|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sklep PRIMARK
Zwykle, najzwyklejsze, takie bez nadrukow sa po 1,80 funta czy 1,50. To zalezy czy z rekawkiem, czy bez, czy bawelna organic czy zwykla. Ale one kosztuja grosze.
Bokserki albo na sztuki, najtansze po funta czy 1,50. Mozesz je kupic tez w wielopakach, one sa chyba od 2,50 funta wzwyz. Po 5 czy 7 par, nie kojarze juz. Nie bierz tylko najtanszych, bo one po jednym razie nadaja sie tylko do smieci. Juz te kolorowe ciut drozsze sa lepsze. |
|
|
|
#2552 |
|
Przyczajenie
|
ahaaaa, tylko teraz nie wiem, czy piszesz o bokserkach (majtkach)? bo mi chodziło o bokserki - te podkoszulko-koszulki bez rękawków
ale i tak dobrze wiedzieć nigdy nie byłam jeszcze w Primarku i nie znam cen, dzięki za szybką odp a te bokserki podkoszulki to po ile? |
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
hawa, sorry za zejscie z primarkowego tematu, a cos ciekawego w innych sklepach widzialas? :P mam na mysli river island, internationale albo new looka
|
#2554 |
|
Przyczajenie
|
no właśnie......... tez się zastanawiałam, czy warto tam zajść tylko do P. czy są też inne sklepy z fajnym i tanim asortymentem???
|
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
ania, z tanich sklepow polecam internationale, mk one albo peacocka
nie zawsze tam cos jest, ale warto zajrzec slyszalam jeszcze o matalanie, ale nie znalazlam tego sklepu w leeds w asdach jest george tam czasem tez mozna cos fajnego znalezc btw. robilam kiedys w tych ciuchach i bizuterii dla m&s
Edytowane przez Paulinaaa_ Czas edycji: 2009-02-06 o 21:01 |
|
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matalan jest, ale bardzo daleko ode mnie, na pewno mają tanie ciuchy, podobnie jak George w Asdzie. Pisałam o bokserkach majtkach. Koszulki pewnie sa po tyle co normalne t-shirty. |
|
|
|
|
#2557 |
|
Przyczajenie
|
super dzięki, na pewno zajrze
))
|
|
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Hawa, a w jakim miescie mieszkasz?
![]() bokserki w primarku w listopadzie kupowalam za 1f, byly przecenione, ale sie rozpadly, zostala mi jedna kawa z mlekiem ze srebrna poswiata :P
|
#2559 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ciekawe czy moje sie rozpadna,bo uwazam ze sa super jakosci,no zobaczymy
|
||
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
okolice Brighton
Mialam majtki z Primarka 2 razy. Raz byl to 5cio-pak czarnych szortow. Założyłam tylko 2 pary, kazda z nich poleciala po tym jednym zalozeniu do kosza. Szmata obrzydliwa, jakość gorsza na poziomie ścierki do podłogi. Mialam tez pojedyncze szorty kupione za funta chyba, te mam do tej pory, nie są złe, ale do jakości majtek z La Senzy bardzo im daleko. A La Senze kupiłam też po funta w przecenie. |
|
|
|
#2561 |
|
Przyczajenie
|
no to troche marnie z tą jakością, szkoda kasy na takie słabe rzeczy. to już wolę kupić mniej ale coś lepszego gatunkowo. od roku planowałam wyjazd na zakupy do P. zbierałam przez ten cały czas pieniądze. liczę, że trafię na "te lepsze rzeczy" w przecenie
a tak w ogole to fajnie tu u Was na forum, jesteście takie pomocne i nie robicie problemów, kiedy zadaje się ciągle pytania o ceny itp
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Lepsze rzeczy tez sa w Primarku. To nie jest tak, ze wszystko jest paskudne i kiepskie jakosciowo. Sama mam sweterek zapinany na suwak z Primarka, zwykly, czarny, bez zadnych ozdob. Mam go juz dosc dawno, ponad 1,5roku i sprawuje sie swietnie. Mam tez podkoszulkę, skarpetki i też są spoko. Widzialam piekny gorset niedawno, az go obejrzalam bo wygladal jak nie z Primarku, tak ladnie uszyty, tak porzadnie i dokladnie, na dodatek material cudowny...Bylam w szoku , ze takie cacko bylo wlasnie w Primarku. Potem jeszcze widzialam kilka fajnych topow i bezrekawnikow, takzde dobrej jakosci.
Ale na te tanie majtki to uwazaj, szkoda kasy! |
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 5pak fig damskich ale za duzy rozmiar kupilam
mimo tego sprawuja sie super! nie blakna, nie rozciagaja sie no bo wiadomo troszke u mnie wiszą hehe ale w ogole po praniu sa OK.Ja tez mam rzeczy z Primarka i sa w super stanie! ale rzeczy z 2007 roku. te co kupilam w 2008 to takie srednie. Kurcze gdyby nie kryzys i zwalnianie emigrantow w UK, pojechalabym tam znow do pracy bo tutaj mnie szlag trafia w Polsce eh.a jeszcze co do Primarka.. moge porownac dwie takie same rzeczy kupione w odstepie roku. w 2007 kupilam sobie stanik bezszwowy - CUUUUUUDO mieciuśki niesamowicie, do tej pory go mam i ABSOLUTNIE NIC mu się nie stalo (nie zdeformowal się ani nie rozciagnal!) w 2008.. w pazdzierniku! Kupilam sobie znow ten stanik.. ale sie niesamowicie zawiodlam! Jakby byl z tektury! zero miekkosci, i po 3 razach gdy go mialam na sobie.. porozklejal się
|
#2564 |
|
Wtajemniczenie
|
Niektóre ubrania w Primarku są kiepskiej jakości. Ja np. w lutym zeszłego roku kupiłam sobie tam 2 koszulki firmy Denim co, i mają krzywe szwy. Jak się je nosi to może tego zbyt nie widać, ale przy prasowaniu i składaniu tych koszulek może trafić szlag.
Dlatego ubierałam je tylko do pracy.Ale np. Atmosphere są moim zdaniem bardzo dobre, mam i bluzeczkę na krótki rękaw i sweter i balerinki i wszystko jest ok, jestem zadowolona.
Edytowane przez martusienka Czas edycji: 2009-02-07 o 12:20 |
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W River Island pełno tych typowych 'angielskich' tuniko-longów, dużo fajnych butów, torebek, ogólnie dodatków. Bardzo kolorowo i radośnie, a przy tym drogo, według mnie.
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Zasada jest taka. Kupując ubrania w Primarku trzeba je porządnie obejrzeć. Od góry do dołu. Sprawdzić czy są wszystkie guziki, czy np. cekiny czy cyrkonie nie są poodrywane, czy suwak działa, czy haftki nie są wyłamane. I tak dalej....
Bo niby ciuchy nowe, ale ich wykonanie (np. szwy) często pozostawiają wiele do życzenia. |
|
|
|
#2567 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczynki
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tem jeszcze żadnej nie znalazłam. :P
|
|
#2570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale dużo rzeczy jest bardzo drogich i niestety niemodnych...
|
|
#2571 |
|
Przyczajenie
|
hej, wiecie w jakiej cenie są okulary firmy opia?
głównie chodzi mi o te klasyczne, nie te w kształcie serca...
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
ja też kiedyś pojechałam pełna zapału, że wyjdę z siatami z tego sklepu... łaziłam, łaziłam, grzebałam i kompletnie nic nie znalazłam wartego uwagi... a jeśli już coś, to cena zwalała z nóg.
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie może jak dalej ma wygladać cena funta? W marcu lecę do Anglii i nie wiem czy kupować już funty. Szukałam na necie prognoz ale nic nie znalazłam. Jak będzie rósł w takim tempie jak w styczniu to do marca skoczy do 6 zł
|
|
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że nawet te mądre głowy na giełdzie nie wiedzą jak to z kursami walut będzie, a to pewnie zmienia się jak w kalejdoskopie... tak że ryzyk fizyk niestety. nikt niczego nie zagwarantuje.
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tylko dlatego, ze w zasadzie nie szukalam niczego innego no i kasy za duzo nie mialam..Ale pamietam ze byly super extra skorzane adidasy Diesla, ale rozmiar za małe Wciskalam sie w je, bo mialam cicha nadzieje ze beda dobre, ale niestety ![]() SPodobaly mi sie one, bo byly cale czarne takie proste a troche ciezko takie znalezc.. no i cena.. ze 89f na 19.9f Za to kupilam butki na obcasie, dosc awangardowe bena shermana (do obejrzenia w mojej szafie).. w sumei rozmiar 38.. ale jak chodze w nich to troszeczke mnie tylko w palec uwieraja.. a mam rozmiar 40 hehehe ale musialam je miec! Drogie byly strasznie ale po przecenie.. ahhhhhh tez 19,9f.Ps. buty w TKmaxx sa super! i sa duze rozmiary bo widzialam damskie do 44. Jakbym miala wiecej kasy (niestety w tym roku ciezko z praca bylo), to bym kupila DUZO wiecej rzeczy. Widzialam swietne kremy a torebki.. mam jedna torebke wlasnie stamtad. Ale podobala mi sie taka klasyczna czarna CK.. ![]() Po za tym niektore rzeczy sa naprawde drogie sukienki takie jakies nijakie i czasami 100f..
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Kursu funtu nie zna nawet wróżka. On skacze sobie, czasem jak zerkam na kurs to az jestem w szoku jak duże i gwałtowne sa zmiany.
Te okulary to jakieś grosze kosztują, bo to plastiki, jak dla dziecka. Marka Opia jest bardzo tania, mają też kosmetyki. Kiedys dostalam w zestawie paletke 4 cieni. Sypaly sie tak, ze po malowaniu musialam brac ścierkę i wycierać ten pył. Po 2 razach poleciały do kosza. |
|
|
|
#2577 |
|
Zadomowienie
|
te okulary z bialymi obramowkami kosztuja funta
sama mam czerwone
|
#2578 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Raczkowanie
|
Lada dzień lecę do Londynu. Czy ktoś może się orientuje w jakich cenach i czy w ogóle są tam wciąż te ciuszki. Ciężko powiedzieć, kiedy wystawiający je kupił.... a byłabym nimi bardzo zainteresowana.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

ale i tak dobrze wiedzieć
slyszalam jeszcze o matalanie, ale nie znalazlam tego sklepu w leeds 

eh.

mam jedna torebke wlasnie stamtad. Ale podobala mi sie taka klasyczna czarna CK..