|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
Podkład: Colorstay Revlon lub Kryolan Tusz Rimmel Extra Super Lash Baza pod cienie ArtDeco posiadam u siebie te kosmetyki i powiem Ci ze bardzo dobrze wybrałaś ![]() A wiesz już jak sie umalujesz?
![]() |
#3632 |
Raczkowanie
|
oniaczeq wiem na pewno ze makijaż będzie w tonacji ciepłej, coś z ecru, złotem, beżem i ciemną czekoladą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajne sama tez będę miała coś takiego
![]() |
#3634 |
Raczkowanie
|
oniaczeq jeszcze mam pytanie o tą bazę ArtDeco pod cienie, czy jeśli sie jej używa to wtedy na powieki nie nakładamy podkładu??? tylko samą bazę??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Zakorzenienie
|
Ja delikatnie nakładam podkład (ale nie jakieś duże ilości , tak leciutko musnę gąbeczką ) a później nakładam bazę i wszystko trzyma mi sie super, ale roznie to robią, nie którzy nie nakładają podkładu a nie którzy jeszcze na podkład lekko osypują puder...chociaż to nie bardzo mi sie widzi
#3636 |
Raczkowanie
|
A używa się innej bazy pod cienie a innej pod podkład? Ja też będę się sama malować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dzięki za rady, jeszcze poćwiczę sobie z ta bazą
![]() Kocurski tak są to dwie inne bazy, bazę pod cienie kładziesz tylko na powieki, a pod podkład na całą twarz, dzięki niej makijaż jest trwalszy i dłużej sie utrzymuje. Ja pod Cienie kupię właśnie tą z ArtDeco, jest w douglasie w galerii,a pod podkład jak już wcześniej wspominałam kupiłam bazę Kryolan ivory |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Zakorzenienie
|
Trzeba sobie poćwiczyć co i jak,,,bo rożnie mówią , mnie uczyli właśnie tak jak napisałam, ale tez spotkałam sie z innym nakładaniem
Mam znajoma która nic nie nakłada, tylko sama bazę bo tak jej sie przetłuszcza skora na powiece, ze jak nałoży podkład to wszystko jej sie tak brzydko bryli po jakimś czasie, także najlepiej wyprobować rożne sposoby i znaleźć najlepszy dla siebie ![]()
#3640 |
Raczkowanie
|
to prawda, aczkolwiek jeśli jest dobrze zrobiony podkład pod cienie to nawet przy przetłuszczającej się cerze nie powinny sie brylić cienie..bynajmniej ja do dziś dnia nie spotkałam się z reklamacją na temat wykonanych makijaży. Spróbujcie zwląszcza w tak ciepłe dni jak dzisiejszy na różne sposoby pomalować sobie oczka... i zobaczycie kiedy najlepiej się makijaż utrzymywał. Podstawa są dobre kosmetyki i umiejetne nałożenie wszystkiego w odpowiedniej kolejności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3642 |
Raczkowanie
|
no cóż... konkurencja na rynku jest ogromna . Dlatego też mimo sporych wydatków na ceremonię powinno się zainwestować w makijaż próbny. Nie każda kobieta się na to decyduje, a niejedna podczas makijaży próbnych nie chce słuchać porad.. także dla wizażystów też nie jest łatwo trafić na "dobrą" klientkę
![]() Każdy kij ma dwa końce ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Generalnie weekend minął spokojnie. Udało sie pójść na próbny makijaż wyszło całkiem ok. Poza tym jakieś konkretne rzeczy ustaliliśmy, wiec póki co do przodu. mamy też większosć potwierdzeń, będziemy mieć ok 140 gości |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do dobrej klientki tez sie zgodzę, no ale cóż poradzić nie którzy maja swoje przyzwyczajenia , nie koniecznie trafione i trudno je czasem wybić z głowy ![]() Najlepiej to jak dwie strony słuchają sie nawzajem, a z tym tez bywają problemy No ale zeszliśmy troszkę z tematu ![]()
![]() |
#3645 |
Przyczajenie
|
Fenomenka84 a jaki kolor fluidu wybierasz z Kryolana bo ta ich paleta kolorystyczna w internecie jest troszke sztuczna- ciezko mi dopasowac cos pod siebie( cos zoltego bardziej w strone odcieni jasnych).Bylam na makijazu probnym, Pani starala sie bardzo, ale tak jakos wydaje mi sie, ze sama wiem lepiej co mi pasuje:/
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 |
Raczkowanie
|
moniss no właśnie też nie wiem czy kupić "na farta" ten podkład(wszystkie inne kosmetyki Kryolan już zakupiłam, oprócz tego podkładu) mam jeszcze do wyboru Revlon Colorstay i jak na razie jego kupie i będę testować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Amoże zamiast kupowac lepiej poprosic o próbki.... żeby niepotrzebnie pieniędzy w "błoto" nie wyrzucic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Raczkowanie
|
spcola no tak tylko w Kielcach raczej nie dostanę kosmetyków Kryolan, tym bardziej nie wiem gdzie próbki zdobyć, na razie będę testować Revlon Colorstay i zobaczę czy skuszę sie na podkład Kryolan
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Rozeznanie
|
Ja poszukuję dobrego korektora pod oczy, który zatuszuje mi since i podkrążone oczy
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3650 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tiffi1 na wszelkiego rodzaju cienie , sińce pod oczami najlepioej szukać korektora w odcieniu zółtym ( lub żółty pomieszany z białym ). Jednak sama szukam w CK i przyznaje , że jest ciężko. Musisz obejśc wszystkie drogerie a jak nie to w FOr You lu Dauglas spróbuj, tam powinni mieć. Co do firmy nie umiem powiedzieć , który jest najlepszy - trzeb ato samemu stwierdzić. Ja póki co testuje każdy by sobie wyrobic zdanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny nie wiem czy ktos mnie tu jeszcze pamieta. Bralam slub w lipcu ubieglego roku, wszystko wyszlo cuownie, teraz mieszkamy w Anglii ale niedlugo zjezdzamy do Polski. Miesiac temu dowiedzielismy sie ze bedziemy miec dzidziusia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Rozeznanie
|
Spcola dzięki za informacje. W sobotę będę miała czas to pójdę. W piatek mam mini panieński, kilka dziewczyn przychodzi do mnie.
Petitka pewnie, ze cię pamiętam. Bardzo serdecznie ci gratuluję dzidziusia |
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jutro jadę odebrać suknię
![]() ![]() Zostało mi troszkę więcej jak miesiąc do ślubu i powiem Wam że zaczynam się troszkę denerwować ![]() ![]() Co do panieńskiego to go organizuje moja starsza. Podobno ma być super fajne, ja nic nie wiem (nawet gdzie sie on odbędzie) ma to być niespodzianka ![]()
#3654 | |
Przyczajenie
|
Zabieram sie za kupowanie kosmetyków, chyba nie bedę sie bawić z próbkami bo ciężko je zdobyc a kosmetyki z Kryolana nie sa bardzo drogie. Slyszalam tez pochlebne opinie na temat kosmetykow z firmy Matis, ale to jak Kryolan nie wypali...
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Rozeznanie
|
Ja teraz dopiero za 1,5 tygodnia zajmę się ślubem póki co mam dwa wyjazdy. Ja też jeszcze musze kupić jakies kosmetyki, szczególnie korektor
|
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Raczkowanie
|
Petitka 4 również gratuluję. Pisałam kiedyś do Ciebie ale nie byłaś już na forum, a mam kilka pytań bo w tej samej parfii mamy ślub, jakbyś mogła mi udzielić informacji ile płaciłaś za zapowiedzi, ile za sam ślub i kiedy się daje księdzu pieniążki przed samym ślubem czy po, i jeszcze ostatnie pytanie ile za dekoracje? Będę wdzięczna za odp
![]()
#3657 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Raczkowanie
|
Tiffi,koniecznie wyprobuj korektor Vichy Dermablend,rewelacja!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Rozeznanie
|
A mozesz napisać jaka cena jest tego korektora??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Raczkowanie
|
Okolo 55-60 zl.ale jest BARDZO wydajny.Popytaj w aptekach o probki,jesli chcesz go wyprobowac wczesniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.