![]() |
#601 |
Raczkowanie
|
Dot.: sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie
Pa..pa..papier toaletowy ?!?!?! Przeciez to strasznie nieestertczne. Myśle, że szanujący się sklep internetowy nie skazuje klijentów na takie głupoty i wąchanie papieru.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
Rozmawialam dzis z nimi w sprawie tej zawieszki, poniewaz musze wybyc do stolicy, a chcialam wiedziec co i jak..
Bez problemu uznaja reklamacje, mam nadzieje, ze uda im sie wyslac wisior jeszcze dzis. To dobrze, bo mi sie spodobal ![]() I mam nadzieje, ze tym razem dojdzie caly ![]()
![]() |
#603 |
Raczkowanie
|
Ja mam poważne zastrzeżenia do galeriatkanin i ANTYKWARIATeduPL.
W pierwszym przypadku na zamówienie czekałam długo. Gdy zażądałam wyjaśnienia dowiedziałam się że "czekali na dostawę" (przepraszam ale powinno się wystawiać przedmioty które mają a nie będą mieć). Gdy dostałam to: - rozmiar karabińczyków był nie ten (były mniejsze - z innej aukcji o 1,5 tańszej niż te które zamówiłam) - tak samo drucik dostałam inny niż zamawiałam (też z tańszej aukcji) - inne kolory piórek niż zamawiałam - brakowało 2 paczek koralików. Pomylone aukcje już darowałam. Odesłanie tego i koszt wysłania mi nowych byłby o wiele większy niż tych rzeczy ale na koralikach mi zależało. Poprosiłam o dosłanie mi i zagroziłam negatywem - odpowiedzieli żebym nie wydziwiała bo to jest tylko 2 zł i żebym o taką śmieszną kasę nie robiła cyrków bo u mnie negatyw będzie gorzej wyglądał niż u nich (mam 8 punktów oni parę tysięcy). Myślałam że mnie szlak trafi i już nigdy nic u nich nie kupie - nawet gdyby mieli 10 m srebrnego drugu za 1zł ANTYKWARIATeduPL to ma u mnie minusa za chamstwo którego powstydziłyby się panie z komunistycznych urzędów. Sprawa wyglądała tak że jak mam możliwość to staram się odbierać wszystko osobiście (nie darzę zbytnim zaufaniem pocztę) i oni właśnie mieli taką możliwość. Nigdzie nie mieli ustalonych godzin a na stronie sklepu były godziny otwarcia (do 18 chyba - już nie pamiętam). No to z moją drugą połową pojechaliśmy ale oczywiście się zgubiliśmy ![]() - Dzień dobry, ja bym chciała dowiedzieć się jak dojechać do państwa sklepu bo jesteśmy umówieni na odbiór paczki. - pani z allegro? - tak - no to panie z allegro pracują do godziny 15 i do tej godziny można odbierać paczki. Rozłączyła się ta pani (głos miała taki jakbym była przynajmniej na wściekła że zadzwoniłam). Następnego dnia piszę maila z informacją że nigdzie nie pisało o tym że można odbierać do 15 i że zmarnowaliśmy przez brak tej informacji benzynę i czas na co dostałam odpowiedź: "Witam Najwyraźniej źle pani zrozumiała wypowiedź naszej koleżanki ponieważ towar można odbierać do godziny 18" i tyle. Nie wiem jak to mogłam źle zrozumieć. Przychodzę następnego dnia. Sprzedawczyni znowu prawie na mnie nakrzyczała żebym głośniej podawała login z allegro (przez wcześniejszą eskapadę na mrozie w poszukiwaniu sklepu przeziębiłam się). rzuciła paczkę na stół i tyle (dobrze że nic się nie potłukło) Koraliki i półfabrykaty zamówione wymieszane wszystkie w reklamówce jednorazowej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Raczkowanie
|
Ja kilka dni temu tez dostałam od nich przesyłke w papierze toaletowym koloru szar - zielonego Szkoda gadać! ZAstanawiałam się czy tylko ja dostałam takie oryginalne opakowanie...? Jak widzę nie tylko ja Dałam mimo wszystko pozytywny komentarz ale napisałam o tym ślicznym opakowaniu w komentarzu! Jak dostanę jeszcze raz taką przesyłke niestety dostaną neutrala! Wiem że liczy sie to aby towar dotarł cały i nie uszkodzony i wszyscy o tym wiedzą ale sa przecież inne metody zabezpieczania a nie jakaś szara taśma i kurna papier do d.. za przeproszeniem Przepraszam ale jak dla mnie to jest niedopuszczalne aby taka firma pakowała w takie coś swój towar!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Joanna d'Moder
|
dostałam przesyłkę od eltaya i jubilexa.
eltay-wysłane 2 stycznia odebrane 11 stycznia.Listonosz zapomniał wrzucić awizo.Dobrze,że mnie tknęło i dopytałam się na poczcie.Już poszło do mnie 2 awizo,którego też nie dostałam ![]() jubilex-zapłacone w piątek,wysłane we wtorek,otrzymane w piątek.Nie sprawdzałam jeszcze dokładnie,ale wydaje się wszystko być ok. Koraliki w obu przesyłkach powrzucane w woreczki strunowe.U jubilexa drut srebny wrzucony luźno do koperty,kilka różnych półfabrykatów było wrzuconych razem do woreczka,zamiast osobno, no ale powiedzmy że mi to nie przeszkadza. Obecności papieru toaletowego nie stwierdziłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Raczkowanie
|
Papier toaletowy to norma u AntykwariatEduPl. W sumie macie rację, że to skandal, ale ja, jak dostałam paczkę, to tak się serdecznie uśmiałam, że im wybaczyłam (bo w końcu śmiech to zdrowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#608 |
Raczkowanie
|
No tak, zdarza się :/ Ja też raz dostałam moją przesyłkę w papierze toaletowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Wtajemniczenie
|
Kentrish - ja bym na to nie wpadła
![]() W ogole co do antykwariatu to chocby tam mieli cuda na kiju za nic nie kupie u nich, opinie mają do d... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Przyczajenie
|
ja nie polecam eltaya - stanowczo!!!!!
powód: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...68#post6270568 i chocby mieli 3xtaniej niż inni stwierdziłam, ze już nic nigdy u nich nie kupię!!!!!!!! kukuję srebro i kamienie u jubilex33, jashek9, bostarbb (mają najtańszy drut!!!), ellect, art-srebro, tomeksojka1; coś tam mam od dalis-pl, polfabrykaty, StonesCollection, MakurHurt, i jestem zadowolona
![]() |
#611 |
Rozeznanie
|
dziewczyny a czy ktoras z was zamawiala moze u wichereq ?? bo maja sliczne ( jak na moj gust ) koraliki.
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
chyba ktoś coś pisał, a przeglądnęłaś wątek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Zadomowienie
|
Ja się kiedyś o tego sprzedawcę pytałam
![]() ![]()
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Zadomowienie
|
Ja też nie
![]() A Ty Ai co robisz o tej porze na wizażu? Czyżbyś ferie miała ![]()
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
ano ferie, ferie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Zadomowienie
|
a ja też
![]()
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
oo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Zadomowienie
|
![]() i raczej wątpię żebym się do internetu dorwała..
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
oo a pochwal się gdzie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Zadomowienie
|
Poznań i Piła
![]() Niezły OF ![]()
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Szybko! Konkretnie! I piękne srebro. Dobry kontakt mailowy i telefoniczny! Wystawili mi aukcje na których mi zależało ![]()
![]() |
![]() |
#624 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie przeczytałam o Waszych przygodach z papierem toaletowym w przesyłkach antykwariatu, ja o swoich pisałam już jakoś wczesniej w tym wątku
![]() ![]() ![]() Ciekawe co by właściciele tego zacnego konta powiedzieli, jakby kupili wysyłkowo (załóżmy że tak można) od Kruka biżu za dwa tysiaki, a dostali ją na przykład w pudełku po jourcie TIP ![]() ![]() Co innego sprawa zwrotów... ja dostałam od nich złą dużą zawieszkę wenecką, zamówienie z lata jakoś, odesłałam ją, bo zuuuupełnie mi się nie podobała i do tej pory nie dostałam zwrotu kasy :-( Już się nawet nie upominam, bo szkoda nerwów. Skąd się tacy biorą? :-( Buziaki mari. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze pal licho papier toaletowy (chociaż mi by było wstyd), ale chamskie odzywki na telefon, czy na maila, to jest rodem z PRLu. Marisella, gdzie kupujesz folię bąbelkową?
![]() |
![]() |
#626 |
Wtajemniczenie
|
W castoramie lub innym takim
![]() ![]() Ja mam pod nosem obi, ale tam patrzą na mnie zdziwieni (wzrok w rodzaju "o co ona w ogóle pyta?"), więc chyba nie ma tam bąbelków (albo się nazywają jakoś fachowo, a ja niewtajemniczona ![]() ![]() Buziaki mari. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Zadomowienie
|
Hmmm.... a ja wiem, ze w Obi jest folia babelkowa, o ile o tym mowa;p na dziale z tapetami i linoleum widziałam, tam gdzie tna dywany - te okolice. Stoi sobie tak niewinne na takich wielkich rolkach, ale 3 zł za mbr. to ja nie wiem........
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 |
Zadomowienie
|
Do CJ wczoraj doszedł przelew, a dzisiaj dostałam paczkę
![]()
![]() |
#629 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich!
Pierwszy raz zamawiałam bursztyn u kiniagdansk, wczoraj doszedł, ale nie wiem jaki wystawić komentarz... Prosze was o opinię... czy to jest prawdziwy bursztym, bo w realu jakoś nie wygląda... http://www.allegro.pl/item294405010_...edyna_5zl.html Zamówiłam jeszcze kosteczki z bursztyna zatopionego w żywicy i są bardzo ładne, ale to z linka... No jest łądne, ale czy prawdziwe?
![]() |
#630 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja u Tej babki kilka razy zamawialam... jestem bardzo zadowolona!!!!
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.