|
|
#2311 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kobieta z kobietą?:)
Nic nie trwa wiecznie. A swoją drogą to nie wiemy co będzie za 5 minut więc właściwie jakie to ma znaczenie.
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Wszystko zależy od tego czy to jest taka zabawa czy naprawdę zależy Ci na drugiej osobie. Jak miałam męża to kochałam jego i nie widziałam ani potrzeby ani sensu takich urozmaiceń. |
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby mój związek rozpadł się przez trójkąt to na pewno na początku byłabym załamana ale z perspektywy to podpisuję się pod stwierdzeniem że to znaczy że z facetem byłoby coś nie tak.
W poprzednim związku miałam akcję, że mój facet umówił się za moimi plecami z laską z trójkąta, ale nie zraziłam się przez do trójkątów. To z facetem było coś nie tak i z laską też ![]() Z moim obecnym partnerem nie mam takich obaw bo wiem, że by tego nie zrobił. |
|
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Wedlug mnie takie zabawy nalezy wczesniej przedyskutowac i to nie raz. Rozmowa na ten temat i branie pod uwage milion scenariuszy. Niestety i tak potem moze wyjsc inaczej. Ale to my decydujemy co z tym robic.
|
|
|
#2314 |
|
Przyczajenie
|
Podtrzymuję, że jeżeli jest para w której oboje żywią do siebie prawdziwe uczucie to raczej nie szuka się "urozmaicenia" ;-)
|
|
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wedlug mnie prawdziwe uczucia nie przeszkadzaja. Mozna sie bardzo kochac i szukac nowych wrazen. Kwestia zaufania i pewnosci swoich uczuc.
|
|
|
|
#2316 | |
|
Komandor Kociak
|
Zgadzam się
---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2317 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2318 | |
|
Komandor Kociak
|
Cytat:
|
|
|
|
#2319 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Poza tym, nic z nimi nie było nie w porządku, ot, to są tak intymne sprawy, że mogą ludzi do siebie zbliżyć i tyle. Właśnie wciskanie, że z facetem jest coś nie tak jak poczuje do innej coś więcej po tak bliskich doświadczeniach jest bardzo dziwne. |
|
|
|
|
|
#2320 |
|
Raczkowanie
|
Olawiola, mam do Ciebie pytanie. Jak doszło do tego, że kiedy spotykasz się z tą sex-kumpelą, jest z Wami ten Wasz kolega, który może to obserwować?
|
|
|
|
|
#2321 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Właściwie to dzięki niemu miałam kilka naprawdę niesamowitych przygód a co jakiś czas "pacjentki" które chciały sprawdzić czy je to kręci i jak to jest z kobietą. Przychodziły na masaż i jak iskrzyło to przenosiłyśmy się na łóżko a jeżeli były nie do końca zdecydowane, kończyło się na masażu. Były przypadki gdy przychodziły ze swoim partnerem ale wcześniej zastrzegałam, że mogę wymasować mężczyznę ale seks tylko z kobietą. Oczywiście wtedy nie było mojego przyjaciela ;-) |
|
|
|
|
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
Z całym szacunkiem, ale to brzmi, jakby każda mogła się do Ciebie zgłosić na zasadzie "hej, chcę spróbować z kobietą, mogę z Tobą?"
|
|
|
|
|
#2323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proszę Cię... Trzeba zaakceptować ze niektórzy oddzielają strefę seksu od uczuć. Cytat:
I to był akurat facet którego powinnam o to podejrzewać i podejrzewałam Kiedyś czytałam poradnik o tym jak żyć w trójkącie i podobała mi się porada żeby ustalić ze jeśli którejkolwiek z osób w związku które "zapraszaja" trzecia osobę poczuje ze coś jest nie tak i chciała by przerwać sytuacje bądź nawet zakończyć znajomość to odbędzie się to bez większych dyskusji. Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi, mam nadzieje ze wypowiedziałam się klarownie :p U mnie to działa. Dzięki temu mój facet wie ze gdyby poczuł zagrożenie to jego dobre samopoczucie jest dla mnie najważniejsze
|
|
|
#2324 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Oczywiście jeżeli trafi się taka laska z którą zaiskrzy to zdrowo się wzajemnie wymęczymy ale jak jakaś mało ciekawa to będzie miała masaż i postaram się żeby solidnie doszła. ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2325 |
|
Komandor Kociak
|
Olawiola to gdzież ten Twój gabinet? Może się skuszę
Podoba mi się Twoje podejście, jest bardzo podobne do mojego
|
|
|
#2326 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie, co to za gabinet, skoro oferujecie też takie usługi?
|
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Olawiola każdy ma inne podejście i to jest normalne i fajne
![]() Takich ofert masaży z dodatkiem jest sporo. Fajna opcja ![]() Ja myślę żeby swojemu facetami na rocznicę taki podwójny masaż niespodziankę umówić
|
|
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi sie ze taki masaz z niespodzianka powinien byc wczesniej omowiony przez pare ale to moje zdanie.
|
|
|
|
#2329 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2331 |
|
Przyczajenie
|
Podoba mi się Twoje podejście. Jeżeli już ktoś jest ciekawy jak to jest, to taka forma jest chyba optymalna. Jest masaż a jeżeli masażystka odpowiednio to poprowadzi to i odpowiednia atmosfera. Unika się sytuacji gdy trzy osoby są na maksa zestresowane i żadna nie wie co w danym momencie robić ;-). Jedyna komplikacja to mieć szczęście i trafić na właściwą masażystkę. Faktycznie namnożyło się takich "gabinetów" z tzw. "zakończeniem". Niestety bardzo często dziewczyny nie dosyć, że nie mają pojęcia o masażu to na dodatek traktują to jak uciążliwą pracę a to daje się odczuć. No ale we wszystkim co się robi należy mieć trochę szczęścia. To tak jak z lekarzem. Może wyleczyć a może wykończyć. Życie.
|
|
|
|
|
#2332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2333 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Masz całkowitą rację :-* ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- A więc według Ciebie jestem dziwką ? Dziękuję ... |
|
|
|
|
|
#2334 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie jako potencjalnej "klientki" różni się znacznie, chociaż można powiedzieć że usługi te są podobne.
Nie mówimy tu o pseudo salonach masażu, w których osoby wykonujące masaż miziają Cię po plecach a potem jest seks. W takiej opcji idę do osoby która profesjonalnie się zajmuje masażem i to jest jedna duża różnica. A druga jest taka, że są takie salony (i takie miałam na myśli) gdzie nie ma penetracji. A po za tym nawet gdyby to był zamaskowany burdel to w czym problem. Jest popyt jest podaż.
|
|
|
|
|
#2336 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Prawdą jest też, że wszystko można zeszmacić. Niedojrzały osobnik, nie potrafiący znaleźć drugiej osoby z którą mógłby zrealizować swoje pomysły, idzie do burdelu, gdzie całą złość wynikającą ze swojej niedojrzałości psychicznej, przelewa na osobę, która za pieniądze mu w tym pomaga. I stąd się biorą burdele i dziwki. Oczywiście on jest czystą, niczym nie zbrukaną świętością. Może być też osoba która ma określone potrzeby i spotyka się z drugą, która może mu w tym pomóc. Pomijając inne przypadki to też może się odbywać odpłatnie. I bardzo często tak się odbywa bo jakoś nie widzę dookoła rzeszy wolontariuszy, mających chęć realizować czyjeś oryginalne pomysły. I nie mówię tylko o seksie ale o życiu. To tylko matka kocha bezgranicznie dziecko i do pewnego momentu zrobi wszystko by tylko nie płakało. |
|
|
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się i na tym kończę off top bo odbiegłyśmy od głównego tematu
|
|
|
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popieram ![]()
|
|
|
|
#2339 |
|
Raczkowanie
|
No to może gif na rozluźnienie?
Edytowane przez ikagt2015 Czas edycji: 2015-09-17 o 14:23 |
|
|
|
|
#2340 |
|
Rozeznanie
|
Masaż z bonusem?
Super sprawa. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.