|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce
gosik - pierwszą przymiarkę mam w Paryżance 27 maja
audacieux - to nie chodzi o to, zy ktoś widzi twoje pytanie czy nie , bo każdy je widzi. Tylko jak ktoś nie ma w danym temacie nic do powiedzenia to się nie wypowiada. ja tak robie Ja np., w nawiązaniu do twojego mpytania o zespoły, nic nie moge powiedziec, bo 1. mamy dj-a 2. zespołami się w ogóle nie interesowałam 3. nie znam/nie słyszałam nic o żadnym zespole, który wymieniłaś 4. wynika z tego, że w żaden sposób nie mogę Ci pomóc, wiec po prostu nic sie nie odyzwam (podobnie jak inni |
|
|
|
#3332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3333 |
|
Raczkowanie
|
zespołu forte nie polecam! koszmarnie nieodpowiedzialni i fałszywi ludzie!
|
|
|
|
#3334 |
|
Rozeznanie
|
Moje kolczyki i bransoletka, bo naszyjnika nie da się załączyć
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3336 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam ją w Skorpionie. Dokładnie cen nie pamiętam, kolczyki ok. 250zł, bransoletka ok. 400zł, a naszyjnik ok. 800zł.
|
#3337 |
|
Raczkowanie
|
Sliczna ta bizuteria, ale i niezle zaplacilas
.
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fiu fiu zazdroszczę że możesz tyle wydać na biżuterię. Ja chciałabym się zamknąć w 200 zł ![]() Kalex, to moja przymiarka będzie też może w takich granicach. W połowie maja zacznę wydzwaniać do salonu
|
|
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Puchatku - rewelacyjna biżuteria
Gosik - ja się tak umówiłam na 1 przymiarkę, bo chcę, żeby suknia była ładnie dopasowana w dniu ślubu i dlatego tak później chciałam. Poza tym panie powiedziały, że dopasowanie to kwestia 2 - 3 przymiarek, więc myślę, że ten termin jest optymalny
|
|
|
|
#3340 |
|
Rozeznanie
|
Fajnie, że podoba się Wam moja biżuteria
![]() W sobotę kupiliśmy suknię mojej siostrze na nasze wesele Jeszcze tylko ubranko dla narzeczonego, dla mnie butki i sukina na poprawinki ![]() W ta sobotę idziemy na wesele siostry ciotecznej i już kupiłam sukienkę i butki
|
#3341 |
|
Raczkowanie
|
Puchatku, a co fajnego sobie kupilas na wesele do kuzynki?Bede szla na wesele do znajomych w lipcu i kompletnie nie mam pojecia co sobie kupic...
Myslicie, ze czarna pasuje na lipiec?
Odkąd Cię pokochałam, moja samotność zaczyna się dwa kroki od Ciebie... 22.08.2009-to był Ten dzień Edytowane przez karothka Czas edycji: 2008-04-21 o 13:08 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio zaczynają dręczyć mnie już nocne koszmary przedślubne hehe.
|
|
|
|
|
#3343 |
|
Raczkowanie
|
Kalex napisz coś więcej o swoich wrażenia odnośnie kwiaciarni które odwiedziłaś
i dlaczego zdecydowałaś sie na Szarotkę
|
|
|
|
#3344 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kupiłam taką sukienkę
|
|
#3345 |
|
Raczkowanie
|
Puchatek M. Bardzo fajna sukienka
moja siostra jest moim świadkiem i jest na etapie poszukiwania sukienki, nie chce mieć długiej tylko krótką (ona jest strasznie wybredna, nie wiem czy w końcu coś znajdzie dla siebie) jakbyście miały jakieś fajne sukienki to wklejcie, ostatnio pokazywała mi w sklepie taką kobaltową ale ja nie wiem czy taki jaskrawy kolor będzie fajnie wyglądał na zdjęciach na pierwszy plan sie wysunie:P radziłąm jej żeby kupiła sobie sukienkę w jakimś fajnym pastelowym kolorze ale czy mnie posłucha to nie wiem co myślicie o takich?
|
|
|
|
#3346 |
|
Rozeznanie
|
Fenomenka te 2 ostatnie bardzo fajne
Taką kupiłam na poprawiny u kuzynki. A moja siostra na naszym ślubie będzie miała suknię balową z gorsetem i drapowanym dołem w kolorze wina Już kupiłyśmy i jest śliczna
|
#3347 |
|
Raczkowanie
|
Puchatek M. Ta druga sukienka jeszcze ładniejsza od pierwszej
) super! no widzisz moja siostra jest taka, że ona w życiu właśnie takiej wieczorowej sukienki nie kupi ehhh a tłumaczyłam jej że jest świadkiem i że fajnie by było jak by się odróżniała od innych ale przetłumaczyć sie jej nie da i taką sukienkę co co ona chce to raczej goście zakładają no ale to jest uparty charakterek:P zresztą ja nie będę jej narzucać absolutnie w co sie ma ubrać, najważniejsze żeby ona sie dobrze czuła ale na pewno coś tam jej spróbuje doradzić
|
|
|
|
#3348 |
|
Rozeznanie
|
Na szczęście moja siostra mi pozwoliła wybrać sukienkę dla siebie
Ale wierzę, że Twoja też kupi jakąś odpowiednią.
|
#3349 |
|
Raczkowanie
|
Puchatku , gdzie szukalyscie sukien balowych w kielcach? u mnie tez siostra bedzie swiadkiem
|
|
|
|
#3350 |
|
Raczkowanie
|
Kielce
izuś123 hmm powiem szczerze że jak dla mnie nie ma tutaj w Kielcach jakiegoś powalającego wyboru, ale możesz sie przejść do Tęczy na górę tam jest takie stoisko z sukniami, w Puchatku zresztą też jest, w Cymbeline było kilka sukienek, my z siostrą będziemy dopiero sie rozglądać pomału, jak jeszcze coś mi sie przypomni, albo na coś fajnego trafimy to napiszę
PS ja proponowałam siostrze coś w tym stylu: izuś123 przypomniało mi sie że w Galerii Czarnowskiej jeszcze były jakieś stoiska z balowymi sukienkami
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-04-21 o 18:59 Powód: post pod postem |
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowałam się na Szarotkę, bo:
1. kobieta w kwiaciarni wydała mi się najbardziej kompetentna, poświęciła sporo czasu na rozmowę ze mną 2. przystępna cena 3. poza tym znowu miałam "czucie", że to tutaj powinnam zamówić bukiet ślubny już pisałam, że nie potrafię tego wytłumaczyć, ale ja mam takiego "czuja" i tak jak w wypadku sukni, tak i w przypadku kwiaciarni - po przestąpieniu jej progu od razu poczułam, że tutaj zamowie bukiet. I jeszcze rozmowa utwierdzila mnie w tym przekonaniu moja siostra ( świadkiem niestety nie będzie bo jest za młoda, ale za to będzie chrzestną jak będziemy mieli dziecko ) kupiła sobie piękną sukienkę z Morgana w sklepie Morgana i Naf Naf - bodajże na ul. Małej (albo Dużej-nie rozróżniam tych ulic ), buty kupiła w Top Fashion na Sienkiewicza, a piękny różowy żakiet (taki brudny róż) kupiła z firmy caterina (chyba ) w sklepie Hexeline (też na Małej - albo na Dużejedit: już wiem gdzie żakiet kupiła - ul. Mała 14
|
|
|
|
#3352 |
|
Rozeznanie
|
Mojej siostrze suknię kupiłyśmy w Puchatku. Nie będzie świadkową, ale suknię ma balowa
![]() Byłyśmy również w: Tęczy, Katarzynie, Cymbeline i Veronie.
|
#3353 |
|
Raczkowanie
|
Przymierzam sie do zakupu księgi gości. Podpowiedzcie mi która z poniższych jest najfajniesza, bo sie nie mogę zdecydować:P
|
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo podobają mi sie te dwie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7302099 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7302352 U mnie ogólnie teraz posypało sie wesel, wiec również szukam czegoś nie za bardzo krzykliwego ale albo ja jestem taka wymagająca albo nic w tych Kielcach nie widzę ![]() Pare znalazłam na allegro ale znowu sie waham , bo jakoś wolałabym to wcześniej zobaczyć na własne oczy a co do księgi gości obstawiam ta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=7303156
|
#3355 |
|
Raczkowanie
|
oniaczeq no właśnie na allegro największy wybór, wklejone przeze mnie zdjęcia sukienek są z allegro, w tamtym roku jak szłam na wesele kuzyna kupiłam sobie sukienkę na allegro
i zrobiła furorę za niewielką kasę miałam fajną kreację)wklejam zdjęcie poniżej |
|
|
|
#3356 |
|
Zadomowienie
|
Fenomenko ta suknia różowa, ostatnia jaką wkeiłaś jest na allegro?
|
|
|
|
#3357 |
|
Raczkowanie
|
katalinka17 tak jest wszystkie są na allegro te które wkleiłam
zaraz może ci link znajdę
|
|
|
|
#3358 |
|
Rozeznanie
|
Co do księgi gości to ta ostatnia, bo ja nie lubię tych przyklejanych aplikacji.
|
|
|
|
#3359 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3360 |
|
Przyczajenie
|
hej ! to ja sie pochwale w takim razie swoim dzielem
zaproszenie i podziekowanie wykone przeze mnie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

, bo każdy je widzi. Tylko jak ktoś nie ma w danym temacie nic do powiedzenia to się nie wypowiada. ja tak robie 

.
już pisałam, że nie potrafię tego wytłumaczyć, ale ja mam takiego "czuja"
), buty kupiła w Top Fashion na Sienkiewicza, a piękny różowy żakiet (taki brudny róż) kupiła z firmy caterina (chyba 
Our wedding is 21.06.2008