Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-09-18, 16:10   #361
alorah
Zadomowienie

Dot.: Fryzjer Poznan

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość
a możesz podać jakieś konkretniejsze namiary na ten salonik?? (najkonkretniej to może nr tel )

no i jak to wygląda cenowo??

aha, no i jeszcze coś... rozumiem, że panowie z tego salonu są bardzo bezpośredni, ale w jaki sposób oni mówią, że moja fryzura jest beznadziejna?? (co bym przypadkiem z płaczem stamtąd nie wybiegła... )
Dzisiaj wieczorkiem powinnam mieć oba numery, jak narazie mam tylko numer do Sławka: +48 691 369 329 .

Nie powiedzą ci tego tak że wylecisz z płaczem gwarantuję Bardzo fajni faceci.

Cenowo...nie aż tak dużo, ale do najtańszych nie należy. Dokładnie ci ceny niestety nie jestem w stanie podać.

Proszę odpisuj u mnie.
alorah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-18, 20:47   #362
olasan
Przyczajenie

był ktoś może w weekend w m1 na fashion show???ja byłam i jestem zachwycona fryzurkami...))
olasan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-19, 19:36   #363
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Pokaż wiadomość
Interesuje mnie też pan Łukasz z "Modnych fryzjur" - alorah czy mogłabyś powiedzieć coś wiecej na temat tego salonu?
ja do "Modnych fryzur" trafiłam przez fajnie obciętego kolegę. w zeszłym miesiącu byłam u Sławka, Łukasz ścinał akurat dziewczynę obok i efekt był nawet niezły
Co do chłopaków to faktycznie mówią co myślą, a Sławek w dodatku tnie jak uważa (czytaj: wchodzisz ze swoim wyobrażeniem przyszłej fryzury, wychodzisz mając na głowie wyobrażenie Sławka o tym jak twoja fryzura powinna wyglądać ) U mnie wyszło nieźle, tyle tylko, że przyszłam podciąć końcówki i zrobić grzywkę, co już od progu Sławkowi powiedziałam, a wyszłam z bardzo wycieniowanymi i dużo krótszymi włosami...( Sławek, jeśli co rano męczy cię uporczywa czkawka, to znaczy, że myślę o tobie układając to cholerstwo ) Ja już tam nie wrócę. A co do konkretów: nie jest drogo, ścięcie z modelowaniem kosztowało mnie 35 zł ; chłopaki pracują na niezłych kosmetykach ; w salonie panuje dość specyficzna atmosfera, która nie każdemu podpasuje.
Ja wyszłam od nich z wrażeniem, że lepiej im idzie strzyżenie panów
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-19, 19:46   #364
alorah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
ja do "Modnych fryzur" trafiłam przez fajnie obciętego kolegę. w zeszłym miesiącu byłam u Sławka, Łukasz ścinał akurat dziewczynę obok i efekt był nawet niezły
Co do chłopaków to faktycznie mówią co myślą, a Sławek w dodatku tnie jak uważa (czytaj: wchodzisz ze swoim wyobrażeniem przyszłej fryzury, wychodzisz mając na głowie wyobrażenie Sławka o tym jak twoja fryzura powinna wyglądać ) U mnie wyszło nieźle, tyle tylko, że przyszłam podciąć końcówki i zrobić grzywkę, co już od progu Sławkowi powiedziałam, a wyszłam z bardzo wycieniowanymi i dużo krótszymi włosami...( Sławek, jeśli co rano męczy cię uporczywa czkawka, to znaczy, że myślę o tobie układając to cholerstwo ) Ja już tam nie wrócę. A co do konkretów: nie jest drogo, ścięcie z modelowaniem kosztowało mnie 35 zł ; chłopaki pracują na niezłych kosmetykach ; w salonie panuje dość specyficzna atmosfera, która nie każdemu podpasuje.
Panów...tak to im też idzie świetnie.

Proszę odpisuj u mnie.

Edytowane przez alorah
Czas edycji: 2006-09-27 o 15:55
Stary 2006-09-19, 20:11   #365
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alorah Pokaż wiadomość
Moze dla tego że oni wszyscy z panami bardzo zaprzyjaźnieni <lol>
zapewne...jeśli tam chodzisz to wiesz, że to specyficzny salon A na nie do końca doskonały kształt mojej fryzury mógł wpłynąć fakt, że niejaki Niuniek wybitnie mnie nie polubił, więc zdenerwowanemu Sławkowi parokrotnie omsknęły się nożyczki
Stary 2006-09-19, 21:00   #366
alorah
Zadomowienie

Cytat:
zapewne...jeśli tam chodzisz to wiesz, że to specyficzny salon A na nie do końca doskonały kształt mojej fryzury mógł wpłynąć fakt, że niejaki Niuniek wybitnie mnie nie polubił, więc zdenerwowanemu Sławkowi parokrotnie omsknęły się nożyczki
Tak, tak. Rób antyreklamę:P E tam, może chłopoki są zwariowane ale ja tam ich uwielbiam

Proszę odpisuj u mnie.
Stary 2006-09-20, 17:47   #367
mamkajulci
Przyczajenie

Ja byłam wczoraj u Pani Magdy w Destiny. To był mój ostatni raz i Wam też szczerze odrazam.
Pani MAgda jest rzeczywiście b.dobrym fryzjerem, ale z uwagi na duże zainteresowanie zatrudnia panienki, które się uczą ją obserwując.
I wczoraj Magda nałożyła mi pasemka, a resztę włosów kazała pofarbować swojej uczennicy. Uczennica przygotowała farbę, nałożyła. Pani Magda mnie ścieła. Zabuliłam 150 zł, poszłam do domu, 5 razy myłam głowę i myślałam, że pekne ze złości. Do salonu weszłam jako jasna blondynka, poprosiłam o ściemnienie włosów o jeden ton.... i wyszłam jako brunetka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam włosy koloru brąz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyglądam masakrycznie, kolor nie pasuje do mojej karnacji....Oczywiście nikt się nie przyznał, że popierzył tubki z farbami, nikt nie przeprosił.
Teraz mogę czekać 1,5 roku aż włosy odrosną, żeby spowrotem mieć blond i nie mieć na głowie spalonego siana. Jestem zmasakrowana !!!!!!
Może wiecie gdzie w poznaniu można bezpiecznie zmienić kolor brąz na blond? POMOCY
mamkajulci jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-09-20, 19:48   #368
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tak. Rób antyreklamę:P
hehe...wcale nie robię, w końcu kolegę obcinają świetnie ja po prostu trafiłam na gorszy dzień Sławka. A to, że jest to salon ze specyficzną atmosferą dla niektórych może być ogromną zaletą Ja tam nie wrócę, bo ja i Sławek mamy kompletnie różne wizje tego jak powinna wyglądać moja fryzura
Cytat:
Ja byłam wczoraj u Pani Magdy w Destiny. To był mój ostatni raz i Wam też szczerze odrazam.
ja u nich byłam 2 razy i więcej nie będzie, a dlaczego opisałam jakiś czas temu Ostatnio mam wrażenie, że Destiny zrobiło się popularne, a ilość niestety rzadko idzie w parze z jakością a może po prostu nie mam szczęścia do fryzjerów w tej części Poznania?
Stary 2006-09-20, 21:19   #369
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Dzisiaj wieczorkiem powinnam mieć oba numery, jak narazie mam tylko numer do Sławka: +48 691 369 329 .

Nie powiedzą ci tego tak że wylecisz z płaczem gwarantuję Bardzo fajni faceci.

Cenowo...nie aż tak dużo, ale do najtańszych nie należy. Dokładnie ci ceny niestety nie jestem w stanie podać.
gracias, może skorzystam
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-20, 21:29   #370
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
właśnie dotarłam do tego postu i sie lekko przeraziłam, bo zapuszczam namiętnie włosy, i jakby mi je ktoś teraz choć 0,5 cm ochlastał to nie uszedłby z życiem tak że chyba jednak nie skorzystam, ale może kumpli wyślę
Stary 2006-09-21, 09:22   #371
anna_net
Rozeznanie

Coraz intensywniesz myślę o Piaseckich Chciałabym iść do Adama - cięcie klasyczne..jakieś opinie ?

Dziewczyny mam też pytanie odnośnie farbowania - otóż szukam salonu ,który zrobiłby mi włosy w ten sposób , by farba nie spierała się Nie chcialabym wydac np 100 zł i mieć efekt jak po farbie za 15 zł ..
Słyszałam o Le grand ,podobno ich farba dodatkowo nawilża włosy (?) ,ale nie wiem jaki jest eket końcowy.
Prooosze ( ) o opinie !
anna_net jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-21, 09:33   #372
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna_net Pokaż wiadomość
Słyszałam o Le grand ,podobno ich farba dodatkowo nawilża włosy (?) ,ale nie wiem jaki jest eket końcowy.
Prooosze ( ) o opinie !
ja farbowalam tam 2 razy wloski i nie powiem, zebym byla super zadowolona. dla mnie to nie byla zadna rewelacja.
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-21, 20:27   #373
anna_net
Rozeznanie

Przejrzałam dokładnie cały wątek i zrobiłam małe streszczenie najczęściej polecanych salonów Może przyda się tym,które dopiero trafiły na wątek i nie mają czasu przejrzeć całęgo :

Laurent w Kupcu Poznańskim
Najczęściej jest polecany Pan Marcin (na dole ) – od studentów biorą 40 zł za cięcie z modelowaniem
Oraz Pan Mariusz(na górze) (30zł za ścięcie dla studentek, dla reszty 40)

Pacykarnia na ul. Owsianej 17 tel. 826 97 54
Muchomorek :” Poleciłam ten salon juz 6 znajomym a oni polecaja go swoim”
benito mruffkolini:„ogolnie polecam, ale raczej dla odważnych”
yasminna:” p. Mateusz zrobił mi marchewkowe! A jeszcze farba nie złapała równo i odrosty sa bardziej marchewkowe, tak położyć farbę umiałabym sobie sama w domu. Fryzura tez nieciekawa.”

Le Grand Salon na ul.Koziej
Sagres :„Od 2 lat jestem wiernym klientem tego salonu z tym, że pieczę nad moimi włoskami sprawuje Artur”
Mucia83:” Dwa lata miną odkąs się tam scinam. Najpierw chodziłam do Artura, i bylam bardzo zadowolona, jest rewelacyjny w tym co robi!! Pózniej trafiłam do Marcina, z powodu braku miejsc do Artura”
Karolanna:” Grzegorz jest dla mnie mistrzem precyzji”

Lovely look
Mamba:„z czystym sumieniem mogę polecić ten salon. Nie strzyże mnie zawsze ta sama fryzjerka/fryzjer, ale za każdym razem jestem zadowolona”
Stoki:” jestem bardzo zadowolona, do tego dobrano mi bardzo fajna fryzurke. Obsluga bardzo mila, zdecydowanie lepiej niz w Laurencie”

Destiny na ulicy Garncarskiej tel. 886-121-121
Najczęściej polecana pani Magda
Monique05:” Świetnie dobradziła mi zmianę fryzurki. Moje dotąd cienkie włoski po umiejętnym cieniowaniu nabrały objętości.”
Berry21:” moge polecic p. Magde gdyz jest profesjonalistka i panuje u niej fajna atmosfera”
mamkajulci:"Ja byłam wczoraj u Pani Magdy w Destiny. To był mój ostatni raz i Wam też szczerze odrazam.
Pani MAgda jest rzeczywiście b.dobrym fryzjerem, ale z uwagi na duże zainteresowanie zatrudnia panienki, które się uczą ją obserwując."

Pan Grzegorz na Mielżyńskiego w Poznaniu tel. 851 71 90
Tinusia:” Pan Grzegorz to super fachowiec! chodzę do niego od 4 lat i zawsze jestem zadowolona. Nigdy nie pytam jak będzie ścinał, a fryzura zawsze OK.”
Malalka:” fryzurka jak dla mnie jest cudna!! pan grzegorz mi super doradzil, wybral swietny kolor”
Lena  :” Pan Grzegorz z salonu na Mielzynskiego jest super ! POLECAM !!!”
Agnieszka_ja:” jestem zrozpaczona.Wyszłam od fryzjera i nic się nie zmieniło,w zasadzie mam tylko podcięte końcówki tyle że kosztowało mnie to 70 złotych.”
Lillyblue:” ma kilka asystentek i mozesz byc cieta tylko pod tzw jego nadzorem.”
Myszolinka:” Strzyżenie kiepskie, zero efektu.Na wejściu już nie spodobał mi się ten salon i cały ten Superson.(…) Mimo,że sam "mistrz" się mną zajął efekt opłakany.Zero zmiany. Tyle że włosy krótsze.
Cena za ścięcie 50zł

KENZO na Ratajczaka
Ewca:” Polecam p. Sylwię - bardzo miła dziewczyna, młoda i kumająca nowe trendy, a przede wszystkim słucha co się do niej mówi.”
Ashaia :” Niestety, niedokładnie wypłukuje odżywkę i szampon z włosów (mam bardzo gęste) przez co po godzinie od wyjścia z salonu strasznie mnie swędziało i musiałam od razu myć”
Na Podgórnej:
Kicala1:” byłam dawno temu, byłam niezadowolona i było bardzo niemiło.”

Wciąż czekam na opinie dot.Piaseckich Wyczytałam gdzieś po drodze ,ze Adam potrafi mieć humory i powiedzieć ze dziś tylko umyje głowe
Jestem też przekonana coraz bardziej do wizyty u pani Magdy z Destiny bo w całym wątku chyba tylko jej salon mial jedynie pozytywne opinie..chociaż preferuje panów fryzjerów :P

EDIT:Wcześniej nie zauważyłam niepochelbnej opinii

A co do farbowania wybieram Farouk ,bo bardzo mi zależy na tym, by efekt utrzymywał się długo.Aisha możesz podać numer kontaktowy ?

pozdrawiam

Edytowane przez anna_net
Czas edycji: 2006-09-22 o 14:07
Stary 2006-09-21, 20:46   #374
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Jeszcze Le Grand ma same pozytywne opinie I ja sie dolaczam, dotychczas jedynie obcinalam tam wloski (u Marcina), a we wtorek ide na farbke tez do Marcina. Pozdrawiam
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-21, 21:32   #375
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Przejrzałam dokładnie cały wątek i zrobiłam małe streszczenie najczęściej polecanych salonów Może przyda się tym,które dopiero trafiły na wątek i nie mają czasu przejrzeć całęgo :

Laurent w Kupcu Poznańskim
Najczęściej jest polecany Pan Marcin (na dole ) – od studentów biorą 40 zł za cięcie z modelowaniem
Oraz Pan Mariusz(na górze) (30zł za ścięcie dla studentek, dla reszty 40)

Pacykarnia na ul. Owsianej 17 tel. 826 97 54
Muchomorek :” Poleciłam ten salon juz 6 znajomym a oni polecaja go swoim”
benito mruffkolini:„ogolnie polecam, ale raczej dla odważnych”
yasminna:” p. Mateusz zrobił mi marchewkowe! A jeszcze farba nie złapała równo i odrosty sa bardziej marchewkowe, tak położyć farbę umiałabym sobie sama w domu. Fryzura tez nieciekawa.”

Le Grand Salon na ul.Koziej
Sagres :„Od 2 lat jestem wiernym klientem tego salonu z tym, że pieczę nad moimi włoskami sprawuje Artur”
Mucia83:” Dwa lata miną odkąs się tam scinam. Najpierw chodziłam do Artura, i bylam bardzo zadowolona, jest rewelacyjny w tym co robi!! Pózniej trafiłam do Marcina, z powodu braku miejsc do Artura”
Karolanna:” Grzegorz jest dla mnie mistrzem precyzji”

Lovely look
Mamba:„z czystym sumieniem mogę polecić ten salon. Nie strzyże mnie zawsze ta sama fryzjerka/fryzjer, ale za każdym razem jestem zadowolona”
Stoki:” jestem bardzo zadowolona, do tego dobrano mi bardzo fajna fryzurke. Obsluga bardzo mila, zdecydowanie lepiej niz w Laurencie”

Destiny na ulicy Garncarskiej tel. 886-121-121
Najczęściej polecana pani Magda
Monique05:” Świetnie dobradziła mi zmianę fryzurki. Moje dotąd cienkie włoski po umiejętnym cieniowaniu nabrały objętości.”
Berry21:” moge polecic p. Magde gdyz jest profesjonalistka i panuje u niej fajna atmosfera”

Pan Grzegorz na Mielżyńskiego w Poznaniu tel. 851 71 90
Tinusia:” Pan Grzegorz to super fachowiec! chodzę do niego od 4 lat i zawsze jestem zadowolona. Nigdy nie pytam jak będzie ścinał, a fryzura zawsze OK.”
Malalka:” fryzurka jak dla mnie jest cudna!! pan grzegorz mi super doradzil, wybral swietny kolor”
Lena  :” Pan Grzegorz z salonu na Mielzynskiego jest super ! POLECAM !!!”
Agnieszka_ja:” jestem zrozpaczona.Wyszłam od fryzjera i nic się nie zmieniło,w zasadzie mam tylko podcięte końcówki tyle że kosztowało mnie to 70 złotych.”
Lillyblue:” ma kilka asystentek i mozesz byc cieta tylko pod tzw jego nadzorem.”
Myszolinka:” Strzyżenie kiepskie, zero efektu.Na wejściu już nie spodobał mi się ten salon i cały ten Superson.(…) Mimo,że sam "mistrz" się mną zajął efekt opłakany.Zero zmiany. Tyle że włosy krótsze.
Cena za ścięcie 50zł

KENZO na Ratajczaka
Ewca:” Polecam p. Sylwię - bardzo miła dziewczyna, młoda i kumająca nowe trendy, a przede wszystkim słucha co się do niej mówi.”
Ashaia :” Niestety, niedokładnie wypłukuje odżywkę i szampon z włosów (mam bardzo gęste) przez co po godzinie od wyjścia z salonu strasznie mnie swędziało i musiałam od razu myć”
Na Podgórnej:
Kicala1:” byłam dawno temu, byłam niezadowolona i było bardzo niemiło.”

Wciąż czekam na opinie dot.Piaseckich Wyczytałam gdzieś po drodze ,ze Adam potrafi mieć humory i powiedzieć ze dziś tylko umyje głowe
Jestem też przekonana coraz bardziej do wizyty u pani Magdy z Destiny bo w całym wątku chyba tylko jej salon mial jedynie pozytywne opinie..chociaż preferuje panów fryzjerów :P
A co do farbowania wybieram Farouk ,bo bardzo mi zależy na tym, by efekt utrzymywał się długo.Aisha możesz podać numer kontaktowy ?

pozdrawiam
łooo Aniu super podsumowanie jak dobrze, że są dobre dusze, którym chce się coś takiego robić, bo ja na przykład, jakkolwiek ślędzę wątek wnikliwie, to i tak nie wiem gdzie mam iść eh a moje włosy wołają już o pomstę do nieba

nie wiedziałam, że w Pyrowie jest Farouk how come?? wiesz może gdzie??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-21, 21:35   #376
benito_mruffkolini
BAN stały

może to to??

Farouk System. Wizaż, uroda, stylizacja
0 61 825 05 75
61-664 Poznań, Słowiańska 53b
pow.m. Poznań, woj. wielkopolskie

źródło: Polskie książki telefoniczne
Stary 2006-09-21, 22:33   #377
rzastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Jeszcze Le Grand ma same pozytywne opinie I ja sie dolaczam, dotychczas jedynie obcinalam tam wloski (u Marcina), a we wtorek ide na farbke tez do Marcina. Pozdrawiam
Kasiu, powiedz mi jeszcze, ile taka przyjemnośc kosztuje i czy farbujesz włosy na jeden kolor, czy do tego będą refleksy, pasemka, itp.?

Ja się wciąż gryzę, gdzie iść i co zrobić

rzastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-21, 22:38   #378
annLee
Zakorzenienie

Dot.: Poznan i genialny fryzjer :) Gdzie to ??

Cytat:
Napisane przez ashaia Pokaż wiadomość
annLee, powiedz proszę, czy ten Zbyszek tnie raczej tradycyjnie czy nowoczesnie?
przepraszam,że dopiero teraz odpisuję,ale rzadko tu zaglądam
to nowoczesny fryzjer z wyobrażnią
to taka wypadkowa pomiędzy tym czego dana osoba oczekuje a tym w czym jego zdaniem byłoby dobrze,więc chyba dobre ma podejście
to najlepszy fryzjer jakiego znam.Ma chyba szósty zmysł
Bardzo dba o włosy klientki,dużą wagę przywiązuje do pielęgnacji i głebokiej regeneracji włosa,super dobiera kolory-farby w ogóle się nie zmywają i nie niszczą włosów-co rzadko się zdarza ścina rewelacyjnie...no same pozytywy
ale jak wiecie-trzeba po prostu samemu ocenić,bo każdy czego innego szuka..
ja polecam
annLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-22, 07:36   #379
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez rzastin Pokaż wiadomość
Kasiu, powiedz mi jeszcze, ile taka przyjemnośc kosztuje i czy farbujesz włosy na jeden kolor, czy do tego będą refleksy, pasemka, itp.?

Ja się wciąż gryzę, gdzie iść i co zrobić
No wiec ta przyjemnosc nie jest tania, niestety, ale przynajmniej sprawia, ze nie wychodze z placzem od fryzjera, jak to zwykle bywalo
Za sciecie place 70 zl, za farbowanie dokladnie nie wiem, to zalezy od dlugosci wlosow, ja ide teraz pierwszy raz na farbowanie, pani powiedziala, ze wszystko zamknie sie w 200 zl (a mam krotkie wlosy - za ucho). Za farbowanie odrostow placi sie 120 zl, bo tez pytalalam. Nie chce zadnych pasemek, a jesli chodzi o refleksy, to zalezy od tego, co doradzi moj fryzjer, moze sie zdecyduje. We wtorek moge dac znac ile dokladnie zaplacilam i co mialam robione Pozdrawiam!
Stary 2006-09-22, 08:59   #380
ashaia
Raczkowanie

Cytat:

pozdrawiam
Zgadza się, numer do Farouka na Słowiańskiej (żółte bloki naprzeciwko przecznicy z Piotrem i Pawłem) to 61 825 05 75
ashaia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-22, 09:01   #381
ashaia
Raczkowanie

Dot.: Poznan i genialny fryzjer :) Gdzie to ??

ann Lee , dzieki za info
ashaia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-22, 10:32   #382
anna_net
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość
może to to??

Farouk System. Wizaż, uroda, stylizacja
0 61 825 05 75
61-664 Poznań, Słowiańska 53b
pow.m. Poznań, woj. wielkopolskie

źródło: Polskie książki telefoniczne

z tego co napisala ashaia ,to właśnie to Która z nas idzie pierwsza a potem zdaje relacje ?
Stary 2006-09-22, 13:41   #383
rzastin
Zakorzenienie

Cytat:
We wtorek moge dac znac ile dokladnie zaplacilam i co mialam robione Pozdrawiam!
Super, dziękuję
Ps: Na jakich kosmetykach i farbach tam pracują?

rzastin jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-22, 14:09   #384
anna_net
Rozeznanie

Cytat:
Kasiu do którego Marcina idziesz?Bo chyba pracuje tam dwóch.Jeden chyba Olejniczak...taki młody i rozgadany a tego drugiego nie znam...
Stary 2006-09-22, 14:45   #385
AaniaA
Zakorzenienie

no, to ja w koncu moge napisac, ze zapisalam sie na sciecie na piatek do piaseckich na smochowicach . tam na pewno nie ma adama piaseckiego. ma gdzie indziej salon. na smochowicach jest salon matki - krystyny piaseckiej.
Stary 2006-09-22, 14:53   #386
anna_net
Rozeznanie

Aniu czyli będzie Cię scinać Krysia? Napisz koniecznie opinię i cenę po wszystkim
Stary 2006-09-22, 14:58   #387
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu czyli będzie Cię scinać Krysia? Napisz koniecznie opinię i cenę po wszystkim
no tak . ciekawe ile zaplace .
Stary 2006-09-22, 15:47   #388
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Kasiu do którego Marcina idziesz?Bo chyba pracuje tam dwóch.Jeden chyba Olejniczak...taki młody i rozgadany a tego drugiego nie znam...
Wedlug mnie tam jest jeden Marcin, nie wiem jak on sie nazywa, w kazdym badz razie trafilam do niego przypadkiem, a zostalam stala klientka. Jak sie zapisuje, to zawsze mowie, ze do Marcina i zawsze obsluguje mnie ten wlasciwy Jakby bylo dwoch to chyba by mnie pytali do ktorego chce isc
Stary 2006-09-22, 16:50   #389
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
z tego co napisala ashaia ,to właśnie to Która z nas idzie pierwsza a potem zdaje relacje ?
jeśli to to, to ja nie wiem gdzie oczy miałam, 2 lata mieszkałam w okolicy i żadnego Farouka nie wyczaiłam coś marna ze mnie pudernica

ja sie tam wybiore najwcześniej w połowie października (termin napływu gotówki ), wcześniej obdzwonię co i jak, co by niespodzianek nie było

a może w końcu wybiorę się do tego sławnego Le Grand
eh te dylematy...
Stary 2006-09-23, 09:41   #390
nekome
Zakorzenienie

Dot.: Akademia Urody Beverly Hills - Stary Browar (Poznan)

W koncu dotarlam do nich wczoraj.
Mam mieszane uczucia - bardzo odpowiada mi fryzjerka (pani Sylwia), jej sposob pracy - dobrze mnie obciela, dokladnie nalozyla farbe , nie ubrudzila mnie ani nie pozostawila zadnych zaciekow na skorze - nie mam sie do czego przyczepic. natomiast nie odpowiada mi atmosfera w salonie - czesc fryzjerow mowi na "ty" do klientek, gadanie o "dupie maryny" w przerwach miedzy klientami, lekko nerwowa atmosfera i pretensje o zabranie urlopu (?) .
Teraz pracuja na profesjonalnych kosmetykach L'Oreal.
nekome jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości