![]() |
#361 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Cytat:
Nie powiedzą ci tego tak że wylecisz z płaczem gwarantuję ![]() Cenowo...nie aż tak dużo, ale do najtańszych nie należy. Dokładnie ci ceny niestety nie jestem w stanie podać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Przyczajenie
|
był ktoś może w weekend w m1 na fashion show???ja byłam i jestem zachwycona fryzurkami...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do chłopaków to faktycznie mówią co myślą, a Sławek w dodatku tnie jak uważa (czytaj: wchodzisz ze swoim wyobrażeniem przyszłej fryzury, wychodzisz mając na głowie wyobrażenie Sławka o tym jak twoja fryzura powinna wyglądać ![]() ![]() Ja wyszłam od nich z wrażeniem, że lepiej im idzie strzyżenie panów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-09-27 o 15:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Przyczajenie
|
Ja byłam wczoraj u Pani Magdy w Destiny. To był mój ostatni raz i Wam też szczerze odrazam.
Pani MAgda jest rzeczywiście b.dobrym fryzjerem, ale z uwagi na duże zainteresowanie zatrudnia panienki, które się uczą ją obserwując. I wczoraj Magda nałożyła mi pasemka, a resztę włosów kazała pofarbować swojej uczennicy. Uczennica przygotowała farbę, nałożyła. Pani Magda mnie ścieła. Zabuliłam 150 zł, poszłam do domu, 5 razy myłam głowę i myślałam, że pekne ze złości. Do salonu weszłam jako jasna blondynka, poprosiłam o ściemnienie włosów o jeden ton.... i wyszłam jako brunetka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam włosy koloru brąz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyglądam masakrycznie, kolor nie pasuje do mojej karnacji....Oczywiście nikt się nie przyznał, że popierzył tubki z farbami, nikt nie przeprosił. Teraz mogę czekać 1,5 roku aż włosy odrosną, żeby spowrotem mieć blond i nie mieć na głowie spalonego siana. Jestem zmasakrowana !!!!!! Może wiecie gdzie w poznaniu można bezpiecznie zmienić kolor brąz na blond? POMOCY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
hehe...wcale nie robię, w końcu kolegę obcinają świetnie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Rozeznanie
|
Coraz intensywniesz myślę o Piaseckich
![]() Dziewczyny mam też pytanie odnośnie farbowania - otóż szukam salonu ,który zrobiłby mi włosy w ten sposób , by farba nie spierała się ![]() ![]() Słyszałam o Le grand ,podobno ich farba dodatkowo nawilża włosy (?) ,ale nie wiem jaki jest eket końcowy. Prooosze ( ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Rozeznanie
|
Przejrzałam dokładnie cały wątek i zrobiłam małe streszczenie najczęściej polecanych salonów
![]() Laurent w Kupcu Poznańskim Najczęściej jest polecany Pan Marcin (na dole ) – od studentów biorą 40 zł za cięcie z modelowaniem Oraz Pan Mariusz(na górze) (30zł za ścięcie dla studentek, dla reszty 40) Pacykarnia na ul. Owsianej 17 tel. 826 97 54 Muchomorek :” Poleciłam ten salon juz 6 znajomym a oni polecaja go swoim” benito mruffkolini:„ogolnie polecam, ale raczej dla odważnych” yasminna:” p. Mateusz zrobił mi marchewkowe! A jeszcze farba nie złapała równo i odrosty sa bardziej marchewkowe, tak położyć farbę umiałabym sobie sama w domu. Fryzura tez nieciekawa.” Le Grand Salon na ul.Koziej Sagres :„Od 2 lat jestem wiernym klientem tego salonu z tym, że pieczę nad moimi włoskami sprawuje Artur” Mucia83:” Dwa lata miną odkąs się tam scinam. Najpierw chodziłam do Artura, i bylam bardzo zadowolona, jest rewelacyjny w tym co robi!! Pózniej trafiłam do Marcina, z powodu braku miejsc do Artura” Karolanna:” Grzegorz jest dla mnie mistrzem precyzji” Lovely look Mamba:„z czystym sumieniem mogę polecić ten salon. Nie strzyże mnie zawsze ta sama fryzjerka/fryzjer, ale za każdym razem jestem zadowolona” Stoki:” jestem bardzo zadowolona, do tego dobrano mi bardzo fajna fryzurke. Obsluga bardzo mila, zdecydowanie lepiej niz w Laurencie” Destiny na ulicy Garncarskiej tel. 886-121-121 Najczęściej polecana pani Magda Monique05:” Świetnie dobradziła mi zmianę fryzurki. Moje dotąd cienkie włoski po umiejętnym cieniowaniu nabrały objętości.” Berry21:” moge polecic p. Magde gdyz jest profesjonalistka i panuje u niej fajna atmosfera” mamkajulci:"Ja byłam wczoraj u Pani Magdy w Destiny. To był mój ostatni raz i Wam też szczerze odrazam. Pani MAgda jest rzeczywiście b.dobrym fryzjerem, ale z uwagi na duże zainteresowanie zatrudnia panienki, które się uczą ją obserwując." Pan Grzegorz na Mielżyńskiego w Poznaniu tel. 851 71 90 Tinusia:” Pan Grzegorz to super fachowiec! chodzę do niego od 4 lat i zawsze jestem zadowolona. Nigdy nie pytam jak będzie ścinał, a fryzura zawsze OK.” Malalka:” fryzurka jak dla mnie jest cudna!! pan grzegorz mi super doradzil, wybral swietny kolor” Lena :” Pan Grzegorz z salonu na Mielzynskiego jest super ! POLECAM !!!” Agnieszka_ja:” jestem zrozpaczona.Wyszłam od fryzjera i nic się nie zmieniło,w zasadzie mam tylko podcięte końcówki tyle że kosztowało mnie to 70 złotych.” Lillyblue:” ma kilka asystentek i mozesz byc cieta tylko pod tzw jego nadzorem.” Myszolinka:” Strzyżenie kiepskie, zero efektu.Na wejściu już nie spodobał mi się ten salon i cały ten Superson.(…) Mimo,że sam "mistrz" się mną zajął efekt opłakany.Zero zmiany. Tyle że włosy krótsze. Cena za ścięcie 50zł KENZO na Ratajczaka Ewca:” Polecam p. Sylwię - bardzo miła dziewczyna, młoda i kumająca nowe trendy, a przede wszystkim słucha co się do niej mówi.” Ashaia :” Niestety, niedokładnie wypłukuje odżywkę i szampon z włosów (mam bardzo gęste) przez co po godzinie od wyjścia z salonu strasznie mnie swędziało i musiałam od razu myć” Na Podgórnej: Kicala1:” byłam dawno temu, byłam niezadowolona i było bardzo niemiło.” Wciąż czekam na opinie dot.Piaseckich ![]() ![]() Jestem też przekonana coraz bardziej do wizyty u pani Magdy z Destiny bo w całym wątku chyba tylko jej salon mial jedynie pozytywne opinie..chociaż preferuje panów fryzjerów :P EDIT:Wcześniej nie zauważyłam niepochelbnej opinii A co do farbowania wybieram Farouk ,bo bardzo mi zależy na tym, by efekt utrzymywał się długo.Aisha możesz podać numer kontaktowy ? pozdrawiam Edytowane przez anna_net Czas edycji: 2006-09-22 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze Le Grand ma same pozytywne opinie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie wiedziałam, że w Pyrowie jest Farouk ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
BAN stały
|
może to to??
Farouk System. Wizaż, uroda, stylizacja 0 61 825 05 75 61-664 Poznań, Słowiańska 53b pow.m. Poznań, woj. wielkopolskie źródło: Polskie książki telefoniczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się wciąż gryzę, gdzie iść i co zrobić ![]()
![]() |
#378 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poznan i genialny fryzjer :) Gdzie to ??
Cytat:
![]() to nowoczesny fryzjer z wyobrażnią ![]() to taka wypadkowa pomiędzy tym czego dana osoba oczekuje a tym w czym jego zdaniem byłoby dobrze,więc chyba dobre ma podejście ![]() to najlepszy fryzjer jakiego znam.Ma chyba szósty zmysł ![]() Bardzo dba o włosy klientki,dużą wagę przywiązuje do pielęgnacji i głebokiej regeneracji włosa,super dobiera kolory-farby w ogóle się nie zmywają i nie niszczą włosów-co rzadko się zdarza ![]() ![]() ale jak wiecie-trzeba po prostu samemu ocenić,bo każdy czego innego szuka.. ja polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za sciecie place 70 zl, za farbowanie dokladnie nie wiem, to zalezy od dlugosci wlosow, ja ide teraz pierwszy raz na farbowanie, pani powiedziala, ze wszystko zamknie sie w 200 zl (a mam krotkie wlosy - za ucho). Za farbowanie odrostow placi sie 120 zl, bo tez pytalalam. Nie chce zadnych pasemek, a jesli chodzi o refleksy, to zalezy od tego, co doradzi moj fryzjer, moze sie zdecyduje. We wtorek moge dac znac ile dokladnie zaplacilam i co mialam robione ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poznan i genialny fryzjer :) Gdzie to ??
ann Lee , dzieki za info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
z tego co napisala ashaia ,to właśnie to ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps: Na jakich kosmetykach i farbach tam pracują?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Rozeznanie
|
Kasiu do którego Marcina idziesz?Bo chyba pracuje tam dwóch.Jeden chyba Olejniczak...taki młody i rozgadany a tego drugiego nie znam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
no, to ja w koncu moge napisac, ze zapisalam sie na sciecie na piatek do piaseckich na smochowicach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Rozeznanie
|
Aniu czyli będzie Cię scinać Krysia? Napisz koniecznie opinię i cenę po wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja sie tam wybiore najwcześniej w połowie października (termin napływu gotówki ![]() ![]() a może w końcu wybiorę się do tego sławnego Le Grand ![]() ![]() ![]() ![]() eh te dylematy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Akademia Urody Beverly Hills - Stary Browar (Poznan)
W koncu dotarlam do nich wczoraj.
Mam mieszane uczucia - bardzo odpowiada mi fryzjerka (pani Sylwia), jej sposob pracy - dobrze mnie obciela, dokladnie nalozyla farbe , nie ubrudzila mnie ani nie pozostawila zadnych zaciekow na skorze - nie mam sie do czego przyczepic. natomiast nie odpowiada mi atmosfera w salonie - czesc fryzjerow mowi na "ty" do klientek, gadanie o "dupie maryny" w przerwach miedzy klientami, lekko nerwowa atmosfera i pretensje o zabranie urlopu (?) . Teraz pracuja na profesjonalnych kosmetykach L'Oreal. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.