![]() |
#751 |
Rozeznanie
Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedział Diabeł.
|
Dot.: Smackersy - zbiorczy :)
wypróbowałam martini zielone jabłuszko. Wrażenia...? ideał
![]()
![]() |
#752 |
Rozeznanie
|
Kupilam swoje pierwsze smackersy
skittelsa czerwonego - fajny zapach ale jakos go nie kojarze ze skittelsami. jutro kupie paczke i sprobuje wate cukrowa- ladny zapach ale tez jakos mi nie przypomina waty cukrowej ![]() ogolnie jestem srednio zadowolona. zastanawiaja mnie skittelsy fioletowe ![]()
![]() |
#753 |
Raczkowanie
|
Moja koleżanka ma smackersa, niestety nie wiem jak sie nazywa, ale zakochałam sie w nim!!
![]() Czy są dostępne gdzieś w Krakowie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Raczkowanie
|
czytałam :P dużo, ale moze jestem ślepa
![]() _________________________ ___________ edit: jednak jestem ślepa :P jest hah- tylko w Smyku i Super Pharmie? soory nie chce mi sie czytać wszystkiego :P Edytowane przez anmi0 Czas edycji: 2008-04-07 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie wczoraj Smackersa- strawberry. Szczerze? Nie wiem co dziewczyny w nich widzą. Fak, fajnie pachnie. Ale super wrażenia na mnie nie zrobił. Może spróbuję z innym smakiem?
Ps. Kupiłam w Super-Pharm za 6,99
![]() |
![]() |
#758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
soory, ale mi się nie chce pisac tego samego dosłownie co stronę ![]() zawsze można dać "Przeszukaj ten wątek"...
![]() |
![]() |
#759 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() no wiem, wiem ale jak czytam to nigdy nie wiem czy chodzi o Krk czy o jakies inne miasto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobra, już się nie czepiam..
![]() |
![]() |
#761 |
Raczkowanie
|
ja mam niebieskiego skittles'a ^ ^
miałabym ochotę na mango {bodajże z pomarańczą-nie pamiętam zbyt dobrze} ale mam pytanie do tych, które mają skittles'y i pomadki z serii 'ice creamies' lub oryginalne- czy skittles'y są do nich podobne? chodzi o konsystencje, czy na ustach są podobne? bo pod tym względem skitt' bardzo mi odpowiada xD ale teraz chciałabym spróbować z innym smakiem/zapachem/serią ^ ^ takie fajne natłuszczenie, lekka warstwa -coś podobnego, zauważyłyście? byłabym bardzo wdzięczna za odp. ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
Ja mam Ice Creamies tylko, ale nie polecam, malutkie, stosunkowo drogie, klejace, w ogole nie barwia, ale za to ladnie pachna lodami :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Raczkowanie
|
lea88 -ale mi chodzi o pomadki.
a wywnioskowałam, że piszesz o błyszczyku. {mylę się?} a jeśli chodzi o pomadki, to mnie odpowiada taka wielkość. ...sama nie wiem czy zużyje, aż tyle xP bo ledwo co mam go dwa dni, a już chcę nowego ![]() a skittle'sy mają fajną konsystencję , ale teraz wolałabym coś nieowocowego...tylko watę cukrową, ice creamies, cookie dough. coś waniliowego takiego, słodkiego.
![]() |
![]() |
#764 |
Rozeznanie
|
jak dla mnie skittelsy i wata cukrowa < to te ktore mam> maja te same konsystencje <jezeli chodzi o pomadki>. jedynie jest taka roznica ze wata cukrowa baaaaaaardzo lekko rozjasnia usta. ale dodam jeszcze raz ze baaaaaardzo lekko.
![]()
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 |
Raczkowanie
|
jak myślicie bardziej opłaca się kupić na allegro(gdzie jest większy wybór) czy w sklepach z tym, że wysłałaby mi kuzynka, bo ja nie miszkam w Krakowie...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Zadomowienie
|
Dot.: Smackersy Na Allegro:)
A ja niedawno kupiłam sobie smackers squeezy truskawkowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
Trista napisala ze wata cukrowa lekko rozjasnia. Moze znacie jeszcze jakies inne, ktore rozjazniaja, albo chociaz nadaje rozowy ton?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam! xD Strawberry Limenade
![]() pycha pycha pycha! chociaz powiem że vanilla kiwi crush był jakby intensywniejszy w smaku a ten smakuje jak gumaaaaaa ![]() a i próbowałam sztyftu fanty ale mi nie smakuje bo strasznie chemiczny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny waszym zdaniem, który najlepsze? tzn. tak mi napiszcie od 1 do 5
- coca-cola cherry(balsam) -balsam skittles banan-jagody - liquid strawberry-kiwi - squezzy truskawkowa lemoniada -squezzy różowa-lemoniada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Wtajemniczenie
|
Ja z serii Ice creamies mam Sprinkle cupcake,jelly donut oraz cotton candy. Sprinkle C.-daje lekko rozowy kolor,zarówno jak cotton candy,za to jelly D. nie daje zadnego koloru,choć może troszeczkę lekko liliowy(sam sztyft jest fioletowy).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam czekoladową i truskawkową z serii Ice Creamies i przyznam, że byłam średnio zadowolona. Co do właściwości pielęgnacyjnych wszystko ok - bardzo przyjemnie nawilżały, jako pomadki ochronne i pielęgnujące świetnie się sprawdzały. Ale po jakimś czasie zrobiły się takie za miękkie, trochę nawet zapach się zmienił - chyba, ze to po prostu mój nos jakoś tak się dziwnie zaprogramował. Ponadtwo, mam wrażenie, że te z Ice Creamies są mniej wydajne niż tradycyjne smaki. To pewnie dlatego, ze są bardziej miękkie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
W końcu doszły moje smackersy z Allegro i tak:
Coca-Cola Cherry - pachnie pięknie wisienkowo ![]() Coca-Cola Black Cherry Vanilla - nie potrafię dokładnie określić waniliowo-wiśniowo-colowy? Pierwszy raz się spotkałam z takim zapachem ale jest cudny ![]() ![]() Fanta Grape - ładnie pachnie, kojarzy mi się z jakimiś cukiereczkami winogrowymi ![]() Fanta Pineapple - słodki ananas, chociaż moja koleżanka wyczuwa w nim Danio z kawałkami kokosów ![]() Fanta Orange - mamba pomarańczowa! ![]() Fanta Stawberry - kisielek truskawkowy ![]() Barq's (piwo korzenne) - nie mam pojęcia jak pachnie piwo korzenne, ale dla mnie ten Smacker pachnie prawie jak ta maść BenGay ![]() ![]() Wszystkie napojowe mają delikatny posmak, przy cienkiej warstwie prawie niewyczuwalny ![]() No i mam jeszcze kupionego w Smyku Skittles'a Banana Berry - bardziej miękki od napojowych, o wiele mocniejszy zapach i smak, słodki banan ![]() ![]() Jak tylko uzbieram pieniądzę kupię Party Pack Skittles'ów ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wszystkie te same co ty ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coca Colę Cherry mam 2 sztuki, więc zużywam ją i Skittlesa ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Rozeznanie
|
Nie wiecie może jakie są teraz smackersy w Super Pharmie w Silesii w Katowicach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Rozeznanie
|
Wyszła nowa seria Smackers :
ŻELE POD PRYSZNIC I KOSMETYKI DO WŁOSÓW. ![]() http://www.smackers.com/bath/smackers_watermelon.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Rozeznanie
|
super
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja mam pytanie czy oprocz zapachu daja jakis kolor,polysk?
nawilzaja? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.