![]() |
#751 | |
BAN stały
|
Dot.: Absurdy ...na forum ;p
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
a no racja racja;]
ja tez mialam male starcie z ILONA..ja jej doradzalam a ona i tak wiedziala wszystko lepiej ![]() tacy sa ludzie niestety
#753 |
BAN stały
|
Btw, nie wiem, czy 7X kilo przy 166 to jest otyłość, czy nadwaga.
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Konto usunięte
|
Troszku tu jestem .Róznie bywało
![]() Gdzieś z początku z jedną dosłownie jedną wizazanką tak zadarłam ,że na bardzo ostrych PW sie skończyło .Bardzo ostrych. Od tego czasu ja nie szukam jej a ona mnie .Szczerze ?nawet nie wiem czy bywa i czy jeszcze w ogóle sie udziela na Wizażu Jak tak to obie sie tu mieścimy Jakos sobie nie wyobrazam bym miała jej/akurat jej/ doradzać długość grzywki czy wybór ścieszki życiowej . |
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja sobie zdaję sprawę, że słowa krytyki są bolesne i nie każdy umie je przyjąć. Ja też mam z tym problem, ale umiem rozróżnić, że co innego, gdy ktoś robi mi na złość, a co innego, gdy ma dobre intencje. No bo jakie mogłam mieć intencje pisząc jej, żeby uważała z tymi starymi końmi z randkowych portali, co się umawiają z dziewczynkami w jej wieku!? Nikt inny jej tego nie napisał, niestety. Nie wiem, może przesadzam z tym, że naraża się na to, że ktoś ją zgwałci, porobi zdjęcia, będzie szantażował, wyzwie wulgarnie, numery nie z tej ziemi wykręci, może za dużo o prawie karnym czytam, gazety przeglądam czy "Fakty" w TV. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Taaa ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
BAN stały
|
Widze,widze i się nie martwie.
![]() Może Ilonka, jest już? na swoim i nie tylko punkcie zbyt przewrażliowiona??? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
a ostatnio byl na Plotkowym watek, facet przyszedl sie wyzalic, ze on jakos tak delikatnie by chcial zasugerowac i nie wie jak (dlatego zaklada watek), zeby jego dziewczyna troche schudla. Ludzie, gromy na jego glowe!!!!!!!!
- moze sobie odpusc ten zwiazek ![]() - po co sie wiazac z kims kogo chcesz zmieniac? ![]() - znajdz sobie inna.. - widzialy galy co braly! taka to wrazliwosc tam byla.. a gdyby chlopak po chamsku uwazal, ze ma w domu salceson bez uczuc, to by watku nie zakladal (jak delikatnie ja naklonic) tylko z grubej rury swojej Krysi walnal: masz d*** jak szafa trzydrzwiowa, nie podniecasz mnie i sie nie wyswierszczal
#760 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
Się porobiło.
![]() Osobiście byłabym wniebowzięta, gdyby kilka osób znających się powiedziało mi jakich kosmetyków mam stosowac, jak się malować i co zrobić z moją nieszczęsną grzywką która chwilowo jest w stanie przejściowym. ![]() Szkoda, że w tak długim wątku nie było ani jednego 'dziękuję'.
![]() |
#762 |
BAN stały
|
ja się bardzo nie lubię tłumaczyć, tym bardziej, że nie uważam żebym coś nabroiła
ale nikt by Ilonie nie wytknął nadwagi gdyby sama nie zaczęła strzelać tekstami jak to nam ciśnienie nie skacze, bo ona się nie chce odchudzać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
Całkiem-Spoko, ale ja nie mam nic do tego, co piszesz
![]() Miej tylko na względzie, że różną wrażliwość ludzie mają i nie każdy potrafi odczytać Twojego posta tak, jak należy (ja to potrafię ![]()
#764 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() nu chyba, że coś porobiłaś z kudłami w międzyczasie ![]() jak chcesz to wyślij mi jakąś aktualną fotę to coś wymyślimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
BAN stały
|
Ech. Zastanawiam się teraz, jak długo to potrwa.
![]() Moim zdaniem, Ilona jest drażliwa i łatwo wybucha. Moim zdaniem, chciałyście doradzić, szczerze, niektórym chwilami sie przesadziło, ale przesadziło się także Ilonie, ale dziewczyny się jednak wysiliły, i jakaś równowaga została zachowana. I jeszcze, moim zdaniem, nieładnie jak tak rozmawiamy o niej bez niej. W sumie. Po co to wałkować, było, minęło. ![]() A problemy z kręgosłupem to ma choćby SH Khan, co mnie zdziwiło, bo chłopak wymachujący i giętki, jak ta łóżkowa sprężyna. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dlatego postanowiłam, że nic już jej nie doradzam, bo co bym nie napisała, to zawsze byłoby źle. Ilona nie uwierzy, że mogę mieć dobre intencje i naprawdę chcę ją przed czymś ostrzec. No chyba, że zmienię front i zacznę pisać: "Tak, Ilona, umów się z tym 30latkiem z sympatii.pl, na pewno jest wart poznania". ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moich rad bylo malo, dziewczyny bardziej sie produkowaly. ja sie strasznie ciesze, jak ktos skorzysta z mojej wskazowki a potem powie "mialas racje, ten kosmetyk jest dobry". to jest prawdziwa nagroda za wysilek a dziekuje padlo oczywiscie, specjalnie sprawdzilam ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=132 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=144 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
BAN stały
|
E tam. Nie pierwszy raz się deklarujesz, że odpuścisz; tyle to warte, co moje ''eot''.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#770 | |
Zakorzenienie
|
nie Benito, to bylo na odwrot. Ilona napiala, ze nie chce jej sie 2 km do drogerii isc, na co Olik04, na temat tego, ze "jeszcze schudnac mozna
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#771 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
BAN stały
|
O nic.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Konto usunięte
|
Można udzielić rady i ..udzielić rady.
Jak komus brakło 50 zł do 1 -szego to niekoniecznie chce usłyszec ze ma męża niedojdę ,żadnych perspektyw i starą kieckę na dupie. I dawaj receptę na lepsze zycie! I jeszcze te dziekuję nie usłyszałam! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
To był wątek podwyższonego ryzyka...
Ale tak się zastanawiam, ile osób wytrzymałoby nieprzychylne opinie o sobie w zmasowanej formie, myślę, że niewiele (żadna?). Nawet całkiem-spoko zapewne by wysiadła ![]() No nic, był dym, dymu nie ma, kto się nie załapał... doczyta.
#777 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nie widzialam, zeby tyle ukrytych wizazystek
![]() ![]() Spoko, przeoczylas moj elaboracik, czy niegodnam riposty? ![]()
#778 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() jakoś nie widziałam tego o tych 2km i pączkach, od razu wlazłam na to: Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
BAN stały
|
Się nie założymy, bo to by musiało z rok, lub chociaż pół, potrwać, to Twoje odpuszczenie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Niewątpliwie, bo ja jestem niezwykle wrażliwa ![]() Dlatego też nie zapodaję swoich zdjęć nigdzie, bo jestem bardzo brzydka. Że aż strach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.