|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kielce
Ja taki diadem kupiłam
#3422 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja właśnie tez nie rozumiem ![]() Puchatek bardzo ładny Twoj...chce coś podobnego tylko ze srebrnego...
![]() |
#3424 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wczoraj byłam w kwiaciarni Nemezja, tak ogólnie zorientować sie w bukietach i zapytać o taki jaki mnie interesuje i trafiłam akurat tak że Pani w kwiaciarni miała przykładowe bukiety bo w niedziele Nemezja robiła je na pokaz w konkursie miss, nie powiem niektóre to były naprawdę kombinowane:P było nawet coś takiego, żę na szkielecie parasolki :P takiej a'la koronkowej były misternie powplatywane gałązki storczyków,
Pani pokazała mi też przykładowy wachlarz z kwiatów, nie powiem fajny był ale strasznie wielki i chyba jednak zostanę przy cantadeskach i czymś skromniejszym, pytałam sie też jak jest z trwałością cantadesek i Pani powiedziała, że są to bardzo wytrzymałe kwiaty, jeszcze nie wiem czy akurat tam zamówię bukiet ale kwiaciarnia i obsługa zrobiła na mnie pozytywne wrażenie |
![]() ![]() |
![]() |
#3425 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() najważniejsze to być pewnym, że się chjce mieć diadem na główce, by uniknąć rozczarowań ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3427 |
Rozeznanie
|
Jaką piosenkę dedykujecie rodzicom na podziękowaniach?
#3428 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wydziwiałam i będzie tradycyjnie, oklepane "cudownych rodziców mam"
#3429 |
Raczkowanie
|
oklepane, ale piękne i za każdym razem gdy słyszę na weselach ten utwór to się wzruszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Zakorzenienie
|
No dokładnie tak, świetna piosenka, wzruszające słowa, moim zdaniem nie ma lepszej
#3431 |
Rozeznanie
|
A my nie chcemy tej piosenki i szukamy czegoś innego.
Co dajecie rodzicom na podziękowanie?
#3432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
Tutaj jeszcze się nie zdecydowałam. na pewno będę chciała wymyśleć coś oryginalnego, coś co da im dużo radości i będzie odświeżało wspomnienia. Wstępnie myśleliśmy nad albumem ze zdjęciami, ale to jeszcze nic pewnego. Jak mojemu Tż-towi skończy się urwanie głowy w pracy (a póki co biedaczysko pracuje wieczorami ,w soboty i czasem nawet w niedziele bo z projektem się nie wyrabiają) to posiedzimy i pogłówkujemy
#3434 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3436 |
Wtajemniczenie
|
Muszę się pochwalić, że dziś podpisaliśmy umowę z zespołem, zatem mamy już salę i zespół
![]() A w czasie weekendu mamy się spotkać z kamerzystą i fotografem
#3437 |
Raczkowanie
|
lady.anna Mam pytanko, czy zamawiałaś może w Nemezji również dekoracje samochodu? Jeśli tak to mogłabyś napisać jaki jest mniej więcej koszt takiej przyjemności
![]() PS Jeśli któraś z dziewczyn zamawiała dekorację na samochód niekoniecznie w Nemezji to też napiszcie ile kosztuje takie przystrojenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Raczkowanie
|
izus123 znalazlam taką sukienkę jaką chcesz tylko w koloezw ecru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Przyczajenie
|
Witam Was Dziewczyny!
![]() Znalazłam to forum i postanowiłam zasięgnąć Waszych opinii... o ile to możliwe??? ![]() Otóż znaleźliśmy salę na wesele, fajny termin, aż dziwne że jeszcze jest wolne, ale zastanawiamy się czy nie jest to zbyt drogo?! ![]() Co Wy o tym myślicie? Drogo czy nie? Sala jest piękna. A ile Was kosztuje wynajęcie sali??? No i ile biorą za poprawiny??? Proszę o podpowiedzi bo nie mam rozeznania w tej sprawie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3440 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3441 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja płacę 120 albo 130 zł od osoby, zależy od ilości gości, tyle że nie mamy w cenie ciasta, napojów i alkoholi. Za poprawiny powiedzieli nam 5 000,ale ostatecznie nie robimy. Musicie to sobie dokładnie przeliczyć, jeżeli Was na to stać, a sala Wam się bardzo podoba, to czemu nie?
![]() |
#3443 |
Wtajemniczenie
|
Izus123, Axis Band został już zaklepany przez kogoś innego kilka godzin przed spotkaniem z nami
![]() sprawdziłam : zespół COMA
Edytowane przez Audacieux Czas edycji: 2008-04-24 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3445 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A jaką Ty masz salę jeśli można zapytać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Zakorzenienie
|
Ambaras, w Dąbrowie zaraz obok Kielc
#3447 |
Przyczajenie
|
Kiedyś tam byłam, ale jakieś 1,5 roku temu.
![]() W tej cenie o której pisałam dają też pokój dla młodych i pokój 4-os. dla rodziny... ale muszę brać pod uwagę jeszcze dowóz gości. Do tego -wiadomo- przystrajanie sali. A czy orientujecie się z jakim kosztem wiąże się transport w granicach ok 60km.? Napiszcie proszę, czy Waszym zdaniem to za dużo? |
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Przyczajenie
|
Witam ponownie!!!
Na wszelki wypadek ponawiam moje pytanie: ...Znalazłam to forum i postanowiłam zasięgnąć Waszych opinii... o ile to możliwe??? ![]() Otóż znaleźliśmy salę na wesele, fajny termin, aż dziwne że jeszcze jest wolne, ale zastanawiamy się czy nie jest to zbyt drogo?! ![]() Co Wy o tym myślicie? Drogo czy nie? Sala jest piękna. A ile Was kosztuje wynajęcie sali??? No i ile biorą za poprawiny??? Proszę o podpowiedzi bo nie mam rozeznania w tej sprawie... ![]() i jeszcze jedno pytanko: Czy któraś z Was wie coś na temat wesela w Pałacyku Zielińskiego??? Jak to wygląda, Jakie jedzenie, obsługa, sala, ceny??? Z góry dzięki za odp.!!! Pozdrawiam!!! P.S. Jeśli któraś szuka bucików, to proponuję zajrzeć do sklepu na Rynku (między Delikatesami a fialrami)! Wczoraj byłam i widziałam całkiem niezłe buciki kremowe, złote, białe. Ceny ok. 130-160PLN! |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja place 130 a mam identycznie jak Ty, ze kupuje sobie tylko alkohol, a za poprawimy płaci sie 800 zl koszt kucharzy, kelnerów, sprzątania i 30 zl os osoby wyżywienie Ja bym na Twoim miejscu jeszcze sie porozglądała...a na kiedy planujesz?
![]() |
#3450 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.