sklep PRIMARK - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-14, 17:05   #2671
madarynka
Zadomowienie

Dot.: sklep PRIMARK

cos mnie tknelo po waszej rozmowie na temat biletow samolotowych, a ze mam 10 dni ferii sprawdzilam sobie dostepna oferte... i jutro lece do siostry za calosc zaplacilam ok 280 zl a kupowalam dzisiaj

madarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 18:01   #2672
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Napisane przez basqa93 Pokaż wiadomość
Ja bym sie bała w nich gdzieś pójść. Wyglądają i w dotyku są jak kapcie a nie jak buty. Nie widziałam jeszcze w Primarku dobrych jakościowo balerinek.
Te kosztują 4 funty.
Cytat:
Napisane przez karoliana33 Pokaż wiadomość
DZieki serdeczne za relacje ! jestes kochana. Jednak zostane narazie przy moich gladiatorkach zeby sprawdzic sa wlasnej skorze czy warto byloby w cos zainwestowac innego z primarka, a jak tam porobilas jakies fotki ? ;-)
Nie porobiłam fotek, bo były takie tłumy, że miałabym na zdjęciach ludzi a w głębi ubrania;-) W poniedziałek się przejdę znowu. Coś Ci jeszcze sprawdzić?
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 18:43   #2673
karoliana33
Zadomowienie

a jak tam wyglada sprawa z płaszczykami itp. ? chodzi mi cenowo i jakosciowo.

aa mam takie inne pytanie; wiecie skad jest taka torebeczka, w Polsce chyba jej nie mozna normalnie dostac w sklepie (chyab tylko na allegro)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 556905167.jpg (28,4 KB, 35 załadowań)
Stary 2009-02-14, 18:53   #2674
kasiuniaaa86
Zadomowienie

GG do kasiuniaaa86

Cytat:

aa mam takie inne pytanie; wiecie skad jest taka torebeczka, w Polsce chyba jej nie mozna normalnie dostac w sklepie (chyab tylko na allegro)
ta torebke widzialam w zwyklych sklepach
kasiuniaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 19:04   #2675
karoliana33
Zadomowienie

naprawde? to chyba ja tylko jej nie widzialam ;p
Stary 2009-02-14, 19:07   #2676
kasiuniaaa86
Zadomowienie

GG do kasiuniaaa86

Cytat:
naprawde? to chyba ja tylko jej nie widzialam ;p
ale chodzi mi o UK nie o Polske
Stary 2009-02-14, 19:09   #2677
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:

Płaszczy nie widziałam zbyt dużo. Ale te fioletowe grzybki , których jest sporo na Allegro są przecenione na 6 funtów.
Zerknę płaszcze w poniedziałek. Chodzi Ci o takie cienkie czy bardziej grube?
Stary 2009-02-14, 19:12   #2678
kasiuniaaa86
Zadomowienie

GG do kasiuniaaa86

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
Płaszczy nie widziałam zbyt dużo. Ale te fioletowe grzybki , których jest sporo na Allegro są przecenione na 6 funtów.
Zerknę płaszcze w poniedziałek. Chodzi Ci o takie cienkie czy bardziej grube?
u mnie jest mnostwo plaszczykow,trenczy z rekawami 3/4 i dluzsze kazdy by cos znalazl dla siebie,az mnie dziwi ze w tym roku taki duzy wybor
Stary 2009-02-14, 19:15   #2679
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Dziewczyny czy w Waszych primarkach tez maja taką manię przestawiania wieszaków dzień w dzień?
I przewieszania rzeczy z miejsca na miejsce? Bo mnie już szlag trafia...Raz sweterek wisi tu a jutro już wisi gdzie indziej...I tak muszę latać i szukać po tych wieszakach.. Denerwuje mnie to.
Stary 2009-02-14, 19:19   #2680
kasiuniaaa86
Zadomowienie

GG do kasiuniaaa86

Cytat:
Dziewczyny czy w Waszych primarkach tez maja taką manię przestawiania wieszaków dzień w dzień?
I przewieszania rzeczy z miejsca na miejsce? Bo mnie już szlag trafia...Raz sweterek wisi tu a jutro już wisi gdzie indziej...I tak muszę latać i szukać po tych wieszakach.. Denerwuje mnie to.
u mnie tego nie robia ale u mnie ciagle jest cos nowego,jestem w Primarku srednio co 2,3tygodnie i tam ciagle sa nowe ciuchy i to co widze dzis moze juz byc sprzedane za 2tygodnie
Stary 2009-02-14, 19:25   #2681
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

A ja jestem częsciej ale też nowe ciuchy rzucają mi się w oczy. Zwłaszcza na wieszakach z przeceną.
Stary 2009-02-14, 19:40   #2682
ałła
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madarynka Pokaż wiadomość
cos mnie tknelo po waszej rozmowie na temat biletow samolotowych, a ze mam 10 dni ferii sprawdzilam sobie dostepna oferte... i jutro lece do siostry za calosc zaplacilam ok 280 zl a kupowalam dzisiaj
To bardzo tanio!! Ja rezerwowalam Wizzaira w zeszlym tygodniu na 30 kwietnia czyli za ponad 2 miesiace i moj bilet tez tyle kosztuje!! A jakimi liniami lecisz?
ałła jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 20:05   #2683
madarynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ałła Pokaż wiadomość
To bardzo tanio!! Ja rezerwowalam Wizzaira w zeszlym tygodniu na 30 kwietnia czyli za ponad 2 miesiace i moj bilet tez tyle kosztuje!! A jakimi liniami lecisz?
Ryanair'em z Wroclawia, tez sie zdziwilam zwlaszcze ze pamietam jak bilety kosztowaly po 2000zl przed samym odlotem, ale widocznie malo ludiz teraz lata a w strone powrtona tez bajka, bilet 39zl bo z promocji No Texes
tylko ze wzielam tylko bagaz podreczny [bo za kolejne 15kg normalnego bagazu sie doplaca 120zl], wiec bede sie musiala zmiescis z zakupami w jakichs 5 kg [bo 5 to to co teraz se soba biore]

madarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 20:08   #2684
Anecka
Zakorzenienie

wow jest promocja no taxes? ojaaaaaaaaaaaaaa to tylko kupowac bilety!!!!!
Kurde kurde kurde moze beda za 5zł jak pol roku temu

edit: faktycznie kurcze 39zł no taxes! wybieralam pare dni ale tylko w 1 strone mialam promocje a szkoda.. jakby bylo w dwie to bym leciała

Kocham promocje No Taxes i moj niezapomniany lot w 2 strony za 10zł

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2009-02-14 o 20:16
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 20:27   #2685
DeBourbon
Wtajemniczenie

dziewczyny a jak te kurteczki eko-skorka z rekawami do lokci? Fajne sa ? jak ich cena? pozdrwiam
DeBourbon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 20:31   #2686
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Napisane przez DeBourbon Pokaż wiadomość
dziewczyny a jak te kurteczki eko-skorka z rekawami do lokci? Fajne sa ? jak ich cena? pozdrwiam
wrzuc linka lub foto to zerkne
Stary 2009-02-14, 20:38   #2687
DeBourbon
Wtajemniczenie

http://photos04.allegro.pl/photos/or...2/79/552727935
http://images6.fotosik.pl/366/1a5a22dd01ba4073med.jpg

Dziękuję
Stary 2009-02-14, 20:52   #2688
zuza678
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DeBourbon Pokaż wiadomość
Ja ja mam, jest swietna, efektowna i jakosciowo w porzadku. Nawet mysle nad kupnem drugiej, w innym kolorze

Moja strefa, mój blog
http://sannas-land-of-illusion.blogspot.com/
zuza678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 21:04   #2689
DeBourbon
Wtajemniczenie

oo dzięki za odp a mogę wiedzieć jaki kolorek masz skoro tak zachwalasz ? jezeli kupilas w uk mogę wiedziec za ile ? z gory dziekujeeee **
Stary 2009-02-14, 22:50   #2690
monisiaa1991
Raczkowanie

A ktos wie jak wyglada z portfelami ... jakie cceny ogolnie i konkretnie tego co znalazlam na allegro konkretnie chodzui o ten
http://allegro.pl/item551747619_port...enny_z_uk.html
oraz okluary
http://allegro.pl/item552386633_odlo...tmosphere.html
http://allegro.pl/item555998459_okulary_atm osphere.html'
i jesczez to
http://allegro.pl/item554995130_zest...e_wear_40.html
te koszule ktos widzial wie jaka cena i jak wygladaja na zywo
http://allegro.pl/item548451180_atmo...ko_nowosc.html

Edytowane przez monisiaa1991
Czas edycji: 2009-02-14 o 23:10
monisiaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 00:39   #2691
stokroqq
Raczkowanie

primark ma fajne ciuchy i dobra jakosc fakt moze znalezc sie cos felernego ale tak samo jak w drogich sklepach(np. zara kupilam golfik z jedwabiu i sie mechaci w co niektorych miejscach)
czasem jednego dnia cos widze i mysle zastanowie sie jutro wroce i kupie i juz nastepnego dnia tego nie ma
fajne ciuchy rozplywaja sie w pare godzin
fajne sa szlafroczki po 8, 10 funtow a w polsce 160zl polska biedny kraj i jeszcze taka drozyzna!!!!!
Stary 2009-02-15, 09:28   #2692
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Ta kurtka w moim primarku kosztuje 5 funtow - przecena.

Cytat:
Napisane przez monisiaa1991 Pokaż wiadomość
A ktos wie jak wyglada z portfelami ... jakie cceny ogolnie i konkretnie tego co znalazlam na allegro konkretnie chodzui o ten
http://allegro.pl/item551747619_port...enny_z_uk.html
oraz okluary
http://allegro.pl/item552386633_odlo...tmosphere.html
http://allegro.pl/item555998459_okulary_atm osphere.html'
i jesczez to
http://allegro.pl/item554995130_zest...e_wear_40.html
te koszule ktos widzial wie jaka cena i jak wygladaja na zywo
http://allegro.pl/item548451180_atmo...ko_nowosc.html
Okulary- 1 funt
Portfel czerwony, fioletowe wdzianko - nie widzialam
zestaw koszul- biala w przecenie 3 funty
Stary 2009-02-15, 10:25   #2693
DeBourbon
Wtajemniczenie

Hawa, a moglabys mi ją kupić? oczywiscie pokrylabym wszelkie koszty, oczywiscie nie mam nic na przeciwko zebys sobie "naliczyla", bo w sumie i tak mnostwo bym zaoszedzila
Stary 2009-02-15, 10:44   #2694
aangellaa
Raczkowanie

Dziewczyny, a jakąś ramoneskę widziałyście?
Stary 2009-02-15, 10:53   #2695
tootsie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
wow jest promocja no taxes? ojaaaaaaaaaaaaaa to tylko kupowac bilety!!!!!
Kurde kurde kurde moze beda za 5zł jak pol roku temu

edit: faktycznie kurcze 39zł no taxes! wybieralam pare dni ale tylko w 1 strone mialam promocje a szkoda.. jakby bylo w dwie to bym leciała

Kocham promocje No Taxes i moj niezapomniany lot w 2 strony za 10zł
kilka dni temu wybrane loty w ryanair były gratis

Ja za bilet w obydwie strony z normalnym bagażem płaciłam 140 zł

tootsie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 11:48   #2696
monisiaa1991
Raczkowanie

dzieki
Stary 2009-02-15, 15:50   #2697
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
To sama idz do Primarka JA sama chodzilam bo nie lubialam ciagac exTZ, chociaz on lubil chodzic to i tak wolalam sama
wole sama, ale TZ ma wolne, nie chce go zostawiac samego na cale dnie, tym bardziej ze noga w gipsie i trzeba mu wszystko nosic a w miescie co chwila odpoczynek

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;10962862]no to moze uzytkowniczce sie cos pomylilo, albo juz ta akcja promocyjna minela... szkoda... [/quote]

u mnie wyslanie paczki kosztuje do 10 kg-15 funtow, za kazdy dodatkowy kilogram funt

Cytat:
Gorzej jak sie przekonasz o ich kiepskiej jakosci na środku ulicy, daleko od domu, gdy Ci podeszwa odpadnie;-)
pamietam jak mi tak kiedys trampki pekly , na szczescie na WFie;-)
ja sie kiedys przekonalam o jakosci butow z primarka, jak szlam do pracy w slynnych balerinkach za 4 f, tych zwyklych i wrocilam z dziura w podeszwie

Cytat:
a mozecie cos powiedzieć o tych butkach? swietnie sie prezentują ale cena na allegro powalająca znalazlam je za 139.90
jak dla mnie te buty sa sliczne jakosc tez nie najgorsza, ogolnie zgadzam sie z tym co powiedziala hawa

Cytat:
Zdjecia, moge cos tam pstryknac. Jak nie bedzie tloku to jutro, jak bedzie to w poniedzialek.
Ostatnio widzialam w primarku 2 smieszne pary butow. Rózówe szpilki lakierowane. Wygladały jak zdjęte z lalki Barbie. Oraz trampki też różowe...mieli też chyba takie mocno pomarańczowe, aż oczy bolały od patrzenia!
tez widzialam te rozowe buty, a najgorsze to to, ze angielki kupuja je z zachwytem mierzylam kolo tej polki buty i co chwile ktos je bral te trampki fluorowe tez totalny odjazd

Cytat:
maja kiedys wzielam spodnie do przymierzalni, okazaly sie za duze i chcialam wziasc mniejsze, poszlam w to samo miejsce i juz ich nie bylo pytam pracownika na sklepie, pokazuje mu te spodnie, a on mnie prowadzi do innych

Ogolne wrazenia z primarka, duzo fajnych ciuszkow jak bylam w listopadzie, kupilam tylko bluzke i jakies duperele bo kompletnie nie moglam nic znalezc nie wzielam za duzo kasy i teraz zaluje, ale pomoc nadciaga, jutro mama ma podeslac mi 100f narazie kupilam slynne gladiatory, grzybka na haftki z kokardka, sukienke bombke na szelkach w czarno bialy wzorek, szara kamizelke z falbanka, bokserke z zabotem, troche bizuterii i okulary serduszka sa swietne sweterki z kokardkami, na guziczki, z fabanakmi/zabocikami, duzo fajnych plaszczykow, rozne wzory i kolory, kurtki z eko skorki z krotkim rekawem, nie z tym slawnym 3/4 getry z zameczkami, jeansy z wysokim stanem, spodniczki z kokardkami, zameczkami, bombki, z flabankami, marszczeniami, nie wiadomo co brac pokocham spodniczki chyba z torebek za wiele ciekawych nie znalazlam, zainteresowaly mnie jedynie male z guziczkiem paski jak zwykle ladne i buty, szal cial, wyglad swietny, gorzej z jakoscia, czyli wszystko w normie chcialam porobic jakies fotki, ale aparat mi raz dziala a raz nie dziewczyny wybierajace sie na zakupy, na pewno bedziecie zadowolone jesli ubieracie sie w stylu retro/minimalizm i ceny tez nie sa nadzwyczaj duze, co mnie zdziwilo
Stary 2009-02-15, 15:56   #2698
monisiaa1991
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
wole sama, ale TZ ma wolne, nie chce go zostawiac samego na cale dnie, tym bardziej ze noga w gipsie i trzeba mu wszystko nosic a w miescie co chwila odpoczynek

u mnie wyslanie paczki kosztuje do 10 kg-15 funtow, za kazdy dodatkowy kilogram funt

ja sie kiedys przekonalam o jakosci butow z primarka, jak szlam do pracy w slynnych balerinkach za 4 f, tych zwyklych i wrocilam z dziura w podeszwie

jak dla mnie te buty sa sliczne jakosc tez nie najgorsza, ogolnie zgadzam sie z tym co powiedziala hawa

tez widzialam te rozowe buty, a najgorsze to to, ze angielki kupuja je z zachwytem mierzylam kolo tej polki buty i co chwile ktos je bral te trampki fluorowe tez totalny odjazd

maja kiedys wzielam spodnie do przymierzalni, okazaly sie za duze i chcialam wziasc mniejsze, poszlam w to samo miejsce i juz ich nie bylo pytam pracownika na sklepie, pokazuje mu te spodnie, a on mnie prowadzi do innych

Ogolne wrazenia z primarka, duzo fajnych ciuszkow jak bylam w listopadzie, kupilam tylko bluzke i jakies duperele bo kompletnie nie moglam nic znalezc nie wzielam za duzo kasy i teraz zaluje, ale pomoc nadciaga, jutro mama ma podeslac mi 100f narazie kupilam slynne gladiatory, grzybka na haftki z kokardka, sukienke bombke na szelkach w czarno bialy wzorek, szara kamizelke z falbanka, bokserke z zabotem, troche bizuterii i okulary serduszka sa swietne sweterki z kokardkami, na guziczki, z fabanakmi/zabocikami, duzo fajnych plaszczykow, rozne wzory i kolory, kurtki z eko skorki z krotkim rekawem, nie z tym slawnym 3/4 getry z zameczkami, jeansy z wysokim stanem, spodniczki z kokardkami, zameczkami, bombki, z flabankami, marszczeniami, nie wiadomo co brac pokocham spodniczki chyba z torebek za wiele ciekawych nie znalazlam, zainteresowaly mnie jedynie male z guziczkiem paski jak zwykle ladne i buty, szal cial, wyglad swietny, gorzej z jakoscia, czyli wszystko w normie chcialam porobic jakies fotki, ale aparat mi raz dziala a raz nie dziewczyny wybierajace sie na zakupy, na pewno bedziecie zadowolone jesli ubieracie sie w stylu retro/minimalizm i ceny tez nie sa nadzwyczaj duze, co mnie zdziwilo
A masz moze zdjecia tych swoich zakupow ???moglabys dodac sorka nie doczytalam do konca ;p

Edytowane przez monisiaa1991
Czas edycji: 2009-02-15 o 16:02
Stary 2009-02-15, 15:58   #2699
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

niestety nie mam fotek, nie mam nawet ze soba kabla by w razie czego je wrzucic w srode wracam do Polski, takze w czwartek na pewno cos wkleje
Stary 2009-02-15, 16:33   #2700
karoliana33
Zadomowienie

Paulinko koniecznie wklej zdjecie na nozce gladiatorek, Hawa ma mi je zakupic wiec juz sie doczekac nie moge jak one na nózce wygladają.;-)
a co do spodni z podwyzszonym stanem, z checia bym zobaczyla i tez przygarneła;d

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości