![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie
pAtiŚ, Ty chyba nie mowisz o tych malutkich zaciskach jak z poucinanej rurki, co? Liczylas to? Jesli np. kupowalas w komplecie 300szt za 1zl, to czy dobrze liczylas (nic nie zgubilas?) i czy jesli to te, to naprawde do nich napisalas? Czy to nie lekka przesada?
Kurcze... Ja nie licze niczego, co ma powyzej 10szt jesli jest drobne, od kogokolwiek.
![]() |
#572 |
Wtajemniczenie
|
Pierwsza moja mysl o tych zaciskach to kuleczki zaciskowe... ale tak sobie pomyslałam.. moze chodzi o zaciski do linki? (i oby
![]() Ja jestem wolna od stresow z tym zwiazanych bo nigdy nie sprawdzam ani nie licze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Wtajemniczenie
|
Hmm, ja może nie liczę 300 zacisków, ale np. obtłuczone koraliki czy zepsute karabińczyki (ostatnio pół opakowania) warto reklamować - zawsze dosyłają nowe elementy, a i na darmową przesyłkę można się załapać (praktycznie w każdym moim zamówieniu u CJ są jakieś braki, więc najczęściej następne zamówienie mam z darmową przesyłką
![]() Ale faktem jest, że chyba zmienili obsługę, bo ostatnio też dostałam maila mniej sympatycznego niż zawsze (tzn. nie był niemiły, ale jakiś taki "urzędowy" i w zupełnie innym stylu niż dotychczas). No i chyba zmienili zasady tańszej/darmowej przesyłki - do tej pory za zam. od 100 zł było 3 zł, a od 200 zł za darmo, a teraz napisali mi, że dopiero od 200-250 zł wysyłają gratis, a o żadnych innych ulgach nie wspomnieli (zamawiałam za ok. 150 zł). No i niestety zdarza im się wystawić koraliki, których potem nie wysyłają tłumacząc się uszkodzeniem całej partii towaru (nie sprawdzają przed wystawieniem?). Ostatnio nie dostałam koralików, na których mi bardzo zależało - co prawda wysłali kasę za te koraliki, ale nie bardzo mnie to urządza ![]() ![]() Z innych sprzedawców, zamawiałam ostatnio u Eliza-Akcesoria - ogólnie OK, tylko posrebrzane kuleczki rzekomo "zaciskowe" okazały się jedynie ozdobne, bo do zaciskania zupełnie się nie nadają (pękają). Ale moja reklamacja została uznana i koszt tych kuleczek (6,99 za 1200 szt) będę miała potrącony z następnego zamówienia. Więc ogólnie jestem zadowolona, szczególnie, że kontakt ze sprzedawcą jest bardzo miły. No i ceny też mają fajne. Niestety kamyczki można kupować tylko w hurcie tzn. na sznury - wycofują się już zupełnie z detalu. Aha, jeszcze jakiś czas temu kupowałam u dwarfy - szczypce i drewniane koraliki - wszystko świetnej jakości. Jestem bardzo zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
To są kuleczki zaciskowe do np. linki.
Nie nie liczyłam kuleczek, bo ich po prostu nie mam. Nie przysłali mi tych dwóch saszetek... ![]()
![]() |
#575 |
Raczkowanie
|
Dwarfy polecam szczerze. Często kupuję u nich, bo mieszkamy bardzo blisko siebie i mam odbiór osobisty bez kłopotu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
CJ przyśle mi te zaciski, wysyłka na ich koszt i jeszcze jakieś gratisy
![]() ![]()
![]() |
#577 |
Zadomowienie
|
drut od jubilexa- miała któraś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#578 |
Joanna d'Moder
|
ja dzisiaj zamówiłam i zapłaciłam,także dopiero za jakiś czas będę mogła opisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
miałam, 0,7
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Zadomowienie
|
Ja jako bardzo początkująca w kwestii biżu, zbyt wielu doświadczeń ze sprzedawcami na all nie mam, ale z czystym sumieniem polecam Bostarbb - przesyłka dotarła z prędkością światła, zawartość w porządku + miły gratis
![]() U CJ właśnie wczoraj złożyłam zamówienie, zobaczymy jak długo paczka będzie szła - mam nadzieje, że ją dostane do końca tygodnia. Przy okazji mojego pierwszego postu - witam Wszystkie biżuteryjki, jestem oczarowana Waszymi pracami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
myślałam że to 999 jest miękki
![]() ![]()
![]() |
#583 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przesyłka zależy od poczty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Wtajemniczenie
|
no włąsnie... zwłaszcza, ze w większości zagranicznych sklepów jest zwykle podział na drut tej samej proby i grubosci twardy i miękki... to nie zalezy od tego .025/.03 z czego jest zrobione...?
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy nie wiecie co się dzieje z Eliza-Akcesoria i Eltay? Przyznam, że dawno do nich nie zagladałam, ale chciałam cos zamówić, a na allego piszą, że uzytkownik nie ma w tej chwili wystawionych żadnych przedmiotów...zmienili nazwy? Czy co?
![]()
![]() |
![]() |
#587 |
Zadomowienie
|
Nie wiem jak z Eliza, ale Eltay ma nowe konto eltay-sc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
Dobra, bo az mnie zaciekawilo co z Eliza-Akcesoria, wiec zadzwonilam do nich
![]() Maja remanent, a aukcje maja byc po 12 stycznia ![]()
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam u maruszka5 kilka kamieni bo miała to czego potrzebowałam dla klientki. Szybko wysłane i wszystko ok.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 | |
Zakorzenienie
|
A to nawet nie wiedziałam
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
Ja za ro rozwiazalam zagadke tajemniczego "papieru toaletowego" w jaki ANTYKWARIATeduPL pakuje swoje przesylki. Jest to zielony recznik papierowy raczej takie jakie rwie sie z metra. Na moja prosbe, by nie przysylac mi tak poprzednio przesylki dostalam odpowiedz, ze towar ma być zapakowany porządnie i ma dojechać cały do klientów a nie estetycznie.
No to dojechalo "cale"... ![]() Czy ktoras z Was jesli miala podobna sytuacje z jakimkolwiek sprzedawca, ze cos doszlo uszkodzone to czy to reklamowala i z jakim skutkiem? Wyslalam im maila, ale na odpowiedz bede musiala poczekac do jutra ![]()
![]() |
#592 |
Zakorzenienie
|
fuj!
![]()
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
lekko sie porwal jak probowalam usunac brazowa tasme pakowa jaka widac... a koloru na zdjeciu tak dobrze nie widac, ale jest szaro - zielony...
![]() |
#594 |
Zadomowienie
|
No cóż.. Ja z tym sklepem też dziwnie miałam, nie wiem nawet czy pisałam o tym, czy nie. W każdym bądź razie potrafią dać klientowi, który odbiera osobiście niesparowane rzeczy mimo prośby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Wtajemniczenie
|
substytut - Czy Ty przewidziałas, że coś bedzie nie tak, że fotki zrobiłas?
ech... myśle,że powinni pozytywnie rozpatrzyc Twoją reklamacje i Ci dosłać uszkodzony element. Ale ogolnie to jest karygodne... jak już chcą tak owijać, a nie w woreczki pakowac (które i tak sie pozniej zuzyje) to są takie fajne taśmy z czegoś na wzór styropianu tylko cieniutkie- to by było lepsze rozwiazanie... ech.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#596 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() i jak widać to ich 'porządnie' nie oznacza 100% bezpieczeństwa ![]() a reklamacje powinni uznać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Woreczkow owszem uzywaja, ale nie "dilerek" tylko zwyklych foliowych, tylko malych. I mam nadzieje, ze reklamacje uznaja, bo poza peknieta zawieszka mam brak w przesylce. Ale na odpowiedz musze czekac do jutra...
![]() |
![]() |
#598 |
Wtajemniczenie
|
no tak... jeszcze lepiej...
mimo, że pare rzeczy mi sie tam spodobało to sie nie skusze ![]() no chyba, że zaprzestaną tych żałosnych praktyk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Zadomowienie
|
O BOZE!!!!!!!!!!!!!!
tragedia jakas, porazka. Absolutnie powinnas reklamowac. Jak mozna owijac w papier toaletowy?! Ja to bym sie poszula ze nie dosc ze poszkodowana bo sie potłukło to jeszcze urazonaza tym papierem... SKANDAL! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście nie wygląda to estetycznie :/ i wychodzi na to, że swoich funkcji bezpieczeństwa tez nie spełnia :/
Dostałam dziś paczkę od CJ o dziwo doszła do mnie w dośc szybkim tempie, wszystko sie zgadza, także jestem zadowolona ![]() ![]() Póki co nie narzekam na tego dostawcę...oby jak najdłużej ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.