|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: dobry fryzjer w Poznaniu
Cytat:
![]() ![]() ![]() Odradzam!
![]() |
#3692 |
Raczkowanie
|
Dakinia33 to fajnie, że się pozbyłaś żółtych pigmentów, a skoro tak Ci ładnie zrobili, to może i z moich ciemnych też wyczarują coś fajnego. Już nie moge się doczekać, ale idę już jutro, fryzjera musiałam sobie przełożyć, bo w czwartek niestety bym się nie wyrobiła, w czwartek tylko makijaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3693 |
Raczkowanie
|
Witam drogie Wizazanki
![]() Kto mi poleci dobrego fryzjera do dekoloryzacji wlosow. Mam ciemne z natury wlosy teraz pozostaly mi jedynie resztki balejazu na koncowkach. Prosze o opinie ![]() Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#3694 |
Wtajemniczenie
|
czy ktoś wie co się stało z salonem ekwador? był mniej więcej w połowie drogi między kupcem poznańskim a rynkiem. było tam cholernie drogo ale byłam tam raz i obsługiwał mnie bardzo fajny fryzjer, na głowie zrobił mi rewolucję i byłam bardzo zadowolona. teraz w miejscu salonu jest knajpa z greckim jedzeniem. z tego co pamiętam fryzjer miał na imię Marcin, była też tam fryzjerka o imieniu Żanna i Łukasz, który chyba był tam szefem. Czy ktoś wie co się z nimi stało? Przenieśli się gdzieś czy zamknęli interes? A może ktoś zna tego Marcina? Ma do niego kontakt?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3695 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=jadwisiamink;160174 25]hmm i znowu dwie osoby z jednym postem zachwalaja nowootwarty salon, coś mi tu śmierdzi.
![]() Bo to jest reklama, reklama a właściwie opinia wystawiona przez zadowoloną klientkę ![]() Byłam u przynajmniej 5-6 fryzjerów opisywanych na tym forum, rezultaty różne... oczywiście bardzo dobre też( jeśli chcecie mogę dokładniej opisać moje odczucia). Ale postanowiłam sobie także, że jeżeli ja sama znajdę ,, dobrego fryzjera w Poznaniu" to zaloguję się tutaj i napiszę o swoich spostrzeżeniach, zwłaszcza, że nikt wcześniej o nich nie pisał. Uważam, że czasem naprawdę warto zajrzeć w nowe miejsce. Dodam jeszcze, że z uwagi na częste delegacje zagraniczne jestem zmuszona korzystać z usług fryzjerskich w innych krajach i powiem wam, że polscy styliści są o niebo lepsi od tych zachodnich, głównie chodzi mi o modelowanie ( bo z tego tylko korzystam), podejście do klienta również. Bardzo się cieszę, że trafiłam do Diamante i będę polecać ten salon wszystkim, po prostu spełniają moje oczekiwania. I są blisko mojego domku. To tyle, pozdrawiam D. |
![]() ![]() |
![]() |
#3696 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=dankafiranka;161054 54]
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3697 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3698 |
Raczkowanie
|
nawet jak się wydrukuje to i tak rzadko kiedy wyjdzie taki jaki się chciało. Ja byłam wczoraj u p. Moniki w Samui Spa, aaaaaaaa i wyglądam wręcz zarąbiście
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3699 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie odnośnie:
Adama z Czesanki jakie są ceny Tomka Betleja, jakie ceny i gdzie przyjmuje? Dotychczas chodziłam do HBS, ale zrezygnowałam przez cenę (320-350zł z farbą za włosy do ramion) i niemiłą panią z recepcji (wrrrr) po drodze byłam w dwóch salonach (daVinci -krzywo ścięte, 5th avenue niby ok, ale sama nie wiem) Dzieki za info |
![]() ![]() |
![]() |
#3700 |
Przyczajenie
|
Ceny są podobne, ale u Tomka zapłaciłam trochę więcej za to samo co u Adama
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- ruda7816 W eurokosie są szampony do "wywabienie" żółtego koloru +odżywka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3701 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dla mnie 200zł jest już dużo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3702 |
Raczkowanie
|
320-350 za farbę i strzyżenie :/ chodziłam raz na 4mce ale to i tak dużo było.... choć efekt fajny, ale jak już chciałam krótszą fryzurkę to byłam mniej zadowolona
|
![]() ![]() |
![]() |
#3703 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3704 |
Przyczajenie
|
Kobietki, muszę dzisiaj pójść do fryzjera. Myślicie, że z marszu ktoś mnie przygarnie w Czesance np.?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3705 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
heh no jesli chodzi o Czesanke to chyba nie ma na to szans ![]() w ogole w wiekszosci polecanych tu salonow(tych na topie) byloby ciezko moim zdaniem byc przyjetym z marszu -w takim wypadku lepiej udac sie do jakiegos nowego salonu ktory nie jest jeszcze oblegany albo do jakichs Trendów
![]() |
#3706 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3707 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
również czytałam pochlebne opinie na ich temat, ale wolałabym się utwierdzić, zanim się tam wybiorę Cytat:
zresztą sama zobacz:
![]() |
#3708 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() a może ktoś był w Salonie Fryzjerskim SPA FRYZJERSKIE FASHION? ktoś poleca? odradza? pozdrawiam ![]() Edytowane przez misiosoft Czas edycji: 2010-01-06 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3709 |
Konto usunięte
|
Witam
![]() ja "już" po Panu Krzysztofie, jak zwykle - jestem zadowolona i jak zwykle - nic na siłę. Zapowiedziałam co prawda na wizycie, że już go nie polecam, bo odległe terminy mnie zaczynają denerwować ![]() Ale oczywiście - gdyby jakaś "kręcona" głowa znalazła speca od loków - będę wdzięczna za info ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3710 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3711 |
Zakorzenienie
|
ale tu reklam
![]()
Edytowane przez Papryczkaa Czas edycji: 2010-01-07 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3712 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3713 |
Zakorzenienie
|
nie byłam
![]() miałam się zapisać w grudniu, ale nie było terminów planowałam więc wizytę na styczeń, ale okazuje sie, że nie dostane bonusa świątecznego i chyba nie będzie mnie stać ![]() już nie wiem, kiedy w końcu pójdę ![]()
#3714 |
Przyczajenie
|
a czy ktoś ma doświadczenia z męskim fryzjerem
![]() gdzie warto się wybrać.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3715 |
Raczkowanie
|
ART Chagale
cóż mogę powiedzieć...zacznę od tego,że cięcie kiepskie (koleżanka po wizycie powiedziała mi że,powinnam juz podciąć tą odrośniętą grzywkę ![]() ![]() ![]()
#3716 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
Raczkowanie
|
Odważyłam się i poszłam do Salonu Fryzjerskiego SPA FRYZJERSKIE FASHION
Jestem zadowolona, ale po kolei ![]() Niestety fryzjerka na sam koniec nałożyła na moje włosy tyle pianki i żelu i sama nie wiem czego jeszcze, że w sumie zrobił mi się hełm, do tego strasznie napuszony i nastawiony. Załamana wróciłam do domu, na szczęście po umyciu włosów okazało się, że cięcie jest na prawdę niezłe ![]() Włosy dużo zyskały na lekkości, fajnie układają się także po wyprostowaniu. Pomimo tego dziwnego ułożenia polecam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3718 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich! Ja mogę z ręką na sercu polecić Magde z ul.Strzeszyńskiej 253. Jest ona bardzo miła.Zawsze udziela rad jak dbać o włosy , aby poprawić ich kondycje. ZAWSZE ,,postępuje'' według poleceń klienta , tzn. Jak ma być 5 cm ściętych to tyle będzie , NIE więcej. Jest też druga fryzjerka Helenka , która tak jak Magda jest rewelacyjna w tym co robi. Helenka bardziej preferuje krótkie fryzurki , natomiast Magda długie włoski. Numer w razie ,,W'' 842-58-37
|
![]() ![]() |
![]() |
#3719 |
Raczkowanie
|
Witam,
Mam pytanie, jak zapatrujecie się na fryzjerów z dojazdem do klienta i bardzo indywidualnym podejściem do niego? |
![]() ![]() |
![]() |
#3720 |
Raczkowanie
|
Anadiomene
Czy ktos może mi coś powiedzieć o salonie Anadiomene na osiedle Armii Krajowej ? ![]()
Lepiej jest być kochaną niż kochać kogoś za mocno ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2010-01-14 o 09:11 Powód: usunięcie str internetowej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.