sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Biżuteria

Notka

Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-25, 14:42   #1801
Rusa48
Wtajemniczenie

Dot.: sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie

ravenart- Twoje doświadczenia dokładnie pokrywają się z tym, co napisałam. Te kolejne próby naciagania już mnie wkurzają.
Ja mam teraz z CJ-em bo w ogóle się nie odzywają. Obiecałam sobie, że u nich nie kupię, ale po dłuższym czasie zrobiłam zamówienie, bo akurat tylko oni mieli to, co potrzebowałam. Ech... Ale tym razem to już chyba jednak ostatni raz
Rusa48 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-25, 15:28   #1802
ravenart
Zadomowienie

GG do ravenart

Cytat:
Napisane przez Rusa48 Pokaż wiadomość
ravenart- Twoje doświadczenia dokładnie pokrywają się z tym, co napisałam. Te kolejne próby naciagania już mnie wkurzają.
Ja mam teraz z CJ-em bo w ogóle się nie odzywają. Obiecałam sobie, że u nich nie kupię, ale po dłuższym czasie zrobiłam zamówienie, bo akurat tylko oni mieli to, co potrzebowałam. Ech... Ale tym razem to już chyba jednak ostatni raz
Rusa48 wyślij im kolejnego monita z upomnieniem, postrasz rzecznikiem praw konsumenta, sama nawet myślałam o napisaniu do niego, jakby nie odpisali na mój ostatni monit, na szczęście dla nich odpisali, i skończyła się ta cała maskarada z upominaniem się o SWOJE prawa.

W każdym razie Howllit jest u mnie spalony, CJ także, chociaż sama zamówiłam u nich raz (heh pierwsze bizuteryjne zamowienie, kiedy to bylo), to po akcji z biglami srebropodobnymi i innymi przez Was opisanymi, będę omijać szerokim łukiem.
Pasart podobnie.
Skoro mam wydać moje 100 czy 1000 zł, wole wydac tam, gdzie dba sie o klienta.
ravenart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-02, 19:06   #1803
saipan
Zakorzenienie

Z passartu kiedyś przysłali mi krótsze niż w opisie i z defektami łańcuszki. Oczywiście na reklamacje nie odpowiedzieli.

Ostatnio miałam jakiego pecha bo dwie przesyłki reklamowałam w :

- moim ulubionym Beabitdesign zapomnieli mi jednej pary bigli wysłać i błędnie naliczyli mi koszt wysyłki, ale za to mam następną darmową wysyłkę u nich i dosłali szybciutko brakującą parę bigli. Bardzo szybko odpowiedzieli też na meila reklamacyjnego. Jak otwarłam przesyłkę to trochę zwątpiłam, bo dwie osoby podpisane na rachunku jedna pakująca i druga sprawdzająca, a tu brak. Ale reklamację uznali. Czasem mnie jedynie wkurzają bo nie odpisują na wiadomości jak jakieś zapytanie wysyłam.
Raz zdarzyło mi się coś błędnie kupić przez allegro i bez problemu wymienili mi na to co potrzebowałam. Zawsze bardzo szybko wysyłają towar. Często u nich zamawiam.

- pierwszy raz zamawiałam przez allegro u Fielamoni2008 (kupowałam u nich stacjonarnie w sklepie kiedyś wcześniej) i przysłali mi przez pomyłkę inne kryształki Swarovskiego niż zamawiałam. Napisałam do nich wieczorem i na drugi dzień przemiły telefon z przeprosinami i w tym samym dniu wysłali mi właściwe kryształki i prosili o odesłanie i oczywiście zaproponowali zwrot za przesyłkę. W końcu umówiłam się, że w inny sposób je zwrócę. I na razie mam je u siebie. Zaskoczona byłam bardzo bo zawsze sklepy czekają aż reklamowany towar do nich wróci, a tu kryształki za 30 dychy leżą u mnie a dzisiaj odebrałam paczuszkę z drugim kompletem i do tego niespodzianka dostałam w gratisie pięć fajnych kryształków. No wymarzona obsługa.

Nie to co antykwariat na który musiałam się kiedyś porządnie wkurzyć żeby załatwili sprawę tak jak należy. Mają fajny towar, ale często się zdarza że wysyłają kamyczki, które nie nadają się do niczego.
Niby można zwrócić bez problemu, ale mi nie chce się latać na pocztę za parę złotych. Wolę korzystać ze sprawdzonych sklepów, gdzie wiem, że dostanę dobrej jakości towar.
saipan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-03, 14:30   #1804
JoannaW_
Raczkowanie

Kiedyś robiłam zakupy w pasarcie, kalaicie i korallo (czy tam wersji allegrowej - nutsy?) ale zniechęciłam się zdarzającymi się brakami albo uszkodzonymi elementami. Już tam nie zamawiam.

Za to zawsze byłam zadowolona z antykwariatu.
Dziś dotarła kolejna przesyłka, nic zarzucić jej nie można.
JoannaW_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 12:47   #1805
Aksa1978
Raczkowanie

GG do Aksa1978 Send a message via Skype™ to Aksa1978

Nie wiem, czy któraś z Was robiła zakupy u nekoart, ja tak i zastanawiam się, czy nie były to moje ostatnie kontakty z tym sprzedawcą. Fakt, tanio mają jak barszcz - 100 szpilek posrebrzanych za 1 PLN, ale chyba żadna nie dotarła do mnie prosta Kulki-przekładki też jakieś nie do końca..., rureczki nierówne. Tak to jest, jak się chce przyoszczędzić . Napisałam do nich maila i zobaczymy co mi odpiszą.

Edit: pan zadzwonił i powiedział, ze sami robią te szpilki i że one są takie krzywe i że jak chcę, to mogę odesłać, a oni zwrócą pieniążki. Wysunął też argument, że za takie pieniądze to... Generalnie kontakt i obsługa ok, ale jakość średnia.

Edytowane przez Aksa1978
Czas edycji: 2010-03-10 o 14:05
Aksa1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 16:49   #1806
shenny
Raczkowanie

Aksa1978 - dla mnie krzywe posrebrzane szpilki to coś normalnego, zwłaszcza kiedy jest ich mnóstwo za małą cenę. Zawsze można wyprostować delikatnie szczypcami, mnie to w niczym nie przeszkadza ;-)

Co do moich doświadczeń:
CostumeJewellery: paczka nadana na poczcie dopiero 2 tygodnie (!) po przelaniu kasy na konto. Mnóstwo braków; pieniądze za brakujące elementy przelali z powrotem na konto również 2 tygodnie po moim mejlu. Pierwsze i ostatnie zamówienie u nich.
Borys78 (kalait): towar jest niezłej jakości, tani, przesyłka b. szybka, ale... w każdym zamówieniu coś nie tak. Raz - czarne szkło weneckie zamiast czerwonego, innym razem - crackle w zupełnie innych kolorach. Nie było sensu wymieniać tych pojedynczych rzeczy, zwłaszcza że trafiałam na świetne, dopasowane gratisy. Jednak następnym razem się mocno zastanowię, zanim coś zamówię.
Ekoraliki: jak na razie jedno zamówienie, ale wręcz idealne - co prawda bez gratisów, ale szybko, sprawnie i wszystko zgodnie z opisem.

Moja biżuteria: 2. grudnia - zapraszam!
shenny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 17:16   #1807
kocuria
Rozeznanie

GG do kocuria

heh, chyba jestem szczęściarą - granit tuż za rogiem , gdańsk ogólnie jest zagłębiem biżuteryjnym, urząd probierczy też 3 kroki...

swoją drogą - granit lada dzień otwiera sklep internetowy - crystall.pl - cieszy mnie to okrutnie, bo przy całej ich przemiłej obsłudze i nienagannym magazynie ciężko się dowiedzieć o ceny :/
ale granit ogólnie polecam z całego serca, dobre ceny, bogata oferta i przesympatyczni ludzie.

co do CJ'a, czyli korallo (to korallo, nie?) - u nich opłaca się zamawiać tylko to, czego rzeczywiście nie da się gdzie indziej. na szczęście też mam ich pod nosem, więc ostatnio tablicę do wisiorów (beading board), przecenione krawatki do swarów i ogonki do breloczków odebrałam sobie osobiście, obejrzałam, przejrzałam rachunek, policzyłam itp.
inna sprawa, że obsługę w punkcie mają beznadziejną :|

odebrałam dzisiaj paczkę od zelimchana - tak jak mówiłyście, wszystko świetnie

oprócz tego zamawiałam woreczki strunowe od patryk2000 - polecam, wszystkie nieporozumienia wyjaśnia na telefon, wysyłka błyskawiczna i tania, niespodziewanie kurierem a nie pocztą o.O + niedopłatę z mojej strony przyjął na potwierdzenie wysłania przelewu i tego samego dnia paczuszka nadana, super, bo potrzebowałam strunek okropnie.

qnszt - zamówione we wtorek, nadal pustka.
mn-outlec - filc, patrz wyżej
peszmek83 - opakowania - patrz wyżej

kocuria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-12, 17:22   #1808
rusa1ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kocuria Pokaż wiadomość
co do CJ'a, czyli korallo (to korallo, nie?) - u nich opłaca się zamawiać tylko to, czego rzeczywiście nie da się gdzie indziej. na szczęście też mam ich pod nosem, więc ostatnio tablicę do wisiorów (beading board), przecenione krawatki do swarów i ogonki do breloczków odebrałam sobie osobiście, obejrzałam, przejrzałam rachunek, policzyłam itp.
inna sprawa, że obsługę w punkcie mają beznadziejną :|
Nie, CJ to nie korallo, z tego co wiem to korallo to chyba nutsy na allegro. Ja się muszę na CJ pożalić. Robiłam u nich zakupy - głownie szkło. Nigdy nie składałam reklamacji, nigdy nie wystawiłam neutralnego czy negatywnego komentarza. Narzekałam na nich czasem, nie są idealni. Ostatnio znów chciałam szkło zakupić - i co? Zablokowali mi konto... Niech się cmokną

"Trzeba robić to, co się lubi, i wtedy robi się to dobrze" - Andrzej Zaucha

rusa1ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 17:25   #1809
kocuria
Rozeznanie

GG do kocuria

wooops, sorry, pomerdało mi siem.
Stary 2010-03-12, 20:14   #1810
arizoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusa1ka Pokaż wiadomość
Nie, CJ to nie korallo, z tego co wiem to korallo to chyba nutsy na allegro. Ja się muszę na CJ pożalić. Robiłam u nich zakupy - głownie szkło. Nigdy nie składałam reklamacji, nigdy nie wystawiłam neutralnego czy negatywnego komentarza. Narzekałam na nich czasem, nie są idealni. Ostatnio znów chciałam szkło zakupić - i co? Zablokowali mi konto... Niech się cmokną
Ja też mam zablokowane u nich konto Dwa razy u nich zamawiałam jeszcze na początku mojej przygody z biżu. Nigdy się na nich nie żaliłam bo nie miałam takiego powodu. Jakiś czas temu chciałam coś zamówić a tu zonk
arizoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 20:24   #1811
rusa1ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arizoona Pokaż wiadomość
Ja też mam zablokowane u nich konto Dwa razy u nich zamawiałam jeszcze na początku mojej przygody z biżu. Nigdy się na nich nie żaliłam bo nie miałam takiego powodu. Jakiś czas temu chciałam coś zamówić a tu zonk
Nie rozumiem takiego postępowania Sami sobie dołki kopią

"Trzeba robić to, co się lubi, i wtedy robi się to dobrze" - Andrzej Zaucha

rusa1ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 20:29   #1812
arizoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusa1ka Pokaż wiadomość
Nie rozumiem takiego postępowania Sami sobie dołki kopią
Ich strata
arizoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 17:45   #1813
kasiam72
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez annika1982 Pokaż wiadomość
Jak ja zamawiałam u costume to dostałam wszystko oddzielnie, w maleńkich woreczkach, obojętnie, czy dwa czy trzy przedmioty z jednej aukcji, jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby cos było nie tak, i zawsze były gratisy nie wiem czy to ma jakies znaczenie, ale zawsze wpłacam kasę natychmiast po złożeniu zamówienia, i oni również bardzo szybko wysyłają przesyłke, a bank to BRE OBD/Łódź (tak mi sie wyświetlilo jak zlecałam przelew)

polecam costume i bostarbb
Również polecam Costume Jewellery,jeszcze się nie zdarzyło,żebym się nacięła.Troszkę się czeka na dostawę,ale warto.Natomiast ZDECYDOWANIE ODRADZAM "Pasart" alias "ekoraliki" alias "galeria tkanin"!! To wszystko jest w posiadaniu jednego właściciela,tylko ma kilka firm pod różnymi nazwami.To naciągacze i nierzetelni sprzedawcy!
kasiam72 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 17:51   #1814
M0N1K4
Zakorzenienie

GG do M0N1K4

Cytat:
Napisane przez kasiam72 Pokaż wiadomość
Również polecam Costume Jewellery,jeszcze się nie zdarzyło,żebym się nacięła.Troszkę się czeka na dostawę,ale warto.Natomiast ZDECYDOWANIE ODRADZAM "Pasart" alias "ekoraliki" alias "galeria tkanin"!! To wszystko jest w posiadaniu jednego właściciela,tylko ma kilka firm pod różnymi nazwami.To naciągacze i nierzetelni sprzedawcy!
Ja zamawiałam ostatnio u ekoraliki. Wszystko sprawnie. Prosiłam o kuriera za pobraniem - szybciutko mi wysłali, nie było braków.
M0N1K4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 18:03   #1815
Nikki1981
Przyczajenie

ja zamawiałam w ekoraliki, cj, antykwariacie, galeriitkanin, u borysa, u eltaya tylko raz. Ostatnio króluje u mnie CJ, zaskoczyli mnie bardzo szybką przesyłką i to kurierem, a spodziewałam się listonosza Do reszty też nie mam większych zastrzeżeń, pomyłki się zdarzały, ale szybko zostały wyjaśnione. A że składam zawsze zamówienia za minimum 150zł, to i gratisy fajne dostaję
Nikki1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-16, 09:49   #1816
substytut
Zakorzenienie

PaneaGroup
nowi na Allegro, ale bigle do swarow po 5,99 - te klasycznie a nie te splaszczone. Mimo obaw, ze nie wiadomo czy sprzedawca pewny wszystko w jak najlepszym porzadku. Rowniez mily i rzeczowy kontakt mailowy. Na pewno bede sie przygladac
substytut jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-16, 15:25   #1817
kocuria
Rozeznanie

GG do kocuria

sub, dzięki, właśnie szukałam sensownych sreber do swarów
a jak z wysyłką? stalowa i szybka mam nadzieję?
Stary 2010-03-16, 16:42   #1818
substytut
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy ktoras z Was w ostatnim czasie kupowala srebrne bigle w Antykwariacie?
Stary 2010-03-18, 15:33   #1819
Decadence
Rozeznanie

Czy wiecie coś o Allegrowiczu "perfumki.biz"?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-18, 15:44   #1820
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez substytut Pokaż wiadomość
PaneaGroup
nowi na Allegro, ale bigle do swarow po 5,99 - te klasycznie a nie te splaszczone. Mimo obaw, ze nie wiadomo czy sprzedawca pewny wszystko w jak najlepszym porzadku. Rowniez mily i rzeczowy kontakt mailowy. Na pewno bede sie przygladac
Dzia za kolejnego allegrowicza Już zamówiłam u nich Swarki i bigle. Czekam na przesyłkę i mam nadzieję, że nie zawiodą Ponadto polecam Marmon Jewellery (na allegro - wichereq) Towar dobrej jakości, gratisy dobrane do zamówienia. W paczce miałam także całe 2,50 zł zwrotu ale nie mogę rozgryźć, za co ten zwrot

15

aneczka240 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-21, 17:27   #1821
creativve
Rozeznanie

Witajcie możecie mi polecić sprzedawcę, który ma dobrej jakości łańcuszki? Dawno temu kupiłam i niedawno zabrałam się za zrobienie takiego naszyjnika ala "brzydula" i wszystkie się rwą. Może kupujecie i możecie polecić u kogo zakupić?

creativve jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-22, 10:35   #1822
Gosze
Przyczajenie

.

Edytowane przez Gosze
Czas edycji: 2016-11-10 o 21:23 Powód: .
Gosze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-23, 12:54   #1823
mamahania
Zadomowienie

GG do mamahania

Dziewczyny a czy ktoras z Was kupuje na ebay?Nacielam sie ostatnio na jednego sprzedawce i teraz jestem bardziej ostrozna.Jakby ktos pytal to trefny sprzedawca nazywa sie on4buy-beauty.Nie dosc,ze posrebrzane bigle zamiast srebrnych mi sprzedal to jeszcze z szklanych perel schodzi farba a paczka z krysztalami szla prawie 4miesiace!Pieniadze oddali bez wachania a w mailu napisali mi ze u nich takie bigle nazywaja sie srebrne.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-23, 13:03   #1824
Agata.za
Raczkowanie

Możecie mi napisać wasze zdanie o AVANGarta? Wrzuciłam w wyszukiwarkę, ale nie sposób na szybko przelecieć te wszystkie strony. Pozdrawiam
Agata.za jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-23, 13:35   #1825
M0N1K4
Zakorzenienie

GG do M0N1K4

Cytat:
Napisane przez mamahania Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czy ktoras z Was kupuje na ebay?Nacielam sie ostatnio na jednego sprzedawce i teraz jestem bardziej ostrozna.Jakby ktos pytal to trefny sprzedawca nazywa sie on4buy-beauty.Nie dosc,ze posrebrzane bigle zamiast srebrnych mi sprzedal to jeszcze z szklanych perel schodzi farba a paczka z krysztalami szla prawie 4miesiace!Pieniadze oddali bez wachania a w mailu napisali mi ze u nich takie bigle nazywaja sie srebrne.
A że się spytam - było napisane tylko silver czy sterling sliver?? bo to różnica...

Jak tylko silver to może oznaczać np. kolor srebrny...... no jak było sterling sliver i dostałaś posrebrzaki to nieładnie z ich strony...
Stary 2010-03-23, 17:25   #1826
substytut
Zakorzenienie

mamahania, juz w PW Ci pisalam o biglach jakich uzywasz - czyli jednak okazalo sie ze posrebrzane?

Jest roznica pomiedzy sterling silver a sterling silver core - te drugie maja tylko powloke ze srebra.
Na allegro sa rowniez sprzedawane takie bigle - niestety do tej pory

Ostatnio w ramach radosnego uniesienia i checi sprawdzenia czy cos sie poprawilo kupilam 40 par w Antykwariacie. Po przetarciu wloknina wyszlo z nich to co widac na zdjeciu - stad bylo moje niedawne pytanie czy ktos kupowal u nich bigle 925 niedawno w tym watku...
Aukcje szybko zniknely z Allegro, ciekawa tylko jestem czy ktokolwiek z antykwariatu kontaktowal sie z ludzmi ktorzy to kupili...

Niestety w Chinach mozna czesto znalezc rzeczy tylko w powloka ze srebra, ktore maja wybite/odlane (zalezy od produktu) probe 925. Na plus ze coraz wiecej osob z Azji sprzedaje je zgodnie z opisem z zaznaczeniem ze to tylko powloka.

A co do naszego rodzimego rynku - znalezione na szybko na Allegro bigle ktore bym obstawiala ze beda raczej na pewno trefne:

http://www.allegro.pl/item964615391_...najtaniej.html
http://www.allegro.pl/item971303193_...niej_para.html
http://www.allegro.pl/item963922051_..._925_para.html
http://www.allegro.pl/item971255633_...a_gratisy.html

I mysle ze warto odswiezyc temat o sprzedawcach na eBay - KLIK
Stary 2010-03-23, 18:58   #1827
aneczka240
Wtajemniczenie

PaneaGroup - już przyszła mi przesyłka od nich. Swarki są włożone w takie plastikowe potrójne pudełeczko, owinięte ręczniczkiem papierowym i zapakowane w folię. Srebrne bigle i krawatki też zapakowane w folię i opisane ile sztuk czego i za ile zł. Kontakt szybki, bezproblemowy - odebrać towar można osobiście, ale trzeba się wcześniej umówić.

15

aneczka240 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-23, 19:48   #1828
M0N1K4
Zakorzenienie

GG do M0N1K4

Cytat:
Napisane przez substytut Pokaż wiadomość
mamahania, juz w PW Ci pisalam o biglach jakich uzywasz - czyli jednak okazalo sie ze posrebrzane?

Jest roznica pomiedzy sterling silver a sterling silver core - te drugie maja tylko powloke ze srebra.
Na allegro sa rowniez sprzedawane takie bigle - niestety do tej pory

Ostatnio w ramach radosnego uniesienia i checi sprawdzenia czy cos sie poprawilo kupilam 40 par w Antykwariacie. Po przetarciu wloknina wyszlo z nich to co widac na zdjeciu - stad bylo moje niedawne pytanie czy ktos kupowal u nich bigle 925 niedawno w tym watku...
Aukcje szybko zniknely z Allegro, ciekawa tylko jestem czy ktokolwiek z antykwariatu kontaktowal sie z ludzmi ktorzy to kupili...

Niestety w Chinach mozna czesto znalezc rzeczy tylko w powloka ze srebra, ktore maja wybite/odlane (zalezy od produktu) probe 925. Na plus ze coraz wiecej osob z Azji sprzedaje je zgodnie z opisem z zaznaczeniem ze to tylko powloka.

A co do naszego rodzimego rynku - znalezione na szybko na Allegro bigle ktore bym obstawiala ze beda raczej na pewno trefne:

http://www.allegro.pl/item964615391_...najtaniej.html
http://www.allegro.pl/item971303193_...niej_para.html
http://www.allegro.pl/item963922051_..._925_para.html
http://www.allegro.pl/item971255633_...a_gratisy.html

I mysle ze warto odswiezyc temat o sprzedawcach na eBay - KLIK

Masakra :/ Ogólnie - gdybym kupowała tego typu bigle to zupełnie z nich bym zrezygnowała. Nie chciałabym się naciąć, a możliwe że bigle do których dajesz linki są "trefne"....
Stary 2010-03-24, 16:13   #1829
mamahania
Zadomowienie

GG do mamahania

Jak tylko silver to może oznaczać np. kolor srebrny...... no jak było sterling sliver i dostałaś posrebrzaki to nieładnie z ich strony...[/QUOTE]

No wiesz...strerling silver oczywiscie!

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Wlasciwie to rzeczywiscie z tym sprzedawca teraz uwazam.Nie kupuje od niego.A nowe bigle kupuje od wlasciciela galerii,w ktorej sprzedaje po cenach hurtowych.Pewniejsze zrodlo.
Stary 2010-03-24, 20:04   #1830
Szpaku
Raczkowanie

GG do Szpaku

Ja niedawno zakupiłam swoje pierwsze półfabrykaty z pasartu. Gwoździe całe pogięte, dosłownie w pół jest większość, ale to da rade zrobić, bigle i tu mam pytanie kupiłam 100szt i gdzieś koło 15 jak nie więcej to te bez kulek albo niepozaginane albo jeszcze igła się znalazła, nie za dużo to takich odrzutów w tej paczce? No i kuleczki pomarańczowe na zdjęciu wyglądają zwykle a przyszły bardzo jaskrawe ale tego to już na zdjęciu wiadomo się nie dojrzy
Szpaku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Biżuteria

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości