|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
atomufka wiem ze jakosc nie jest najlepsza, ale moj maz ma teraz kurtke ktora nosi juz chyba z 7 sezon
i to taka wiesz z rynku przejsciowka. wiec niech nawet w tej 2 sezony polazi, to bede zadowolona ![]() ja lubie jeszcze ciuchy z matalana. pojedziemy tam moze we wtorek. bo jutro na oxford na 2 dni jedziemy. |
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
dalej bije się z myslami odnośnie Holandii
Wczoraj w koncu o tym TZ powiedziałam. I stwierdził,z e mam racje. Ze co jak co, ale moja ręka jest najwazniejsza. I mamy przez weekend wziąc wszystkie za i przeciw i podjąc decyzję czy jedziemy czy juz zostajemy tu na stałe i zaczynamy szukać pracy. A dziś idziemy na urodziny do kolegi (wczoraj nas zaprosił, bo sie dowiedział, ze przyjechalismy) nie wiem jeszcze gdzie. TZ tylko prosił aby nie do jakiegos klubu, bo on ma żałobę, ale koledze tez kilka dni temu zmarł dziadek wiec on tez ma żałobę. |
|
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to jest chyba najrozsadniejsze rozwiazanie.. laski jade dzis na 14 spotkac sie z promotorka wiec kciuki wizazowe beda potrzebne
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym sklepie zawsze kupuję majtki i ciuszki dla siostrzencow ,bo o dziwo ubranka dzieciece sa bardzo dobre jakosciowo.A tej drugiej marki nie znam. My dzis w nocy jedziemy do domku martucha 3mam Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-04-24 o 10:33 |
|
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak zrobię choc wiem, ze będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Tak sobie jeszcze pomyslałam że jak dzis będe u tesciowej to jej pokaże te wyniki i co ona o tym sądzi. (choc ona tez chodzi do mojego gina, bo twierdzi,z e to bardzo dobry specjalista i tam też TZ siostry chodzą) . Pogadam jeszcze z mamą czy isc do tego gina ze stronki (znany lekarz) czy moze sie przejechac do kliniki (40km od mojego miasta) - moja mama ma 3 mięsniaki (wykrył je mój gin, ale jej wprost opisał to jako mięsniaki a nie tak jak mi jakies "ognisko..." . mama tam pojechała bo sie bała czy nie trzeba tego wyciąć (mój gin jej powiedział,z e sa małe i do czasu kiedy mama nie zacznie krwawic to nie trzeba ich ruszac (w tamej klinice zrobili jej badania i powiedzili to samo) tak wiec jeszcze zobacze gdzie iść. |
|
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1387 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
nie ma to jak wielgachne platfusy
![]() Cytat:
martucha trzymam kciukasy ![]() 6 dzień do roboty bez dnia wolnego.... ehh padam już na twarz a jutro jeszcze z popołudniówki na 11 nie wiem czy ja w ogóle będę przytomna
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Marta
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() super ![]() gold i jak tam???
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
tak mi kierownik zrobił 7 dni pod rząd, jeszcze popołudniówki
ja już chodzę nosem po ziemi, a jutro to w ogóle będę spała zamiast to jakoś rozłożyć na raty czy coś się wściekłam....Jeszcze dziś będę rozmawiała z kierownikiem odnośnie tego, że koledzy z działu mają mnie 'pilnować' i patrzeć czy ja... pracuję!! ![]() kur** 9 miesięcy pracowałam na tym dziale, to co nie widzieli jak robiłam!?!!? a teraz jakieś pilnowanie?! czuję, że mnie nie docenili.... i mam wrażenie że mają mnie sprawdzać czy aby na pewno mnie zostawić dzisiaj sobie pogadam z Marcinem, bo wczoraj się prawie popłakałam z tego wszystkiego wiem co mam robić, wiem co gdzie jest, a oni mają mnie jeszcze pilnować.... trochę śmieszne to jest...
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuje bardzo. |
|
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a u mnie z tz sie zaczeły male roznice zdan jesli chodzi o nasz domek. niestety w niektorych kwestiach mamy odmienny gust i nie mozemy się dogadac
ja mam co chwile jakies wizje i pomysły, ten mi tylko gada, ze jemu się tak nie podoba, ale jak go prosze, zeby mi pwoiedział jak chce to on nie wie poza tym mam dylemat w zwiazku z wakacjami. Była brana pod uwage Chorwacja lub Bułgaria, no ale jeszcze mama TZ baradzo by chciała zebysmy do niej przyjechali- ale niestety brak urlopu i niestety kasy na 2 wyjazdy. i nie wiem co mam zrobic. chyba jednak wybirzemy Szkocje, tylko ta pogoda... ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
Z kontrolami tez kiedys przerabialam ten temat jak "kolega" wpadał do mnie na hospitacje a pozniej przekazywał wszystko naczelnikowi (oczywiscie za plecami). No ale na szczescie ten etapo dawno juz przeminał - tez się wkurzałam
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
India cięzka sprawa, skoro Twój TZ sam nie wie co by chciał. Jeszcze jakby wiedział, to byscie mogli to przedyskutowac a tak?? Tylko mówi co mu sie nie podoba
![]() Co do urlopu tez cięzko skoro możecie jechac tylko na jeden . A co twój TZ na to?? A dawno się z mamą widzieliscie?? jejku dostałam od tesciowej sakiewke z czekoladkami (takie jakby monety, pamietacie kiedys takie były - złote sreberko i w środku mleczna czekoladka) i sie nimi zajdam i zajadam ![]() czekam na TZ, bo na 10 odwiózł mojego brata na angielski , pojechał w tym czasie do fryzjera i zrobic zakupy dla nas i mojej babci (rodzice pojechali po babcię i dziadka do Nałęczowa do sanatarium) wiec jak babcia wróci to bedzie miała świeży chlebek w domku
|
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
madzia ja mialam w pracy te czekoladki cala paczke. i wciagnelam w kilka dni ale one sa takie pycha
![]() india ale tz ma problemy. sam nie wie co chce ale twoje zdanie i tak jest ble. no co za chlop. |
|
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcinam, wcinam i tylko stosik sreberek rośnie w ogóle wczoraj wam mówiłam, ze nic mi sie nie śni, to dziś mi się przyśniło
|
|
|
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
jak fajnie cieszysz sie co
do domku - lecicie no nie?trzymaj trzymaj o 14 sie okaze czy moje wypociny byly czegos warte ![]() Madzialenka no wlasnie zapytaj jeszcze tesciowej ![]() i tyzmmamy caly czas od 14 do nie wiem 15 ![]() ![]() Maja Rosette *Agatek* gold dziekuje dziekuje ![]() : Cytat:
|
|
|
#1399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam lubiłam primarka kilka rzeczy trzyma sie swietnie chodze do tej pory a to juz kilka lat a kilka niestety było kiepskiej jakości ale za funta mozna było kupic, Cytat:
|
|
#1400 |
|
Wtajemniczenie
|
Rosette znalazlam ciekawe naszyjniki może coś ci sie spodoba
![]() 1. http://www.magraf.com.pl/bizuteria/b...ane/10172.html 2. http://www.mm-bizuteria.pl/images/701634155.jpg 3. http://www.allegro.pl/item993949292_...w.html#gallery |
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko ![]() jejku, ta teściowa to sie ma ze mną a w ogóle wczoraj sobie siedze w poczekalni u gina a tam wizytówki, patrze a na nich nazwisko mamy bratowej (mojego brata chrzestnej)(profesjonalna opieka położnej podczas ciązy od 26 tyg ciązy) wiedziałam ze ona odbiera porody, ale nie wiedziałam,z e juz tak wczesnie sie opiekuje kobietami
|
|
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
mikro dziekuje
![]() Cytat:
![]() laski zapraszam do K. wpadl mi pewnien pomysl...
|
|
|
#1403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale znajac zycie i tak przychyli sie do mojego zdania przynajmniej w wiekszosciCytat:
ale na szczescie w koncu udalo mi się go namowic do malych zmian w projekcie - chodzi o scianki dzialowe, jeszcze musze tylko z murarzem pogadac.mamy na razie powierzchni salonu i jadalni laczna i tam gdzie jadalnia bedzie wydzielona kuchnia(aneks) 325 na 210. do kuchni przylega scianka lazienki i pralni, gdzie lazienka ma 170x 290 i pralnia 140x290, planuje skrocic te dł. do 250, dzieki temu kuchnia sie poszerzy o 40 cm(czyli bedzie miała 2,5m)- jak myslicie to dobry pomysł??? mam nadzieje, ze zrozumialyscie o co chodzi. przeciez lazienka na dole moze byc mala (ma byc tylko z prysznicem) a w pralni tylko suszarka i pralka wiec chyba wystarczy, a na wielkosci zyska kuchnia. ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- madzia TZ u niej nie byl odkad sam opuscił Szkocje (czyli 3-4lata, juz sama nie wiem) Ja byłam w zeszłym roku w kwietniu. A ona jest tam wlasciwie sama(bo brat TZa prawie nie utrzymuje z nia kontaktow), poza tym mam z nia super kontakt, tak jak z moja mama. Widzialysmy sie ostatnio w pazdzierniku i ona zawsze nas tak prosi zebysmy do niej przyjechali, a u nas ciagle albo jakies wydatki albo brak urlopu i tak jakos zawsze wychodzi. juz nawet chce nam kupic bilety(na co ja się oczywiscie nie zgodze) , bo wiadomo, ze kazdy ma swoje wydatki. Kurcze i nie wiem... na pewno wyjazd do Szkocji mniej by nas kosztował i w tym mielisbysmy okazje zeby sobie cos kupic, a Chorwacja typowe wakacje. no niestety przy wydatkach na budowe trzeba liczyc koszty. ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- dziewczyny jeszcze jedno, mam dylemat czy na klatce schodowej dac okno czy luksfery- ja bardziej obstaje przy drugiej wersji, mo zna uzyskac fajnejsze efekty. moze macie jakies pomysły albo jakie fotki dla przykładu??
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
India, ja w takim razie bym pojechała do Twojej mamy do Szkocji
a jak zrobicie luksfery, to bedzie jak potem umyc to okno z drugiej strony?? Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-04-24 o 12:12 |
|
|
|
#1405 | |
|
Rozeznanie
|
ja cie, laski cały jeden wątek mnie ominął
mam nadzieje, że mnie pamiętacie musze sobie poczytac kilka stron żeby się dowiedzieć co tam u Was przez ostatnie dni się działo ![]() Cytat:
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
a bedziesz miała jakąś wentylację tej klatki?? jesli tak to spoko
moja tesciowa teraz sobie na klatkę schodową zrobiła witrynę Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-04-24 o 12:21 |
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym luksfery bylu w projekcie od poczatku - musze doradzic sie murarza ale jak znajdzicie jakies fajne pomysły z zastosowaniem luksferow to prosze o fotki
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czy jest tam jakies okno )gdzies w poblizu tej klatki schodowej) aby mozna je było otworzyc i potem przewietrzyc klatkę?? |
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam z zdjecie jakiego domu. u nas to jest zaprojektowane podobnie tyle, że kolumna z luksferow bedzie dłuższa bo przechodzi przez parter i pietro. ale ja myslałam o czyms bardziej oryginalnym
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2010-04-24 o 12:27 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

i to taka wiesz z rynku przejsciowka. wiec niech nawet w tej 2 sezony polazi, to bede zadowolona 

W tym sklepie zawsze kupuję majtki i ciuszki dla siostrzencow ,bo o dziwo ubranka dzieciece sa bardzo dobre jakosciowo.
choc wiem, ze będzie dobrze 

a jutro jeszcze z popołudniówki na 11
nie wiem czy ja w ogóle będę przytomna

ja już chodzę nosem po ziemi, a jutro to w ogóle będę spała
zamiast to jakoś rozłożyć na raty czy coś
dzisiaj sobie pogadam z Marcinem, bo wczoraj się prawie popłakałam z tego wszystkiego
ja mam co chwile jakies wizje i pomysły, ten mi tylko gada, ze jemu się tak nie podoba, ale jak go prosze, zeby mi pwoiedział jak chce to on nie wie