![]() |
#721 |
BAN stały
|
Dot.: Absurdy ...na forum ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Konto usunięte
|
Z boku to wygląda całkiem inaczej .
No i fakt -bezsens ,ze zamkneli -taka jazda przeszła koło nosa ech |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() też mi się to zdarzyło. parę razy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę założyć wąek na Metamorfozach, ciekawe, jaką będę miała oglądalność ![]() ![]()
![]() |
#726 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
BAN stały
|
Tylko tutaj wkleiłam, bo dla mnie doradzanie Ilonie to jest jeden z największych Absurdów na tym forum. Przez duże A.
Cytat:
Starczy Ilonie kilka razy napisać coś, co wybitnie nie jest po jej myśli i masz zagwarantowaną jej nienawiść po kres swych dni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 | ||
Zakorzenienie
|
haha, zlecialy sie babole
![]() zapasy w blocie sie skonczyly ![]() Cytat:
![]() bedzie za-je-biaszczo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja w to wierze ![]() ![]() EDIT: Fresiak, zakladaj watek ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie absurdem jest to, ze jakiekolwiek pisanie o problemie oznacza dla wielu wizazanek, to ze musza RADZIC. Ale ok to jeszcze pol biedy. Najbardziej pojac nie umiem, ze ktos radzi i ta osoba MUSI tak wlasnie postapic.
A potem jest foch wielki, ze ktos chce POMOC a ta osoba nie slucha. Bo przeciez napisala o problemie wiec MUSI postapic tak jak ja radze. Po prostu dla mnie ta logika jest niepojeta. To wrecz podchodzi pod probe przejecia kontroli. Ale tzw the end potrafi byc juz najbardziej nieprzyjemny. Wyobrazmy sobie scenariusz. X ma problem, Y daje najlepsza_na_swiecie_rade , X sie waha i mowi, ze nie to raczej nie. Y siada na X i wbija jej ze mam ja sluchac. W koncu X ulega i robi tak jak chce Y. I to sie okazuje wielkim niewypalem. X jest przykro (no bo jak inaczej) i pyta Y "no ale czemu mi tak poradzilas?". Co na to Y? Klasyka gatunku. ![]() Wiec po to, to wbijanie do glowy by potem umyc rece od odpowiedzialnosci? Decydowanie, ale bez przyjmowania konsekwencji? ******** |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---- Dziewczyny i nie udawajcie jedna przed drugą że takie dobre intencje tam były .I takie wielce pokrzywdzone jesteście .I aż tu żalić sie trzeba . Z radami tez można przedobrzyć ,oj można . Jak juz doczytałam ,żeby mogła pare kg schudnąć to sorki przegięcie itd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
a mnie za to rozwalila wypowiedz Diamencika18 na samym koncu watka : Ja lubię kiedy oczy są mocno podkreślone
![]() przepraszam chwilowo brak polskich znakow.
#733 |
BAN stały
|
No właśnie, jaki tam tłok.
![]() ![]() Ale tak nie bez winy jesteście, co? Ilona jest łatwą ofiarą, bo łatwo ją podpuścić, jeśli naprawdę chce się doradzić, to ładniej mieć to na względzie... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
BAN stały
|
Cytat:
ale sposób odmowy może być miły i mniej miły a przyjmować krytykę można w sposób elegancki i z godnością albo i bez jednego i bez drugiego że już nie wspomnę o tym, że jak ktoś wkleja fotkę w internecie o musi liczyć się z tym, że niekoniecznie usłyszy peany na swoją cześć takie prawo dżungli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale gdy czytam w pewnym wątku, że poznany w necie starszy koleś, z którym się spotkała, na kolejne spotkanie zrezygnował kilka godzin przed i napisał jej potem, że chodzi mu tylko o seks, a Ilona dalej zastanawia się, czy się z nim spotkać z nadzieją, że jej kino postawi. A część wizazanek jeszcze ją utwierdza w tym pomyśle i nie przyjdzie im na myśl, że ona kolesia praktycznie nie zna i jak ten koleś odbierze zgodę na to spotkanie. Że może ją do lasu wywiezie i zgwałci. Chyba nie podejrzewasz, że z czystej złośliwości piszę jej, żeby uważała na takich osobników, bo to się kiedyś MOŻE nieszczęściem skończyć. Bez przesady. Specjalnie sympatyczna może nie jestem, ale aż tak wredna - też nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jakby mało było wątków na forum, to trzeba Ilonie po piętach deptać.
![]() |
#737 |
BAN stały
|
No własnie,miałam napisac w wątku Ilony,czy aby wizażanki zbytnio się nie rozpędziły z tymi dobrymi radami.No,ale nie zdązyłam bo wątek zamknięto.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie Łajko, masz rację wiesz lepiej co mną kierowało, kiedy przez jakiś kwadrans szperałam w swoich licznych zbiorach fryzurowych, żeby wkleić Ilonie fryzurki, w których lepiej by wyglądała czysta złość i wredota i chęć dokopania biednej poniewieranej na forum Ilonie dokładnie to ![]() to samo myślała Truskawkowa jak pisała elaborat o zapychaczach, sprawdzała składy i wklejała linki z KWC to też z czystej złości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A niech sobie robi, co chce, świata nie zbawisz ![]()
![]() |
#740 | |
Wtajemniczenie
|
Prawda?
![]() A na ewentualne pytania cóż on oznacza będę tajemniczo odpowiadać - i tak nie zrozumiesz ![]() Cytat:
Bo się odpisuje.... Najlepiej w formie peanu na naszą cześć ![]() ![]()
![]() |
#741 |
Konto usunięte
|
też mi się zdaje, że tak krytyka Ilony przybrała zbyt szyderczą formę. i jakoś nie wierzę w te dobre chęci doradzających.
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Konto usunięte
|
Prawo dżungli prawem dżungli. Kazdy żeruje jak może
![]() Jak lew czy tam sęp wokół ofiary . Spoko tu linka wkleiła /by cd mógł nastąpić/ to tam zalazłam i jak tam znajome twarze znalazłam to już wiedziałam co będzie grane. Chociażby mnie nie wiem jak korciło to bym sie wypieła na kogos a nie doradzała komuś kto rzekomo rady nie umie przyjąć Niech ktos inny spróbuje!! Czy to obowiązek jakiś czy cuś? |
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-faktycznie, macie racje, teraz jest lepiej juz nawet na dziekuje nie liczylysmy, ale tylko na to, ze faktycznie nasze rady, starania sie przydaly na cos |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
#745 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Widziałam, jak mi odpowie, ale mam jakąś tam - wprawdzie słabą - nadzieję, że jednak dotarło do niej, na co się naraża. Ale spoko, już se raczej odpuściłam. Ile można walić grochem o ścianę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | ||
Zakorzenienie
|
koncowka mnie zniesmaczyla tego watku Ilony
![]() Cytat:
Cytat:
A co do Ciebie Calkiem Spoko ![]() "Ilona pamietaj, ze to obcy facet, moze Cie skrzywdzic, nigdy nie wiesz czy na czubka nie trafisz, a jak pisze, ze chce tylko seksu to lepiej wiac"... no a mozna strzelic elaboracik na pol strony z milionem pogrubien i podkreslen: Ja tu madra radze, ze ty tego nie widzisz, ale jak chcesz zycie zmarnowac, bo ja Ci tu radze bo jestem starsza, a ty jestes naiwna, i nie wiesz tego i tego, i tego i tego...a poza tym to pomysl dziewczyno, i to kolejny raz juz masz podobna sytuacje, no wiem, ze Ci sie nigdy nie podoba co ja mowie, no ale wez to pod uwage.. Mnie to przypomina kazanie jakie rodzice strzelaja..az sie sluchac nie chce, chociaz i racje maja czesto
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
no to jestesmy Misjonarki, ktore wtracaja sie w czyjes zycie i probuja je zmienic na lepsze.
taka natura, niestety ![]() spac po nocach nie mozemy, gdy komus nie sprobujemy pomoc, a moglysmy nic na to nie poradze, widocznie jestem smerfem Wazniakiem, a raczej nie zanosi sie na zmiane |
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |
BAN stały
|
Cytat:
tak się składa, że ja do tej pory z Iloną żadnych spięć nie miałam ![]() wiedziałam, że to, hmmm, trudna interlokutorka w dyskusjach... ale chyba czegoś innego się spodziewałam jak wchodziłam na jej wątek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Całkiem-Spoko, ale Ilona nie jest tu wyjątkiem.Zakłada ktoś wątek, Wizażanki dwoją się i troją, żeby doradzić, a na koniec autorka stwierdza, że ona i tak wie lepiej i za te rady, to jednak: 'dziękuję'.
W sumie, nie wiem, po co zakładać wątek, skoro z góry wiadomo, że i tak się wie lepiej, to raz. A dwa, czasami wystarczy spojrzeć, kto założył wątek, i już wiadomo, czego się można spodziewać, czy warto się produkować, czy nie.
#750 |
Zakorzenienie
|
hm co by sie za duzo nie rozpisywac:
generalnie uwazam, ze wiekszosc dziewczyn chcialo po prostu pomoc ale, mnie zniesmaczyly podobnie jak syntagme, te dziwne aluzyjki , a propo schudniecia..;/
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.