiec tez bym sie tak nie napalała. I jesli ktos jest zainteresowany to pod koniec marca maja wycofac loty z Łodzi do Liverpoolu
|
#2516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio kolezanka kupila bilet z Polski do Anglii za 20£,w jedna strone a w dwie pewnie byloby 40£ wiec to jest 200zl,za bilet lotniczy i to do Anglii to nie jest duzo,do Niemiec autobusem placi sie 350zl
|
|
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
była promocja NO TAXES.. wiec tylko za bilety placilam.. to bylo życie...czujecie to? 10zł w obydwie strony.. to taniej niż zapłacilam za dojazd do Wrocławia w jedna strone bo wtedy placilam 12zł jakos ![]() Bagaz mial moj kumpel to on placil ok 100zł jakos. No najlepiej tak na 2 dni, moi znajomi ktorzy nie latali to mysleli ze to tak hop siup, lecisz rano i po poludniu na zakupy do Primarka, ale to tak nie jest.. lot trwa te 2 godziny ale cala reszta caly dzien.. Wiec najlepiej leciec.. wyspac sie i caly nastepny dzien przeznaczyc na PRIMARKA i na nastepny wracac ![]() Ta bluzka kremowa jest z fajnego materiału, mam podobną.
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
Buty tzw skarpetowe kosztuja 6 funtow bo sa w przecenie.
te sweterki z zabotem , ktore jedna z Was pokazywala sa po 10 funtow |
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki!No juz! ktora z Was sie wybiera kupic mi butki!?!?!?!?!?!
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

Takze mieszkalam pare dni u fajnej rodzinki.

,u mnie problem wygląda tak ze nie znam zupełnie londynu(byłam tylko raz),a druga sprawa to język
.Co Wy na to?

dzieki!