|
|
#4711 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: rossman..
|
|
|
|
#4712 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wróciłam z Rossmanna. Kupiłam wszystko to co chciałam kupić , ale niestety mimo , że gazetka obowiązuje od niedawna to wielu rzeczy już nie mają. Do tego wkurza mnie to , że na wielu produktach nie ma cen, a kolorówka jest poprzebierana (niektóre cienie połamane itp.)
|
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to juz niektórych nie ma?
kurcze:/ ja właśnie się wybieram.....mam nadziej,że w tym rossmanie gdzie ja ide będzie wszystko czego pragne a jest tego duuuuuuuuuuużo
|
|
|
|
#4714 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się zaopatrzyłam w błyszczyk Lovely Czarna Porzeczka bo i już Jeżynę wykupili
Miałam ochotę na ten "mus" Wibo ale był tylko jeden odcień, zbyt ciemny dla mnie.
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Rossmannie. Oferta promocyjna obejmuje pomadki Nivea, które wcześniej ksoztowały 5.99, czyli błyszczyki nie są tańsze.
|
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
rzeczywiscie jest City Matt w promocji a w ulotce tego nie napisali... Już mi sie kończy CM ale kupiłam teraz matujacy z Avonu - zużyłam kilka próbek i o wiele lepiej sie spisuje niż CM
|
#4717 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w rossmannach dziś.Kupiłam olejek do demakijażu-2,99,peeling rival de loop-4,99 (ale tylko w jednym z 4 rossmannów był dziś),antyperspirant Isana exotic-2,99
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam dzis w rossmanie i właśnie zawiodłam się co do tych blyszczyków Nivea
ale kupilam pomadke Melonową i pachnie jak moje ukochane lizaki których juz nigdzie nie moge znaleźć kupiłam także: -Mleczko Garniera ujędrniające -tusz do rzęs Max Factor 2000calorie -Masło kakaowe Zjaii -Puder prasowany z rossmana -żel pod prysznic Timoteii -Piling brzoskwinioy Rossman -2City Matt dla mnie i mamy...chcialam kupić sobie podklad L'oreal, ale nie było chyba chciałam tez sobie kupić perfum, ale tych co chciałam nie było ale i tak z taka ilością kosmetyków czuje się już piękna szkoda tylko, że jestem w pracy i nie moge ich już wyprobować
|
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zastanawiałam się nad pomadką melonową, chociaż jedną już mam.
|
|
|
|
#4722 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj odwiedzilam rossmana,skusilam sie na city matt bezowy (moim zdaniem najbardziej naturalny z tych ktore sa),wzielam tez w promocji maske "spa" po 3,99 byla
,gabeczki do makijazu,2 puszki dla kota niech tez cos ma hehe.
|
|
|
|
#4723 |
|
Zadomowienie
|
Melonowa Nivea jest świetna,uwielbiam ją
dziewczyny a jest może w promocji jakaś farba Garnier?
|
|
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ktory z odcieni City Matt i Shiny Touch sa najjasniejsze? Bo na stronie Lirene naturalny od bezowego niczym sie nie roznia a pewnie w Rossmanie nie bedzie testerow. http://www.lirene.pl/s72-shiny.touch.php
|
|
|
|
#4725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) ale tam najjasniejszy jest moim zdaniem naturalny...w sumie to mogli sie bardziej postarac w kolorach
|
|
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
ja uzywam koloru Toffee - teraz jak nie ma sloneczka to jest dobry (ale mógłby być ciemniejszy) ale na lato jest dla mnie za jasny ...
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-01-23 o 20:08 |
|
|
|
#4727 |
|
Przyczajenie
|
co jest teraz w promocji?
|
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
Odpowiedź na swoje pytanie masz na poprezednich stronach i na stronie rossmanna www.rossmann.pl w dziale promocje
|
|
|
|
#4729 |
|
Zadomowienie
|
Witam,
ale fajnie, że rossmannowy katalog jest już na ich stronie ![]() Z tej promocji kupiłam sobie tylko olejek na rostępy-Babydream, a z poprzedniej żel pod prysznic Isana w wersji limitowanej czekolada z orzechami ... mniamuśny zapaszek szkoda tylko, że dość kiepsko się pieni.Używałyście może tych płynów do kąpieli Isany? Co o nich sądzicie? pozdrawiam |
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam City Matt naturalny
Na półce było ich b. duzo ![]() Kupilam tez Plusza co by mi lepiej nauka wchodziła ![]() Oraz krem do rąk 4 pory roku, ale nie specjalny.
|
|
#4732 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
czy ktoś wie ile w Rossmanie kosztuje Puma Woman EDT 50ml?
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
nie było u mnie dwupacków Lactacydu a chciałam kupić... Kupiłam więc jeden - może to i lepiej bo nigdy go nie mialam i nie wiadomo jak mi posłuży
![]() widziałam te nowy "osławiony" podkład w musie Wibo - śmierdzi octem.. a fuj
|
#4734 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No mnie Lactacyd na przyklad uczulil, wiec moze dobrze zrobilas, ze kupilas jedno opakowanie. Oczywiscie uczulenia Ci nie zycze, ale nigdy nie wiadomo, jak zareaguje na niego Twoj organizm. |
|||
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Stanowczo za blisko Rossmanna mieszkam teraz. Oprocz chemiczno - gospodarczych *******ek kupilam City Matt w kolorze bezowym, bo rzeczywiscie wydal mi sie jasniejszy niz ten naturalny, ktory jakos tak dziwnie wpadal w zolty. Spojrzalam tez na Shiny Touch najjasniejszy i w sumie byl fajny jasniutki, no ale powiedzialam sobie, ze nie potrzebuje i udalo sie jakos oprzec pokusie
Zalapalam sie na ostatnia pomadke Nivea w promocji - melon (nie przepadam za tymi pomadkami, no ale moze w koncu sie przekonam , kupilam jeszcze dwie maseczki Daxa z migdalem. Nie udalo sie zdobyc gabek do podkladu Rossmann, no ale ogolnie jestem zadowolona bo w sumie na melonie i City Matt przyoszczedzilam prawie 10zl. Nie wiem tylko dlaczego TŻ nie chce w to uwierzyc ![]() A tak w ogole to wydawalo mi sie, ze podklady Lirene sa w okraglych opakowaniach, a nie takich splaszczonych. Na zdjeciach robily wrazenie walcow, a tu sie okazalo, ze to taki troche rozjechany walec. |
|
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, bez urazy ![]() A tak serio - wcale mu się nie dziwię, w końcu facet nie zrozumie pokrętnej damskiej logiki
|
|
|
|
|
#4737 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam pytanko:
Jakie cienie polacacie z tego sklepu,znalazłam : Lovely-cienie duo z roświetlaczem/dobre są??I ostatnio zauważyłam takie kuleczki brązujące(podobne jak w Avonie) warto je kupić?? |
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
oo wreszcie Avatar koło Twojego nicku
![]() ja testowałam wczoraj żel czekoladowo-orzechowy, dla mnie mógłby pachniec bardziej intensywnie, nie pieni się bardzo, ale i tak w połączeniu z mleczkiem Bielendy powitanie z Afryką to nieźle koja nerwy
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4740 |
|
Zadomowienie
|
Ja ostatnio skusiłam się na te cienie Lovely i jestem z nich nawet zadowolona. Jak za taką cenę to są naprawdę dobre. Nie wiem tylko o co chodzi z tym rozświetlaczem ? Mam kolor błękitno-granatowy i na tym błękitnym był brokat. Był bo po pierwszym użyciu już się starł i teraz jest zwykły perłowy cień. Dla mnie bomba bo nie lubię brokatu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.

Pff no cóz trzeba sie przejsc do rossmana i zobaczyc

a jest tego duuuuuuuuuuużo