![]() |
#931 |
Rozeznanie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
ja tez musze sie wybrac niedlugo do fryzjera (w 2 mies wlosy urosly mi 4 cm!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#932 |
Rozeznanie
|
a mogłybyscie troche bardziej opisac gdzie ta viktoria center? i w ogole to jakis pasaż czy co?
#933 |
Przyczajenie
|
Ścinam dready!!! I chcę się w tej sprawie udać do ciepłego, życzliwego, cierpliwego, awangardowego i ZDOLNEGO fryzjera, któremu chciałoby sie ,,pobawić'' z rozczesywaniem końców, itd. Myslałam o salonie Piaseckich..?? Czekam na Wasze porady!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Przyczajenie
|
Victoria center jest przy moście Królowej Jadwigii, na przeciwko stacji benzynowej. To jest koniec ulicy Strzeleckiej lub Garbar. Obok jest salon Renault. Właściwe w samej Victorii nie ma tam żadnych sklepów tylko biura.
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pan maciej obsługuje trzy klientki na raz....
![]() |
#936 |
Przyczajenie
|
[quote=Czikita!;4471101]Ścinam dready!!! I chcę się w tej sprawie udać do ciepłego, życzliwego, cierpliwego, awangardowego i ZDOLNEGO fryzjera, któremu chciałoby sie ,,pobawić'' z rozczesywaniem końców, itd. "
zarejestrowałam się specjalnie po to, by odpowiedzieć na Twoją wiadomość ![]() ![]() zależy mi na uzyskaniu choć kilku centymetrów, może nawet włosów do linii brody, ale wydostanie ich z kilkuletnich dredów nie jest łatwe. obawiam się jednak, że nie przeżyję kolejnego zapuszczania włosów :/ a co do fryzjera: otóż najłatwiej niestety obciąć dredy samodzielnie, tak też je rozczesać i z powstałe "afro", "siano", "postapokaliptyczny wiecheć" ukryć pod czapką i biec do fryzjera. a później walczyć o każdy minimetr i nie dać sobie wejść na głowę tekstami w stylu "jak mogła pani tak zniszczyć włosy" ![]() ja wybieram się w poniedziałek do trendy na półwiejskiej. fryzurę chcę mieć jak najprostszą, a teraz idę nakładać odżywki, żeby mi te ocalone włoski nie odpadły ![]() jak wrócę, to napiszę jak było i czy salon jest po-dredo-przyjazny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam, jest to mój pierwszy post na Forum, do tej pory tylko przeglądałam Wasze opinie na różne tematy
Dzisiaj (za Waszą namową), wybrałam się do salonu fryzjerskiego Farouk Studio (zebrał wiele przychylnych opinii) Byłam umówiona na balejaż i ścięcie (140 złotych na krótkie włosy). Bardzo się bałam, bo mam swoją stałą fryzjerkę, ale w Bydgoszczy, a że stdiuje w Poznaniu, więc musiałam poszukać sobie nowego fryzjera. Ale do rzeczy: mam krótkie włosy, po jednym nieudanym farbowaniu (lekko żółtawy kolor wyszedł...), chciałam zrobić refleksy, lekko rozjaśnić. Zajmowała się mną pani Żaneta, najpierw obejrzała włosy, ustaliłyśmy co bym chciała mieć zrobione, po czym powiedziałam że zdaję się na nią ![]() ![]() W sumie wyszło mi parę kolorów, drobne moja pasemka naturalne, jasne refleksy i trochę ciemniejsze. Jestem bardzo zadowolona (zresztą wszystkie klientki które wychodziły były bardzo zadowolone, i faktycznie ładnie wyglądały). Co do ścięcia również nie mam zastrzeżeń, szybko, profesjonalnie (co jest niezwykle istotne przy krótkich włosach, tutaj niestety każde cięcie może zaważyć na fryzurze) Także dorgie Wizażanki - polecam Farouk Studio i panią Żanetę!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Przyczajenie
|
Re: Dot.: Fryzjer Poznan
Dziekuje serdecznie za odpowiedz na moja wiadomosc!!;*...Niestety ja nie bede mogla sobie pozwolic na rozczesanie dreadow...poniewaz: nie mam wlosow tylko ich ,,posiekane'' skrawki zbite w dredzie.(Byly bardzo mocno przeszydelkowane);( Co do ,,afro''-ymm-barrrdzo inspirujaca wizja!;D Po scieciu dredow zawsze chcialam zrobic sobie afro,ale z tym pewnie bede musiala <troche> poczekac;/ Jestem umowiona w Le Grand na 29 czerwca i troche obawiam sie siebie w krociutkich wlosach,(mam ok 3 cm-owe odrosty) i tego ze w tak dlugim terminie zdolam jeszcze odmowic zaplanowana operacje..<zbieram sie w sobie>
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Wtajemniczenie
|
Hm, a ja dziś po raz kolejny byłam w EmiStyle u p. Pauliny. Nie wiem, co mnie opętało
![]() W sumie p. Paulina pamiętała, co robiłyśmy dwa miesiące temu ![]() OD początku prosiłam o nieruszanie włosów na długości, poza grzywką i bokami, i tak też było. Podcięto mi grzywkę; ładnie, i lekko asymetrycznie, co mi się podoba, wycieniowano pazurki przy bokach twarzy;uniesiono fryzurkę, poprzez cieniowanie. Tyłu nie ruszono wcale. Jestem zadowolona i raczej tam wrócę, chyba ze będę miałą ochotę na całkowitą zmianę fryzury, wtedy poszukam gdzie indziej. Jestem mile zaskoczona, bo fryzura i obsługa podobały mi się bardziej niż gdy byłam tam za pierwszym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
a ja po raz kolejny ide do krystyny piaseckiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Wtajemniczenie
|
Opisz, jak było, kiedy wrócisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
PIP.
|
Dot.: Poznan i genialny fryzjer :) Gdzie to ??
Jutro mam isc do Kenzo na Podgornej, no nijakiej pani Violi [czy jakos tak
![]() chce zmienic fryzurke na lato... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#944 |
PIP.
|
no to w takim razie moze nie bedzie zle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Przyczajenie
|
ja z miesiąc temu byłam na strzyżeniu w Destiny, po raz 3, i wcale nie u pani Magdy i jak zwykle byłam zadowolona
![]() ale jest coś w tym, że jeśli się chce drastycznie zmienić fryzurę to trzeba zmienić fryzjera, bo jednak każdy z nich ma tam swoją wizję i każda wizyta to jest powielanie tego co było ![]() teraz umówiłam się na farbowanie do Farouk, szczerze mówiąc nigdy nie byłam u fryzjera na farbowaniu :P jedynie baleyage miałam, ale to było daawno temu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
BAN stały
|
hmmm i był ktoś w tym Victoria Center??
![]() bo ja w przyszłym tygodniu MUSZĘ do frycka, a kompletnie nie mam pojęcia gdzie ![]() myślałam o tym Piaseckim na Hetmańskiej, ale jak on obsługuje tuzin klientek naraz, to Panu już podziękujemy ![]() ehhh, i tak mi chodzi po głowie, żeby wdepnąć do Browaru do Laurenta i tak z marszu się obciąć, bo już mnie męczą te poszukiwania... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
benito
![]() ![]() jakbym czytała o sobie ![]() Za tydzień wyznaczyłam sobie ostateczny termin z fryzjerem, korci mnie Victoria Center, ale mało opinii o tym salonie ![]() ![]() Do Le Grand chciałam ewentualnie jeszcze do p. Grzegorza..ale cena 90 zł mnie odstrasza ![]()
#948 |
Rozeznanie
|
ja za tydzien ide do victorii center
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#950 | ||
BAN stały
|
Cytat:
no ja też już sobie wyznaczyłam dedlajn - mam iść i koniec ![]() tym bardziej, że to jedyny tydzień kiedy będę miała trochę wolnego czasu ![]() Ja byłam w Le Grand raz, obcinała mnie pani i hmmm... tak zwyczajnie dosyć było, a ja bym chciała mojej fryzurce nadać w końcu jakiś konkretny kształt... a jeszcze chodzi mi po głowie, co by się obciąć na krótko, ale wolałabym to skonsultować ze specjalistą, ale gdzie takich szukać?? ![]() Cytat:
ooo to super ![]() ![]() pytanie natury technicznej: czy można się tam zapisać telefonicznie?? długo będziesz czekać na wizytę?? bo ja jak już się zdecyduję, to bym chciała mieć to szybko za sobą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Rozeznanie
|
hm hm jak wróce do domu to postaram się odgrzebać wizytówke z numerem
![]()
!!!Manchester United!!! ![]() Edytowane przez kapsel Czas edycji: 2007-06-10 o 12:00 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
Nawiązując do ostatnio poruszanego wątku fryzjera w Victoria Center, byłam tam co prawda już parę lat temu, chyba u szefowej p. Magdy (pani po 50-tce). Poleciła mi ją moja ciocia, której p. Magda zaproponowała b. twarzową fryzurkę, skusiłam się na wizytę kilkakrotnie i za każdym razem byłam zadowolona, choć kolejne wizyty polegały już tylko na odświeżaniu zaproponowanej wizjii. Korzystając z okazji chciałam jeszcze wspomnieć o niedawnej wizycie w salonie Destiny. Wybrałam się do p. Magdy z myślą o ścięciu i ułożeniu włosów pod kątem balu absolutoryjengo. Miałam sukienkę stylizowaną na lata dwudzieste, o czym zapytana wspomniałam fryzjerce, no i niestety wyszło że pani nie bardzo czuje style lat minionych albowiem wyszłam z fryzurą stylizowaną na 40 lat później ![]() Ocenę pozostawiam każdej z was, ja tam raczej nie wrócę, choć co do ścięcia nie mam zastrzeżeń, na co dzień włosy układają się poprawnie, choć gorzej niż po wizytach u p. Grzegoża Supersona. Niedługo zamierzam sprawdzić Pacykarnię... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Rozeznanie
|
Hej! Odpowiadam dopiero teraz bo miałam jakieś kosmiczne problemy z Wizażem, ale już jest OK, reaktywuje się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Z zapisem nie ma problemu nr tel 061 858 11 00 Bardzo polecam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
No to juz wybralam kolejnego fryzjera
![]() dzieki ![]()
#957 |
BAN stały
|
ja do Krzysztofa idę jutro, trzynastego o trzynastej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Przyczajenie
|
hey !! A mogłabym wiedzieć ile Pan Krzysztof wziął od Ciebie za farbowanie ? i jakiej długości masz włoski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na relacje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.