![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumowe zakupy na allegro
Boże Olu nie kupuj ordynarna podróba. Zresztą sprzedający nawet nie odważył się napisać, że to orginał.
Jeśli chodzi o te aukcje: (http://www.allegro.pl/item120508779_emporio_arm ani_white_for_men_edt_100 _ml_produkt.html) (http://www.allegro.pl/item120238556_..._p rodukt.html) Osobiście nie spotkałam się, ale pierwszą skreślam, z powodu braku orginalnego zdjęcia. Co do drugiej aukcji są 2 zarzuty o nieorginalności towaru, ale zdjęcie jest. Zastanowiłabym się. Przecież są sprzedawcy, którzy na 100% są pewni może u nich jest ta woda? Polecam perfumellę lub perfumena. |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Rozeznanie
|
http://www.allegro.pl/item121607881_...ter_100ml.html
Nie znam sie na tym zbytnio...czy Angel'a mozna kupić tez az tak tanio?? |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Przyczajenie
|
A co do perfumelli z tego co wiem to w kazdej perfumerii gucci envy me ma znaczki na butelce 3,2,3,2...itd a u niej zaczyna sie od dwoch. Co o tym myslicie? http://allegro.pl/item121582766__guc...najtaniej.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
Olu ja nie za bardzo wiem, jak wygląda gucci envy me, ale perfumella na pewno sprzedaje orginały. Nie zawsze u niej kupuję, bo czasami nie ma wody, która mnie interesuje, ale te kupione do tej pory to pewniaki. Rzeczywiście na razie tylko jedna oferta tego armaniego, ale poczekaj trochę, to moze będzie coś nowego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście niższa cena o 20 zł w porównianiu z innymi no i opini trochę mało...
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wygląda na oryginalny.
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Przyczajenie
|
Prosze jeszcze o weryfikacje tej aukcji
http://www.allegro.pl/item121421760_...or_100_ml.html Z gory dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Ja też odradzam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
![]() mam do Was pytanko: czy to możliwe, żeby za tą cenę, w tej skromnej ilości był to oryginał?? http://www.allegro.pl/item121262064_...j_aukcji_.html z góry uprzedzam, że w kwestii perfum jestem kompletnie zielona więc dlatego proszę o radę i nie krzyczcie, jesli jestem zbyt naiwna... ![]()
#733 |
Wtajemniczenie
|
bonheur- to ordynarne podroby, nie ma takiej pojemnosci perfum dostepnej w sprzedazy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Wtajemniczenie
|
a ja prosze o weryfikację aukcji nr 120948991. W ogóle ten użytkownik - misfazi_05 sprzedaje bardzo tanio testery 50ml . Chciałabym sie dowiedzieć czy testery też moga być podróbami???
ps. nie wklejam likna , bo nie mogę sobie dac z tym rady - jakaś niedouczona jestem.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miś Fazi posiada wiele "perełek" cenowych ![]()
![]() |
#736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() podobno testery tez sie podrabia, wiec trzeba na nie uwazac rownie mocno jak na produkty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#738 |
Wtajemniczenie
|
natti4, lalesia -
![]() ![]() bardzo dziekuje - chyba zrobię zapupy u "Misia Fazi" . Summer day - na pewno i chciałabym jeszcze bruno banani - tylko nie mogę się zdecydować czy niebieskie , czy różowe. Nie wąchałam jeszcze żadnego z nich i tak się zastanawiam , czy może któraś z was zna te zapachy i może opisać? Jak kupować , to kupować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Wtajemniczenie
|
przed chwilą wsiadłam w samochód -skoczyłam do perfumerii specjalnie po to by powachać brono banani
![]() ![]() Mam nadzieje ,że będę zawodowola z zakupów ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
![]()
cześć
![]() właśnie sie zarejestrowałam i od razu przyciagnał mnie ten wątek.Uwielbiam perfumy i nie mogę sie bez nich obyć.Na allegro polecam sprzedawcę lanych perfum.Wystarczy wpisać w wyszukiwarke allegro hasło "lane perfumy".ta firma zajmuje siesprzedażą wyłącznie na allegro i nosi nazwę "szok perfumy"-moze i śmieszna nazwa,ale perfumki super i duży wybór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dziewczyny podróba czy oryginał:??
http://allegro.pl/item120661790_prom..._t opaz_.html |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
|
dziewczyny podróba czy oryginał:??
http://allegro.pl/item120661790_prom...ry_topaz_.html |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Raczkowanie
|
Nie powiem Ci na 100% czy to pobróba,ale ja niedawno kupiam C-thru romance zafoliowane na allegro za połowę ceny sklepowej i zapach nie jest tak intensywny i mysle że nawet minimalnie różni sie od oryginalnych perfum- a wiem to bo kupowałam wcześniej ten zapach w sklepie i byłam bardziej zadowolona,osobiście odradzam kupowania c-thru na allegro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
|
a takie spraye?
http://allegro.pl/item121242868_supe..._zapachy_.html |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
to lepiej juz kup sobie C-thru, to tylko moje osobiste zdanie,nie wierzę żeby sparay'e do ciala pachnialy przz 8 godzin,góra dwie godziny....
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
|
hehhe no masz racje,a c-thru mam emerald oryginalne, tak tylko z ciekawości pytałam;-)ale dzięki za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
Nie ma za co
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, czytając ten wątek też chciałam sobie kupić jakieś perfumy na allegro u sprzedawców, którzy wg Was są pewni. Nie znalazłam jednak ani jednego sprzedawcy, który miałby czystą opinię nt. oryginalności sprzedawanych perfum. Polecam czytać nie tylko same negatywy, ale również i neutrale. Piszą tam ludzie o swoich wątpliwościach co do trwałości i oryginalności zapachów. Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie choćby 2 takie opinie są zastanawiające i chyba żadan z nas nie chciała by zapłacić bądź co bądź spore pieniądze za coś co nie jest oryginałem. Myślę-bo wiele przeglądałam polecanych tutaj allegrowiczów i żaden niestety nie dostał mojego 100% zaufania. Myślę, że jeśli chodzi o perfumy to pewnie w przeważającej wiekszości są to BARDZO-BARDZO DOBRE PODRÓBY, tak że nawet laikowi nie sposób coś podejrzewać, ale takie właśnie drobnostki czasami jak: źle zafoliowana lub nie zafoliowana butelka, inne numery. Niby wszystko ok, ale nie do końca i chyba bardziej już wtedy chcemy wierzyć, że kupiliśmy oryginał, a drobnostki typu opakowanie itp. odrzucamy jako rzecz nieważną. Perfumy to niezły biznes, więc i wielu trudzi się nad osiąganiem doskonałości w ich kopiowaniu.
a propos polecacie perfumellę-zerknijcie na jej neutrale. Większość jest na temat oryginalności zapachu, a nawet o różnicy w zapachu... Czy to się nie liczy ???
#749 |
Zakorzenienie
|
perfumelli akurat to ja wierze
![]() kupowalam u niej kilka zapachow i nie mam zastrzezen. Komentarze neutralne i negatywne czesto czytam. I po tresci tych komantarzy czasami wnioskuję ze pisza to calkoowici laicy perfumeryjni. Zwazyc tez trezba na to ze takie komentarze wystawia tez czasem konkurencja. No i chyba trudno by było znalesc kogos z ponad 100o komentarzy i ani jednym negatywem czy neutralem.
#750 |
Wtajemniczenie
|
ludzie czesto nie zwracaja uwagi na takie drobne roznice jak to czy to EDT czy EDP, mysla ,ze roznica tkwi jedynie w trwalosci a czesto zmiana jest takze w nutach..
poza tym kiedys wyslalam dla zapokojenia ciekawosci zapytanie do osoby ktora wystawila komentarz " wszystko ok,ale zapach nie spelnia moich oczekiwan" okazalo sie ze Pani kierujac sie opisami kolezanki kupila dany zapach ale on nie byl wcale dokladnie taki jak opisywala kolezanka.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.