![]() |
#2551 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
witam
![]() za miesiąc mam połowinki i będą one w klimacie lat 20-30 ![]() ![]() ![]() będę wdzięczna za odp pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dałaś mi nadzieję, bardzo Ci dziękuję ![]() ![]()
"Kiedy umiera mężczyzna, ostatnie co przestaje się ruszać to serce. Kiedy umiera kobieta - język." Edytowane przez Nicolette5 Czas edycji: 2009-02-07 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Przyczajenie
|
witam
za miesiąc mam połowinki i będą one w klimacie lat 20-30 chodzi mi o fryzurę w z tego czasu(fala na glowie np), czy któras z Was czesała się już kiedys tak i czy możecie mi polecić jakiegoś fryzjera, który tak by mnie uczesał w tym klimacie? ![]() będę wdzięczna za odp pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Raczkowanie
|
eeee każdy dobry fryzjer (poczytaj temat to takich znajdziesz) ... ewentualnie dla pewności możesz przynieść zdjęcie o co Tobie chodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zadomowienie
|
dziewczyny jakie sa ceny w tym salonie ?
#2556 |
Raczkowanie
|
hey
![]() ![]()
#2557 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2558 |
Przyczajenie
|
Witam drogie Panie
![]() ![]() ![]() Edytowane przez karolinka1979 Czas edycji: 2009-02-09 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Przyczajenie
|
Dot.: prośba o radę
Ja też miałam tam robiony brąz , po dwóch tygodniach wyglądał okropnie i wróciłam do blondu który zrobiła mi Pani Marta z passi. Z tego co wiem pracuje na świetnych farbach które się nie wypłukują a włosy się pięknie błyszczą ale na pewno poleci szampon do farbowanych. Genialnie strzyże nr tel.662 066958.pozdr.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Przyczajenie
|
Witam,
na ulicy Katowickiej jest mnostwo salonow fryzjerskich czy znacie ktorys z nich? Mozecie kogos polecic? Czesc salonow jest nowych... potrzebuje kogos kto zrobi mi ladne naturalne rozjanienie brazowych farbowanych wloasow... moje naturalne to blond... nie jestem przekonana czy chce do niego wrocic ale na pewno chcialabym rozjasnic to co mam na glowie w tej chwili... czy mozecie mi kogos polecic? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 |
Raczkowanie
|
hej
ja polecam Bartka z salonu MONO. salon jest na mostowej ![]() bardzo sympatyczny pan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zadomowienie
|
Czesc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2565 |
Zadomowienie
|
O, wlaśnie, cena- zapomniałam o tym napisać. Za cięcie i modelowanie długich od 70-100 zl, w zależności od ich gęstości 9 tak mi powiedział)
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
Zadomowienie
|
Dwa razy wyslałam to samo
![]() ![]() Edytowane przez milka8686 Czas edycji: 2009-02-10 o 19:51 Powód: powtorzenie wiadomosci |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Przyczajenie
|
witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2570 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ja bylam u niego w poniedziałek i jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() maiłam robiony elumen i podcinanie włosków no i śliczne ułożenie ![]() gorąco Go polecam wszystkim chodzę do niego już ponad rok a widać dopiero że na swoim chłopak odżył ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Raczkowanie
|
a p.Tomek pracuje tam sam czy przypadkiem można trafić na kogoś innego?
odnośnie strony, którą podałaś -czym różni się fryzjer stylista od kreatora artystycznego? |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Przyczajenie
|
narazie Tomek jest sam wiec trafisz napewno do Niego. A pozniej dzwoniac i umawiajac sie na wizyte powiesz ze chcesz sie zapisac do Tomka
![]() co do cen to nie jestem pewna wiec nie chce Cie wprowadzic w blad ja ta stronke dostalam dopiero po wizycie w salonie ale jak juz bede wiedziala napewno to dam znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ratunku Moze ktoras z Was zna sebastiana krukowskiego? Bylam u niego w salonie doroty idziak na koscielnej Miesiac temu dowiedzialam sie ze juz tam nie pracuje Kiedys pracowal w manhattanie na promienistej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
panie Tomku, może pan w końcu przestanie reklamować swój salon..
![]() chyba nikt się na to nie nabierze, a wręcz przeciwnie, na mnie działa to wręcz odpychająco i na pewno do pana nie zajrzę ![]()
#2575 |
Konto usunięte
|
![]() Papryczkoo a wiesz że ja przez ten wątek chyba zdołam wreszcie włosy zapuścic? ![]() odechciewa się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Raczkowanie
|
hihihi nie wiem dlaczego, ale jak zobaczyłam kolejne osoby z 1 postem, zachwalające cudownego Tomka o tym samym pomyślałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Raczkowanie
|
To forum chyba właśnie jest po to by zadawać pytania i uzyskiwać informacje nt. fryzjerów w Poznaniu. Widzę, że moja poprzednia wypowiedzieć bezpodstawnie została potraktowana jako reklama salonu, w którym nigdy nie byłam. Dlatego też logiczne się wydaje, że o niego pytam. A to że akurat wypowiedź ta stanowiła pierwszy post to przypadek. Każdy kiedyś zaczynał na tym forum. I żeby uzbierać, tyle postów jak Wy, trzeba spędzić tu trochę czasu.
Więc nie traktujcie wszystkich początkowych wypowiedzi jako autoreklamy! Życzę trochę dystansu do sprawy. W następnych postach postaram napisać się o moich doświadczeniach z poznańskich salonów. |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Raczkowanie
|
nie korzystąłam z usług wyżej wymienionych fryzjerów, wiec niestety nie mogę pomóc..
Jakieś 1,5 roku temu byłam w salonie Emistyle na Mickiewicza nieraz już wspominamy w tym wątku. Więcej go nie odwiedziłam. Chyba z tego powodu, że jakoś nie byłam zachwycona po tej wizycie. Chciałam delikatnie skrócić włosy i je mocno wycieniować. Trafiłam do p. Pauliny. Na początku wizyta sprawiała wrażenie bardzo profesjonalnej, pani spytała czego oczekuje, niby coś doradziła. Jednak efekt okazał się taki, że ścięła moje włosy dość mocno, ledwo mogłąm je związać, wycieniowała je może na długości 7mm czyli prawie wcale. Miałam wrażenie że w ogóle nie zrozumiała co mówiłam na poczatku wizyty i czego oczekuję,. Z następną wizyta u fryzjera czekałam pięć miesięcy, tak żeby dało się coś zrobić z moją fryzurą i żeby znowu nie była za krótka. w październiku znowu coś mnie podkusiło, żeby tam się udać, tyle że do innego fryzjera, okazało się jednak że nie ma miejsc. Może to jakich znak, wiec dalszych prób zaniechałam. Parę dni później zadzwonili do mnie z tego salonu i zaprosili na wizytę, bo zwolniło się miejsce. Podziękowałam. Nie widziałam na forum jeszcze żadnych informacji o Fryzjernii na Strzałkowskiego. Prowadzi ją p. Magda. Byłam tam z polecnia koleżanki. Bardzo sympatyczna atmosfera, właścicielka to konkretna babka z poczuciem humoru, a najważniejsze, że widać, że lubi to co robi. Byłam tam trzy razy, najbardziej zadowolona byłam z pierwszym, dlatego teraz właśnie mam problem z decyzją do kogo pójść. Zastanawiam się czy tam wrócić. Pani Magda przekonała mnie do krótkich włosów, zazwyczaj nosiłam takie przed ramiona, ona zaproponowała a’la boba. Z tyłu odkryć szyję, z przodu dłuższe do linii brody. Bardzo dobrze czułam się w tej fryzurze. Później z drugim i trzecim razem cięcie było podobne, tyle że różnica między przodem a tyłem była już mniejsza, i może to sprawiało że nie do końca jestem usatysfakcjonowana. Nie korzystam z innych usług nić strzyżenie, ale mogę napisać, że pani Magda bardzo przykłada się do swojej pracy, zawsze dopieszcza fryzurę i proponuje coś nowego. W listopadzie byłam w salonie Laurent na dąbrowskiego u p.Darii. pierwsze co mi się nie spodobało to to że obsługiwała jeszcze druga klientkę w trakcie mojej wizyty. Ta kobieta miała położną chyba farbę, siedziała na fotelu obok mnie i fryzjerka do niej na chwilę podeszła coś poprawiać, a poza tym cały czas z nia rozmawiała. Taka jakby mnie ta mnie było, tylko w sumie sama moja głowa. Jednak nie mogę zarzucić nic, jeśli chodzi o wykonanie fryzjerki do mojej fryzury. Zrobiła to co prosiłam – skróciła delikatnie, mocno wycieniowała. Włosy bardzo dobrze mi się układały w sumie przez dwa miesiące. macie jakieś informacje nt. salonów HairPlay na Asnyka, Frida na dąbrowskiego, metamorfozy na kościelnej albo Dorota Idziak tez na Kościelnej? albo możęcie polecic jakeigoś frzyjera od krótkich fryzur? Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-02-15 o 15:18 Powód: posty pod postami/korzystaj z opcji edycji i multicytowania. |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj!! Z czystym sumieniem moge Ci polecic Adama - facet szanuje zdanie klientki i obcina bardzo zachowawczo jesli sobie tego zyczysz i np. nie chcesz wlosow obciac za bardzo. Mowisz : scinamy 2 cm - i masz wlosy krotsze o 2 cm. Dla mnie to bardzo wazne, bo zazwyczaj trafialam na fryzjerow, ktorzy podazali za wlasna wizja, nie zwracajac uwagi na zastrzezenia osoby najbardziej zaintersowanej. Ja mam wlasnie mniej wiecej taka fryzurke o ktorej piszesz: grzywka, cieniowanie - w sumie sandard czesto spotykany na ulicach ![]() I Adam obcina mi wlosy tak,ze sie ladnie ukladaja nawet do 2-3 miesiecy po wizycie . U pozostalych Panow nie bylam, wiec od siebie nic wiecej nie moge dodac. Natomiast moja znajoma odwiedza regularnie wychwalanego Krzysztofa i musze przyznac, ze wyglada bardzo przyzwoicie - ale ma krotka fryzure, wiec ciezko mi ocenic czy obcina lepiej czy gorzej niz Adam. Ale ja fryzjera nie zmienie - jestem bardzo zadowolona ![]() Pozdrawiam !!!
K Edytowane przez kinesja Czas edycji: 2009-02-16 o 16:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.