|
|
#751 |
|
Rozeznanie
Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedział Diabeł.
|
Dot.: Smackersy - zbiorczy :)
wypróbowałam martini zielone jabłuszko. Wrażenia...? ideał
|
|
#752 |
|
Rozeznanie
|
Kupilam swoje pierwsze smackersy
skittelsa czerwonego - fajny zapach ale jakos go nie kojarze ze skittelsami. jutro kupie paczke i sprobuje wate cukrowa- ladny zapach ale tez jakos mi nie przypomina waty cukrowej przypomina bardziej jakies gumy do zuciaogolnie jestem srednio zadowolona. zastanawiaja mnie skittelsy fioletowe
|
|
#753 |
|
Raczkowanie
|
Moja koleżanka ma smackersa, niestety nie wiem jak sie nazywa, ale zakochałam sie w nim!!
Musze jakis mieć ^^Czy są dostępne gdzieś w Krakowie? |
|
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az chce mi sie je zjesc ;D![]() szczerze powiedziawszy to moje ulubione ;D a kupilam jak narazie 5 smackersow ;p
|
|
|
|
|
|
#756 |
|
Raczkowanie
|
czytałam :P dużo, ale moze jestem ślepa
![]() _________________________ ___________ edit: jednak jestem ślepa :P jest hah- tylko w Smyku i Super Pharmie? soory nie chce mi sie czytać wszystkiego :P Edytowane przez anmi0 Czas edycji: 2008-04-07 o 09:55 |
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie wczoraj Smackersa- strawberry. Szczerze? Nie wiem co dziewczyny w nich widzą. Fak, fajnie pachnie. Ale super wrażenia na mnie nie zrobił. Może spróbuję z innym smakiem?
Ps. Kupiłam w Super-Pharm za 6,99
|
|
|
#758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
soory, ale mi się nie chce pisac tego samego dosłownie co stronę ![]() zawsze można dać "Przeszukaj ten wątek"...
|
|
|
#759 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() no wiem, wiem ale jak czytam to nigdy nie wiem czy chodzi o Krk czy o jakies inne miasto
|
|
|
|
|
#760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobra, już się nie czepiam..
|
|
|
#761 |
|
Raczkowanie
|
ja mam niebieskiego skittles'a ^ ^
miałabym ochotę na mango {bodajże z pomarańczą-nie pamiętam zbyt dobrze} ale mam pytanie do tych, które mają skittles'y i pomadki z serii 'ice creamies' lub oryginalne- czy skittles'y są do nich podobne? chodzi o konsystencje, czy na ustach są podobne? bo pod tym względem skitt' bardzo mi odpowiada xD ale teraz chciałabym spróbować z innym smakiem/zapachem/serią ^ ^ takie fajne natłuszczenie, lekka warstwa -coś podobnego, zauważyłyście? byłabym bardzo wdzięczna za odp.
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam Ice Creamies tylko, ale nie polecam, malutkie, stosunkowo drogie, klejace, w ogole nie barwia, ale za to ladnie pachna lodami :P
|
|
|
|
|
#763 |
|
Raczkowanie
|
lea88 -ale mi chodzi o pomadki.
a wywnioskowałam, że piszesz o błyszczyku. {mylę się?} a jeśli chodzi o pomadki, to mnie odpowiada taka wielkość. ...sama nie wiem czy zużyje, aż tyle xP bo ledwo co mam go dwa dni, a już chcę nowego ![]() a skittle'sy mają fajną konsystencję , ale teraz wolałabym coś nieowocowego...tylko watę cukrową, ice creamies, cookie dough. coś waniliowego takiego, słodkiego.
|
|
|
#764 |
|
Rozeznanie
|
jak dla mnie skittelsy i wata cukrowa < to te ktore mam> maja te same konsystencje <jezeli chodzi o pomadki>. jedynie jest taka roznica ze wata cukrowa baaaaaaardzo lekko rozjasnia usta. ale dodam jeszcze raz ze baaaaaardzo lekko.
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#766 |
|
Raczkowanie
|
jak myślicie bardziej opłaca się kupić na allegro(gdzie jest większy wybór) czy w sklepach z tym, że wysłałaby mi kuzynka, bo ja nie miszkam w Krakowie...?
|
|
|
|
|
#767 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Smackersy Na Allegro:)
A ja niedawno kupiłam sobie smackers squeezy truskawkowy
Strrrrrrrrrrasznie fajny!!!
|
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Trista napisala ze wata cukrowa lekko rozjasnia. Moze znacie jeszcze jakies inne, ktore rozjazniaja, albo chociaz nadaje rozowy ton?
|
|
|
|
|
#769 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam! xD Strawberry Limenade
![]() pycha pycha pycha! chociaz powiem że vanilla kiwi crush był jakby intensywniejszy w smaku a ten smakuje jak gumaaaaaa ![]() a i próbowałam sztyftu fanty ale mi nie smakuje bo strasznie chemiczny. |
|
|
|
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny waszym zdaniem, który najlepsze? tzn. tak mi napiszcie od 1 do 5
- coca-cola cherry(balsam) -balsam skittles banan-jagody - liquid strawberry-kiwi - squezzy truskawkowa lemoniada -squezzy różowa-lemoniada nie wiem który odrzucić, bo mogę kupić tylko 4
|
|
|
|
|
#772 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja z serii Ice creamies mam Sprinkle cupcake,jelly donut oraz cotton candy. Sprinkle C.-daje lekko rozowy kolor,zarówno jak cotton candy,za to jelly D. nie daje zadnego koloru,choć może troszeczkę lekko liliowy(sam sztyft jest fioletowy).
|
|
|
|
|
#773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam czekoladową i truskawkową z serii Ice Creamies i przyznam, że byłam średnio zadowolona. Co do właściwości pielęgnacyjnych wszystko ok - bardzo przyjemnie nawilżały, jako pomadki ochronne i pielęgnujące świetnie się sprawdzały. Ale po jakimś czasie zrobiły się takie za miękkie, trochę nawet zapach się zmienił - chyba, ze to po prostu mój nos jakoś tak się dziwnie zaprogramował. Ponadtwo, mam wrażenie, że te z Ice Creamies są mniej wydajne niż tradycyjne smaki. To pewnie dlatego, ze są bardziej miękkie. |
|
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu doszły moje smackersy z Allegro i tak:
Coca-Cola Cherry - pachnie pięknie wisienkowo ![]() Coca-Cola Black Cherry Vanilla - nie potrafię dokładnie określić waniliowo-wiśniowo-colowy? Pierwszy raz się spotkałam z takim zapachem ale jest cudny Fanta Grape - ładnie pachnie, kojarzy mi się z jakimiś cukiereczkami winogrowymi ![]() Fanta Pineapple - słodki ananas, chociaż moja koleżanka wyczuwa w nim Danio z kawałkami kokosów ![]() Fanta Orange - mamba pomarańczowa! Fanta Stawberry - kisielek truskawkowy ![]() Barq's (piwo korzenne) - nie mam pojęcia jak pachnie piwo korzenne, ale dla mnie ten Smacker pachnie prawie jak ta maść BenGay tyle, że nie jest taki mocny mentolowy. Ja lubię ten zapach Wszystkie napojowe mają delikatny posmak, przy cienkiej warstwie prawie niewyczuwalny No i mam jeszcze kupionego w Smyku Skittles'a Banana Berry - bardziej miękki od napojowych, o wiele mocniejszy zapach i smak, słodki banan Zdecydowanie najsłodszy Jak tylko uzbieram pieniądzę kupię Party Pack Skittles'ów
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wszystkie te same co ty pierwsze dwa sa boskie a teraz zuzywam fante ananasowa )
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coca Colę Cherry mam 2 sztuki, więc zużywam ją i Skittlesa
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
|
#777 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiecie może jakie są teraz smackersy w Super Pharmie w Silesii w Katowicach?
|
|
|
|
|
#778 |
|
Rozeznanie
|
Wyszła nowa seria Smackers :
ŻELE POD PRYSZNIC I KOSMETYKI DO WŁOSÓW. ![]() http://www.smackers.com/bath/smackers_watermelon.html |
|
|
|
|
#779 |
|
Rozeznanie
|
super
i akurat jest seria z mojego ulubionego zapachu arbuzik super
|
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja mam pytanie czy oprocz zapachu daja jakis kolor,polysk?
nawilzaja?
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

przypomina bardziej jakies gumy do zucia

nie wiem który odrzucić, bo mogę kupić tylko 4