|
|
#181 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: pierwsza wymianka Winly;) ciuszki głównie xs-m (:ZAPRASZAM:)
coś może znajdziesz u mnie za tą przepiekną :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1238064408 |
|
|
|
|
#182 |
|
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Sukienka Japan Style podoba mi sie.
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
ten czarny nie jest w ogole wyblakly, jest w stanie b. dobrym, tak tylko wyszedl na fotce. na mnie on jest za krotki, a raczej tak sobie wmawiam, bo ja lubie dluzsze rzeczy
ten z cubusa jest jasnorozowy, bardzo ladnie lezy, rozmiarowo tak samo jak reszta to jestes zainteresowana trzema, czy dwoma?
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
coś za:
4. tunika/ sukienka BIK BOK, z cienkiej dzianiny, kolorek bielutki, stan idealny, rozmiar z metki S (szerokość pod biustem w miejscu paseczka 36cm, długość 71-72cm) 3. sweterek H&M cardigan, rękawy bufki, GUZICZKI W KSZTAŁCIE KWIATKÓW rozm S-M (z metki 38) wstępna REZERWACJAtrwaja negocjacje ![]() 6. NOWY kremowy swetr b.young, long, kimonkowy-szerokie rękawy, rozmiar M-L wstępna REZERWACJA-trwają negocjacje te dwie ostatnie rzeczy oczywiście, gdyby negocjacje nie poszły;D mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=299657&page=6
|
|
#185 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, tylko nie bardzo wiem co byś chciała
|
|
|
|
|
#186 | ||
|
po prostu Łinli
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Cytat:
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-03-28 o 14:18 |
||
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie może za
9. czarna bluzeczka NEW LOOK, super fason- góra szeroka, dółem ściągacz-a'la nietoperz. 5 i 6. kurteczka w fioletową kratkę, BIK BOK. rozmiar XS-S -raczej tylko za inną kurtkę ! ?(wprawdzie nie mam kurtek ale może jednak coś Ci się spodoba )
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
a czy moglabys mi dorzucic do kurteczki to http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1238063615 ? bo czapka kosztowala 30 złotych, a bylam w niej moze dwa razy, jest jak nowa.
to za buciki i czapke.za niebieski z H&M kamizelka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1237844765. a za cubus czy moze sie zwolni ten sweterek http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1237844765 ? bo jest cudowny. a jak nie to ta bluzka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1237891395 (a jaki ona ma kolor tak naprawde?
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze mam takie okularki z h&m.
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
a i ten sweterek niebieski ma takie cos z przodu, jakby delikatnie przetrarty material. nie widac tego praktycznie, nie wiem czy w ogole dojrzysz na fotce, ale wklejam foto zeby nie bylo
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma odgiec, bo juz je dawno odwinelam i sobie sama zawiniesz jesli bedziesz chciala
![]() hm to rozumiem, troche nie wiem co wybrac.. a naprawde juz nic nie dobierzesz? moze interesuja cie jakies kosmetyki pzoa watkiem czy cos? nie wiem bo chcialabym obie rzeczy
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze znalazlam taka torebeczke, ona jest taka jakby koronkowa.
mam tez torebeczke tilly z avonu. i kosmetyki. ksiazek do ang nie mam niestety
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
hej, spodenki gdzies mi wciagnelo
mam natomiast ksiazke i cwiczenie i dwa cwiczenia musialbym jeszcze popatrzec po szafkach, na pewno jest tego wiecej...
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
oprawki są niebieskie, troszke ciemniejsze niz na fotce. moge ci dorzucic jeszcze probki kosmetykow, roznych kremow, zeli czy maseczek, bo mam tego sporo
![]() to by bylo wtedy cubus, okulary i probki za bluzke z kokarda i kamizelke? a i wiesz cos juz o tym rozowym? ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- i jeszcze mam balsam brazujacy z czterech por roku
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
mam jeszcze jedne emu. ta są z atmosphere, rozmiar 38, i bedą większe. poza tym ona sa takie bardzo mięciutkie w środku, maja milusie foterko i napewno sie rozbija. poza tym i tak emu zawsze sie bierze mniejsze zeby sie rozbily
podobaja ci sie? wkladka 25,2
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
okej, no co do bucikow to nie wiem czy wolisz te czarne czy bezowe czy obie czy nie wiem
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
OK, czyli wymieniamy się wrdług pierwotnej wersji: kostium i ćwiczenia za kurteczkę. Wspominałaś wcześniej że chcesz beżowy kardigan. Ja wypatrzyłam u Ciebie torebkę Atmosphere zielono-żółtą. Czy pasuje Ci taka wymiana?
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
tak sa czarne
moge oddac ci nawet dwie pary jesli chcesz.moze masz tez cos pzoa watkiem? jakies swetereki, bolerka, bluzeczki czy cos? jesli bys chciala dwie pary, a jesli nie to mozemy sie wymienic tak jak pisalam wczesniej. tez bede wieczorem, to sie dogadamy
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Zaraz napiszę adres na PW. Postaram się jednak jeszcze dziś coś wkleić (gdzie jest ten przeklęty aparat??
) i może coś sobie znajdziesz za torebkę. Byłaby jedna paczka. Zajrzyj jeszcze wieczorem.
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1237844765 już wiem kto mi go ukradł na allegro!:P oddam wiele, jest przeboski!
![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Wielu osobom się nie otwierają,myślę,że to dlatego, bo wątek stary, a potem było mnóóóstwo zmian na wizażu :/ jesli coś wstępnie podoba Ci się z 1 stron to mogę wrzucić nowe zdjęcie a za zegarek,hm, tak naprawdę to najbardziej zalezy mi na sweterku i jestem gotowa tylko za niego się wymienić,bo jak pamiętam, a może źle pamiętam? to sweterek chyba tani nie był? ^^
|
|
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 83 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi sie nawet bardzo sweter kremowy b. young oraz bezowa kurteczka z pierwszego postu, ale ja chcialabym zobaczyc na tobie jesli mozna
i wymiarki tez poprosze
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
wiesz, zegarek jest z Esprit :P ale bluzeczkę też mogę dorzucić, zaraz dam zdjęcie. tylko mam pytanie - sweterek 36,ale takie większe czy mniejsze? bo teraz zauważyłam, a sweterki z reguły noszę xs (34) ..
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
i jak?
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- z paskiem jest, moge wkleic real foto jesli chcesz ![]() wiesz.. co do bucikow to wydaje mi sie, ze bardziej beda pasowac ci czarne, bo maja bardziej mieciutkie futerko i lepiej sie dopasowuja, a te bezowe sa takie bardziej zbite. mozesz wziac obie pary, mozesz jedna, jak chcesz ![]() podoba mi sie z dokladki zlota torebeczka
|
|
#207 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi się
kurteczka w fioletową kratkę, BIK BOK. rozmiar XS-S -raczej tylko za inną kurtkę ! Chętnie się zamienię za moją zieloną ![]() Wymiary: szer w klatce 41cm czyli obwód 82 cm długość 63cm pzdr prosze odp u mnie ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- dzięki za podpowiedź ![]() Nie ma podszewki, jest z takiego raczej gróbszego materiału, coś jak dżins choć bardziej rozciągliwy. Ale raczej na wiosnę, ewentualnie jesień ![]() _________________________ ______________________ mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=11667371 &posted=1#post11667371 |
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
no wtedy ty bys dostala dwie pary i sweterek z cubusa okulary i probki i czapkę.
a ja bym chciała tak. za jedne buciki: kurtka i naszyjnik i kolczyki. za sweterek z cubusa, okulary i probki: kamizelka i bluzka z kokardą. a za drugie buciki: zlota torebeczka i nie wiem co jeszcze. ale chcialabym jeszcze jedną albo dwie rzeczy za nie. pasowaloby mi ten rozowy sweterek np. a nie masz nic pzoa watkiem juz?
|
|
#209 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za
7. sukienka/ tunika BIK BOK w kwiaty, zdjęcie nie oddaje pięknych kolorów rozm Modpisz |
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
chyba, ze to, ale widze, ze M-L, wiec duzy?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1237891152
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

rozm S-M (z metki 38) wstępna REZERWACJAtrwaja negocjacje 

) i może coś sobie znajdziesz za torebkę. Byłaby jedna paczka. Zajrzyj jeszcze wieczorem.