sklep PRIMARK - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-06, 19:29   #2551
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa
Dot.: sklep PRIMARK

Zwykle, najzwyklejsze, takie bez nadrukow sa po 1,80 funta czy 1,50. To zalezy czy z rekawkiem, czy bez, czy bawelna organic czy zwykla. Ale one kosztuja grosze.
Bokserki albo na sztuki, najtansze po funta czy 1,50. Mozesz je kupic tez w wielopakach, one sa chyba od 2,50 funta wzwyz. Po 5 czy 7 par, nie kojarze juz. Nie bierz tylko najtanszych, bo one po jednym razie nadaja sie tylko do smieci. Juz te kolorowe ciut drozsze sa lepsze.
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 20:17   #2552
ania589
Przyczajenie

ahaaaa, tylko teraz nie wiem, czy piszesz o bokserkach (majtkach)? bo mi chodziło o bokserki - te podkoszulko-koszulki bez rękawków ale i tak dobrze wiedzieć

nigdy nie byłam jeszcze w Primarku i nie znam cen, dzięki za szybką odp

a te bokserki podkoszulki to po ile?
ania589 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 20:46   #2553
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

hawa, sorry za zejscie z primarkowego tematu, a cos ciekawego w innych sklepach widzialas? :P mam na mysli river island, internationale albo new looka
Stary 2009-02-06, 20:58   #2554
ania589
Przyczajenie

no właśnie......... tez się zastanawiałam, czy warto tam zajść tylko do P. czy są też inne sklepy z fajnym i tanim asortymentem???
Stary 2009-02-06, 20:59   #2555
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

ania, z tanich sklepow polecam internationale, mk one albo peacocka nie zawsze tam cos jest, ale warto zajrzec slyszalam jeszcze o matalanie, ale nie znalazlam tego sklepu w leeds w asdach jest george tam czasem tez mozna cos fajnego znalezc btw. robilam kiedys w tych ciuchach i bizuterii dla m&s

Edytowane przez Paulinaaa_
Czas edycji: 2009-02-06 o 21:01
Paulinaaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 21:03   #2556
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
ania, z tanich sklepow polecam internationale, mk one albo peacocka nie zawsze tam cos jest, ale warto zajrzec slyszalam jeszcze o matalanie, ale nie znalazlam tego sklepu w leeds w asdach jest george tam czasem tez mozna cos fajnego znalezc btw. robilam kiedys w tych ciuchach i bizuterii dla m&s
Nie znam tych sklepów, u mnie w miesci chyba ich nie ma.
Matalan jest, ale bardzo daleko ode mnie, na pewno mają tanie ciuchy, podobnie jak George w Asdzie.

Pisałam o bokserkach majtkach. Koszulki pewnie sa po tyle co normalne t-shirty.
Stary 2009-02-06, 21:04   #2557
ania589
Przyczajenie

super dzięki, na pewno zajrze))
Stary 2009-02-06, 21:05   #2558
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

Hawa, a w jakim miescie mieszkasz?

bokserki w primarku w listopadzie kupowalam za 1f, byly przecenione, ale sie rozpadly, zostala mi jedna kawa z mlekiem ze srebrna poswiata :P
Stary 2009-02-06, 21:31   #2559
kasiuniaaa86
Zadomowienie

GG do kasiuniaaa86

Cytat:
zgadzam sie z Toba,warto zajrzec do tych sklepow choc nie zawsze mozna tam cos znalezc
Cytat:
Hawa, a w jakim miescie mieszkasz?

bokserki w primarku w listopadzie kupowalam za 1f, byly przecenione, ale sie rozpadly, zostala mi jedna kawa z mlekiem ze srebrna poswiata :P
teraz majtki sa za 98p jak sie nie myle,albo moze i troche mniej,bo nie ma podatku
ciekawe czy moje sie rozpadna,bo uwazam ze sa super jakosci,no zobaczymy
kasiuniaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 22:02   #2560
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

okolice Brighton
Mialam majtki z Primarka 2 razy. Raz byl to 5cio-pak czarnych szortow. Założyłam tylko 2 pary, kazda z nich poleciala po tym jednym zalozeniu do kosza. Szmata obrzydliwa, jakość gorsza na poziomie ścierki do podłogi.
Mialam tez pojedyncze szorty kupione za funta chyba, te mam do tej pory, nie są złe, ale do jakości majtek z La Senzy bardzo im daleko. A La Senze kupiłam też po funta w przecenie.
Stary 2009-02-06, 23:50   #2561
ania589
Przyczajenie

no to troche marnie z tą jakością, szkoda kasy na takie słabe rzeczy. to już wolę kupić mniej ale coś lepszego gatunkowo. od roku planowałam wyjazd na zakupy do P. zbierałam przez ten cały czas pieniądze. liczę, że trafię na "te lepsze rzeczy" w przecenie

a tak w ogole to fajnie tu u Was na forum, jesteście takie pomocne i nie robicie problemów, kiedy zadaje się ciągle pytania o ceny itp
Stary 2009-02-07, 01:54   #2562
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Lepsze rzeczy tez sa w Primarku. To nie jest tak, ze wszystko jest paskudne i kiepskie jakosciowo. Sama mam sweterek zapinany na suwak z Primarka, zwykly, czarny, bez zadnych ozdob. Mam go juz dosc dawno, ponad 1,5roku i sprawuje sie swietnie. Mam tez podkoszulkę, skarpetki i też są spoko. Widzialam piekny gorset niedawno, az go obejrzalam bo wygladal jak nie z Primarku, tak ladnie uszyty, tak porzadnie i dokladnie, na dodatek material cudowny...Bylam w szoku , ze takie cacko bylo wlasnie w Primarku. Potem jeszcze widzialam kilka fajnych topow i bezrekawnikow, takzde dobrej jakosci.
Ale na te tanie majtki to uwazaj, szkoda kasy!
Stary 2009-02-07, 11:36   #2563
Anecka
Zakorzenienie

Ja mam 5pak fig damskich ale za duzy rozmiar kupilam mimo tego sprawuja sie super! nie blakna, nie rozciagaja sie no bo wiadomo troszke u mnie wiszą hehe ale w ogole po praniu sa OK.

Ja tez mam rzeczy z Primarka i sa w super stanie! ale rzeczy z 2007 roku. te co kupilam w 2008 to takie srednie.

Kurcze gdyby nie kryzys i zwalnianie emigrantow w UK, pojechalabym tam znow do pracy bo tutaj mnie szlag trafia w Polsce eh.

a jeszcze co do Primarka.. moge porownac dwie takie same rzeczy kupione w odstepie roku.

w 2007 kupilam sobie stanik bezszwowy - CUUUUUUDO mieciuśki niesamowicie, do tej pory go mam i ABSOLUTNIE NIC mu się nie stalo (nie zdeformowal się ani nie rozciagnal!)
w 2008.. w pazdzierniku! Kupilam sobie znow ten stanik.. ale sie niesamowicie zawiodlam! Jakby byl z tektury! zero miekkosci, i po 3 razach gdy go mialam na sobie.. porozklejal się

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 12:19   #2564
martusienka
Wtajemniczenie

Niektóre ubrania w Primarku są kiepskiej jakości. Ja np. w lutym zeszłego roku kupiłam sobie tam 2 koszulki firmy Denim co, i mają krzywe szwy. Jak się je nosi to może tego zbyt nie widać, ale przy prasowaniu i składaniu tych koszulek może trafić szlag. Dlatego ubierałam je tylko do pracy.
Ale np. Atmosphere są moim zdaniem bardzo dobre, mam i bluzeczkę na krótki rękaw i sweter i balerinki i wszystko jest ok, jestem zadowolona.

Edytowane przez martusienka
Czas edycji: 2009-02-07 o 12:20
martusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 12:35   #2565
NiEBiE
Zakorzenienie

Cytat:
hawa, sorry za zejscie z primarkowego tematu, a cos ciekawego w innych sklepach widzialas? :P mam na mysli river island, internationale albo new looka
W New Looku króluje styl marynarski. Aż mnie to wczoraj uderzyło, jak weszłam.

W River Island pełno tych typowych 'angielskich' tuniko-longów, dużo fajnych butów, torebek, ogólnie dodatków. Bardzo kolorowo i radośnie, a przy tym drogo, według mnie.

NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 19:01   #2566
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Zasada jest taka. Kupując ubrania w Primarku trzeba je porządnie obejrzeć. Od góry do dołu. Sprawdzić czy są wszystkie guziki, czy np. cekiny czy cyrkonie nie są poodrywane, czy suwak działa, czy haftki nie są wyłamane. I tak dalej....
Bo niby ciuchy nowe, ale ich wykonanie (np. szwy) często pozostawiają wiele do życzenia.
Stary 2009-02-07, 19:34   #2567
manusiakubusia
Rozeznanie

Czesc Dziewczynki,a znacie moze taki sklep TK max czy jakos tak?Co o nim myslicie?
manusiakubusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 21:03   #2568
madarynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez manusiakubusia Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczynki,a znacie moze taki sklep TK max czy jakos tak?Co o nim myslicie?
tam to pelno ciuchow z roznych sklepow jest, taki outlet, ale mozna znalesc perelki

madarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 21:15   #2569
NiEBiE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madarynka Pokaż wiadomość
tam to pelno ciuchow z roznych sklepow jest, taki outlet, ale mozna znalesc perelki
Ale trzeba mieć dużo szczęścia.
Ja tem jeszcze żadnej nie znalazłam. :P

NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 21:20   #2570
Monisia_1331
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madarynka Pokaż wiadomość
Właśnie...perełki za niezłą cene ale dużo rzeczy jest bardzo drogich i niestety niemodnych...

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 23:05   #2571
bulka07
Przyczajenie

hej, wiecie w jakiej cenie są okulary firmy opia?
głównie chodzi mi o te klasyczne, nie te w kształcie serca...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg okulary 1.jpg (32,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg okulary 2.jpg (16,9 KB, 11 załadowań)
bulka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 10:30   #2572
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NiEBiE Pokaż wiadomość
Ale trzeba mieć dużo szczęścia.
Ja tem jeszcze żadnej nie znalazłam. :P
ja też kiedyś pojechałam pełna zapału, że wyjdę z siatami z tego sklepu... łaziłam, łaziłam, grzebałam i kompletnie nic nie znalazłam wartego uwagi... a jeśli już coś, to cena zwalała z nóg.
Stary 2009-02-08, 10:41   #2573
tootsie
Zakorzenienie

wiecie może jak dalej ma wygladać cena funta? W marcu lecę do Anglii i nie wiem czy kupować już funty. Szukałam na necie prognoz ale nic nie znalazłam. Jak będzie rósł w takim tempie jak w styczniu to do marca skoczy do 6 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg -chart_NBP.png-.jpg (14,6 KB, 56 załadowań)

tootsie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 10:46   #2574
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tootsie Pokaż wiadomość
wiecie może jak dalej ma wygladać cena funta? W marcu lecę do Anglii i nie wiem czy kupować już funty. Szukałam na necie prognoz ale nic nie znalazłam. Jak będzie rósł w takim tempie jak w styczniu to do marca skoczy do 6 zł
strasznie ciężko nam przewidzieć co będzie dalej z walutami... sama żałuję, że wysprzedałam euro miesiąc temu... teraz mamy euro po ponad 4 złote. ale bym zarobiła
myślę, że nawet te mądre głowy na giełdzie nie wiedzą jak to z kursami walut będzie, a to pewnie zmienia się jak w kalejdoskopie... tak że ryzyk fizyk niestety. nikt niczego nie zagwarantuje.
Stary 2009-02-08, 10:48   #2575
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manusiakubusia Pokaż wiadomość
Ja bylam pare razy i tylko buty kupilam ale tylko dlatego, ze w zasadzie nie szukalam niczego innego no i kasy za duzo nie mialam..

Ale pamietam ze byly super extra skorzane adidasy Diesla, ale rozmiar za małe Wciskalam sie w je, bo mialam cicha nadzieje ze beda dobre, ale niestety
SPodobaly mi sie one, bo byly cale czarne takie proste a troche ciezko takie znalezc.. no i cena.. ze 89f na 19.9f

Za to kupilam butki na obcasie, dosc awangardowe bena shermana (do obejrzenia w mojej szafie).. w sumei rozmiar 38.. ale jak chodze w nich to troszeczke mnie tylko w palec uwieraja.. a mam rozmiar 40 hehehe ale musialam je miec! Drogie byly strasznie ale po przecenie.. ahhhhhh tez 19,9f.

Ps. buty w TKmaxx sa super! i sa duze rozmiary bo widzialam damskie do 44.

Jakbym miala wiecej kasy (niestety w tym roku ciezko z praca bylo), to bym kupila DUZO wiecej rzeczy. Widzialam swietne kremy a torebki.. mam jedna torebke wlasnie stamtad. Ale podobala mi sie taka klasyczna czarna CK..

Po za tym niektore rzeczy sa naprawde drogie sukienki takie jakies nijakie i czasami 100f..

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 18:13   #2576
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Kursu funtu nie zna nawet wróżka. On skacze sobie, czasem jak zerkam na kurs to az jestem w szoku jak duże i gwałtowne sa zmiany.
Te okulary to jakieś grosze kosztują, bo to plastiki, jak dla dziecka. Marka Opia jest bardzo tania, mają też kosmetyki. Kiedys dostalam w zestawie paletke 4 cieni. Sypaly sie tak, ze po malowaniu musialam brac ścierkę i wycierać ten pył. Po 2 razach poleciały do kosza.
Stary 2009-02-08, 19:08   #2577
mtlk
Zadomowienie

GG do mtlk

te okulary z bialymi obramowkami kosztuja funta sama mam czerwone
Stary 2009-02-08, 19:35   #2578
fsls
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez tootsie Pokaż wiadomość
funt już stoi koło 5,40 . wstrzymaj się lepiej, teraz trochę spada
fsls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 22:35   #2579
mangoska
Przyczajenie

Cytat:
Paulina juz dawno mialam zapytac, co to za sklep internationale? nigdy sie z nim nie spotkalam, a widzialam ze fajne zakupki z niego pokazywalas? ma jakas stronke aby go zlokalizowac w moim rejonie?
mangoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 08:34   #2580
Bunia1988
Raczkowanie

Lada dzień lecę do Londynu. Czy ktoś może się orientuje w jakich cenach i czy w ogóle są tam wciąż te ciuszki. Ciężko powiedzieć, kiedy wystawiający je kupił.... a byłabym nimi bardzo zainteresowana.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 49f31a9696c5142a.jpg (37,8 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 537000002.jpg (62,1 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 547782986.jpg (49,8 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg grape.jpg (52,6 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p1020300ns2.jpg (24,7 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF4843.jpg (64,4 KB, 39 załadowań)
Bunia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości