|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
a czy jest tam jakies okno )gdzies w poblizu tej klatki schodowej) aby mozna je było otworzyc i potem przewietrzyc klatkę??[/QUOTE]
okna nie bedzie, albo jedno albo drugie na dole drzwi wejsciowe w poblizu, a u góry pokoje okien brak
|
#1412 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
dla szefowej. Tylko pozazdrościć.Pięknie wyglądasz, brzusio faktycznie spory, ale do twarzy Ci z nim ![]() Cytat:
Cieszę się, że jesteście już na swoim i że jesteś zadowolona z pracy. A czas dla siebie w końcu znajdziecie, trzeba się najpierw przyzwyczaić do nowej sytuacji.Zgadzam się Cytat:
Madzia ja bym radziła jechać do innego lekarza. Nie mówię, że ten do którego jeździsz jest zły, ale zawsze lepiej takie rzeczy skonsultować. Znasz przykład Domi, ja też miałam taką sytuację, że wcześniejszy gin wymyślał niestworzone rzeczy, tak że raz wyleciałam z gabinetu z płaczem i pojechałam do innego lekarza, który powiedział, że taki problem to nie problem i on w ogóle nie widział tego o czym mówił tamten. więc nie ma się co sugerować. Piękna pogoda za oknem, a ja się czuję jakoś dziwnie. Chyba @ mi się zbliża, bo jestem totalnie rozbita. Jutro jedziemy sobie z mężem gdzieś połazić, odpocząć, może pojedziemy gdzieś nad jeziorko. Ma być ładnie więc trzeba naładować akumulatory przed kolejnym tygodniem w pracy. |
|||
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a co myslicie o tym pomniejszeniu łazienki??
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
ktosiu nie odstawie teraz tabsów (wczoraj wziełam ostatnią z tego opakowania) bo chce isc na konsultacje do innego, wiec choc to jedno opakowanie jeszcze chce wziąć
Dziewczyny jeszcze raz dzięki za rady i za ciepłe słowa. Ja mam taki męlik w głowie, ze czasami już sama nie wiem co mam robić, co jest lepsze. Najpierw ten nagły wyjazd z Holandii, teraz te odstwienie tabletek i moje wyniki usg ech... Ale przeciez wszystko będzie dobrze ![]() a u nas się zachmurzyło. Miałam jechac pokazac tesciowej naszą działkę (bo jeszcze jej nie widziała) ale sama nie wiem czy nie zacznie zaraz padac. W ogóle teraz te działki tak poszły w górę (bo podprawadzili wodę , prąd i gaz jest juz w projekcie (w tym roku ma byc) i zamiast 5 tys za ar, kosztuja juz po 7 tys
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-04-24 o 12:47 |
|
|
|
#1415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na Twoim miejscu tak jak radzą Dziewczyny, skonsultowałabym to z innym lekarzem.Cytat:
Z angielskim marek lubię jeszcze Atmosphere.
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
ooo a byłas u niego może?? on u nas w mieście raz w tygodniu przyjmuje
|
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w moim rodzinnym mieście nie przyjmuje tylko 1 ginekolog więc bez nazwiska Ci nic nie powiem o nim
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslałam, ze podawałam wcześniej hehe![]() Marek Walczak |
|
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Marta zapomniałam o tej sałatce z pom. suszonych ![]() 2 szt cebuli czerwonej (picięta w piórka, paski jak kto to nazywa )2 łyzki cukru brązowego 3 łyzki octu balsamicznego te 3 składniki chwilę poddusić ze sobą potem dodac do salaterki z : pokrojonymi pomidorami suszonymi ugotowanym makaronem (rurki, świderki) - ja dałam ten brązowy makaron dodac ser fetę (pokrojony w kostkę)i kapary |
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
wrociłam od okulisty diagnoza: zespół oka komputerowego ładnie brzmi no nie? do tego mam wade -0,5 na obu oczach i dostałam recepte na okulary i kropelki no i badanie trwalo prawie godzine pokropiła mi oczy i jestem spela jak kret masakra teściowa tylko jak mnie zobaczyła krzykneła jak ty dziecko jechałas do domu a ja na to pomału mamo pomału dobrze ze sobie z mezem sprezentowalismy okulary słoneczne solano z polaryzacją i jak je załozyłam to troxche lepiej było no i byłam u optyka i uparzyłam trzy rózne oprawki dwie z firmy mikado jedne z verdo i super są te z verde ale kurde 300za same oprtawki do tego 250 z szkła troche duzo ale ładne są ![]() zdjec nie ma bo nie potrafie nigdzie tych firm w necie znalesc
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Kobietki
Cytat:
u nas jest identyczna sytuacja
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() twin maid primark i atmosphere to ten sam sklep a ja wole jednak kupic cos trwalszego.Bo tak naprawde kupisz dwa sweterki niby w korzystnej cenie ,ale szybciej je wyrzucisz niz myslisz Wiec i tak tracisz .A rzecz troche drozsza mozna nosic nawet kilka lat
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-04-24 o 16:57 |
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam lenia byłam na rowerku z Tż przejechaliśmy 20 km juz w tym roku mam 60 km na koncie ale jeszcze cienka jestem mecze sie troche iTż musi na mnie czekać , rano bylismy na targu chciałam kupic bluzkę na rozdanie dyplomów ale wszystko ładne było na wieszaku jak zaczełam mierzyc to okazało sie ze albo za duze albo rozprute normalnie sie wsciekłam moze jutro przejedziemy sie na targ do innej miejscowości
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
mielismy grilla ale sie objadlam
![]() opalilam sie |
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam akurat tylko jeden sweterek i służy mi od 2 lat. Zazwyczaj kupuję ich tuniki i koszulki, które są też dość wytrzymałe. Ja nie uważam, że ich ubrania są złej jakości.Z tym, że lepiej kupić droższą rzecz to się zgadzam. Takie klasyczne ubrania kupuję droższe i solidne i służą mi naprawdę długo a coś czego mogę nie chcieć założyć w przyszłe lato kupuje tańsze
|
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to wszystko mi sie po kilku praniach mechaci , dlatego tam to ja kupuje tylko rzeczy do prania. Raz kupiłam sobie taki piekny pierscionek , który po jednym wyjściu został obdarty nie wiem jakim cudem z tego sreberka Strasznie badziewne maja rzeczy , fakt tanio dlatego jak sie cos zniszczy to mi nie zal Ja najbardziej lubie Jane Normana to cos ala orsay i new looka maja piekne buty ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- A ja za tydzien jade na bank holiday do londynu i bedziemy grilowac
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
bylam w jane norman, ale nic nie bylo, a jak bylo to akurat nowaa kolekcja i droga i ajkies male rozmiary
![]() a w new looku tylko motherhood mi sie podobal ![]() ![]()
|
|
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektore torebki z primarka po kilku wyjsciach nadaja sie do kosza ![]() Jane Norman kiedys bylo fajne a teraz jakos tak nie w moim stylu ![]() A new look ma fajne buty ,ale jak dla mnie nie są wygodne.Czasami kupuje tam baleriny.Ja uwielbiam buty z shuch ,a ciuchy Miss Selfridge,Vero Moda i Top Shop -ale tutaj tez kiepska jakosc a ceny maja wysokie ale od czego sa wyprzedaze
|
|
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
no ale w anglii to wyprzedaz konkretna, a w polsce jak poszlam na wyprzedaz i opuszczona cena byla o 10 zl. to sie zasmialam i wyszlam.
|
|
|
|
#1431 | ||
|
Zakorzenienie
|
jestem za.. jesli tylko 2 ma byc u gory wieksza to ta na dole moze byc taka "goscinna" na szybko
a ogolnie to jesli dzieki temu powiekszysz kuchnie to jak najbardziej ![]() Cytat:
Cytat:
ja juz poooo i jest dobrze teoretyczny wziela, powiedziala ze zaraz p oweekendzie majowym mi odda (bo bardzoo dokladnie to czyta itd) a teraz oddala mi cala reszte i jest git, mam troche poparwek ale to tylko zmienic grafy, na slupki itd... a tresc i narracja jest ok ![]() wiec jestem zadowolona ![]() dziekuje za kciuki bardzo pomogly ![]() aaaa i wkoncu dowiedzialam sie co dostalam z tego durnego egzaminu z dr Sz. tego co byl takie wielki i ciezki.. ano dostalam 4.5 ![]() wiec jestem giganciara.... no i obrone mam 30 czerwca, malo byc w polowie ale sie okazalo ze duzo ludzi sie broni i sie niewyrobiom i nam przypadlo na 30.. ale bynajmiej juz wiem
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj mamy tak samo ja czasami za 30 euro potrafie wyjsc obladowana siatami dlatego juz mi szaf brakuje w domu![]() A w Polsce to masakra ,dokladnie tak jak mowisz obniza cos o 10 zl ...smiech na sali Wlasnie kupilam sobie buty online.Tz mnie zabije ale przesylka do mojego domu w Poznaniu więc moze jakos da sie je ukryc hehe
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-04-24 o 18:55 |
|
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w Uk np sa ciuchy w miare cenowo , wysprzedaże to sa juz naprawde gigantyczne ale jakość tych ciuchów masakra ! Martucha gratuluje ------Kujon ![]() A słyszałyscie ze w tym roku może wybuchnać kolejny wulkan na islandi tylko ten jak wybuchnie to bedzie jeszcze gorzej niz teraz było
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesienia zaczynam studia w Polsce i bede latala co drugi tydzien ,wiec jesli bedzie taki paraliz to nie wiem co zrobie
|
|
|
|
|
#1435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiedziałam że będzie ok, Mózgu Ty nasz wątkowy No i jeszcze 4,5 z egzaminu - szacun
|
||
|
|
|
#1436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzis zamowiłam kolejnez sigmy i juz sie zastanawiam jak je ukryc przed TZ ![]() Cytat:
![]() tak łazienka u góry bedzie miała ponad 7m, a wiec na dole moze byc mniejsza ![]() Nie strasz bo w sierpniu planuje wybrac sie do Szkocji
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
czesc laski
dostalismy od rodzicow tz na I rocznice slubu takiego grilla wiec tz go skreca i zaraz grillujemy ![]() na szerokosc ma 120 cm a pole do grillowania ma 60 na 50 cm jest bosssskiii a jutro rocznica i Poznan
|
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis troszke mi się nudziło (TZ w pracy) i zaczełam sie bawić w projektowanie naszego salonu z jadalnia.
oto efekty ![]() od razu mówie, ze paru elementów brakuje np. TV,stolika i mebli w bardziej nowoczesnym stylu(program takich nie miał) Tam gdzie widac szarą sciane przy jadalni bedzie kuchnia i co o tym sadzicie?
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w jakim programie to robisz?
|
|
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
program vitro- ale wiele elementow w nim brakuje i trzeba kombinowac
ale fajne w nim jest to, ze pomieszczenie mozesz oglądac z kazdej strony. niestety po zapisaniu już nic się "nie rusza"
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2010-04-24 o 19:25 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

na dole drzwi wejsciowe w poblizu, a u góry pokoje okien brak

. Teść mi opowiadał, że jak tylko go zobaczyła, to się zapytała co u mnie, a potem zaczęła mnie chwalić bardzo, że się ogromnie cieszy, że u nich pracuję, że jestem takim dobrym pracownikiem, że wszyscy są ze mnie zadowoleni, że sama zawsze jestem zadowolona i uśmiechnięta itd. Potem przyszłam ja i TŻ i jak tylko nas zobaczyła, to od razu przyszła się przywitać, popytać itd. A jak się cała impreza skończyła, to wyściskała mnie serdecznie życząc wszystkiego dobrego i zapewniając, że wszyscy trzymają za mnie mocno kciuki, no i żebym dała znać jak najszybciej jak już Miłosz będzie na świecie 
dla szefowej. Tylko pozazdrościć.
a znajduje sie to na tylnej ścianie macicy
Ja mam taki męlik w głowie, ze czasami już sama nie wiem co mam robić, co jest lepsze. Najpierw ten nagły wyjazd z Holandii, teraz te odstwienie tabletek i moje wyniki usg ech... Ale przeciez wszystko będzie dobrze 

ja mam co chwile jakies wizje i pomysły, ten mi tylko gada, ze jemu się tak nie podoba, ale jak go prosze, zeby mi pwoiedział jak chce to on nie wie
mam nadzieje, że mnie pamiętacie
Strasznie badziewne maja rzeczy , fakt tanio dlatego jak sie cos zniszczy to mi nie zal 
ale przesylka do mojego domu w Poznaniu więc moze jakos da sie je ukryc
Jesienia zaczynam studia w Polsce i bede latala co drugi tydzien ,wiec jesli bedzie taki paraliz to nie wiem co zrobie