|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
![]() no taaa Pola na chrzcinach bedzie mala ksiezniczka ![]() a duze robicie? czesc oczywiscie szanse sa male ale jakis swir zawsze sie znajdzie .. przeciez nawet nie dawno pokazywali w wiadomosciach ze byla taka afera byla nawet taka sytuacja ze dziennikarz chcial sprawdzic czy to mozliwe wszedl do pokoju noworodkow i wyszedl z zawinieta lalka w ramionach przeszedl tak przez caly szpital i nikt nie zauwazyl
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Żabcia, nie strasz
![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- W ogóle, to spojrzałam na ranking tego konkursu perfumowego i tam prowadzi miażdżąco dziewczyna, która ma 40 postów na forum... Skąd tyle głosów?
|
|
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm dziwne ...
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
laski przedstawiam wam stefana
![]() stefan przedstaw się ![]() aaaa odwizłam małża tylko mupowiedziałam nie spij sie bo cie rano czeka malowanie ![]() tylko sie złapał za głowe kupołam se po drodze hot-doga i go wszamałam pyszny był
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
Egzotyczny Stefan
|
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Stefan witamy !
wyglada jak salata lodowa, albo ten trujak co wcina muchy kielichowec czy jakos tak ![]() Za hot-doga zabije. Zjadlabm, chociaz na sama mysl o jedzeniu zaczyna mnie odrzucac ![]() ja musialam przerwac prasowanie po 1 koszuli i 8 koszulkach meza, bo mi sie slabo zrobilo. a jeszcze taka sterta mnie czeka
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia, przypomniałaś mi, że muszę mężulowi wyprasować jego rzeczy, bo jak mnie przyciśnie, to biedak zostanie w kilku koszulach, a musi się prezentować, jak będzie nas w szpitalu odwiedzał
|
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
ale się objadłam
pierogi leniwe, kanapka z pastę z makreli (własnej roboty pasta), ciastka czekoladowe i parówka ![]() Cytat:
![]() Marta super , ze wizyta udana i ze wszystko ok. Hm... a moze na rocznice urodzisz?? ![]() iwka z głowy mi wyleciało Moze cis bys sobie w donicach na ten taras posadziła. TYlko bys musiała go przycinac i tak jak chciałas na metr by był i mozna by było z niego zywopłot zrobic Kliwia a ty sie kobieto nie przemęczaj. Niech męzul sam pracuje
|
|
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwazaj na siebie!!! sałata lodowa hehehe ![]() tak tak to trujak ktory zjada muchy i komary kapturnica dokładnie wkurzyłam sie troche bo babka mnie zapewniałazxe to odmiana rosiczki wchodze do domu właczam google i kurna to nie jest rosiczka tylko kapturnica właśnie w sumie to kit jeden wazne zeby zzerało bo przy arku nie mona stosowac tych ustrojstw do kontaktu
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
madzia jakby moj maz uprasowal te koszulki kolorowe to by one wygladaly tak ze obozeeeeeeee, z odcisnietym zelazkiem kolniezykiem z tylu
koszule od biedy sobie uprasuje ale takich rzeczy nie bardzo jedyna rzecz ktorej w domu nie robi wiec nie narzekam ![]() odpoczne i uprasuje te co zostaly, ale koszule pasuje. ![]() anika zainwestuj w moskitiere na okna ktore otwieracie Ja mam klopot z molami, wlatuja nam wentylacja tam gdzie sie zdazyly zagniescic zlikwidowalam je plytkami, i tymi lepkimi kartonami z feromonami. ale to cholerstwo wraca
|
|
|
|
#3851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do podmienienia dzieci, to ja powiem szczerze, ze mi moja Pole pokazalo od razu i juz wiedzialam jak wyglada. Tak, ze potem jakby mi przyniesli inne dziecko to od razu bym poznała ![]() Cytat:
![]() Stefek widze, ze tam jakas lala sie juz do Stefka dobiera |
||
|
|
|
#3852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
kliwuś niby tak ale ja mam tylko jedno okno jeszcze ytakie debilne bo niewymiarowe tak ma szer 120 cm a wys 90 cm i jest baaardzo ciemno w pokoju po południu to musze swiatło włączac jak na przykład prasuje albo szyję wiec jak dam moskitiere to bedzie jeszcze ciemniej
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja koleżanka z Holandii uwielbia prasowac. Zawsze jak przychodzilismy do nich na kupice (czyli niedziela rano) to ona stała i prasowała. nawet nasze pranie chciała nam zabierac
|
|
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ? Podziwiam Was laseczki ja w ogole nie prasuję![]() Ja wlasnie pieke ciasto marchewkowe
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
anika jak zamontujesz ta przylepna moskietere to sobie ja dotniesz na wymiar
![]() ![]() no i jak zamontujesz biala to nie bedzie chyba pociemniac
|
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
Moje nie przyciemniają, dopiero jak otworze okno to sobie przypominam, że je mam
|
|
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3858 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cześć Laski, dopiero niedawno siadłam wreszcie do laptopa.
Połowę dnia zeszło mi na myciu okna i sprzątaniu po syfie, który został po remoncie i malowaniu jednego pokoju, ale teraz mamy śliczny niebieski kolorek, równiótko położony na ścianę Druga połowa zeszła na jeżdżeniu i szukaniu zasłon do salonu. Znaleźliśmy ciekawe, a przy okazji do innych pokojów i fajne firanki na zmianę. Teraz wreszcie siedzę w wysprzątanym mieszkanku i ciesze oko nowym kolorkiem pokoju
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
corri ja tez dzis spędziłam mase czasu w sklepie z firanami
rodzice sobie brali do sypialni i im pomagałam. mają tam 3 m wysokosci od konca okna do ziemi wiec wzięli firanki spaggeti + bedzie doszyty material na górze . super to razem bedzie wyglądało. materiał taki lila a firanki ecru. Niestety koszt na 2 okna to 1100 zł
|
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Corii chcialabym byc juz na Twoim etapie. Ja sobie usiade i bede cieszyc oko po wyczyszczeniu remontowego syfu moze we wrzesniu
Pol roku w bajzlu i kurzu, golych posadzkach i tynkach na scianie
|
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Może w końcu udało mi się załadować zdjęcie. Z tym co chciałam Wam dać wcześniej to się chyba nie uda bo nie mogę go załadować. Jest takie samo jak to tylko na tamtym mam lepszą minę ![]() Kasiaher Nooo jaki kawaler , nie pogadasz... jak to mawia moja koleżanka "chłop na schwał " Ana Gratuluję, super projekt... eee co tam gratuluję... ZAZDRASZCZAM !!!! Domi Jak ja się nie mogę doczekać tej mojej Królewny, tak się na tą Twoją zapatrzyłam ehhhh ![]() Byłam dziś u koleżanki co ma taką Niunie prawie 5 miesięczną i taka fajna ubita. No takie dziecko już , super, na ręce ją brałam już takie dziecko stabilne, nic się nie bałam przekładałam ją z ręki na rękę i w ogóle kobita jak się patrzy.... Kiedyyyyy będeeeee miała swoooooją laluuuuunie???? Chyba 10 razy próbowałam załadować zdjęcia... ale udało się tylko to czarno białe...
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2010-05-07 o 22:11 |
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Stefan
miło Cię poznać
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
daysy pieeeekne
a na tym mina jest ok
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
daysy super wygladasz
|
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy -śliczny brzuszek
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super to bylo! a jeszcze nie dawno tylko lezala i nawet nie patrzyla na nie...jak to zlecialoa Twoje zdjecie sliczne jeszcze troszke czasu i Twoja niunia bedzie taka, jak moja
|
|
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Aha mam taką sprawę wczoraj musiałam zdezynfekować podłogę z chlorem i po prostu tak nim waliło przez 3 godziny, że masakra!!! Pisałam Wam wczoraj że bardzo boli mnie głowa.... Teraz nie wiem czy to nie zaszkodziło maleństwu... słyszałam , że takie opary są szkodliwe... Doradźcie mi coś. A jak się to moje dziecko zatruło albo coś??? Czuję ruchy to znaczy w tym momencie nie ale dziś się ruszała troszkę... poza tym na razie ona jest śpioszek i chyba leniwa bo czuję ją tylko wieczorami. Chyba tylko z 2 dni miała takie w swoim dotychczasowym życiu że dała mi popalić w ciągu dnia. Teraz bardzo się martwię. Chciałam zaznaczyć , że to był taki smród , że tak jak na chlorowym basenie i jeszcze z 5 razy bardziej.
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2010-05-07 o 22:50 |
|
|
|
#3868 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie aż takiej reakcji się nie spodziewałam na forum... ![]() Cytat:
![]() Dziękujemy ![]() Rybulka mam nadzieje, że poinformowałaś kogoś swoim nr telefonu (np. Martę ) żebyśmy wiedziały kiedy ciociami zostałyśmy...![]() ![]() A z tym markerem w tej sytuacji nie głupi pomysł mąż rodzi z Wami?Cytat:
fajnie wygląda, bo niziutki i taki niepozorny się wydaję Ale ogólnie projekt nie dla mnie, bo musze mieć typową kotłownię, na eko groszek... (m.in. my wybraliśmy tak, żeby kotłownia była ZA garażem (bo u rodziców jest przed i po załadowaniu pieca trzeba sprzątać, bo do domu się wnosi...) a poza tym z tyłu domku pewnie będziemy mieli szopkę z opałem...![]() Cytat:
![]() Cytat:
Choćby wytyczenie działki, nanoszenie na mapki przyłączy, inwentaryzacja... Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw sie ![]() ja tez mialam kontakt z farba olejna. Jakbys caly czas pracowala w takich warunkach to co innego, ale to jednorazowy incydent
|
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Domi serio tak myślisz... bo ja się bardzo wystraszyłam.
Ok idę obejrzeć trochę TV. To do jutra. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.

dopiero 18ego przylatuja

byla nawet taka sytuacja ze dziennikarz chcial sprawdzic czy to mozliwe wszedl do pokoju noworodkow i wyszedl z zawinieta lalka w ramionach przeszedl tak przez caly szpital i nikt nie zauwazyl