rossman.. - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-21, 20:47   #4711
201701090933
Konto usunięte

Dot.: rossman..

Cytat:
Napisane przez _totally_ Pokaż wiadomość
Też się nad tym zastanawiam. Na zdjęciu są wszystkie...
Tak ale pod fotką pisze 6 rodzajów a na fotce jest więcej niż 6 wiec nie wiadomo które Pff no cóz trzeba sie przejsc do rossmana i zobaczyc
201701090933 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 14:00   #4712
cleo80
Zadomowienie

Właśnie wróciłam z Rossmanna. Kupiłam wszystko to co chciałam kupić , ale niestety mimo , że gazetka obowiązuje od niedawna to wielu rzeczy już nie mają. Do tego wkurza mnie to , że na wielu produktach nie ma cen, a kolorówka jest poprzebierana (niektóre cienie połamane itp.)
cleo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 15:23   #4713
ewelkaw
Zakorzenienie

Jak to juz niektórych nie ma? kurcze:/ ja właśnie się wybieram.....mam nadziej,że w tym rossmanie gdzie ja ide będzie wszystko czego pragne a jest tego duuuuuuuuuuużo
ewelkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 15:51   #4714
Mad'i
Wtajemniczenie

A ja się zaopatrzyłam w błyszczyk Lovely Czarna Porzeczka bo i już Jeżynę wykupili I kupiłam sobie w promocji City Matt Lirene za 14 zł bez grosza Miałam ochotę na ten "mus" Wibo ale był tylko jeden odcień, zbyt ciemny dla mnie.
and love that cannot imagine betrayal.
And then there is love that corrupts
and love that destroys,
and love that works in blood like poison.
And they are not so far apart as you might think."
Mad'i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 19:22   #4715
_totally_
Zakorzenienie

Byłam w Rossmannie. Oferta promocyjna obejmuje pomadki Nivea, które wcześniej ksoztowały 5.99, czyli błyszczyki nie są tańsze.
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 19:33   #4716
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mad'i Pokaż wiadomość
A ja się zaopatrzyłam w błyszczyk Lovely Czarna Porzeczka bo i już Jeżynę wykupili I kupiłam sobie w promocji City Matt Lirene za 14 zł bez grosza Miałam ochotę na ten "mus" Wibo ale był tylko jeden odcień, zbyt ciemny dla mnie.
rzeczywiscie jest City Matt w promocji a w ulotce tego nie napisali... Już mi sie kończy CM ale kupiłam teraz matujacy z Avonu - zużyłam kilka próbek i o wiele lepiej sie spisuje niż CM

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 19:34   #4717
201701090933
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _totally_ Pokaż wiadomość
Byłam w Rossmannie. Oferta promocyjna obejmuje pomadki Nivea, które wcześniej ksoztowały 5.99, czyli błyszczyki nie są tańsze.
No to kurde po co dają zdjęcia błyszczyków i pomadek brrr
201701090933 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 19:41   #4718
pink69
Zakorzenienie

Byłam w rossmannach dziś.Kupiłam olejek do demakijażu-2,99,peeling rival de loop-4,99 (ale tylko w jednym z 4 rossmannów był dziś),antyperspirant Isana exotic-2,99

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 19:51   #4719
_totally_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kineczkaa Pokaż wiadomość
No to kurde po co dają zdjęcia błyszczyków i pomadek brrr
Glupia reklama...
Stary 2007-01-22, 20:22   #4720
ewelkaw
Zakorzenienie

Bylam dzis w rossmanie i właśnie zawiodłam się co do tych blyszczyków Nivea ale kupilam pomadke Melonową i pachnie jak moje ukochane lizaki których juz nigdzie nie moge znaleźć
kupiłam także:
-Mleczko Garniera ujędrniające
-tusz do rzęs Max Factor 2000calorie
-Masło kakaowe Zjaii
-Puder prasowany z rossmana
-żel pod prysznic Timoteii
-Piling brzoskwinioy Rossman
-2City Matt dla mnie i mamy...chcialam kupić sobie podklad L'oreal, ale nie było chyba
chciałam tez sobie kupić perfum, ale tych co chciałam nie było nie wiem tylko czy byc zła na sklep czy na siebie, bo może były, a ja ślepa jestem

ale i tak z taka ilością kosmetyków czuje się już piękna szkoda tylko, że jestem w pracy i nie moge ich już wyprobować
Stary 2007-01-23, 07:39   #4721
_totally_
Zakorzenienie

Ja też zastanawiałam się nad pomadką melonową, chociaż jedną już mam.
Stary 2007-01-23, 08:35   #4722
san_g
Zadomowienie

wczoraj odwiedzilam rossmana,skusilam sie na city matt bezowy (moim zdaniem najbardziej naturalny z tych ktore sa),wzielam tez w promocji maske "spa" po 3,99 byla ,gabeczki do makijazu,2 puszki dla kota niech tez cos ma hehe.

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 14:15   #4723
cyn@monk@
Zadomowienie

Melonowa Nivea jest świetna,uwielbiam ją dziewczyny a jest może w promocji jakaś farba Garnier?
cyn@monk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 16:10   #4724
mimbi
Zakorzenienie

Dziewczyny ktory z odcieni City Matt i Shiny Touch sa najjasniejsze? Bo na stronie Lirene naturalny od bezowego niczym sie nie roznia a pewnie w Rossmanie nie bedzie testerow. http://www.lirene.pl/s72-shiny.touch.php
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 17:46   #4725
san_g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Dziewczyny ktory z odcieni City Matt i Shiny Touch sa najjasniejsze? Bo na stronie Lirene naturalny od bezowego niczym sie nie roznia a pewnie w Rossmanie nie bedzie testerow. http://www.lirene.pl/s72-shiny.touch.php
w moim sa testery,ma tez szukalam najjasniejszego i wybralam bez (207) z CM (naturalny jakis zolty jest;/), ST nie dla mnie (drobinki by mnie dobijaly-jak chce blyszczec to mam puder rozswietlajacu) ale tam najjasniejszy jest moim zdaniem naturalny...w sumie to mogli sie bardziej postarac w kolorach

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 19:47   #4726
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
wczoraj odwiedzilam rossmana,skusilam sie na city matt bezowy (moim zdaniem najbardziej naturalny z tych ktore sa),wzielam tez w promocji maske "spa" po 3,99 byla ,gabeczki do makijazu,2 puszki dla kota niech tez cos ma hehe.
ja uzywam koloru Toffee - teraz jak nie ma sloneczka to jest dobry (ale mógłby być ciemniejszy) ale na lato jest dla mnie za jasny ...

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2007-01-23 o 20:08
Stary 2007-01-23, 19:59   #4727
Ziarko
Przyczajenie

co jest teraz w promocji?
Ziarko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 21:20   #4728
ewelkaw
Zakorzenienie

Odpowiedź na swoje pytanie masz na poprezednich stronach i na stronie rossmanna www.rossmann.pl w dziale promocje
Stary 2007-01-24, 08:58   #4729
madziczek
Zadomowienie

Witam,
ale fajnie, że rossmannowy katalog jest już na ich stronie
Z tej promocji kupiłam sobie tylko olejek na rostępy-Babydream, a z poprzedniej żel pod prysznic Isana w wersji limitowanej czekolada
z orzechami ... mniamuśny zapaszek szkoda tylko, że dość kiepsko się pieni.
Używałyście może tych płynów do kąpieli Isany? Co o nich sądzicie?

pozdrawiam
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 09:18   #4730
sylwia-zuza
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie sa
Stary 2007-01-24, 09:52   #4731
Apiska
Zakorzenienie

kupiłam City Matt naturalny Na półce było ich b. duzo
Kupilam tez Plusza co by mi lepiej nauka wchodziła
Oraz krem do rąk 4 pory roku, ale nie specjalny.
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 10:32   #4732
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

czy ktoś wie ile w Rossmanie kosztuje Puma Woman EDT 50ml?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 13:23   #4733
Hosenka*
Zakorzenienie

nie było u mnie dwupacków Lactacydu a chciałam kupić... Kupiłam więc jeden - może to i lepiej bo nigdy go nie mialam i nie wiadomo jak mi posłuży

widziałam te nowy "osławiony" podkład w musie Wibo - śmierdzi octem.. a fuj

Instagram

Stary 2007-01-24, 13:33   #4734
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
w moim sa testery,ma tez szukalam najjasniejszego i wybralam bez (207) z CM (naturalny jakis zolty jest;/), ST nie dla mnie (drobinki by mnie dobijaly-jak chce blyszczec to mam puder rozswietlajacu) ale tam najjasniejszy jest moim zdaniem naturalny...w sumie to mogli sie bardziej postarac w kolorach
W sumie to bardzo sluszna teoria - tez mam rozswietlacze, czaje sie jeszcze na Meteoryty, wiec faktycznie - Shiny Touch mi niepotrzebny. Wieczorem pojade po City Matt.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
ja uzywam koloru Toffee - teraz jak nie ma sloneczka to jest dobry (ale mógłby być ciemniejszy) ale na lato jest dla mnie za jasny ...
Ja w tym kolorze na pewno bym sie nie odnalazla bo jestem bladziuch zupelny.

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Witam,
ale fajnie, że rossmannowy katalog jest już na ich stronie
Z tej promocji kupiłam sobie tylko olejek na rostępy-Babydream, a z poprzedniej żel pod prysznic Isana w wersji limitowanej czekolada
z orzechami ... mniamuśny zapaszek szkoda tylko, że dość kiepsko się pieni.
Używałyście może tych płynów do kąpieli Isany? Co o nich sądzicie?

pozdrawiam
Tez kupilam zel Isany i porownujac go z czkoladowym z Sephory musze przyznac, ze ten sephorowy jest o wiele bardziej duszacy i mdlacy. Normalnie mi sie slabo robi, jak sie nim myje, chyba oddam go mamie, ona lubi takie zapachy. Zel Isany ma bardziej delikatny zapach, nie jest on taki strasznie drazniacy. Pieni sie slabo, jak wszystkie zele Isany. O plynie do kapieli waniliowym napisalam wyzej.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
nie było u mnie dwupacków Lactacydu a chciałam kupić... Kupiłam więc jeden - może to i lepiej bo nigdy go nie mialam i nie wiadomo jak mi posłuży

widziałam te nowy "osławiony" podkład w musie Wibo - śmierdzi octem.. a fuj
No mnie Lactacyd na przyklad uczulil, wiec moze dobrze zrobilas, ze kupilas jedno opakowanie. Oczywiscie uczulenia Ci nie zycze, ale nigdy nie wiadomo, jak zareaguje na niego Twoj organizm.
Stary 2007-01-24, 21:16   #4735
mimbi
Zakorzenienie

Stanowczo za blisko Rossmanna mieszkam teraz. Oprocz chemiczno - gospodarczych *******ek kupilam City Matt w kolorze bezowym, bo rzeczywiscie wydal mi sie jasniejszy niz ten naturalny, ktory jakos tak dziwnie wpadal w zolty. Spojrzalam tez na Shiny Touch najjasniejszy i w sumie byl fajny jasniutki, no ale powiedzialam sobie, ze nie potrzebuje i udalo sie jakos oprzec pokusie Zalapalam sie na ostatnia pomadke Nivea w promocji - melon (nie przepadam za tymi pomadkami, no ale moze w koncu sie przekonam , kupilam jeszcze dwie maseczki Daxa z migdalem. Nie udalo sie zdobyc gabek do podkladu Rossmann, no ale ogolnie jestem zadowolona bo w sumie na melonie i City Matt przyoszczedzilam prawie 10zl. Nie wiem tylko dlaczego TŻ nie chce w to uwierzyc
A tak w ogole to wydawalo mi sie, ze podklady Lirene sa w okraglych opakowaniach, a nie takich splaszczonych. Na zdjeciach robily wrazenie walcow, a tu sie okazalo, ze to taki troche rozjechany walec.
Stary 2007-01-24, 22:56   #4736
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Stanowczo za blisko Rossmanna mieszkam teraz. Oprocz chemiczno - gospodarczych *******ek kupilam City Matt w kolorze bezowym, bo rzeczywiscie wydal mi sie jasniejszy niz ten naturalny, ktory jakos tak dziwnie wpadal w zolty. Spojrzalam tez na Shiny Touch najjasniejszy i w sumie byl fajny jasniutki, no ale powiedzialam sobie, ze nie potrzebuje i udalo sie jakos oprzec pokusie Zalapalam sie na ostatnia pomadke Nivea w promocji - melon (nie przepadam za tymi pomadkami, no ale moze w koncu sie przekonam , kupilam jeszcze dwie maseczki Daxa z migdalem. Nie udalo sie zdobyc gabek do podkladu Rossmann, no ale ogolnie jestem zadowolona bo w sumie na melonie i City Matt przyoszczedzilam prawie 10zl. Nie wiem tylko dlaczego TŻ nie chce w to uwierzyc
A tak w ogole to wydawalo mi sie, ze podklady Lirene sa w okraglych opakowaniach, a nie takich splaszczonych. Na zdjeciach robily wrazenie walcow, a tu sie okazalo, ze to taki troche rozjechany walec.
Widocznie Twój TŻ jakiś ciężko kapujący jest
Oczywiście, bez urazy
A tak serio - wcale mu się nie dziwię, w końcu facet nie zrozumie pokrętnej damskiej logiki
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-25, 05:35   #4737
karolinaa
Wtajemniczenie

Ja mam pytanko:
Jakie cienie polacacie z tego sklepu,znalazłam : Lovely-cienie duo z roświetlaczem/dobre są??I ostatnio zauważyłam takie kuleczki brązujące(podobne jak w Avonie) warto je kupić??
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-25, 05:40   #4738
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
czy ktoś wie ile w Rossmanie kosztuje Puma Woman EDT 50ml?
oo wreszcie Avatar koło Twojego nicku
ja testowałam wczoraj żel czekoladowo-orzechowy, dla mnie mógłby pachniec bardziej intensywnie, nie pieni się bardzo, ale i tak w połączeniu z mleczkiem Bielendy powitanie z Afryką to nieźle koja nerwy

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-25, 06:46   #4739
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinaa Pokaż wiadomość
Ja mam pytanko:
Jakie cienie polacacie z tego sklepu,znalazłam : Lovely-cienie duo z roświetlaczem/dobre są??
Miałam kiedyś te cienie i bylam niezadowolona, bo strasznie się wałkowy, ładnie wyglądaly na powiece na poczatku Generalnie nie polecam.
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-25, 08:43   #4740
cleo80
Zadomowienie

Ja ostatnio skusiłam się na te cienie Lovely i jestem z nich nawet zadowolona. Jak za taką cenę to są naprawdę dobre. Nie wiem tylko o co chodzi z tym rozświetlaczem ? Mam kolor błękitno-granatowy i na tym błękitnym był brokat. Był bo po pierwszym użyciu już się starł i teraz jest zwykły perłowy cień. Dla mnie bomba bo nie lubię brokatu
cleo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości