![]() |
#511 |
BAN stały
|
Dot.: Absurdy ...na forum ;p
Mam wrażenie ostatnio,że jak pojawia się jakiś nawet kontrowersyjny temat,to nie daj Boże skomentować to negatywnie,bo zaraz pojawiają się oburzenia,no jak tak można komentować itd
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Przypomina mi się wątek o tym czym się myjemy. Jedna wizażanka pojechała po autorce wątku, a za nią kolejne negatywne posty, ewidentnie wyśmiewające i ugryźliwe. Tego nie pochwalam, bo jeśli komuś temat wątku nie odpowiada to nie musi się wpowiadać.
#513 |
Wtajemniczenie
|
Jak miło wiedziec, ze nie tylko mnie irytują niektóre absurdalne wątki na wizażu.
Największym absurdem dla mnie są własnie wspomniane juz wątki pdt " powiedz wszystkim dobranoc...dziendobry" co jesz/pałaszujesz właśnie przed monitorem", " o której dzis wstałas a o ktorej poszłas spac", " co robi twój tz gdy siedzisz na wizazu" , "co robicie" , "jaka u was pogoda"...i wiele wiele innych. Nie chce być wulgarna, ale naprawde brakuje jeszcze tylko wątku pdt " ile razy byłaś dziś w toalecie? " ![]() Mam wrazenie...zreszta chyba nie ja jedyna, bo ktoś juz o tym wczesniej wspomniał, ze takie wątki mają chyba tylko na celu nabijanie sobie licznika postów. Bo czy wypisywanie codziennie przez mase wizazanek "dzien dobry", " jem serek" , "moj tz własnie dłubie sobie w nosie jak ja przegladam wizaz" ![]() ![]() ![]() takie tasiemce majace po kilka tys postów o tej samej treści " dzień dobry" i inne tego słowa synonimy są tak bezsensowne ze naprawde nie potrafie znaleźć ani jednego sensowego powodu dla ktorego takie wątki wogole maja racje bytu...oczywiscie poza wspomnianym nabijaniem postów ![]() napisał ktos takze o sytuacji gdy niektóre wizazanki zostawiaja w wątkach posty pdt " nie wiem, nie wiem jak Ci pomóc".To takze jest typowe nabijanie postów.
![]() |
#514 |
Konto usunięte
|
to jak tak narzekamy- denerwuje mnie wiele razy powtarzane zdanie 'ona sobie po prostu nabija posty'. szkoda, że te liczniki są na wierzchu, a nie schowane w profilu, bo niektórych to naprawdę boli.
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Nie przesadzajmy z tym nabijaniem sobie postów.
Przecież nie ma żadnych gratyfikacji za przekroczenie określonego progu, więc co za różnica kto w jakich wątkach się udziela i ile ma postów ![]()
#516 |
Zadomowienie
|
mnie wkurzaja tematy w stylu powiedz dzien dobry albo jaka masz dzis pogode albo jakies inne pieerdoly...sorry ale takie tematy nic nie wnosza...
jak chce wiedziec jaka jest pogoda u kogos to sobie ogladam pogode po wiadomosciach i mam luz,a nie taki temat(!) poza tym wkurzjaa mnie pytania zadane po 100 razy te same jak ktos je powtarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
No nie ma. Jednak przeczytałam kiedyś pewien post, w którym było napisane, że inaczej traktuje się wizażanki, które mają po kilka tysięcy postów na liczniku. Dla mnie to głupota, bo jeśli ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia to nawet, gdy będzie miał 10 postów to można z nim np. podyskutować całkiem przyzwoicie. Zresztą każdy kiedyś zaczynał z małą ilością postów....
#518 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tego nie zauważyłam i nie odczułam.
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
up up up do gory ??? ![]()
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
Freso jaka legenda
![]()
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
Nie,nie
![]() Legendą jest to, co było napisane w tamtym poście, jakoby stan licznika dodawał splendoru ![]()
#523 |
Konto usunięte
|
Albo taki motyw
Między dwóch ew. więcej użytkowników wymieniających sie odmiennymi poglądami w skrócie ostra pyskówka na łączach ![]() -a wam się jeszcze chce ?! rany -wy wciąż to samo wałkujecie ?! matko Nie mija chwila a król spokoju sam się awanturuje do upadłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze opisane
![]() |
#525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mozna powiedzieć, że wszystkie wizazanki z dłuzszym stażem traktują tych raczkujacych inaczej...jednak czasem da sie odczuć, ze "zadomowione" lub "zakorzenione" wizazanki troszke odmiennie odnosza sie do forumowiczek starszych niz do tych początkujących na wizazu. Czesto zdaza sie, ze czuja sie bardziej pewne siebie i bywaja bardzo uszczypliwe wobec nowych wizazanek, czasem zupełnie bez powowdu ![]() Oczywiście nie należy sie tym przejmować bo na szczęscie są tez doświadczone i bardzo sympatyczne forumowiczki, które nie czuja sie lepsze ani bardziej pewne siebie w wypowiedziach tylko dlatego ze są na forum dłuzej. Tak więc wydaje mi się, ze ta ilość postów ma jednak dla niektorych wizazanek znaczenie i dlatego tez nie potrzeba zadnych "gratyfikacji" żebynabijac sobie troszke ten licznik ![]() Zresztą nie jest to tylko moje wrażenie bo kiedys u jednej z wiazanek widziałam podpis w którym otwarcie pisała o swoim celu - dobić do pewnej liczby postów w jakiś tam czas, nie pamietam juz dokładnie w jakim czasie i ile tych postów miało byc ale duuzo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
oj nie oszukujmy sie , sa osoby, ktore maja parcie na te ilosci postow.
Od zawsze czlowiek cos kolekcjonowal, zbieral na wizazu mamy to w formie postow ![]() niektorym zwisa, ile kto ma postow ,a niektorzy pisza byle pisac i budowac sobie.. range (?) na wizazu sa osoby z paroma tysiacami postow, ktorych nie kojarze a sa osoby, ktore maja kilkadziesiat i bez problemu je rozpoznaje a na dowod, tego co wczesniej napisalam --> jest watek " moj tysieczny post" czy cos takiego:P po co on jest? ![]()
#529 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie ilość postów nie ma znaczenia absolutnie Co z tego ,ze ktoś będzie ich miał milion jak połowa z tego będzie-Dzień dobry a druga Dobranoc ![]() Wiadomo,ze starsze -w sensie stażem- użytkowniczki będą sie czuć tu pewniej-po prostu nie jeden ban ,huczne odejście ,awanture przeszły i widziały ;mogą sobie zatem na pewne zblazowanie pozwolić ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście ,ze jeden i ten sam tekst -dajmy na to glupi napisany przez nowicjusza a dajmy na to ba! ![]() Jak w zyciu -mądra osoba pozwoli sobie na bzdete bo wie ,ze jej pozycji nic nie ruszy a gryzipiórek musi sobie wyrobić renome *by na bzdety bez uszczerbku pozwolić sobie mógł ..uff *szczerze mówiąc renoma na forum to ostatnia rzecz na ktorej mi zalezy ** i dlatego jej nie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 | |
BAN stały
|
Cytat:
wydaje mi się, że tu nie chodzi o ilość postów a po prostu o to czy jakaś wizażanka jest kojarzona czy nie... bo zawsze inaczej się dyskutuje z osobą, której postów się już naczytało i wiadomo co się po niej spodziewać ![]() ![]() są wizażanki z relatywnie małą liczbą postów, które wszyscy znają (Łajka, Alchemia), są i takie co mają po 6-9 tys. a nie mam pojęcia co to za jedne ![]() jak ktoś się bawi w nabijanie postów to marnuje czas, jak chce się wkręcić do KWA to nie tędy droga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() i do tego jesio perfidnie mijasz się z prawdą ![]() *i to jest przykład zdałnienia, którego każdy by się po mnie spodziewał i nie naruszy mojej renomy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#534 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() O typowo taką kiedy naprawde da się odczuc w wypowiedziach, ze nie koniecznie miło czy przyjaźnie "starsza" wizazanka odnosi sie do nowicjuszek ![]() ![]() co to KWA ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kółko (Koło? jak to szło?) Wzajezmnej Adoracji taka wizażowa elyta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta fakt, ze sa tu osoby ktore maja po 4 000 a ja nie kojarze ani 1 postu.
![]() |
#537 |
BAN stały
|
myślę, że problem też trochę w tym, że nowe wizażanki nie czują się jeszcze pewnie na forum i każdą, nawet drobną uszczypliwość, biorą do siebie
![]() ![]() zauważam, że ludzie czasami zapominają, że forum to forum... ja tam się z niejedną wizażanką już pożarłam (Łajka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
loj klotnie..... troche ich bylo
![]() z paroma osobami sie pozarlam, ale mam nadzieje,ze nie zywia do mnie jakiejs niecheci ![]()
#539 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() edit: Jasne...wymiana zdań, ktora czasem prowadzi do spięć zawsze ma miejsce w koncu ludzie mają rozne poglady i nikt nie jest jednakowy. Ale hamska uczyliwość nie zawsze = wlasne zdanie ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094 Edytowane przez Soft Czas edycji: 2008-01-09 o 19:50 Powód: błąd/dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() To fakt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.