|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umowa ACTA – ACTA ograniczenie wolności i informacji w sieci
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czytałyście to? http://wiadomosci.dziennik.pl/polity...internetu.html Chętnie bym sie zajęła jego procesem.
|
||
|
|
|
|
#2282 |
|
Zadomowienie
|
Ups, to przepraszam najmocniej
|
|
#2283 |
|
Wtajemniczenie
|
Komentarz moim zdaniem trafny pod ta parodią
PO przewidzialo ze moze stracic poparcie podczas swojej kadencji dlatego do rządu wcisneli Palikota, który teoretycznie jest czymś innym niz PO, a praktycznie to jest cwany manewr zostawienia władzy przy sobie, Palikot jest w rządzie tylko dlatego zeby w☠☠☠☠ieni wyborcy nie głosowali na PiS, a czy palikot czy PO to JEDEN CH......
|
|
|
|
|
#2284 | |
|
Wtajemniczenie
|
No coś Ty, nie szkodzi , im wiecej osob zobaczy tym lepiej. Bo filmik w przystepny sposob przemyca w parodii pare faktów o naszej władzy... (min. Palikot jako kontrolowana opozycja, "przefarbowanie sie" PO pod kilkoma nazwami itp), dzieki czemu fakty te moze trafia jakos do wiekszej ilosci młodych osob ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wrzucam fragment z konta "Marsz Niepodległości" na Facebooku (moim zdaniem trafili w 10 z doborem cytatów): "Palikot w masce anty - ACTA NASZA OPINIA O PALIKOCIE? - najgenialniejsza "wrzuta" Donalda Tuska. Człowiek, który ma gwarantować, że jakikolwiek bunt młodych nie zagrozi temu systemowi. Palikot - milioner, który kasy dorobił się w systemie, w którym Tusk i jego kolesie tkwią po uszy Palikot - facet, którego karierę polityczną przez lata promował i osłaniał Tusk Palikot - poseł, który w momencie największych wtop rządu PO wychodził przed kamery, w☠☠☠☠iał Kaczyńskiego, Kaczor robił zadymę --> wszyscy zajmowali się zadymą, zamiast nieudolnością rzadu Palikot - gość, który który kilka lat temu wydawał katolickie pismo "OZON", teraz walczy z religią Palikot - 6 grudnia 2009 r. "nie przeszkadzają mi krzyże w szkołach czy innych miejscach publicznych. Krzyż jest w takim samym stopniu w Polsce symbolem religijnym, co narodowym. Jeśli komuś przeszkadza symbol religijny niech odczytuje to w sposób narodowy właśnie. Kościół w Polsce był zawsze bowiem po stronie ludu i po stronie polskości. " Palikot - jesień 2011 - akcja "zdjąć krzyż w Sejmie" Palikot - "jako poseł PO brał udział 27 kwietnia 2006 r. w sejmowym głosowaniu nad nowelizacją ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii. Nowelizacja zaostrzyła górną granicę kary za uprawę narkotyków, w tym konopi (z 2 do 3 lat więzienia), zwiększyła także wymiar kary za posiadanie znacznej ilości środków odurzających lub substancji psychotropowych (z 5 do 8 lat więzienia)." Palikot - grudzień 2011 "Ruch Palikota chce zezwolić na posiadanie nie tylko marihuany, ale i innych narkotyków, m.in. kokainy, heroiny i amfetaminy." Zadaj sobie pytanie - kto promował Palikota? Kto trzymał go i dopieszczał w partii, a po rozstaniu - wcale nie zwalczał? Które media pompowały Palikota w czasie kampanii? Czyżby te same, które bronią rządu i przekonują, że protestujący przeciwko ACTA to idioci? Dlatego jeśli już przejrzałeś na oczy i wiesz, że Tusk ściemnia, to nie daj się nabrać na Palikota - NAJWIĘKSZĄ ŚCIEMĘ TUSKA, która ma gwarantować, że system będzie trwał. Palikot to polisa ubezpieczeniowa Tuska. WALCZ Z SYSTEMEM - PALIKOT JEST JEGO CZĘŚCIĄ!"
|
|
|
#2286 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
|
#2287 |
|
Naczelny Hipster
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2288 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Dzisiaj znów Palikot próbował wypłynąć na fali niezadowolenia społecznego — pojawił się w Warszawie na manifestacji. Nie był zbyt życzliwie przyjęty przez tłum. Ale oczywiście dziennikarze lecieli za nim, lecieli... A sam Palikot wywiadu udzielał już z dala od tłumu
|
|
|
#2289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dobra, kończę z Kaczyńskim bo niektorzy dość mają ![]() |
||
|
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawa uwaga użytkownika "Chcemy 98% vat, bo w dupach przewraca nam się z dobrobytu", wiem że już o tym pisałyście ale dobrze powiedziane:.
To o czym pisałem wczoraj, strony które w gruncie rzeczy nic nie robią dla sprawy, ACTA mają po 200 tys. użytkowników, a strona:http://www.facebook.com/pages/Refere...48567488495942 mająca na celu doprowadzenie do referendum, jedynie niecałe 6 tys. czy rzeczywiście ludziom wystarcza to, że napiszą pod każdym postem Komentarz usunięty przez ACTA (170 tys. fanów)? Jeżeli tak to wygląda, to co się dziwicie, że w Polsce nic się nie zmienia? Radzę co niektórym zastanowić się nad własnymi celami i się tych celów mocno trzymać. Sam czasami myślę nad swoimi celami, postępowaniem wyciągam wnioski i przynosi to bardzo dobre rezultaty. Ja oczywiście zdążyłam już wypełnić internetową i międzynarodową, ale skoro tak - to w poniedziałek zanoszę do szkoły arkusze. ![]() A parodia genialna, chociaż PO chyba dorobiło się już kilka wersji tego filmiku ze swoim udziałem to ta się wybija, no i w kontekście dzisiaj - "uruchomić Palikota"...
Edytowane przez Kreskaaa Czas edycji: 2012-01-27 o 22:41 |
|
|
|
|
#2291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez siska81 Czas edycji: 2012-01-27 o 22:41 |
|
|
|
|
|
#2292 |
|
Raczkowanie
|
dawidowskasia, siska81 ja też.
a były chwile, że myślałam, że ja jedna jestem jakiś alien w swoich poglądach. Miło wiedzieć, że nie każdy młody głosuje na lewicę lub pseudo-centralne ugrupowanie (które też okazało się lewicą, tylko zakamuflowaną). Zawsze raźniej wiedzieć, że jest więcej ludzi myślących podobnie do nas. Ok, koniec offu ![]() Wracając do ACTA, dziś się aż zdziwiłam, ile poświęcili o tym w Informacjach, pokazali nawet manify z innych krajów. Co do Boniego i jego rzekomej chęci podania się do dymisji och , bo uwierzę! jeśli już nawet by się podał, wujek donek jej nie przyjmie, przecież koledze się tego nie robi! ale tak czy siak zawsze mnie bawi taka chęć podania się dymisji wiedząc, że kolega z góry i tak nie puści. zawsze to jednak wygląda honorowo
|
|
#2293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2294 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie rzeczy to tylko w Polsce.Nie wspominając już o tym całym palikociarstwie. Jak zawsze wierni i oddani poglądom ludu. Ciekawe dlaczego tak mało rodaków na nich głosuje.
Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2012-01-27 o 22:57 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Zapewne był już tutaj ten link, ale daję:
http://www.jestemprzeciwacta.pl/ PODPISUJCIE!!!
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
I było także, że takie internetowe petycje nie mają żadnej mocy prawnej.
|
|
|
|
|
#2298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
strach teraz powiedzieć coś złego na Tuska - no może teraz już nie, ale przed wyborami....nie daj Boże ![]() Trzeba ich obalić i koniec. Nie chcę sprzedawczyków rodem z PRL-u ![]() Dla mnie przeszlość ma znaczenie... |
||
|
|
|
|
#2299 |
|
Raczkowanie
|
ale Asiu naprawde uwazasz, ze jezeli do wladzy dojdzie Pis to bedzie nam lepiej? Bo ja w to watpie. Wg mnie jedyne na czym zalezy Kaczynskiemu to Smolensk. On ma gdzies ludzi (podobnie jak Tusk).
"Tak rzadko zdarza się słyszeć, żeby kobiety mówiły: „Nie mogę się doczekać, żeby rozkręcić swój własny interes" albo „Już bym chciała chodzić na te zajęcia z handlu nieruchomościami". Cel większości kobiet brzmi „Za rok chcę być już mężatką"." |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2300 |
|
Zadomowienie
|
Witam. Nie wiem czy wiecie ale w dniu dzisiejszym jadąc samochodem nieopatrznie włączyłam sobie do słuchania Radio Maryja i jak usłyszałam słowo Acta to stwierdziłam, że posłucham co mają do powiedzenia. Do radia dzwonili słuchacze i zarówno prowadzący jak i staruszkowie (bo po głosie można przypuszczać że były to osoby w słusznym wieku) wypowiadali się przeciwko podpisaniu Acta wręcz jedna pani nawoływała księdza do modlitwy, żeby jak najwięcej młodych ludzi przyjechało manifestować do Warszawy.
|
|
|
|
|
#2301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Smoleńsk tez jest ważny ja chce wiedzieć jak to się stało Kaczyńskiemu zależy na Smoleńsku tak jak mi ale także aby Polakom żyło się lepiej .
|
|
|
|
|
|
#2302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety programem gospodarczym zadna sejmowa partia mi osobiscie nie odpowiada
|
|
|
|
|
|
#2303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W efekcie Polacy naśmiewają się z tego, że ktoś chce dojść do prawdy o tym jak i dlaczego zginął Prezydent i 95 innych osób. ![]() Popatrzcie same nawet jak to brzmi. Powinniśmy się cieszyć, że ktoś na wyższym stołku umie powiedzieć "nie" i nie łyka każdego słowa które nam wtyka rusek.
"Chłopcy rzucali kamieniami w żabę dla żartu, a żaba umarła na serio" www.pajacyk.pl www.pustamiska.pl Wyłącz TVN- włącz myślenie! Edytowane przez Vanika Czas edycji: 2012-01-28 o 00:07 |
|
|
|
|
|
#2304 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2305 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W temacie tak poważnym, jak wyrażenie naszej woli, co do referendum - korzystajcie tylko z powyżej podanej strony. |
|||
|
|
|
|
#2306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to patrioci, ludzie którzy są przeciw korporacjom etcFakt, była lipna koalicja, ale program mają dobry - troszkę lewicowy , ale bynajmniej nie mają przeszłości komunistycznej ![]() PS Z akcją pod krzyżem media zrobiły furorę a tak to nie wyglądało. Ja też chcę wiedzieć co się wydarzyło. Wyobraźcie sobie,ze zginął Putin - czy Rosja by tak odpuściła? Nie. Ludzie się wieszają w więzieniach (sprawa Olewnika) - nikt nic nie mówi Lepper się wiesza - nikt nic nie mówi....mogę wymieniać w nieskończoność
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2012-01-28 o 00:19 |
|
|
|
|
|
#2308 |
|
Wtajemniczenie
|
Widze, ze robimy gigantycznego off topa
![]() Ale tak mi sie w temacie Hołdysa przypomniało, a on jakos zwiazany z ACTA jest ![]() http://www.pudelek.pl/artykul/31634/...ynski_to_chuj/ http://www.pudelek.pl/artykul/25286/...ywy_posraniec/ I kto tu uprawia polityke nienawisci Ciesze sie, ze ten Pan "zniknal". Wypowiadanie sie w taki sposob o kimkolwiek to szczyt totalnego chamstwa i swiadczy o jakiejs chorobie umysłowej chyba.
|
|
|
|
|
#2309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
takich przypadków jest więcej
|
|
|
|
|
|
#2310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tak go besztali.
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

. Miło, ze sa osoby, którym to nie jest obojetne 

, im wiecej osob zobaczy tym lepiej. Bo filmik w przystepny sposob przemyca w parodii pare faktów o naszej władzy... (min. Palikot jako kontrolowana opozycja, "przefarbowanie sie" PO pod kilkoma nazwami itp), dzieki czemu fakty te moze trafia jakos do wiekszej ilosci młodych osob
I jeszcze się Palikot pojawił

takich przypadków jest więcej