|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Umowa ACTA – ACTA ograniczenie wolności i informacji w sieci
Cytat:
![]() Niech pisza, bardzo dobrze, ze cos sie ruszylo, w innych krajach ludzie powinni wiedziec, bo pewnie czeka ich to samo
|
|
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
tu coś chłop pisze na forum
wiec kraje ktore to podpisaly nie przyjma ACTA a jesli 6 krajow UE nie przyjmie, ACTA to idzie do kosza http://forum.pclab.pl/topic/387173-P...page__st__3920 |
|
|
|
|
#2253 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie jak z Irlandią i traktatem lizbońskim (tak przypuszczam
)
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
#2255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem czy u nich będzie taka burza. Wszak na płyty i leki ich stać (nawet te nierufundowane) a i sprzedawczyków takich nie ma w rządzie ![]() ano. A wiadomo,że rewolucjonista nerwów takich nie ma ![]()
|
||
|
|
|
|
#2256 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a teraz patrzcie co znalazłam USA nie ratyfikuje ACTA spryciarze... http://www.pcworld.pl/news/379675/US...owac.ACTA.html http://www.internetblackout.org/usa-...ac-acta,0.html |
|
|
|
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Ahhh i jeszcze dla tych, co mowia jakiej to nie mamy idylii w Polsce. Post uzytkownika Raijn z forum cules.pl (jest to forum o FC Barcelonie jednak b. czesto mozna znalezc ciekawe dyskusje na temat polityki, muzyki). Jest to jego odpowiedz na posta jednego z uzytkownikow
![]() Cytat:
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2259 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba tylko zmienić przyzwyczajenia typu wyciąganie pendrajwów bez odmontowania ich najpierw w systemie, bo w 99% takich przypadków wszystko na pendrajwie się wysypie i klops Ale to nie jest kłopotliwe według mnie.
|
|
|
#2261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2262 |
|
Naczelny Hipster
|
Słyszałam, że Czesi się właśnie skapnęli, że to podpisali i ludzie właśnie zaczynają protestować
|
|
|
|
|
#2263 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to czasami pomaga zrozumieć dlaczego system wygląda tak a nie inaczejogólnie nie jest trudniejszy, jeśli mówimy o wersji okienkowej, jest inny. Tak jak mówi Fela, wszystko można już wyklikać jak w windowsie a czasami i łatwiej i szybciej. Trudniejszy to może być tryb pracy przy uzyciu konsoli ale przeciętnemu użytkownikowi nie jest to potrzebne polecam poczytać np tutaj http://jakilinux.org/dlaczego-linux/ |
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Mam nadzieje, ze takie prowokacje ponizej pasa wiecej sie nie pojawia i nie dziwie sie, ze niektorym puscily nerwy, gdy robiono przytyki do ich prywatnych spraw. Ale juz watek wrocil do siebie i znow mozna przeczytac ciekawe wypowiedzi i informacje Naprawde pod tym wzgldem stoi na bardzo wysokim pozomie i szkoda by bylo zeby przez jakas ostra klotnie złoś nam go zamknal.
|
|
|
|
|
#2265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dla jasności: wcale mnie nie cieszy że ktoś ma gorzej od nas tylko rozbawił mnie sam wpis mitsukki Edytowane przez ewka1987 Czas edycji: 2012-01-27 o 19:31 |
|
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam, że to nie jest wątek o wyjeździe Kasi za granicę.
Rozmawiamy o umowie ACTA. |
|
|
|
|
#2267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Klub parlamentarny Solidarna Polska zwrócił się do marszałek Sejmu Ewy Kopacz z prośbą o ustanowienie dnia 26 stycznia Dniem Polskiego Internauty. haha xD Ziobrysci tez chca uszczknac ulatujacego poparcia PO
|
|
|
|
|
|
#2268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2269 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
: /
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 |
|
Naczelny Hipster
|
A mnie wczoraj natchnęło
![]() http://www.youtube.com/watch?v=V4rxBcs2neM Czy tylko ja uważam, że ta piosenka niezwykle pasuje do manifestacji anty-ACTA? Tak mnie naszło jak sobie leżąc w łóżku myślałam jak ładnie się ludzie jednoczą
|
|
|
|
|
#2271 | |
|
Rozeznanie
|
wieczorna poczytajka http://idepozapalki.wordpress.com/20...-ci-premierze/
![]() i jeszcze coś Cytat:
Edytowane przez Wojowniczka_ Czas edycji: 2012-01-27 o 19:54 |
|
|
|
|
|
#2272 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3189150 8]no i wg mnie warto sobie przyswoić że nie ma "dysku C" tylko jest inna struktura to czasami pomaga zrozumieć dlaczego system wygląda tak a nie inaczejogólnie nie jest trudniejszy, jeśli mówimy o wersji okienkowej, jest inny. Tak jak mówi Fela, wszystko można już wyklikać jak w windowsie a czasami i łatwiej i szybciej. Trudniejszy to może być tryb pracy przy uzyciu konsoli ale przeciętnemu użytkownikowi nie jest to potrzebne polecam poczytać np tutaj http://jakilinux.org/dlaczego-linux/[/QUOTE] Dzięki dziewczyny )SHEE'NAZ nawet nie myśl o rezygnacji z udzielania się ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
A propos linka Może zabezpieczenie przyszłości? Emerytura? Co z tego, że późno, ale może chociaż godziwa? A gdzie tam. Nie dość, że ze swojej pensji utrzymuję obecnych emerytów, to jeszcze mam małą szansę na jakiekolwiek pieniądze, bo „owoc żywota Twojego jeZUS”. Tak więc jak już pracodawca odprowadzi za mnie to, co musi – na swoją emeryturę odkładam sam. Skąd Ci ludzie biorą te teksty?
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2012-01-27 o 20:01 |
|||
|
|
|
|
#2273 |
|
BAN stały
|
Widziałyście?
http://referendumacta.pl/
|
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ***Ważna informacja*** kopiuję z profilu grupy referendum ACTA pl - na FB https://www.facebook.com/ReferendumACTApl Przed chwilą widzieliśmy stronę portalu Wykop.pl . Przykro nam stwierdzić ale nie widzimy innego sensu powstawania takiego portalu niż zbieranie danych osobowych. Nota prawna: 3. Zgłoszenia wniosku, o którym mowa w ust. 1, dokonuje na piśmie pełnomocnik. Pełnomocnikiem jest osoba wskazana w pisemnym oświadczeniu pierwszych 15 osób z wykazu, o którym mowa w ust. 4. 4. Do zgłoszenia wniosku załącza się wykaz obywateli popierających zgłoszenie, zawierający ich imiona, nazwiska, adresy zamieszkania, numery ewidencyjne PESEL, a także własnoręcznie złożone podpisy obywateli. Wzór wykazu ustala, w drodze uchwały, Państwowa Komisja Wyborcza. We wniosku internetowym nie ma podpisu oraz peselu dlatego jest on z góry całkowicie nie ważny !!! Kontaktowaliśmy się z portalem i czekamy na odpowiedź. Prosimy spamujcie ich tą informacją! W przeciwnym wypadku ludzie przestaną wypełniać wnioski a referendum nie będzie i zostaną jedynie jakieś internetowe wnioski nic nie warte.--------------- ----------------------------------------------------------------------- film informacyjny o referendum - http://www.youtube.com/watch?v=hBAz1Uouw9I |
|
|
|
|
#2275 |
|
ma zielone pojęcie
|
Na dzisiejszej manifestacji w Warszawie było kiepsko... Raz, że pogoda nie dopisała (zimno było), a dwa, że pojawiło się kilku mało rozsądnych obywateli z racami
I jeszcze się Palikot pojawił Szybko się z tej manify zmyłam. Ale zdjęcia mam, kilka tutaj zamieszczam:
|
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej drukować i zbierać podpisy http://referendumacta.pl/
|
|
|
#2277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To była bardzo chwilowa mysl . Miło, ze sa osoby, którym to nie jest obojetne ![]() --------------------------------- Widziałyscie w Faktach (załapałam sie dzis na chwile tego badziewia) najnowszy, jakze obiektywny i wiarygodny sondaż? ![]() Dostepny tez TU |
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Zadomowienie
|
Kochani polecam, w temacie, na rozładowanie:
http://www.youtube.com/watch?v=Na4KbXEMZk4
|
|
#2280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odniesienia bardzo trafne
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

może teraz przynajmniej więcej osób to zauważy
ale skoro mówicie,ze fajny to spróbuję

I jeszcze się Palikot pojawił