Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-24, 12:28   #1411
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

a czy jest tam jakies okno )gdzies w poblizu tej klatki schodowej) aby mozna je było otworzyc i potem przewietrzyc klatkę??[/QUOTE]

okna nie bedzie, albo jedno albo drugie na dole drzwi wejsciowe w poblizu, a u góry pokoje okien brak
Stary 2010-04-24, 12:30   #1412
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwalić:

wczoraj spotkała mnie podobna sytuacja jak Martę niedawno
Byliśmy z TZem i moim teściem w bibliotece na pokazie slajdów naszego lokalnego podróżnika. Oczywiście gospodynią była moja pani dyrektor . Teść mi opowiadał, że jak tylko go zobaczyła, to się zapytała co u mnie, a potem zaczęła mnie chwalić bardzo, że się ogromnie cieszy, że u nich pracuję, że jestem takim dobrym pracownikiem, że wszyscy są ze mnie zadowoleni, że sama zawsze jestem zadowolona i uśmiechnięta itd. Potem przyszłam ja i TŻ i jak tylko nas zobaczyła, to od razu przyszła się przywitać, popytać itd. A jak się cała impreza skończyła, to wyściskała mnie serdecznie życząc wszystkiego dobrego i zapewniając, że wszyscy trzymają za mnie mocno kciuki, no i żebym dała znać jak najszybciej jak już Miłosz będzie na świecie

Naprawdę takiej szefowej ze świecą szukać

To będzie miłe i wzruszające pewnie spotkanie
Ile ja bym dała, żeby porozmawiać jeszcze choć raz z moimi dziadkami...
dla szefowej. Tylko pozazdrościć.
Pięknie wyglądasz, brzusio faktycznie spory, ale do twarzy Ci z nim

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Czeeeeeść Tęskniłyście? bo ja za Wami baardzo. Kurcze....miesiac mnie nie bylo, a Wy oszalałyście?? hehe tyle postow produkować, w życiu tego nie nadrobię.

Moje życie jest na pełnych obrotach, od miesiąca już jestem na stażu, wstaje o 5 rano:/ jakoś mi jeszcze ciężko się przyzwyczaić, w pracy bardzo fajnie, zawsze o takiej marzyłam, typowo biurowa, czasem jest sporo obowiązków ale jestem bardzo zadowolona.
2 tygodnie temu się wprowadziliśmy do naszego mieszkanka, świetnie się mieszka samemu!!! Tylko strasznie brakuje nam czasu dla siebie, dni lecą jak szalone, ledwo wrócimy z pracy, coś zjemy, gdzieś trzeba jechac, coś kupić i już zaraz trzeba isc spac.
Jestem strasznie ciekawa co u Was, coś mnie ominęło?? Któraś w ciąży albo już po porodzie??
Chyba Cię tu przyciągnęłam, bo się zastanawiałam ostatnio gdzie się podziewasz Cieszę się, że jesteście już na swoim i że jesteś zadowolona z pracy. A czas dla siebie w końcu znajdziecie, trzeba się najpierw przyzwyczaić do nowej sytuacji.

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
szczerze...
po takiej diagnozie od razu bym odstawiła tablety
Zgadzam się

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
No włąsnie dlatego nie siedzie, nie płacze wierze, ze skoro powiedziała, ze nie ma pewnosci i abym sie nie marwiła, to tak jest naprawde.
tylko teraz wiem, ze nie mogę odwlekac decyzji z tabsami. Za 2 miesiące musze je odstawic i zacząć sie starac, bo jesli naprawde będe miała jakies problemy to dopiero będe płakała, ze czekałam.

Moja mama jak to zobaczyła (bo na zdjęciu z usg mam to zaznaczone) to od razu sie mnie zapytała, czy nie chce jechac do jakiejs kliniki czy innego lekarza. ale ja nie chce. Ten jest naprawde dobrym lekarzem i nie chce.

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

a moze wy znajdziecie gdzies co to jest to ognisko hyperechogenne?? Ja nic nie znalazłam a znajduje sie to na tylnej ścianie macicy

Madzia ja bym radziła jechać do innego lekarza. Nie mówię, że ten do którego jeździsz jest zły, ale zawsze lepiej takie rzeczy skonsultować. Znasz przykład Domi, ja też miałam taką sytuację, że wcześniejszy gin wymyślał niestworzone rzeczy, tak że raz wyleciałam z gabinetu z płaczem i pojechałam do innego lekarza, który powiedział, że taki problem to nie problem i on w ogóle nie widział tego o czym mówił tamten. więc nie ma się co sugerować.

Piękna pogoda za oknem, a ja się czuję jakoś dziwnie. Chyba @ mi się zbliża, bo jestem totalnie rozbita. Jutro jedziemy sobie z mężem gdzieś połazić, odpocząć, może pojedziemy gdzieś nad jeziorko. Ma być ładnie więc trzeba naładować akumulatory przed kolejnym tygodniem w pracy.
Stary 2010-04-24, 12:40   #1413
india83
Zakorzenienie

dziewczyny a co myslicie o tym pomniejszeniu łazienki??
Stary 2010-04-24, 12:46   #1414
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ktosiu nie odstawie teraz tabsów (wczoraj wziełam ostatnią z tego opakowania) bo chce isc na konsultacje do innego, wiec choc to jedno opakowanie jeszcze chce wziąć

Dziewczyny jeszcze raz dzięki za rady i za ciepłe słowa. Ja mam taki męlik w głowie, ze czasami już sama nie wiem co mam robić, co jest lepsze. Najpierw ten nagły wyjazd z Holandii, teraz te odstwienie tabletek i moje wyniki usg ech... Ale przeciez wszystko będzie dobrze

a u nas się zachmurzyło. Miałam jechac pokazac tesciowej naszą działkę (bo jeszcze jej nie widziała) ale sama nie wiem czy nie zacznie zaraz padac. W ogóle teraz te działki tak poszły w górę (bo podprawadzili wodę , prąd i gaz jest juz w projekcie (w tym roku ma byc) i zamiast 5 tys za ar, kosztuja juz po 7 tys

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-04-24 o 12:47
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 13:15   #1415
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, teraz to ja już mam mętlik w głowie. A moze lepiej iść, tak na wszelkie co?? Aby sie chocby uspokoic??

Na stronie Gold znalazłam Lekarza, same pozytywy ma. Raz w tygodniu przyjmuje u nas w miescie (tak to jest w Wyszkowie) Kurcze... moze w poniedziałek do niego zadzwonie i na nastepny tydz jak mi się @ skończy pójde.
o Madzia chcesz iść do lekarza z mojego rodzinnego miasta ja na Twoim miejscu tak jak radzą Dziewczyny, skonsultowałabym to z innym lekarzem.

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Nie slyszalas myslalam ze wszystkie Polki znaja ten sklep To jest taki sklep z ciuchami i dodatkami ,gdzie torebki ,bluzeczki ,buty mozna juz dostac od 1 euro.Jakosc kiepskawa ,ale w Polsce jest na to szał i wlasnie sie zastanawiam dlaczego

gold nie ma Primarka w Polsce...

kliwia ale wiesz że jakość tej kurteczki hmm no zobaczysz Ja własnie nie wiem dlaczgo w Polsce te ciuchy z PRimarka sa sprzedawane za taką kasę.Jak tu przyjechalam to tez tam kupowalam ,ale te ciuchy żyją bardzo krótko szkoda kasy juz lepiej kupic cos drozszego co się ponosi dluzej
Ja bardzo lubię Primarka. Zaopatruję się w rzeczy tej firmy przez allegro. Lubię co sezon wymieniać część ubrań więc korzystam. Ostatnio kupiłam super torbę, w którą można nawet na weekendowy wyjazd się zapakować. Jest piękna a kosztowała 39zł.
Z angielskim marek lubię jeszcze Atmosphere.
Stary 2010-04-24, 13:23   #1416
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
o Madzia chcesz iść do lekarza z mojego rodzinnego miasta ja na Twoim miejscu tak jak radzą Dziewczyny, skonsultowałabym to z innym lekarzem.
ooo a byłas u niego może?? on u nas w mieście raz w tygodniu przyjmuje

Stary 2010-04-24, 13:29   #1417
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
ooo a byłas u niego może?? on u nas w mieście raz w tygodniu przyjmuje
nie mam pojęcia o jakim lekarzu mówisz w moim rodzinnym mieście nie przyjmuje tylko 1 ginekolog więc bez nazwiska Ci nic nie powiem o nim
Stary 2010-04-24, 13:30   #1418
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam pojęcia o jakim lekarzu mówisz w moim rodzinnym mieście nie przyjmuje tylko 1 ginekolog więc bez nazwiska Ci nic nie powiem o nim
a no fakt myslałam, ze podawałam wcześniej hehe
Marek Walczak

Stary 2010-04-24, 13:32   #1419
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
a no fakt myslałam, ze podawałam wcześniej hehe
Marek Walczak
To niestety nie słyszałam nic na jego temat. Kojarzę tylko ogłoszenia w lokalnej gazecie, że robię usg 3d
Stary 2010-04-24, 13:41   #1420
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
to niestety nie słyszałam nic na jego temat. Kojarzę tylko ogłoszenia w lokalnej gazecie, że robię usg 3d
:d

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Marta zapomniałam o tej sałatce z pom. suszonych

2 szt cebuli czerwonej (picięta w piórka, paski jak kto to nazywa )
2 łyzki cukru brązowego
3 łyzki octu balsamicznego

te 3 składniki chwilę poddusić ze sobą

potem dodac do salaterki z :
pokrojonymi pomidorami suszonymi
ugotowanym makaronem (rurki, świderki) - ja dałam ten brązowy makaron
dodac ser fetę (pokrojony w kostkę)i kapary

Stary 2010-04-24, 14:32   #1421
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej laseczki

wrociłam od okulisty
diagnoza: zespół oka komputerowego
ładnie brzmi no nie?

do tego mam wade -0,5 na obu oczach i dostałam recepte na okulary i kropelki

no i badanie trwalo prawie godzine pokropiła mi oczy i jestem spela jak kret

masakra teściowa tylko jak mnie zobaczyła krzykneła jak ty dziecko jechałas do domu
a ja na to pomału mamo pomału

dobrze ze sobie z mezem sprezentowalismy okulary słoneczne solano z polaryzacją i jak je załozyłam to troxche lepiej było

no i byłam u optyka i uparzyłam trzy rózne oprawki dwie z firmy mikado jedne z verdo

i super są te z verde ale kurde 300za same oprtawki do tego 250 z szkła

troche duzo ale ładne są

zdjec nie ma bo nie potrafie nigdzie tych firm w necie znalesc

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 15:53   #1422
zaaaabcia
Zakorzenienie

Czesc Kobietki

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
dziewczyny a u mnie z tz sie zaczeły male roznice zdan jesli chodzi o nasz domek. niestety w niektorych kwestiach mamy odmienny gust i nie mozemy się dogadac ja mam co chwile jakies wizje i pomysły, ten mi tylko gada, ze jemu się tak nie podoba, ale jak go prosze, zeby mi pwoiedział jak chce to on nie wie ale na pewno nie ma byc tak jak ja wymysliłam, i dogadaj sie tuy z facetem
skad ja to znam
u nas jest identyczna sytuacja

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 16:53   #1423
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
ja cie, laski cały jeden wątek mnie ominął mam nadzieje, że mnie pamiętacie
musze sobie poczytac kilka stron żeby się dowiedzieć co tam u Was przez ostatnie dni się działo

A ja mam z Primarka bluzke i 2 bluzy, kupiłam je rok temu w wakacje, nosze je dosyć często (szczególnie tą jedną bluze bo jest świetna ) i do tej pory nie zauważyłam, żeby się choć troche zniszczyły. A obie bluzy w przeliczeniu na złotówki kosztowały po ok.12-15 zł. Bluzka niestety nie pamiętam.
Czasami się coś trafi ,albo to ja mam takiego pecha

twin maid primark i atmosphere to ten sam sklepa ja wole jednak kupic cos trwalszego.Bo tak naprawde kupisz dwa sweterki niby w korzystnej cenie ,ale szybciej je wyrzucisz niz myslisz Wiec i tak tracisz .A rzecz troche drozsza mozna nosic nawet kilka lat

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-04-24 o 16:57
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 17:33   #1424
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Ale mam lenia byłam na rowerku z Tż przejechaliśmy 20 km juz w tym roku mam 60 km na koncie ale jeszcze cienka jestem mecze sie troche iTż musi na mnie czekać , rano bylismy na targu chciałam kupic bluzkę na rozdanie dyplomów ale wszystko ładne było na wieszaku jak zaczełam mierzyc to okazało sie ze albo za duze albo rozprute normalnie sie wsciekłam moze jutro przejedziemy sie na targ do innej miejscowości
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 18:13   #1425
kliwia
Zakorzenienie

mielismy grilla ale sie objadlam
opalilam sie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 18:15   #1426
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
twin maid primark i atmosphere to ten sam sklepa ja wole jednak kupic cos trwalszego.Bo tak naprawde kupisz dwa sweterki niby w korzystnej cenie ,ale szybciej je wyrzucisz niz myslisz Wiec i tak tracisz .A rzecz troche drozsza mozna nosic nawet kilka lat
Tak mi się zdawało, że to jedna firma mam akurat tylko jeden sweterek i służy mi od 2 lat. Zazwyczaj kupuję ich tuniki i koszulki, które są też dość wytrzymałe. Ja nie uważam, że ich ubrania są złej jakości.
Z tym, że lepiej kupić droższą rzecz to się zgadzam. Takie klasyczne ubrania kupuję droższe i solidne i służą mi naprawdę długo a coś czego mogę nie chcieć założyć w przyszłe lato kupuje tańsze
Stary 2010-04-24, 18:20   #1427
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bardzo lubię Primarka. Zaopatruję się w rzeczy tej firmy przez allegro. Lubię co sezon wymieniać część ubrań więc korzystam. Ostatnio kupiłam super torbę, w którą można nawet na weekendowy wyjazd się zapakować. Jest piękna a kosztowała 39zł.
Z angielskim marek lubię jeszcze Atmosphere.
Ja w sumie w Primarku to tylko jedno rzecz kupiłam która jakoś trzyma taki ładny pulowerek za 1 A tak to wszystko mi sie po kilku praniach mechaci , dlatego tam to ja kupuje tylko rzeczy do prania.
Raz kupiłam sobie taki piekny pierscionek , który po jednym wyjściu został obdarty nie wiem jakim cudem z tego sreberka Strasznie badziewne maja rzeczy , fakt tanio dlatego jak sie cos zniszczy to mi nie zal

Ja najbardziej lubie Jane Normana to cos ala orsay i new looka maja piekne buty bardzo tanie.

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
mielismy grilla ale sie objadlam
opalilam sie

A ja za tydzien jade na bank holiday do londynu i bedziemy grilowac

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 18:22   #1428
kliwia
Zakorzenienie

bylam w jane norman, ale nic nie bylo, a jak bylo to akurat nowaa kolekcja i droga i ajkies male rozmiary
a w new looku tylko motherhood mi sie podobal
Stary 2010-04-24, 18:24   #1429
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Ja w sumie w Primarku to tylko jedno rzecz kupiłam która jakoś trzyma taki ładny pulowerek za 1 A tak to wszystko mi sie po kilku praniach mechaci , dlatego tam to ja kupuje tylko rzeczy do prania.
Raz kupiłam sobie taki piekny pierscionek , który po jednym wyjściu został obdarty nie wiem jakim cudem z tego sreberka Strasznie badziewne maja rzeczy , fakt tanio dlatego jak sie cos zniszczy to mi nie zal

Ja najbardziej lubie Jane Normana to cos ala orsay i new looka maja piekne buty bardzo tanie.

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

No zgadzam się niektore torebki z primarka po kilku wyjsciach nadaja sie do kosza

Jane Norman kiedys bylo fajne a teraz jakos tak nie w moim stylu
A new look ma fajne buty ,ale jak dla mnie nie są wygodne.Czasami kupuje tam baleriny.Ja uwielbiam buty z shuch ,a ciuchy Miss Selfridge,Vero Moda i Top Shop -ale tutaj tez kiepska jakosc a ceny maja wysokieale od czego sa wyprzedaze

szafa

Stary 2010-04-24, 18:26   #1430
kliwia
Zakorzenienie

no ale w anglii to wyprzedaz konkretna, a w polsce jak poszlam na wyprzedaz i opuszczona cena byla o 10 zl. to sie zasmialam i wyszlam.
Stary 2010-04-24, 18:31   #1431
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny a co myslicie o tym pomniejszeniu łazienki??
jestem za.. jesli tylko 2 ma byc u gory wieksza to ta na dole moze byc taka "goscinna" na szybko a ogolnie to jesli dzieki temu powiekszysz kuchnie to jak najbardziej

Cytat:
Marta zapomniałam o tej sałatce z pom. suszonych

2 szt cebuli czerwonej (picięta w piórka, paski jak kto to nazywa )
2 łyzki cukru brązowego
3 łyzki octu balsamicznego

te 3 składniki chwilę poddusić ze sobą

potem dodac do salaterki z :
pokrojonymi pomidorami suszonymi
ugotowanym makaronem (rurki, świderki) - ja dałam ten brązowy makaron
dodac ser fetę (pokrojony w kostkę)i kapary
czyli ta cebule dusze a potem mieszam z pomidorami makaronem kaparami i feta tak?

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej laseczki

wrociłam od okulisty
diagnoza: zespół oka komputerowego
ładnie brzmi no nie?
ojjj... ale wszytko ok.. tylko okulatki tak?

ja juz poooo i jest dobrze teoretyczny wziela, powiedziala ze zaraz p oweekendzie majowym mi odda (bo bardzoo dokladnie to czyta itd) a teraz oddala mi cala reszte i jest git, mam troche poparwek ale to tylko zmienic grafy, na slupki itd... a tresc i narracja jest ok
wiec jestem zadowolona
dziekuje za kciuki bardzo pomogly

aaaa i wkoncu dowiedzialam sie co dostalam z tego durnego egzaminu z dr Sz. tego co byl takie wielki i ciezki.. ano dostalam 4.5 wiec jestem giganciara....

no i obrone mam 30 czerwca, malo byc w polowie ale sie okazalo ze duzo ludzi sie broni i sie niewyrobiom i nam przypadlo na 30.. ale bynajmiej juz wiem
Stary 2010-04-24, 18:31   #1432
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
no ale w anglii to wyprzedaz konkretna, a w polsce jak poszlam na wyprzedaz i opuszczona cena byla o 10 zl. to sie zasmialam i wyszlam.
No dokladnie tutaj mamy tak samo ja czasami za 30 euro potrafie wyjsc obladowana siatami dlatego juz mi szaf brakuje w domuale teraz mam zakaza kupowania ,bo jakos trzeba bedzie to zawiezc do Polski
A w Polsce to masakra ,dokladnie tak jak mowisz obniza cos o 10 zl ...smiech na sali

Wlasnie kupilam sobie buty online.Tz mnie zabijeale przesylka do mojego domu w Poznaniu więc moze jakos da sie je ukrychehe

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-04-24 o 18:55
Stary 2010-04-24, 18:55   #1433
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
No dokladnie tutaj mamy tak samo ja czasami za 30 euro potrafie wyjsc obladowana siatami dlatego juz mi szaf brakuje w domuale teraz mam zakaza kupowania ,bo jakos trzeba bedzie to zawiezc do Polski
A w Polsce to masakra ,dokladnie tak jak mowisz obniza cos o 10 zl ...smiech na sali
No właśnie w Polsce ciuchy sa naprawde dobrej jakości , tylko te ceny sa chore i ból że nie ma porządnych wysprzedazy .

A w Uk np sa ciuchy w miare cenowo , wysprzedaże to sa juz naprawde gigantyczne ale jakość tych ciuchów masakra !

Martucha gratuluje ------Kujon

A słyszałyscie ze w tym roku może wybuchnać kolejny wulkan na islandi tylko ten jak wybuchnie to bedzie jeszcze gorzej niz teraz było

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 19:00   #1434
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie w Polsce ciuchy sa naprawde dobrej jakości , tylko te ceny sa chore i ból że nie ma porządnych wysprzedazy .

A w Uk np sa ciuchy w miare cenowo , wysprzedaże to sa juz naprawde gigantyczne ale jakość tych ciuchów masakra !

Martucha gratuluje ------Kujon

A słyszałyscie ze w tym roku może wybuchnać kolejny wulkan na islandi tylko ten jak wybuchnie to bedzie jeszcze gorzej niz teraz było
Slyszalam o tym wulkanieJesienia zaczynam studia w Polsce i bede latala co drugi tydzien ,wiec jesli bedzie taki paraliz to nie wiem co zrobie

szafa

Stary 2010-04-24, 19:07   #1435
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Czasami się coś trafi ,albo to ja mam takiego pecha

No dokładnie Moja babcia zawsze powtarza, że za biedni jesteśmy żeby chodzić w byle czym

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jestem za.. jesli tylko 2 ma byc u gory wieksza to ta na dole moze byc taka "goscinna" na szybko a ogolnie to jesli dzieki temu powiekszysz kuchnie to jak najbardziej

czyli ta cebule dusze a potem mieszam z pomidorami makaronem kaparami i feta tak?

ojjj... ale wszytko ok.. tylko okulatki tak?

ja juz poooo i jest dobrze teoretyczny wziela, powiedziala ze zaraz p oweekendzie majowym mi odda (bo bardzoo dokladnie to czyta itd) a teraz oddala mi cala reszte i jest git, mam troche poparwek ale to tylko zmienic grafy, na slupki itd... a tresc i narracja jest ok
wiec jestem zadowolona
dziekuje za kciuki bardzo pomogly

aaaa i wkoncu dowiedzialam sie co dostalam z tego durnego egzaminu z dr Sz. tego co byl takie wielki i ciezki.. ano dostalam 4.5 wiec jestem giganciara....

no i obrone mam 30 czerwca, malo byc w polowie ale sie okazalo ze duzo ludzi sie broni i sie niewyrobiom i nam przypadlo na 30.. ale bynajmiej juz wiem
Wiedziałam że będzie ok, Mózgu Ty nasz wątkowy No i jeszcze 4,5 z egzaminu - szacun
Stary 2010-04-24, 19:07   #1436
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie kupilam sobie buty online.Tz mnie zabijeale przesylka do mojego domu w Poznaniu więc moze jakos da sie je ukrychehe
nic nie mow ja dzis zamowiłam kolejnez sigmy i juz sie zastanawiam jak je ukryc przed TZ

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

super, ze egzamin tak dobrze poszedł

tak łazienka u góry bedzie miała ponad 7m, a wiec na dole moze byc mniejsza

Cytat:
Nie strasz bo w sierpniu planuje wybrac sie do Szkocji
Stary 2010-04-24, 19:15   #1437
agus87
Zakorzenienie

czesc laski
dostalismy od rodzicow tz na I rocznice slubu takiego grilla wiec tz go skreca i zaraz grillujemy
na szerokosc ma 120 cm
a pole do grillowania ma 60 na 50 cm
jest bosssskiii
a jutro rocznica i Poznan wrocimy pewnie pozno wieczorem
Stary 2010-04-24, 19:17   #1438
india83
Zakorzenienie

Dzis troszke mi się nudziło (TZ w pracy) i zaczełam sie bawić w projektowanie naszego salonu z jadalnia.
oto efekty

od razu mówie, ze paru elementów brakuje np. TV,stolika i mebli w bardziej nowoczesnym stylu(program takich nie miał)

Tam gdzie widac szarą sciane przy jadalni bedzie kuchnia

i co o tym sadzicie?
Stary 2010-04-24, 19:20   #1439
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Dzis troszke mi się nudziło (TZ w pracy) i zaczełam sie bawić w projektowanie naszego salonu z jadalnia.
oto efekty

od razu mówie, ze paru elementów brakuje np. TV,stolika i mebli w bardziej nowoczesnym stylu(program takich nie miał)

Tam gdzie widac szarą sciane przy jadalni bedzie kuchnia

i co o tym sadzicie?
Bardzo fajnie A w jakim programie to robisz?
Stary 2010-04-24, 19:23   #1440
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Bardzo fajnie A w jakim programie to robisz?
program vitro- ale wiele elementow w nim brakuje i trzeba kombinowac ale fajne w nim jest to, ze pomieszczenie mozesz oglądac z kazdej strony. niestety po zapisaniu już nic się "nie rusza"

Edytowane przez india83
Czas edycji: 2010-04-24 o 19:25
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości