|
|
#2671 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: sklep PRIMARK
cos mnie tknelo po waszej rozmowie na temat biletow samolotowych, a ze mam 10 dni ferii sprawdzilam sobie dostepna oferte... i jutro lece do siostry
za calosc zaplacilam ok 280 zl a kupowalam dzisiaj
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te kosztują 4 funty. Nie porobiłam fotek, bo były takie tłumy, że miałabym na zdjęciach ludzi a w głębi ubrania;-) W poniedziałek się przejdę znowu. Coś Ci jeszcze sprawdzić? |
|
|
|
|
#2673 |
|
Zadomowienie
|
a jak tam wyglada sprawa z płaszczykami itp. ? chodzi mi cenowo i jakosciowo.
aa mam takie inne pytanie; wiecie skad jest taka torebeczka, w Polsce chyba jej nie mozna normalnie dostac w sklepie (chyab tylko na allegro)
|
#2674 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2675 |
|
Zadomowienie
|
naprawde? to chyba ja tylko jej nie widzialam ;p
|
#2676 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zerknę płaszcze w poniedziałek. Chodzi Ci o takie cienkie czy bardziej grube? |
|
|
|
|
#2678 |
|
Zadomowienie
|
u mnie jest mnostwo plaszczykow,trenczy z rekawami 3/4 i dluzsze kazdy by cos znalazl dla siebie,az mnie dziwi ze w tym roku taki duzy wybor
|
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy w Waszych primarkach tez maja taką manię przestawiania wieszaków dzień w dzień?
I przewieszania rzeczy z miejsca na miejsce? Bo mnie już szlag trafia...Raz sweterek wisi tu a jutro już wisi gdzie indziej...I tak muszę latać i szukać po tych wieszakach.. Denerwuje mnie to. |
|
|
|
#2680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale u mnie ciagle jest cos nowego,jestem w Primarku srednio co 2,3tygodnie i tam ciagle sa nowe ciuchy i to co widze dzis moze juz byc sprzedane za 2tygodnie
|
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem częsciej ale też nowe ciuchy rzucają mi się w oczy. Zwłaszcza na wieszakach z przeceną.
|
|
|
|
#2682 |
|
Rozeznanie
|
To bardzo tanio!! Ja rezerwowalam Wizzaira w zeszlym tygodniu na 30 kwietnia czyli za ponad 2 miesiace i moj bilet tez tyle kosztuje!! A jakimi liniami lecisz?
|
|
|
|
#2683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a w strone powrtona tez bajka, bilet 39zl bo z promocji No Texes ![]() tylko ze wzielam tylko bagaz podreczny [bo za kolejne 15kg normalnego bagazu sie doplaca 120zl], wiec bede sie musiala zmiescis z zakupami w jakichs 5 kg [bo 5 to to co teraz se soba biore]
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
wow jest promocja no taxes? ojaaaaaaaaaaaaaa to tylko kupowac bilety!!!!!
Kurde kurde kurde moze beda za 5zł jak pol roku temu ![]() edit: faktycznie kurcze 39zł no taxes! wybieralam pare dni ale tylko w 1 strone mialam promocje a szkoda.. jakby bylo w dwie to bym leciała Kocham promocje No Taxes i moj niezapomniany lot w 2 strony za 10zł
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2009-02-14 o 20:16 |
|
|
|
#2685 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a jak te kurteczki eko-skorka z rekawami do lokci? Fajne sa
? jak ich cena? pozdrwiam
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2689 |
|
Wtajemniczenie
|
oo dzięki za odp
a mogę wiedzieć jaki kolorek masz skoro tak zachwalasz ? jezeli kupilas w uk mogę wiedziec za ile ? z gory dziekujeeee **
|
|
|
|
#2690 |
|
Raczkowanie
|
A ktos wie jak wyglada z portfelami ... jakie cceny ogolnie i konkretnie tego co znalazlam na allegro konkretnie chodzui o ten
http://allegro.pl/item551747619_port...enny_z_uk.html oraz okluary http://allegro.pl/item552386633_odlo...tmosphere.html http://allegro.pl/item555998459_okulary_atm osphere.html' i jesczez to http://allegro.pl/item554995130_zest...e_wear_40.html te koszule ktos widzial wie jaka cena i jak wygladaja na zywo http://allegro.pl/item548451180_atmo...ko_nowosc.html Edytowane przez monisiaa1991 Czas edycji: 2009-02-14 o 23:10 |
|
|
|
#2691 |
|
Raczkowanie
|
primark ma fajne ciuchy i dobra jakosc fakt moze znalezc sie cos felernego ale tak samo jak w drogich sklepach(np. zara kupilam golfik z jedwabiu i sie mechaci w co niektorych miejscach)
czasem jednego dnia cos widze i mysle zastanowie sie jutro wroce i kupie i juz nastepnego dnia tego nie ma fajne ciuchy rozplywaja sie w pare godzin fajne sa szlafroczki po 8, 10 funtow a w polsce 160zl polska biedny kraj i jeszcze taka drozyzna!!!!!
|
#2692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Portfel czerwony, fioletowe wdzianko - nie widzialam zestaw koszul- biala w przecenie 3 funty |
||
|
|
|
#2693 |
|
Wtajemniczenie
|
Hawa, a moglabys mi ją kupić? oczywiscie pokrylabym wszelkie koszty, oczywiscie nie mam nic na przeciwko zebys sobie "naliczyla", bo w sumie i tak mnostwo bym zaoszedzila
|
|
|
|
#2694 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a jakąś ramoneskę widziałyście?
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za bilet w obydwie strony z normalnym bagażem płaciłam 140 zł
|
|
|
|
|
#2696 |
|
Raczkowanie
|
dzieki
|
|
|
|
#2697 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;10962862]no to moze uzytkowniczce sie cos pomylilo, albo juz ta akcja promocyjna minela... szkoda... [/quote]u mnie wyslanie paczki kosztuje do 10 kg-15 funtow, za kazdy dodatkowy kilogram funt ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jakosc tez nie najgorsza, ogolnie zgadzam sie z tym co powiedziala hawaCytat:
te trampki fluorowe tez totalny odjazd Cytat:
kiedys wzielam spodnie do przymierzalni, okazaly sie za duze i chcialam wziasc mniejsze, poszlam w to samo miejsce i juz ich nie bylo pytam pracownika na sklepie, pokazuje mu te spodnie, a on mnie prowadzi do innych Ogolne wrazenia z primarka, duzo fajnych ciuszkow jak bylam w listopadzie, kupilam tylko bluzke i jakies duperele bo kompletnie nie moglam nic znalezc narazie kupilam slynne gladiatory, grzybka na haftki z kokardka, sukienke bombke na szelkach w czarno bialy wzorek, szara kamizelke z falbanka, bokserke z zabotem, troche bizuterii i okulary serduszka sa swietne sweterki z kokardkami, na guziczki, z fabanakmi/zabocikami, duzo fajnych plaszczykow, rozne wzory i kolory, kurtki z eko skorki z krotkim rekawem, nie z tym slawnym 3/4 getry z zameczkami, jeansy z wysokim stanem, spodniczki z kokardkami, zameczkami, bombki, z flabankami, marszczeniami, nie wiadomo co brac z torebek za wiele ciekawych nie znalazlam, zainteresowaly mnie jedynie male z guziczkiem i buty, szal cial, wyglad swietny, gorzej z jakoscia, czyli wszystko w normie dziewczyny wybierajace sie na zakupy, na pewno bedziecie zadowolone jesli ubieracie sie w stylu retro/minimalizm i ceny tez nie sa nadzwyczaj duze, co mnie zdziwilo
|
|
#2698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez monisiaa1991 Czas edycji: 2009-02-15 o 16:02 |
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie mam fotek, nie mam nawet ze soba kabla by w razie czego je wrzucic
w srode wracam do Polski, takze w czwartek na pewno cos wkleje
|
#2700 |
|
Zadomowienie
|
Paulinko koniecznie wklej zdjecie na nozce gladiatorek, Hawa ma mi je zakupic wiec juz sie doczekac nie moge jak one na nózce wygladają.;-)
a co do spodni z podwyzszonym stanem, z checia bym zobaczyla i tez przygarneła;d
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

za calosc zaplacilam ok 280 zl a kupowalam dzisiaj 

ale u mnie ciagle jest cos nowego,jestem w Primarku srednio co 2,3tygodnie i tam ciagle sa nowe ciuchy
i to co widze dzis moze juz byc sprzedane za 2tygodnie
i moj niezapomniany lot w 2 strony za 10zł
**

te trampki fluorowe tez totalny odjazd
kiedys wzielam spodnie do przymierzalni, okazaly sie za duze i chcialam wziasc mniejsze, poszlam w to samo miejsce i juz ich nie bylo
dziewczyny wybierajace sie na zakupy, na pewno bedziecie zadowolone jesli ubieracie sie w stylu retro/minimalizm