![]() |
#391 |
BAN stały
|
Dot.: Akademia Urody Beverly Hills - Stary Browar (Poznan)
a możesz zdradzić ile zapłaciłaś??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Akademia Urody Beverly Hills - Stary Browar (Poznan)
Mam wlosy za ramiona - farba na calosc, dwa odcienie pasemek, maska odzywcza (w koncu oddzielnego zabiegu nawilzajacego nie robilam), ulozenie (okragla szczotka, prostownica) - kosztowalo to wszystko 265 zl, ( 250zl usluga plus 15 zl napiwku) nie placilam za strzyzenie bo mialam kupon z douglasa na bezplatne obciecie.Cena porownywalna z ta, jaka place w Warszawie. Podczas zmywania wlosow p. Sylwia zapytala czy depiluje brwi i zaproponowala ze zrobi mi depilacje, bo juz mi sie odrosty pojawily, glupio bylo odmowic , chociaz stwierdzilam ze to troche naciaganie klienta - okazalo sie jednak ze to byla wylaczna inicjatywa fryzjerki 'zaproponowalam to, bo umiem zrobic, oczywiscie nic za to nie policze' - mile.
Dzis umylam wlosy i pozwolilam im samym wyschnac - nie uzywalam zadnych kosmetykow do stylizacji - bardzo dobrze sie ukladaja. |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
polecam pana adasia z kenzo na ratajczaka. poleciła mi koleżanka, dzisiaj poszłam. jestem mega zadowolona. powiedziałam "oddaję się w twoje ręce" i było warto ;-). heh...
![]() |
#394 |
Rozeznanie
|
Poleciłam mojej mamie (ze względu na to forum) p.Magde z Destiny i jestem oczarowana jej fryzurką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Przyczajenie
|
Anna _net, ja ryzyka u magdy w destiny nie polecam! Tam jest tak jak jakaś dziewczyna pisała - salonik zrobił się bardzo popularny i magda idzie na ilość nie jakość! zatrudniła uczennice, które niestety są beznadziejne. Nawet jeśli zaznaczysz, że umawiasz się do Magdy to i tak możesz trafić w ręcę uczennicy. Ja byłam tam tydzien temu i co z tego, że umówiłam się do magdy, co z tego, że mam może i fajnie ścięte włosy.... jak ich kolor jest nie do zaakceptowania - prosiłam o ściemnienie o jeden ton (miałam jasny blond), a teraz jestem jasną brunetką. Farbę przygotowywała i nakładała uczennica - pewnie pomyliła tubki z farbą. Jestem załamana, bo jak mam teraz wrócić do blondu????
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
Rzastin zaplacilam za farbowanie i ciecie 208 zl
![]() ![]() A jesli chodzi o kosmetyki i farby, to trudno mi powiedziec, bo widzialam u nich kosmetyki Loreala, Welli, Schwarzkopf... chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
po przegrzebaniu chyba wszystkich mozliwych for internetowych na temat fryzjerow w Poznaniu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
U Artura nie bylam, ale dokladnie wczoraj widzialam jak strzygl jedna kobietke i efekt tego "dzialania" byl rewelacyjny
![]() A o Marcinie juz pisalam, ogolnie polecam Artura z takiego wzgledu, ze jak Marcin bedzie mial wiecej klientek, to MI trudniej bedzie sie do niego umowic ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasian86 Czas edycji: 2006-09-27 o 17:54 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
Nie mam pojecia ile biara w Grandzie za dlugie wlosy, bo ja mam krotkie i jakos nigdy nie zwrocilam na to uwagi.. Ja place za sciecie 70 zl.
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Przyczajenie
|
![]()
ja byłam wczoraj w Sense na Grunwaldzkiej...I jestem po prostu zachwycona efektem końcowym...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz nr telefonu? Kilka stron wcześniej pytałam ten salon, fajnie, że ktoś przetestował ![]()
![]() |
#405 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i jestem po wizycie u piaseckich na smochowicach. juz zdaje relacje. na poczatku przyszlam i nic. taka niemila, przemadrzala, starsza pani zapytala na ktora jestem umowiona, itd. czekam i czekam i czekam i nic. widze, ze pani krystyna piasecka (wlascicielka), u ktorej mialam umowiona wizyte scina kogos innego, gdzie byl juz czas na mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, a co powiecie o Salonie Trendy na Bukowskiej?
dostalam dzisiaj ulotke do skrzynki -20% i zastanawiam sie czy tam nie pojsc, pisza ze sciecie kosztuje 50 zl, wiec by sie oplacalo ![]() ale potrzebne mi Wasze opinie !!!
#409 |
Wtajemniczenie
|
![]()
w Trendy na Bukowskiej byłam tylko raz i trudno mi się jest wypowiadać, generalnie jeśli posiadasz u nicg kartę studencką to za mycie, ścięcie i motelowanie zapłacisz całe 35 zł.
Ja byłam u Kingi i byłam zadowolona, nie była to żadna innowacja. więc jeśli nie wymysliłaś sobie czegoś dziwnego na głowie ![]() Najlepiej się przejdz i powiedz co byś chciała to polecą Tobie jakąś Panią. W tym samym budynku(ATANER Bukowska-Przybyszewskiego) są aż 3 fryzjerzy, TRENDY, PIASECCY i jescze jakiś salonik urody z fryzjerem. Mam pytanko czy był może ktoś u PIASECCKICH? |
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witaj, jeśli chcesz wybrac sie do Trendy na bukowska to doradzam żebyś poprosiła recepcjonistkę, żeby dobrała fryzjerkę w zależności od preferencji, ja osobobiście polecam Milenę, ale zalezy to od twoich preferencji. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Wtajemniczenie
|
dzieki za odpowiedz dziewczyny
![]() na szczescie jestem studentka wiec moze rzeczywiscie wezma ode mnie te 35 zl ![]() hrabina - a jakie sa Twoje "preferencje"? mi nie chodzi o zadne innowacje, chcialabym podciac wlosy i moze delikatnie zmienic ksztalt fryzurki i juz ![]() to macie jakas Pania z Trendy do polecenie ? p.s. nie wiedzialam ze w tym budynku sa tez Piaseccy ![]()
#412 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
spokojnie mozesz zapisac sie do mileny, jest tam jeszcze taka druga dziewczyna o okraglych ksztaltach brunetka tez wyglada dobrze jak strzyze!! chodze tez do Trendy na Półwiejska tam lubie Macieja i Lenę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Wtajemniczenie
|
ta brunetka to włśnie Kinga, jesli chcesz tam iść to zrób tak jak mówimy z hrabiną, powiedz co byś chciała a recepcjonistka poleci Tobie kogoś dobrego, mi poleciła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Wtajemniczenie
|
a wiec tak zrobie
![]() ![]()
#415 |
Wtajemniczenie
|
a tak w ogole to dzis w pytaniu na sniadanie byl leszek czajka.. normalnie bylam w szoku.. tak cudna fryzurke wyczarowal.. eh.. zeby tak miec full kasy :P
( i byc gwiazda hahah :P)
#416 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Wtajemniczenie
|
heno wlasnie
![]() ![]()
#418 |
Raczkowanie
|
jestem juz kilka dni PO wizycie w salonie Le Grand a z racji ze obiecalam sie wyspowiadac -recenzjuje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a ile zaplacilas ?
![]() |
#420 |
Wtajemniczenie
|
A ja jescze w kropce.
![]() nieubłagalnie zbliża się czas mojego pójscia do fryzjera, a ja tak owego jeszcze nie wybralam,ale coś zdaje się że jednak zdecyduję się na KENZO na Ratajczaka, już sama niewiem, a może wy radziłybyście cuś innego???? A co z PIASECKIMI????? jakoś mało ich na forum. POMOCY!!!!!!!!!! ![]() Mam być piękna.... troszkę inna...... ![]() Znacie ten dylemat co? Generalnie to nen wątek przewróciłam dogóry nogami, i nadal jestem niepewna. Wybaczcie!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.